2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Başınız sağolsun. Allah sabır versin

Ben şimdi daha seyrek ölçüyorum. Bugün bi sabah ölçtüm bi de akşam. Akşam ölçücem diye de sıktım durdum kendimi. Çünkü mutfağa gidip ağzıma bi şey atmak istiyorum. 3 saat bi şey yemedim ama zor tuttum kendimi

Ben aslında uzun süreli açlığa dayanıklıyım ama bu aralar bir kuru kayısı olsun, bir küçük kaşar dilimi olsun devamlı ağzıma bir şey atasım var

Amin amin canım bacım güzel dileklerin için kalbin kadar güzel haberler alırsın inşallah sende cuma günü rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin Mümkünse huysuz ve akılsız kocaları da islah etsin nediyim ki

Rabbim acını hafifletsin, gönlünü ferahlatsin, anneciğinin mekanı cennet olsun, rabbim rahmet etsin

Ben hep ölçüyorum listem var hiç kaçırma ihtimalim yok maalesef. Acilen bebeğin kilosunu dengelemem lazım yoksa son haftalarda ciddi zorlanıcam

Ah canım benim
“İnna lillahi ve inna ileyhi raciun”

Başın sağolsun. Rabbim sabrını artırsın

Hastane süreçlerinde çektiği zahmetler günahlarına kerafet olsun. Cennetin âli makamları mekanı olsun

Ölüm anneciğin için bir rahmet vesilesi olmuştur. Öyle inanıyorum. Ağrıları acıları dindi. Sükunete, rahata erdi Allahın izniyle.

Sanırım ölüm, ondan çok kalanlara zor. Rabbim sabr-ı Cemil nasip etsin. Tekrar başınız sağolsun. Birer Fatiha okuyalım kızlar

Son düzenleme:
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. Allah sizlere uzun sağlıklı bir hayat versin.

Ah çok üzüldüm kuzum başınız sağolsun, yattığı yer incitmesin anneciğini

Bu mesajı görünce içime büyük bir acı oturdu, çok derinden hissettim ve acını paylaşıyorum. Sana sabırların en büyüğünü diliyorum Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin. Ne şanslısın ki son anına kadar birlikteymişsiniz. Allah'ım hep senin yanında olsun küçük mucizeniz evinize şifa olsun inşallah.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, sizlere sabır versin

Acını yürekten hissettiğimi bilmeni istiyorum. Rabbim acılarına son verdi, çektiği tüm sıkıntılar da kefareti olsun inşallah

Anneciğin melek oldu. Allah'ım sana ve geride kalanlarına sabır versin. İnan çok üzüldüm. Anne kaybı çok zor.

Ben bir haftadır mecbur kalmadıkça konuşmuyorum çok tripliyim kendisine
Çok geçmiş olsun İnşallah hemen düzelir rahat edersin
Çok teşekkür ederim canım ♡
Aman şekerim geçmiş olsun sana da. ben de antibiyotik alıyorum, kasık ağrım yeni geçti.
Başınız sağolsun canım benim, allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun, sizlere sabır versin..
Annenin acısı dindi, allah evlatlarınla birlikte size sağlıklı uzun güzel bir ömür nasip etsin ♡

Başın sağolsun canım … Rabbim rahmet eylesin cennetinde en güzel yerlerde merhamet eylesin inşallah anneciğine , sizlere de bol bol sabırlar versin ..

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
Anneciğinizin mekanı cennet olsun inşallah sizlerede bol sabır diliyorum…

Ben diğer gruplara da çaktırmadan bakıp geliyorum da Haziran grubunda geçen hafta 31-32de sanırım doğuran varmış kızlar, sizlerde hazır bekleyin ne olur ne olmaz, ben yarın bı kontrol daha yapicam, inşallah vakti saatini bekleriz ama tedbirli olmakta fayda var ya, vaziyet alın

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, hastane çıkışı yenidoğan kıyafetleri aldınız mı aldıysanız neler aldınız illaki yazılan paylaşılan olmuştur. Bu bebekler yaz bebeği olavak ben ilk kez yaz bebeği doğuracağım için temmuz sıcağında giyilecek ne alabiliriz fikri olan paylaşırsa aldığını gösterirse sevinirim özellikle hastane de ne giyecek bu minikler etiket yaparsanız ben de kaçırmadan görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…