2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Umreye eşimle gitmiştik ama hamilelik yoktu . Yorulmaktan ziyade yediğine içtiğine çok dikkat et . Ben oradayken midem bağırsaklarım bozulmuştu . Döndüğümde de hava değişiminden çok fena grip olmuştum . Şöyle nur dağına tırmanış zorlu . Tavaf öyle . Gitmeyi düşünüyorsan da mümkün mertebe kendini yorma

İnşaAllah öyledir teşekkür ederim.
İnşaAllah öyledir teşekkür ederim.
Geçmiş olsun sizede. İçimi rahatlattınız sağolun belirtiler 12-13 gbi azalıyor diyr biliyorum diğer çocuklarımda öyle oldu yani 11 de kesilince bi korkmadım değil. Birazda evhamlı biriyim kaygı perisi gibiyim. 2 gündür bi hafifleme gelmesiyle bi tık enerji geldi belkide onun yansımasıdır. Umarım geçer. Teşekkür ederim

Bizim kafilede 5 aylık bir hamiş vardı. Çok rahat yaptı ibadetlerini. Biraz yorucu olur elbet ama Allah güç verir inşallah. Ben olsam giderdim. Çocukla gitmek daha zor olur gibi geldi bana.

Kanama için bir şey diyemiyorum yaşamadım hiç inşallah senin de korkulacak bir şey değildir ama belirtiler benim de bir azalıp bir cogaliyor yani halsizlik goguslerde ağrı falan sürekli değişiyor ben de 11+ 4 um. Bence belirtiler net bir şey belirlemez. İnşallah sabah güzel haberlerle gelirsin duam seninle

Allah kabul etsin, Allah kolaylık versin, dualarını bekleriz

Bizim kafilede 5 aylık bir hamiş vardı. Çok rahat yaptı ibadetlerini. Biraz yorucu olur elbet ama Allah güç verir inşallah. Ben olsam giderdim. Çocukla gitmek daha zor olur gibi geldi bana.

Çok teşekkür ederim. Allah nasip ederde gidersem hepimiz için dua edicem

Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.

Ali gedikbaşı var arkadaşım gitmişti google yazarsanız incelersiniz bir araştırın isterseniz bir

Hep beraber ümitvar olalım ve bulantılarımız hemencecik bitiversin inş salatalık deneyeceğimmm. Aslında salatalık çok sevmem ama cacık çok severim. Mecbur cacık yiyeceğim

Oyyy kuzum başın sağ olsun . Acını iliklerime kadar hissettim yaşadığın çok zor bir şey hele ki bu haftaya kadar gelipte Rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah cennette şefaatçin olacak inşallah

Hep beraber ümitvar olalım ve bulantılarımız hemencecik bitiversin inş salatalık deneyeceğimmm. Aslında salatalık çok sevmem ama cacık çok severim. Mecbur cacık yiyeceğim
Salatalık şu ara en lezzetli gelen şey bana tadı hiç değişmeyen ve bozuk gelmeyen tek şey umutvaricim

Salatalık şu ara en lezzetli gelen şey bana tadı hiç değişmeyen ve bozuk gelmeyen tek şey umutvaricim
Ya hiç kimse inanamıyor ama salatalık ve karpuz sevmiyorum çocukken ne oldu nasıl bi travmam var hiç hatırlamıyorum ama ikisini de asla yiyemiyorum. Salatalığı yine salatalarda cacıkta falan yiyorum abartma İrem diyorum kendime ama karpuz ı-ııı kokularına bile tahammülüm yok tabi anne olunca kesin çocuğum sever o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum

Doğrudur ben de et tavuk balık yiyemiyorum mesela küçükken yaşadığım bir travma yüzünden. Daha öncesinde yiyiyormusum. O yüzden inanıyorum sevmediğine annelik öyle bir güç ki burnunu tıkayıp gene de yapıyorsun çocuğun için valla Allah sevmediğin şeylere dokunma yapma gücünü veriyor

Başınız sağolsun çok çok geçmiş olsun .. benim de ilk gebeliğim 12. Haftada düşük olmuştu gercekten çok üzülmüştüm sizi anlıyorum çok zor bi durum.. Rabbim gönlünüze ferahlıklar ve sabırlar versin .. Ummadığınız anda tekrar sizi sevindirsin inşallah

Merhaba kesinlikle en en en iyisi Aytaç Yüksel. Kesinlikle öneririm özellikle rahim ağzı yetmezliği ameliyatlarına vs giriyor mutlaka gidin çok geçmiş olsun

Ahahahha. Allah iyiliğini versin. Salatalık karpuz sevmeyen ve yiyemeyen birini hiç duymamıştım.

Ben de süt içemem. Kaymak, tereyağ ekmeğe sürüp yiyemem. Yağlı etten, ilikli kemikli etten haşlama yaparlar ya, onu yiyemem. Anneannem rahmetli derdi ki, sen hiç bu evin kızı değilsin. (Bunlar yeme kültürümüzde ana gıdalar, en hakikisini memleketten getirtirler ) ama ben yiyemiyorum

Aramızda kalsın, size bi şey diyeyim. Ben evlendim, neyi seversem bizim evde o pişer. Ve ben neyi sevmezsem bizim evde o asla pişmez. Yani pişirmem. Ben yemem ama kocam sever. Dur pişireyim diye bi durum olmaz yani.

Not: kocamı seviyorum.

Son düzenleme:
Ahhh ne guzell sevmedigin şeyi pisirmemek annem fazla değil ama babam tam etcidir kardeslerim de öyle. Hele rahmetli babaannem (tanımak nasip olmadı ) et tavuk balık her türlü sakatat yağlı magli çok severmiş hiç dinlemez yermiş babam babaannen seni tanisaydi kızardı yenmez mi hiç der hep. Küçükken de bana derdi ki seni büyüyünce kasaba vericem her gün etin içinde ol belki alışırsın diye büyüdüm kasaptan beter yere düştüm eşim ve ailesi hayvanın neresi olursa olsun afiyetle yiyorlar ben kokusuna katlanamiyorum onlar etsiz tavuksuz baliksiz asla hafta gecirmiyorlar kurbanlarda falan düşün benim halimi artık bir köşede bayilmamak için zor sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…