- 2 Mayıs 2017
- 1.305
- 3.008
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.181
Gamzeyi severimAy hadi bakalımbunu bilmiyordum.
Ben gamzeliyim. Bakarsınız oğlum da olur.Gamze kızıma daha çok yakışırdı ama
Totoda gamzede güzelmiş yakışırBen de yedim yedim ayvaları gamzeli olsun diye oğlumun totosu gamzeli oldu, neresinde olacağına odaklanmamisim
Bende tavuklu bulgur pilavı yaptım küçük bı porsiyon yedim, beş kaşık kadar çorba ve küçük bı kase pancarlı sarımsaklı yoğurt yemiştim, şimdi oğlumun biskuvisinden birini yutuverdim yanlislikla uçtu geldi ağzıma giriverdi benlik bı durum değildiBu akşam yediğim; et, yarım tabak bulgur pilavı, yoğurt ve yeşil salata.
Dün; tarhana çorbası, yeşil mercimek salatası ve bir dilim kıymalı börek.
Ondan önceki gün; yine tarhana çorbası fellah köftesi, sarımsaklı yoğurt
İçim dışım bulgur oldu kurudum
Ama midemi tutuyor.
Bu akşam yediğim; et, yarım tabak bulgur pilavı, yoğurt ve yeşil salata.
Ondan önceki gün; yine tarhana, çorbası fellah köftesi ve sarımsaklı yoğurt
Ama midemi tutuyor.
Etsiz doymuyorum ben. Sebze ile doyan arkadaşlara hayranım
Ayyy beslenme konusunda o kadar zıttız ki :) ben de eti zor çiğniyorum hatta şu emzirme süreci de bitince vegan vejetaryen bir şey olacağım et, yumurta, tavuk, balık hayatımdan çıkaracağımBu akşam yediğim; et, yarım tabak bulgur pilavı, yoğurt ve yeşil salata.
Ama midemi tutuyor.
Sebzeler sürekli değişse de menü bu . Bunlarla bile doymuyorum siz düşününBu akşam yediğim; et, yarım tabak bulgur pilavı, yoğurt ve yeşil salata.
Ama midemi tutuyor.
Portakal, mandalina, domates, salça, baharat kesinlikle ve kesinlikle mide yanması yapar kuzum. Senelerdir mide hastasıyım bunların hepsi de dokunur haberin olsun.Yani gazlı içecekler içmiyorum salçalı yemekler hafif yapıyorum kızartma türü çok nadir yaparım domates yiyorum ondan kaynaklı olur mu bilmiyorum birde yemeklerde biraz baharat kullanıyorum oda etki eder mi mide yanmasına emin değilim
Senin bisküviye söylesene bizim oralara da uçsunBende tavuklu bulgur pilavı yaptım küçük bı porsiyon yedim, beş kaşık kadar çorba ve küçük bı kase pancarlı sarımsaklı yoğurt yemiştim, şimdi oğlumun biskuvisinden birini yutuverdim yanlislikla uçtu geldi ağzıma giriverdi benlik bı durum değildi
Benim gebelik şekeri olan arkadaşım çokda net hatırlamıyorum ama doğum gününde karşılaşmıştıkBende tavuklu bulgur pilavı yaptım küçük bı porsiyon yedim, beş kaşık kadar çorba ve küçük bı kase pancarlı sarımsaklı yoğurt yemiştim, şimdi oğlumun biskuvisinden birini yutuverdim yanlislikla uçtu geldi ağzıma giriverdi benlik bı durum değildi
Bu akıllı bi bisküvi ihtiyacı olana uğruyor galibaSenin bisküviye söylesene bizim oralara da uçsunciğerim çıktı ot yemekten
Biz iki öğün yemek yiyoruz. Aslında diyetimde her öğünde ekmek var. Ben kahvaltıda yiyorum 1-2 dilim. Bi de bazen ikindi gibi midem kazınıyor o zaman peynirin yanına bir dilim katık ediyorum.Ben ekmeksiz hiçbişey yiyemediğim için bulgur yerine buğday ekmeği yiyorum. Hepsi saman gibi sonuçta ama dayanmaya çalışıyorum
Benim bı zorunlulugum yok canım kilo hızlı aldığım için dikkat ediyorum, doktorla da konuştuğumuzda 3kilo verdim böyle dikkatle diye kacamakta problem görmedi meyvelerde falan rahat davranabilirsin dediBenim gebelik şekeri olan arkadaşım çokda net hatırlamıyorum ama doğum gününde karşılaşmıştık
Çok abartmadan nefis körleyecek şekilde yemişti sonra biraz yürüyüşe çıkmıştı
Buşekilde birşey önerildi mi? Yada doğru method mu?
Her gün sebze yiyince pek lezzetli gelmiyorFotoğraf lezzetli duruyor
Ben ara öğün yaparsam acıkmıyorum ama aralarda birşey atmazsam gözüm dönüyor
Benim de açlık 77 tokluk 122 çıktı . Pazartesi kontrol var zılgıt yememek için direniyorumBiz iki öğün yemek yiyoruz. Aslında diyetimde her öğünde ekmek var. Ben kahvaltıda yiyorum 1-2 dilim. Bi de bazen ikindi gibi midem kazınıyor o zaman peynirin yanına bir dilim katık ediyorum.
Söyle patates kızartmalı makarnalı bi öğüne içim gidiyor. Eşim diyor ki çok sıkıyorsun kendini. Ne olacak yapıp yesen?
Bir kereden bi şey olmaz tabi de işte, ipin ucu kaçar diye korkuyorum
Bu akşam açlık 92, tokluk 121 çıktı.
Çarşamba Perinatoloji kontrolüm var ondan da işi sıkı tutuyorum.
Valla ben hiçbir kaçamak yapmadan yürüyüşle egzersizle diyetle ve insülinle ancak rayına oturtuyorum . Biraz yürüyüp dengeliyorsa helal olsunBenim gebelik şekeri olan arkadaşım çokda net hatırlamıyorum ama doğum gününde karşılaşmıştık
Çok abartmadan nefis körleyecek şekilde yemişti sonra biraz yürüyüşe çıkmıştı
Buşekilde birşey önerildi mi? Yada doğru method mu?
Çok etçil değilim ama etsiz de olamam.Ayyy beslenme konusunda o kadar zıttız ki :) ben de eti zor çiğniyorum hatta şu emzirme süreci de bitince vegan vejetaryen bir şey olacağım et, yumurta, tavuk, balık hayatımdan çıkaracağım
Çok çeşitli, eline sağlık güzel görünüyorSebzeler sürekli değişse de menü bu . Bunlarla bile doymuyorum siz düşünün
Ay bi de o var. Şimdi şeker takibi yapıyorum. Öğlen açken ölçmem gerek. Ama ben kahvaltıdan sonra midem kazındıkça dolabı açıp az peynir yiyorum kapatıyorum. Birazdan gidip bi elma yiyorum. E ben ne zaman acıkıcam da açlık şekeri ölçücem ? Ağzım boş durmuyor kiFotoğraf lezzetli duruyor
Ben ara öğün yaparsam acıkmıyorum ama aralarda birşey atmazsam gözüm dönüyor
Ben de. Ben deeee..Benim de açlık 77 tokluk 122 çıktı . Pazartesi kontrol var zılgıt yememek için direniyorum
İşte onun matematiğini ben de çözemedim doktor öğün sonrası en az iki saat aç kal değerlerin doğru çıksın aksi halde yanlış değerlerle insülin dozu yükseltiriz hem kendin panik olursun hem de hipoglisemi olur dedi ( bu daha tehlikeliymiş 50 altına düşünce bilinç kapanıyormuş ) o yüzden öğün sonrası iki saat hiçbişey yemiyorum sonra başlıyorum atıştırmaya . Böyle yapınca da insan acıkmamaya başlıyor alışıncaÇok etçil değilim ama etsiz de olamam.Diyette neredeyse her akşam et türevi bi şey oluyor.
Eşim döküm tava aldı. 6 dk da et kızartma hevesi var. Ben de faydalanıyorum bu durumdanAma bir süredir bende de bıkkınlık oldu. Şimdilerde değişik ne yapsam diye düşünüyorum. Güzel sebze de pek yok suan heralde. Olan da çok palalı.
Çok çeşitli, eline sağlık güzel görünüyor
Bence bizim önce gözümüz doymalı. Gözümüz doymayınca karnımız da doymuyor.
Ay bi de o var. Şimdi şeker takibi yapıyorum. Öğlen açken ölçmem gerek. Ama ben kahvaltıdan sonra midem kazındıkça dolabı açıp az peynir yiyorum kapatıyorum. Birazdan gidip bi elma yiyorum. E ben ne zaman acıkıcam da açlık şekeri ölçücem ? Ağzım boş durmuyor ki
Bi kaç gündür idrar rengim koyulaşmıştı. Mesleki deformasyon, hep kontrol ederimkasıklarımda bacaklarımda ağrılar oluyordu feci şekilde. Hastaneye gidip bi idrar tahlili bakayım dedim. Kaçınılmaz son. Hoşgeldin idrar yolu enfeksiyonu. Geçen @tilyam a da demiştim hatta bende de idrar yolu enfeksiyonu var sanırım diye baya da yüksek çıkmış antibiyotik başladık hemen. Vel hasıl idrar renginizi kontrol edin hanımlar.
Bu aradaEldorin iyi misin sesin çıkmıyor ? Anneciiin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?