- 24 Temmuz 2024
- 2.036
- 6.068
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.041
Ay buna rağmen kaç kiloyum ama. Allahın merhameti. Demek bi de tatlı yesem ne hale geleceğim
Doktora sordum yaptır dedi ben doktoruma güveniyorum.Tetanoz konusunda tedirginim ya. 10 yıldan fazla oldu yaptıralı. Tüm aletler steril, paslanma imkanı yok gebeleri aşıya maruz bırakmayıncılar var. Bir de bebek de faydalanmış olur diyenler de var. Aklım karışık yaptırmalı mıyım siz ne yaptınız herkes aşı oluyor mu? Kar zarar düşünebilecek bilgim de yok. Fikir verir misiniz aklım karıştı iyice
Benim 13 sene oldu yaptıralı. 5 doz olduğum için ömür boyu koruyuculuğu var. Tekrar yapılmıyor. Ama gerekseydi yaptırırdım.Tetanoz konusunda tedirginim ya. 10 yıldan fazla oldu yaptıralı. Tüm aletler steril, paslanma imkanı yok gebeleri aşıya maruz bırakmayıncılar var. Bir de bebek de faydalanmış olur diyenler de var. Aklım karışık yaptırmalı mıyım siz ne yaptınız herkes aşı oluyor mu? Kar zarar düşünebilecek bilgim de yok. Fikir verir misiniz aklım karıştı iyice
Yok ağrısında değilim çekerim ağrı problem değil. İçeriği yan etki yapar mı bebeği düşünüyorum. Çevrem aşı karşıtı dolu olunca etkilendim sanırım. Bilemiyorum olmalıyım o zaman galibaBenim 13 sene oldu yaptıralı. 5 doz olduğum için ömür boyu koruyuculuğu var. Tekrar yapılmıyor. Ama gerekseydi yaptırırdım.
Bir iki gün sürecek kol ağrısı yada hafif ateş için o riske değmez. Bence.
Çok idealBu hafta 21 +5 günlüğüm yarın için detaylıya randevu aldım sizce erkenmi oldu bi hafta daha beklesemiydim
Ben yaptırdımTetanoz konusunda tedirginim ya. 10 yıldan fazla oldu yaptıralı. Tüm aletler steril, paslanma imkanı yok gebeleri aşıya maruz bırakmayıncılar var. Bir de bebek de faydalanmış olur diyenler de var. Aklım karışık yaptırmalı mıyım siz ne yaptınız herkes aşı oluyor mu? Kar zarar düşünebilecek bilgim de yok. Fikir verir misiniz aklım karıştı iyice
Gebelik öncesi ağzıma tatlı sürmezdim. Dikkat ettiğimden değil yanlış anlaşılmasın sevmediğimden yemezdim. Şimdi böyle ağzıma baklavaları tepesim geliyo. Eşim şok içindeKızlar iyi akşamlar erkek bebeğim benim çoğunuz biliyorsunuz zatenben sürekli tatlı istiyorum sürekli ve genel de de yiyorum korkuyorum şekerim çıkacak diye. Böyle olan kadınlar var mı ? Tatlı isteğimi kesmesi için ne önerirsiniz ?
Bende aynıyım gerçektenGebelik öncesi ağzıma tatlı sürmezdim. Dikkat ettiğimden değil yanlış anlaşılmasın sevmediğimden yemezdim. Şimdi böyle ağzıma baklavaları tepesim geliyo. Eşim şok içinde
Evet hep grip gibiyimValla zor alerji durumları sizi anlıyorum resmen grip gibi hasta gibi hapşurarak dolaşıyoruz.
Ay gerçekten ben de öyle. Giderek kilo alıyorum bugün 67 kilo çıktım tartıdaBende aynıyım gerçektenUmarım eski halime dönerim gerçekten tatlı çok kilo aldırıyormuş onu da anlamış oldum kilo problem değil verilir de ben gebelik şekeri olur mu diye korkuyorum. Hayatımda yemediğim tatlıyı hamileliğimde yedim
Hep tatlı yüzündenAy gerçekten ben de öyle. Giderek kilo alıyorum bugün 67 kilo çıktım tartıda
55 ile başladım halbuki
Her sabah kalkıp aynada kendime O BOĞAZINI TUTACAKSIN KIZIM diyorum aslında ama nafile
Ben yaptırmadım. İlk gebeliğimde doktoruma gereklimi diye sormuştum artık ameliyathaneler çok steril ben gerek duymadım yeğenlerime yaptırmadım demişti. Ve bende yaptırmadım 3 gebeliğimdede. Düşünmüyorumda. Kasılmayı tetikleyip erken doğuma sebebiyet verdiğinide duymuştum. Herkesin kendi kararı tercihi. Ben yinede seni etkilemiş olmayayım.Tetanoz konusunda tedirginim ya. 10 yıldan fazla oldu yaptıralı. Tüm aletler steril, paslanma imkanı yok gebeleri aşıya maruz bırakmayıncılar var. Bir de bebek de faydalanmış olur diyenler de var. Aklım karışık yaptırmalı mıyım siz ne yaptınız herkes aşı oluyor mu? Kar zarar düşünebilecek bilgim de yok. Fikir verir misiniz aklım karıştı iyice
Ay şu an çok mutluyumAy gerçekten ben de öyle. Giderek kilo alıyorum bugün 67 kilo çıktım tartıda
55 ile başladım halbuki
Her sabah kalkıp aynada kendime O BOĞAZINI TUTACAKSIN KIZIM diyorum aslında ama nafile
Ac karnına demir ve magnezyum kullanıyorum nasıl olcak bir zararı olurmu ya da zeytinyağını hangi ölçüde kullanmamiz lazimHepimizde oluyor zeytinyağı ile güne başla ilk yiyecegın zeytinyağı olsun
Aç karnına demir neden kullanıyorsunuz ? Demir yemek arası değil mi ? İlk yiyeceğiniz şey zeytinyağı olsun 2 yemek kaşığı ile başlayın bence. Yumurtanızı da zeytinyağı ile yapın. Türk kahvesi de bağırsak dostu çok işe yarıyor. Yürüyüşte aynı şekildeAc karnına demir ve magnezyum kullanıyorum nasıl olcak bir zararı olurmu ya da zeytinyağını hangi ölçüde kullanmamiz lazim
Bana 8 nisana verdi ya bayramdan sonra yani o zamanda 23 hafta oluyoruzBenim randevum yarın 14.15'teheyecanla bekliyorum
Yok canım zaten 20 hafta ile 22 hafta arasında öneriliyor. Tam zamanında gidiyorsun
:) benim bebişte erkek bende tam tersi ekşi yedim hep 1 aydır ben yeni yeni tatlı yiyorum ama şerbetli tatlı hala canım istemiyor. Ama içim yanıyor gibi sürekli su ve ferah şeyler istıyorum şekerim sınırdaydı benim o yüzden de almadım da yemedim de keza canımda istemedi . Hergün yememeye dikkat et 3 günde 2 günde bir yemeye çalıs bence 3 günde bir olması lazım hergün tatlı tatlı nereye kadarKızlar iyi akşamlar erkek bebeğim benim çoğunuz biliyorsunuz zatenben sürekli tatlı istiyorum sürekli ve genel de de yiyorum korkuyorum şekerim çıkacak diye. Böyle olan kadınlar var mı ? Tatlı isteğimi kesmesi için ne önerirsiniz ?
Doğru ama tutamıyorum kendimi canım çok çekiyor. İnan kendimi tanıyamıyorum. Tek korkum şeker azaltacağım:) benim bebişte erkek bende tam tersi ekşi yedim hep 1 aydır ben yeni yeni tatlı yiyorum ama şerbetli tatlı hala canım istemiyor. Ama içim yanıyor gibi sürekli su ve ferah şeyler istıyorum şekerim sınırdaydı benim o yüzden de almadım da yemedim de keza canımda istemedi . Hergün yememeye dikkat et 3 günde 2 günde bir yemeye çalıs bence 3 günde bir olması lazım hergün tatlı tatlı nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?