- 2 Şubat 2025
- 209
- 484
- 18
- 27
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.281
Ya ben de çok zayıfım 152 cm boyum var 40 kiloyla hamile kaldım benim bebişko niye böyle oldu anlamadım üç aylık şekerim de normal çıktı yani bende şeker yeni patlamış ama bebek baştan beri hep iriydi sen nasıl doğuracaksın diye dalga geçiyorlardıBenim bebiş kilolu değil de ben hiperglisemiden korkuyorum. Bir de gebelik sonrası kalıcı olmasından. Beni bunlar endişelendiriyor
Benim bünyem gereği bebişlerim zayıf oluyor sanırım
Bacım allah affetsin benimkiler de ekteKizlar bim ganimetlerime bakın
Ben sanıyordum ki hem zayıf hemde genç hamilelik gayet kolay geçer nitekim öyle olmuyormuş hamilelik bambaşka bı süreç içinde bı insan büyüyor kan akışını damarlarını kalbini herşeyiyle sen icind buyutuyorsun herşeye dikkat etmek gerekiyor önceden kalp ritim bozukluğum vardı bende ona bağlıyorum e tabi uzun yıllar sigara gecmisimde vardı ondan dolayı tansiyon problemine yoruyorum yani naparsak yapalım illaki bı problem yaşanıyor canından can büyütüyorsun rabbim saglicakla şu 2 ayı geçirmeyi sağ salim hepimize kucağımıza almayı nasip etsinKatılıyorum bende gebelik şekeri var ama insülinle dengelemeye çalışıyoruz, tansiyon daha zor diye düşünüyorum ama artık çoğu gitti azı kaldı doğumdan sonra Allahın izniyle bütün değerler normale dönüyor bir anda. Çok az daha sabredeceğiz
Sömürmüşsün bimiBacım allah affetsin benimkiler de ekte
Canım ben ince takım aldım yenidoğan 4 takım alt üst her ihtimale karşı bı tanesini hafif kalın aldımKızlar merhabalar neredeyse iki ay kaldı. Henüz hiçbir şey almadım neredeyse ve tam olarak ne alacağımı da bilemiyorum ilk çocuğum olacak. Malatya’da yaşıyorum nitekim sıcak bir yer. Yeni doğan bebeğe ne giydireceğiz ne yapacağız elinde liste olan var mı ne alalım yeni doğan için:) yardımm
Hamdolsun kimseye bir şey bırakmadım hepsini aldımSömürmüşsün bimi
Helal olsun
Başın sağolsun Allah sabırlar versinİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
BilemiyorumYaaa ne kadar yiyordunuz ? Ben hiç ayva yemedim hamileliğimde ama gamzeye bayılırım. 27.haftadan sonra yesem etki eder mi acaba
Süt , yumurta, tereyağ diyetinde iken canım hiç birşey çekmedi ama bayrama denk gelmişti en sevdiğim tatlı baklavayı löp löp götürmüşlerdiValla ben tatlı delisiyim kimseye de yedirmiyorum yanımda . Sonuçta bu çocuk sadece benim değil babası da bazı şeylerden feragat etsin herşey kadınlara yüklenmez
Bazen aktüel ürünlerde dikkatimi çeken bi şey oluyor. Gidiyorum teyzeler zabahınan gelip hepsini götürmüş oluyor.Sömürmüşsün bimi
Helal olsun
Başın sağ olsun Eldorincim, toprağı bol, mekanı cennet olsunİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Aileden birilerine çekmiş olabilir. Benim abim uzun boylu iri yapılıdır, benim ailem yemeyi sever ama eşimin kardeşleri çok iştahsızdır minyondur oğlum baba tarafına çekmiş meseleYa ben de çok zayıfım 152 cm boyum var 40 kiloyla hamile kaldım benim bebişko niye böyle oldu anlamadım üç aylık şekerim de normal çıktı yani bende şeker yeni patlamış ama bebek baştan beri hep iriydi sen nasıl doğuracaksın diye dalga geçiyorlardı
Bana en çok mide yanması yapan soğan ve karabiber oluyor ama bazen de yanacağı varsa ne yesem yanıyor sankiYani gazlı içecekler içmiyorum salçalı yemekler hafif yapıyorum kızartma türü çok nadir yaparım domates yiyorum ondan kaynaklı olur mu bilmiyorum birde yemeklerde biraz baharat kullanıyorum oda etki eder mi mide yanmasına emin değilim
Öyle vallahi vücudumuzun nasıl tepki verceğini bilmiyoruz yaşamadanBen sanıyordum ki hem zayıf hemde genç hamilelik gayet kolay geçer nitekim öyle olmuyormuş hamilelik bambaşka bı süreç içinde bı insan büyüyor kan akışını damarlarını kalbini herşeyiyle sen icind buyutuyorsun herşeye dikkat etmek gerekiyor önceden kalp ritim bozukluğum vardı bende ona bağlıyorum e tabi uzun yıllar sigara gecmisimde vardı ondan dolayı tansiyon problemine yoruyorum yani naparsak yapalım illaki bı problem yaşanıyor canından can büyütüyorsun rabbim saglicakla şu 2 ayı geçirmeyi sağ salim hepimize kucağımıza almayı nasip etsinvelhasıl-i kelam annelik zor zanaat
Hahaha ladyim saat 8.45te gittim. Hamile olduğumu gördükleri halde ittire kaktıra gittiler yanımdan inanır mısınBazen aktüel ürünlerde dikkatimi çeken bi şey oluyor. Gidiyorum teyzeler zabahınan gelip hepsini götürmüş oluyor.
Öğrendim ki erken gitmek lazımmış. Erken gidiyorum, bu sefer önüme atlayıp beni yarıp geçiyor, herşeyi kucaklıyorlar. Yine alamıyorum.
O teyzelere rakip bi genç. İçimin yağları eridi
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallahİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Biraz önce alışverişe çıktım da 80tl olmuş adeti patlatma yeKendi kendimi nazar ettim avokado yiyemiyorum. Afiyetle kasa kasa yerdim. Şimdi canım istemiyor 4 tane elimde patladı
55 e almıştım avokado kuru da almış başını gitmiş. Yiyim bari mecburenBiraz önce alışverişe çıktım da 80tl olmuş adeti patlatma ye
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm canımİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Aaa bak soğanda olabilir ben yemeklerde kullanırım salata da falan hangisi oluyorsa ona dikkat etmem lazım bulacağım bana dokunan şeyleriBana en çok mide yanması yapan soğan ve karabiber oluyor ama bazen de yanacağı varsa ne yesem yanıyor sanki
Ben de migrenimi tetiklediğini farkettim 2 aydan fazla oldu yemiyorum. Hiç başım da ağrımıyoKendi kendimi nazar ettim avokado yiyemiyorum. Afiyetle kasa kasa yerdim. Şimdi canım istemiyor 4 tane elimde patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?