2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Aaaa allahtan aklına gelmiş valla neyse ki çok şükür yetişmişsin ahhahahaha yuvarlanarak çok iyi vay arkadaş ya bana hastaneden verdiler 75 lik içtim bende ama bence erken olması çok iyi randevunun ya ben 9 da girdim 12 de çıktım biraz daha bekletseler bayılacaktım açlıktan

90 tl şekerli şey için gerçekten çok dediğin gibi tatlı yapar hem yer keyif alırdın

Oy Allah razı olsun canım içim rahatladı valla amann ben daha ne kadar su içicem günde 3 ten fazla bazen 4 içiyorum ya napayım arkadaş ben 75 lik içtim bacım

Öncekinde toz glikoz almıştım. Pet şişede su ile gittim. Hemşire suyun yarısını döktü. Tozu şişeye karıştırdı. Öyle içtim.

Böyle güya daha pratik. Aslında devlet de sağlayabilir yani bunu. Ne ki bir bardak şekerli su. Maliyeti bile yok. Bize eziyet sadece.
Allahtan aklıma geldi, ama senin vesilenle geldi

Ben de tedarikli gideyim. Telefon şarj, kulaklık, oyalanacak bi şeyler.

Ay ne güzel iyi şeylere vesile olmak

Al al valla vakit geçmiyor ya hatta kitap alsam keşke dedim bende oyalanmak önemli yoksa patlamaya başlıyorsun

Bende aynı şeyi düşünüyorum yani zaten mahrem bir durum bana göre birde o haldeyken başka birinin oda da olması vs bana da saçma geliyor. Ben şöyle yapıcam yani Allah nasip ederse hastanede kalış süreme göre 1.gün yada 2.gün aileden birine çektireceğim. Az parada değil dediğin gibi yazık tabi herkesin tercihine saygı duyarım biz kardeşiminkşnde de öyle yaptık ben çektim çokta güzelmoldu valla

Oy Allah razı olsun canım içim rahatladı valla amann ben daha ne kadar su içicem günde 3 ten fazla bazen 4 içiyorum ya napayım arkadaş ben 75 lik içtim bacım
Ya gebelikte hepimiz çok sık idrar yolu enfeksiyonuna yakalanabiliyoruz. Bi defa her şeyden önce günde 5372828 kere tuvalete çıkıyoruz ben de geçen ay enfeksiyon olmuştum benim lökosit ve bakteri değerlerim yüksekti. Tek kullanımlık antibiyotikler var ondan kullandım ve düzeldi hemen. Onun haricinde iç çamaşırlarımı ütülerim ve mutlaka nioli yağı damlatıyorum tavsiye ederim sonuçlar 75 e göre normal gibi geldi bana ama tabi her hastanenin referans aralığı farklı olabiliyor

Neden pişman olunsun ki 3-5 tane anı kalsın yeter keza zaten bebekler İçin sonradan iyi oldugumuzda istersek yine albüm yaparız 3 ay misal 6 ay yani acelesi ne ki ben öyle düşünüyorum zaten herşeye de albüm albüm dogum albümünede hic heves etmedim acıkcası akıbiyetim ne olacak onu dahi bilmiyorum

Pudra şekeri tarzı bir şey kullanıyorduk biz de. Çok maliyetli bir şey değil gerçekten. En azından devlet şunun için gebeleri uğraştırmamalı

Ay evet öyle oluyormuş ya çok şükür bir sıkıntım yok yanma vs olmuyor bakalım doktor ne dicek yarın aramazsa ben ararım artık daha fazla dayanamam iç çamaşırı hep ütülerim hamilelikten önce de ütülerdim yani o alışkanlık ama şu nioli yağını alışkanlık hali e getiremedim eve de aldım ama onu damlatıp hemen mi giyiyorsun yoksa bekleyip mi peki yaaa inşallah doktor da senin gibi aynı şeyi söyler şu şeker için valla Allah razı olsun canım çok sağol

Rica ederim canımmm inşallahhh. Ben bir kaç damla damlatıp bi 5 dk bekleyip öyle giyiyorum. Gebelikte bi zararı var mı bilmiyorum açıkçası ama bence yoktur diye düşünüyorum

Bende senin gibiyim. 3.erkek gebeliğim ve normalde tatlı sevmeyen biri olarak tatlıya düştüm hep gebeliklerimde. Sadece tatlıda değil makarna, pirinç, arpa şehriyeli şeyler vs. Bu 3 gebeliğimdede şekerle ilgili bir problem yaşamadım. Hormonlarım böyle yönlendiriyor sanırım cnm çk istiyor ama kısıtlı yemeye çalışıyorum devamlı bu tarz yemek yerine dengeli beslenmeye çalışıyorum. Ne çok abartıyorum ne kendimi mahrum bırakıyorum diyeyim ye tatlıyı doğur hakkıyı lafınının hakkını sonuna kadar veriyorum ben

Hahahahah valla bende aynıyım. Hiç sevmezdim tatlıyı bu ne kötü bir şey ya şimdi anlıyorum tatlı krizi neymiş falan günde rahat 3 kere canım tatlı istiyor. Kilo da çok aldırıyor

Kizlar 23+4 deyim nerdeyse on gündür bı kabızlık , sürekli ve özellikle yemekten sonra oluşan şişkinlik ve sürekli gaz , büyük abdestten sonra yanma ağrı sızı sürekli lavabo ihtiyacı gibi şikayetlerim var sizde de oluyormu böyle

Hepimizde oluyor zeytinyağı ile güne başla ilk yiyecegın zeytinyağı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…