2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim dünyada çektiği sıkıntının cefanın kefaretini cennet ile nasiplendirsin. Rabbim sana da sabırlar versin.

Ancak müsayt olabildim canım
Baharatlı
Acı
Ekşi
Yemeye dikkat et demişti doktorum

Canımmmmm sabır diliyorum en içten dileklerim ile . Rabbim dayanma gücü versin tel tesellimiz bir hayat daha var kavuşacağız inş mekanı cennet olsun

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizede sabırlar versin

Canım benim basın sağolsun Allah rahmet eylesin. Melek annenin mekanı cennet olsun inşallah Rabbim acılarını dindirdi. Sana ve ailene sabırlar diliyorum. Tüm kalbimle sarılıyorum sana.
Senin kalbin güzel bacım benim.. inşallah hepimiz güzel haberler alalım amin inşallah canım benim.
Daha yarım saat önce eşimle konuştuk alınacakları. Bu ay hastane çantasına ne konulacaksa özellikle alalım hazırlayayım bu miniğin ne zaman gelecegi belli olmaz dedim. Ben zaten temmuzu bulmasını beklemiyorum ama dur bakalim artık Allah bilir

Heehhehe bende haziran grubuna bakıyorum benim gibi plesenta sorunu yaşayanlar var

Hayırlısı olsun inşallah, vaktini beklesinler ya yaramazlgin hiç sırası değil
Heehhehe bende haziran grubuna bakıyorum benim gibi plesenta sorunu yaşayanlar var

Bende arada bı göz atıp geliyorum neler dönüyor, unuttuğum birşey kalmasın diye

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah

Ah ya…
Canım benim başın sağ olsun Rabbim anneciğine rahmet eylesin, çok zor Rabbim sabrını versin
Kelimelerim yetersiz inan..

İdrar enfeksiyonu olan arkadaşlar kesin çözümü bulan var mı? İlaç kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyoruz daha farklı çözümü olan var mı
Dut kaynatmak iyi geliyor canım
Ben karnıbahar ı haşladıktan sonra suyunu içtim oda iyi gelmişti bol su ve ayaklarını sıcak tut
Ama doktoruna danış istersen kullanmadan önce

Ah canım kuzum kaç gündür aklımdaydın demek bundanmış. Rabbim mekanını cennet eylesin çok üzüldüm. Sana ailene bol bol sabır, dayanma gücü versin seni öyle yürekten kucaklıyorum ki. Acını paylaşıyorum emin olabilirsin. Tüm dualarım seninle ve güzel anneciğinle

İdrar enfeksiyonu olan arkadaşlar kesin çözümü bulan var mı? İlaç kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyoruz daha farklı çözümü olan var mı
Artık riskli haftalara girmeye başladık bu haftalarda olan idrar yoku enfeksiyonu erken doğuma yol açıyor. Doğum sonrası bebekte enfeksiyon da olabiliyor. Ben kendim de sağlıkçıyım. Valla bugün hemen başladım antibiyotik kullanmaya

Başın sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesin çok üzücü hiç tarifi yok o acının rabbim sabır versin sana inşallah

Eğer bulabilirsen kızılcık canım kaynatıp içiyorsun çok iyi geliyor ben kendime normal şartlarda gebelikten önce hep öyle yapardım çok faydasını gördüm deneyen çok arkadaşımda aynı şekilde ilaçsız atlattı ama hamileyken denemedim birde hergün c vitamini tableti suya atılan oda çok faydalı

Başın sağ olsun mekanı cennet olsun zaten aşırı duygusalız senin için ne kadar zor olduğunu düşünemiyorum Allah yardımcın olsun ve sabır versin sana. En azından bir evlat gelecek sağlıkla sıhhatle inşallah. Hiçbir şey annenin yerini tutmaz ama yeni bir can, bir teselli olacak. Allah evladından yüzünü güldürsün

Başınız sağolsun. Allah sabır versin

Rabbim acını hafifletsin, gönlünü ferahlatsin, anneciğinin mekanı cennet olsun, rabbim rahmet etsin

Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. Allah sizlere uzun sağlıklı bir hayat versin.

Ah çok üzüldüm kuzum başınız sağolsun, yattığı yer incitmesin anneciğini

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versin

Çok üzüldüm, başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versin

Başın sağolsun canım … Rabbim rahmet eylesin cennetinde en güzel yerlerde merhamet eylesin inşallah anneciğine , sizlere de bol bol sabırlar versin ..

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
Anneciğinizin mekanı cennet olsun inşallah sizlerede bol sabır diliyorum…

Mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim dünyada çektiği sıkıntının cefanın kefaretini cennet ile nasiplendirsin. Rabbim sana da sabırlar versin.

Canımmmmm sabır diliyorum en içten dileklerim ile . Rabbim dayanma gücü versin tel tesellimiz bir hayat daha var kavuşacağız inş mekanı cennet olsun

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizede sabırlar versin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim geride kalanlara sabırlar versin inşallah

Ah ya…
Canım benim başın sağ olsun Rabbim anneciğine rahmet eylesin, çok zor Rabbim sabrını versin
Kelimelerim yetersiz inan..

Başın sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesin çok üzücü hiç tarifi yok o acının rabbim sabır versin sana inşallah

Kızlar çok teşekkür ederim tum güzel dualarınıza amin

Eldorin canım benim basın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin bende geçen yıl babami kanser illetinden kaybettim çektiği acıları yakinen gördüm son ana kadar yanındaydım bende ne kadar acı çektiğini tahmin bile edemiyorum rabbim acilarini öbür dünyada kefaret eylesin yattığı yer nur olsun sana sabırlar diliyorum

Hastanede eski usul ölçümü yaptı bendeki otomatik olan enfeksiyon tansiyon cikarirmi bilemedim neden çıktığını anlamadım
Sağol canım hiç ilaç yazmadı bana sanırım gerek duymadı

Bana antibiyotik de vermediler üromisin diye tek kullanımlık bir toz yazmışlar şeker içeriği çok yüksek olduğu için kullanmadım. Kadın doğumcumu yarın göreceğim hemen antibiyotik isterim , teşekkür ederim bilgilendirmeniz için korktum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…