- 8 Kasım 2024
- 1.081
- 3.467
- 48
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.301
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorumİyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Aa ciddi miBen de migrenimi tetiklediğini farkettim 2 aydan fazla oldu yemiyorum. Hiç başım da ağrımıyo
Valla inşallah beklerler kuzum hamilelik dediğin 9 ay 10 gün demişler 10 gün dediği de temmuz zaten benim kızın o 10 günü dolduracagina hiç inancım yok ama Allah bilirHayırlısı olsun inşallah, vaktini beklesinler ya yaramazlgin hiç sırası değil
Bende arada bı göz atıp geliyorum neler dönüyor, unuttuğum birşey kalmasın diye
Yaa canım benim çok zormuş şu mide rahatsızlığı ve sen bayadır yaşıyorsun
Sanırım ben baharat ve salça ve domatesden bu şekilde oluyorum
Acı şeyler asla sevmem yemeklerde bile acı kullanmam ama baharat var tabi ondan kaynaklı sanırım
Dikkat etmeye çalışayım yoksa midem yanıyor her gece
Salça, domates, baharat, çiğ soğan ve sarımsak, turşu bunlar dokunur kuzum. Ben salataya katmıyorum genelde. Çok canım isterse yiyiyorum yanında yemeğin. Ve demir ilaçları da mide yanması yapıyor. Sabahları veya her aciktiginda 2-3 tatlı kasigi tahin yersen baya fayda ediyor o yanmalara kuzumAaa bak soğanda olabilir ben yemeklerde kullanırım salata da falan hangisi oluyorsa ona dikkat etmem lazım bulacağım bana dokunan şeyleri
Ya ben sabahları tahin pekmez yiyorum ve midemi mahvediyor, pekmez mi tahin mi emin değilim ikisinden biri mide ağrısı yapıyorSalça, domates, baharat, çiğ soğan ve sarımsak, turşu bunlar dokunur kuzum. Ben salataya katmıyorum genelde. Çok canım isterse yiyiyorum yanında yemeğin. Ve demir ilaçları da mide yanması yapıyor. Sabahları veya her aciktiginda 2-3 tatlı kasigi tahin yersen baya fayda ediyor o yanmalara kuzum
Yok kuzucum hala almadım ya. Mcdbag baya güzel görünüyor hala aklımdaUmutvari canikom anne bebek çantası aldın mı? Bi ara sanki mcd bag sen demiştin. Ben de başka Bi markayla arasında kaldım ama Bi yandan da gözüme hantal gözüktü. Aldıysan yorumunu merak ediyorum :)
Benim de olan giysilerim olmuyor. Yazlık giysilerimi çıkardım. Bol giymenin nimeti, gömlekler tunikler oldu.Ya benim iki tane hamiş pantolonum vardı ama artık göbüşümü çok sıkmaya başladı. İki pantolon daha aldım. Hamilelik sonuna kadar idare ederim diye düşünüyorum. Ama yine de nedense bi türlü giyecek hiç bir şeyim yok gibi hissediyorum. Hatta dün bebiş kıyafetleri bakıyordum avm de. Benimle beraber bakan bir kaç hamile daha vardı o kadar güzel giyinmişler ki resmen moralim bozuldureyondaki tüm hamile kıyafetlerini almak istedim ama zaten 2 buçuk ay anca giyebileceğim diye vazgeçtim Öf kızlar bu duyguları tek ben mi yaşıyorum giyecek hiç bi şeyim yok gibi
Pekmez, zeytin, beyaz peynir yapıyor tek tek denedim, üzerine yumurta daha kötü yapiyor,Ya ben sabahları tahin pekmez yiyorum ve midemi mahvediyor, pekmez mi tahin mi emin değilim ikisinden biri mide ağrısı yapıyor
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun Allah size sabırlar versin.İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Ben gebeliğin başında yaşadım dut kürü çok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Ve boooolca su içmek.İdrar enfeksiyonu olan arkadaşlar kesin çözümü bulan var mı? İlaç kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyoruz daha farklı çözümü olan var mı
Aynen öyle oluyor kalıyor oğlumdan olan bikac elbisem vardı onları kullanıyorum almak çöp olacak gibi geliyor, kaldı şurada ne kadar vakit zatenİki tane hamile pantolonum var onları giyiyorum Daha da almak istemiyorum. Çünkü sonra kullanılmaz olacak hissiyatı var.
Her ikiside bende mide yanması yapıyor. Ama suya karıştırırsam sıkıntı yok.Ya ben sabahları tahin pekmez yiyorum ve midemi mahvediyor, pekmez mi tahin mi emin değilim ikisinden biri mide ağrısı yapıyor
Sanırım eşime çekmiş onların taraf iri bayaAileden birilerine çekmiş olabilir. Benim abim uzun boylu iri yapılıdır, benim ailem yemeyi sever ama eşimin kardeşleri çok iştahsızdır minyondur oğlum baba tarafına çekmiş mesele
Vallahi bnm de hiç kıyafetim yok, her gün işe giderken dolapla bakışıyoruz. Hamilelik öncesi ben eski bedenime veda etmiştim zaten heralde hamilelik sonrası da giyecek biseyim hiç olmayacakYa benim iki tane hamiş pantolonum vardı ama artık göbüşümü çok sıkmaya başladı. İki pantolon daha aldım. Hamilelik sonuna kadar idare ederim diye düşünüyorum. Ama yine de nedense bi türlü giyecek hiç bir şeyim yok gibi hissediyorum. Hatta dün bebiş kıyafetleri bakıyordum avm de. Benimle beraber bakan bir kaç hamile daha vardı o kadar güzel giyinmişler ki resmen moralim bozuldureyondaki tüm hamile kıyafetlerini almak istedim ama zaten 2 buçuk ay anca giyebileceğim diye vazgeçtim Öf kızlar bu duyguları tek ben mi yaşıyorum giyecek hiç bi şeyim yok gibi
HaydaaPekmez, zeytin, beyaz peynir yapıyor tek tek denedim, üzerine yumurta daha kötü yapiyor,öncesinde tuzlu bi kac lokma ekmekle bastirmayi dene belki işe yarar
Çok merak etme ulserlik değil, doğumdan sonra düzelecek inşallah, başlangıçtaki mide rahatsızlıklarının bı benzeri geliyor mide sıkıştıkcaHaydaazeytin hariç hepsini yiyorum, bastırılmıyor midemde ülser mi oldu bilmiyorum kahvaltı canıma okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?