- 5 Ağustos 2016
- 1.560
- 2.504
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #3.521
Şuan düşünüyorum hem de çalışıyorum nasıl başedeceğim diye ama o duyguyu yaşamak çok başka . Allahım bir güç kuvvet verir .Bir şey itiraf etmek istiyorum. Burada ikinci-üçüncü (daha fazla var mı?) çocuğunu bekleyen anneler olduğunu görünce cesaret buluyorum.Pek çok tanıdığım tek çocuk yaptı ve sorduğum zaman, amaan o ilk zamanlar neydi öyle bir daha yaşayamam diyorlar. Bu da beni korkutuyordu ama her şeye değiyor sanırım.
Bir şey itiraf etmek istiyorum. Burada ikinci-üçüncü (daha fazla var mı?) çocuğunu bekleyen anneler olduğunu görünce cesaret buluyorum.Pek çok tanıdığım tek çocuk yaptı ve sorduğum zaman, amaan o ilk zamanlar neydi öyle bir daha yaşayamam diyorlar. Bu da beni korkutuyordu ama her şeye değiyor sanırım.
Bende normalde zaten alerjik rinit var ve ilaç kullanmadığımda çok yoğun geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı yapıyor. O da 4-5 gün sonra boğaz iltihabına çeviriyor dediğin gibi. O yüzden doktor bana alerji ilacı ve kortizonlu damla kullanmaya devam edebilirsin dedi.Selamlar kızlar herkes iyidir inşallah benim bulantılar yine parçalı bulutlu hava gibi arada bir güneşi görsem de genellikle bulutluyum hâlâ. Burun tıkanma sorununu birlaç hafta önce yaşadım yoğun bir hava kirliliği vardı bir ara İstanbul'da o dönem 1 hafta 19 gün kadar tıkalı kaldım tabiki geniz akıntısı da eşlik etti zyrtec ile illiadin kullandım ben kısa süreli kullanılabilir diye biliyorum. Ama gebelik riniti olursa Dr ona göre düzenli bir şey verebilir belki kortizonlu falan.tuzlu su işe yaramazsa bence kullanılmalı çünkü tıkalı burun hastalığa davetiye çıkarıyor.
Bir yandan oğlumu memeden kesiyorum mastit olmadan şu süreci atlatırsam çok iyi olacak
Çok zor ya ye ye ye yerken bi daha yemek fikri üretiyorumBir farkla zaten iştahlı ve tombalaktım, iştah tam gaz devam
Ben üçüncüye hamileyim ikincide zorlanmadim büyüdükçe zorlukları biraz arttı ama olsun şimdi üçüncüye hamileyim korkum yok sadece madden yetme fikri beni geriyor kendimi her çocuk rızkıyla doğar diye telkin ediyorumBir şey itiraf etmek istiyorum. Burada ikinci-üçüncü (daha fazla var mı?) çocuğunu bekleyen anneler olduğunu görünce cesaret buluyorum.Pek çok tanıdığım tek çocuk yaptı ve sorduğum zaman, amaan o ilk zamanlar neydi öyle bir daha yaşayamam diyorlar. Bu da beni korkutuyordu ama her şeye değiyor sanırım.
Ben suan 7+6’yım. Mide bulantım yok, göğüs hassasiyetim neredeyse tamamen bitti. Bence endişe etmeyin, herkes farklı belirtiler gösteriyorKizlar ya 10+2 deyim. Gogus hassasiyetimde iki gundur bir azalma var. Yarin kontrolum var ama kafama takildi. Sizde durumlar ne
Prematüre ve hareketli ikizlerden sonra ben bile istedim 3. Yü. Biraz delilik gibi oldu ama. Çocuk seviyorum. İnşallah bu da hayırlı sağlıklı geçer.Bir şey itiraf etmek istiyorum. Burada ikinci-üçüncü (daha fazla var mı?) çocuğunu bekleyen anneler olduğunu görünce cesaret buluyorum.Pek çok tanıdığım tek çocuk yaptı ve sorduğum zaman, amaan o ilk zamanlar neydi öyle bir daha yaşayamam diyorlar. Bu da beni korkutuyordu ama her şeye değiyor sanırım.
Yaa evet ama dusuk tehlikesi vardi o yuzden en ufak biseyden etkilenip kafama takiyorumBen suan 7+6’yım. Mide bulantım yok, göğüs hassasiyetim neredeyse tamamen bitti. Bence endişe etmeyin, herkes farklı belirtiler gösteriyor
Rabbim kolaylık versin. En rahat şekilde geçer bu dönem insSelamlar kızlar herkes iyidir inşallah benim bulantılar yine parçalı bulutlu hava gibi arada bir güneşi görsem de genellikle bulutluyum hâlâ. Burun tıkanma sorununu birlaç hafta önce yaşadım yoğun bir hava kirliliği vardı bir ara İstanbul'da o dönem 1 hafta 19 gün kadar tıkalı kaldım tabiki geniz akıntısı da eşlik etti zyrtec ile illiadin kullandım ben kısa süreli kullanılabilir diye biliyorum. Ama gebelik riniti olursa Dr ona göre düzenli bir şey verebilir belki kortizonlu falan.tuzlu su işe yaramazsa bence kullanılmalı çünkü tıkalı burun hastalığa davetiye çıkarıyor.
Bir yandan oğlumu memeden kesiyorum mastit olmadan şu süreci atlatırsam çok iyi olacak
Ben de yaş konusunda bunu yaşıyorum.Bir şey itiraf etmek istiyorum. Burada ikinci-üçüncü (daha fazla var mı?) çocuğunu bekleyen anneler olduğunu görünce cesaret buluyorum.Pek çok tanıdığım tek çocuk yaptı ve sorduğum zaman, amaan o ilk zamanlar neydi öyle bir daha yaşayamam diyorlar. Bu da beni korkutuyordu ama her şeye değiyor sanırım.
10+1. Dediğin gibi göğüs acısı belki %80 azaldı.Kizlar ya 10+2 deyim. Gogus hassasiyetimde iki gundur bir azalma var. Yarin kontrolum var ama kafama takildi. Sizde durumlar ne
Ayy valla demir lady gibisinBen de yaş konusunda bunu yaşıyorum.
Yaşıma yakın birilerini görünce kendimi iyi hissediyorum. İyi ki varsınız
10+1. Dediğin gibi göğüs acısı belki %80 azaldı.
Hea demir ve tombul ladyAyy valla demir lady gibisinher konuda hepimizi rahatlatiyosun
Benimde 2. Olacak nasip olursa kızım 2021 doğumlu yaş aralığının ideal olduğunu düşünüyorum. İlk zamanlar bende 2. Çocuk mu asla diyordum çok da zorlandım ailelerden uzakta eşimle büyüttük hiç destek almadan. Sonra bir kitapta ki şu cümle beni çok etkiledi.Bir şey itiraf etmek istiyorum. Burada ikinci-üçüncü (daha fazla var mı?) çocuğunu bekleyen anneler olduğunu görünce cesaret buluyorum.Pek çok tanıdığım tek çocuk yaptı ve sorduğum zaman, amaan o ilk zamanlar neydi öyle bir daha yaşayamam diyorlar. Bu da beni korkutuyordu ama her şeye değiyor sanırım.
Ne diyeceğimi bilemedim. Çok zor şeyler.İyi günler kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama maalesef veremiyorum 6+3 boş keseyi görmüştük bugün dekahverengi kanamam başladı doktor muayene de kanamanın eski olduğunu ama kesenin boş yolk kesesinin de oluşmadığını söyledi kan verdim yarın sabah da gidip kan vericem sonuca göre yarın kürtaj yapacakmış
Cok normal canm bir günümüz bir günümüzü tutmayacakizlar ya 10+2 deyim. Gogus hassasiyetimde iki gundur bir azalma var. Yarin kontrolum var ama kafama takildi. Sizde durumlar ne
Allah'ım sabır versin canm herşey vaktinde güzeldir inşallah herşeyin en iyisi olur zamanında en hayırlı olanı versin Rabbimİyi günler kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama maalesef veremiyorum 6+3 boş keseyi görmüştük bugün dekahverengi kanamam başladı doktor muayene de kanamanın eski olduğunu ama kesenin boş yolk kesesinin de oluşmadığını söyledi kan verdim yarın sabah da gidip kan vericem sonuca göre yarın kürtaj yapacakmış
Teşekkür ederim Lady hayırlısı diyelim nasibi olsa bişey vesile olurdu içimde hep eksiklik hissediyodum ama adını koyamamıştım hatta kendimi suçladım bebeğimle bağ kuramadım sandımNe diyeceğimi bilemedim. Çok zor şeyler.
Rabbim güç kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?