- 12 Aralık 2013
- 921
- 3.136
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.321
İşe giderken giyecek hiçbir şeyim kalmadıYa benim iki tane hamiş pantolonum vardı ama artık göbüşümü çok sıkmaya başladı. İki pantolon daha aldım. Hamilelik sonuna kadar idare ederim diye düşünüyorum. Ama yine de nedense bi türlü giyecek hiç bir şeyim yok gibi hissediyorum. Hatta dün bebiş kıyafetleri bakıyordum avm de. Benimle beraber bakan bir kaç hamile daha vardı o kadar güzel giyinmişler ki resmen moralim bozuldureyondaki tüm hamile kıyafetlerini almak istedim ama zaten 2 buçuk ay anca giyebileceğim diye vazgeçtim Öf kızlar bu duyguları tek ben mi yaşıyorum giyecek hiç bi şeyim yok gibi
Kuzum vallahi bi arkadaşım söyledi bana bir dönem çok migren atağı geliyordu. Avokado atağa sebep oluyomuş bi yeme de dene dedi. Yemedim ve atak kesildi. O günden beri de neredeyse hiç yemedimAa ciddi mibenim de baş ağrım oluyodu ondan mıydı ki
Bende bu varKızceler gri olan genel olarak yorumları iyi begenilmis hafif daha az hantal gibi duran ama siyah olan da daha şık gibi gelen aklımda kalan model hangisini alayım? Bi de bana park yatak önerisi verir misiniz 70x110 ya da 70x120 olabilirse
Aynısı ben aynısıııYa benim iki tane hamiş pantolonum vardı ama artık göbüşümü çok sıkmaya başladı. İki pantolon daha aldım. Hamilelik sonuna kadar idare ederim diye düşünüyorum. Ama yine de nedense bi türlü giyecek hiç bir şeyim yok gibi hissediyorum. Hatta dün bebiş kıyafetleri bakıyordum avm de. Benimle beraber bakan bir kaç hamile daha vardı o kadar güzel giyinmişler ki resmen moralim bozuldureyondaki tüm hamile kıyafetlerini almak istedim ama zaten 2 buçuk ay anca giyebileceğim diye vazgeçtim Öf kızlar bu duyguları tek ben mi yaşıyorum giyecek hiç bi şeyim yok gibi
Aynen öyle canım ya, işin kötüsü sadece ağrıyla bitmiyor anında bulantı ve kusma iki güne bir mutlaka yaşıyorum. Zaten çocuğun kilosu geride yediklerim de durmuyor iyice perişan oldumÇok merak etme ulserlik değil, doğumdan sonra düzelecek inşallah, başlangıçtaki mide rahatsızlıklarının bı benzeri geliyor mide sıkıştıkca
Ben de bundan aldııımmmmmmBende bu var
Hoffie Sleep Side Play Anne Yanı Park Yatak Sallanır Cibinlikli Oyun Parkı Beşik 70X110 Cm +Yatak - Fiyatı, Yorumları
Hoffie Sleep Side Play Anne Yanı Park Yatak Sallanır Cibinlikli Oyun Parkı Beşik 70X110 Cm +Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bebege kilo aldıracak şeyleri önce ye biraz mola ver sonra başka şeyler ye, sabahları çok rahatsız oluyorum diye aksam bı kaşık tahin yiyorum, sabah kalın bı dilim kaşar yiyorum kahvaltıyı hazırlamadan, biraz ara vermiş oluyorum o sürede, sonra bir yumurta yiyorum böyle aralıklarla yiyorum oturup tek seferde yemek mahvediyor, özellikle de bebeğe ne kilo aldıracak onlara öncelik veriyorum, salatalikta dokunuyor yemeAynen öyle canım ya, işin kötüsü sadece ağrıyla bitmiyor anında bulantı ve kusma iki güne bir mutlaka yaşıyorum. Zaten çocuğun kilosu geride yediklerim de durmuyor iyice perişan oldum
Biz kurduk köşede bekliyor üstünü örtüverdimBen de bundan aldııımmmmmm
Ben 2 tane elbise aldımAynısı ben aynısııısanki hiç bir sey yakısmıyor hiçbir sey olmuyor bana yazlıkları cıkardım 2 elbise oldu sadece üstüme yarım dünya gibiyim
Ben doğuma yakın kurarım diye deneyip geri söktüm yatak odam küçük yerim yok. Ama çok güzelmiş çok hantal da değil çok kullanışlı olucakBiz kurduk köşede bekliyor üstünü örtüverdim
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin civcivlerimiz
Bizde de öyle odaya koyduk oğlum hergun kontrol ediyor kardeşim bugün geldi mi, birlikte yatacagiz odamızda diyeBiz kurduk köşede bekliyor üstünü örtüverdim
Ay evet evet çok pratik kesinlikle benim yerim vardı o yüzden kurdum beklıyoBen doğuma yakın kurarım diye deneyip geri söktüm yatak odam küçük yerim yok. Ama çok güzelmiş çok hantal da değil çok kullanışlı olucak
HahahhahaBizde de öyle odaya koyduk oğlum hergun kontrol ediyor kardeşim bugün geldi mi, birlikte yatacagiz odamızda diye
Kaşar peyniri yiyebiliyorsan için alıyorsa eğer hem sana hem bebeğe çok faydalı olurAynen öyle canım ya, işin kötüsü sadece ağrıyla bitmiyor anında bulantı ve kusma iki güne bir mutlaka yaşıyorum. Zaten çocuğun kilosu geride yediklerim de durmuyor iyice perişan oldum
Sağlıkla kullanmak nasip etsinAy evet evet çok pratik kesinlikle benim yerim vardı o yüzden kurdum beklıyo
İlk gün bı bakayım falan dedi de sonra istemedi hiç, kardeşimi doktor versin bize icine koyalım ben sallarim diyorHahahhahayatmak istemiyor mu peki?
Eşinle içinize ne sinerse ona karar verin canımKızlarr isim konusunda karar verdiniz mi
Kızım olacak inşallah hala karar veremedik ya ne kadar zormuş isim koymak
Eylül ismini istiyordum Eylül de doğmadığından saçma olur vs diye çevremden tepki aldım
Şimdi de Rüya ismini düşünüyoruz ama nasıl sizce? Hiç tanıdığı olan var mı karakter olarak nasıl olurlar
Bir de Duru düşünüyoruz
Canım ben de evimize geçersek böyle bir şey alacağım şu an yerim dar ama kullanışlı buluyorum içine bir de oyun matı ve bol kırlent, girer uzanırım diye de düşündümKızlar ben bundan da almayı düşünüyorum. Kullanan oldu mu?
Hoffie Original Playard Plus Güvenli Bebek Ve Çocuk Oyun Alanı Oyun Parkı 120x120 Oyun Matı Ve Topları,gri - Fiyatı, Yorumları
Hoffie Original Playard Plus Güvenli Bebek Ve Çocuk Oyun Alanı Oyun Parkı 120x120 Oyun Matı Ve Topları,gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?