2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum

Hayırlısı olsun inşallah, vaktini beklesinler ya yaramazlgin hiç sırası değil

Bende arada bı göz atıp geliyorum neler dönüyor, unuttuğum birşey kalmasın diye
Valla inşallah beklerler kuzum hamilelik dediğin 9 ay 10 gün demişler 10 gün dediği de temmuz zaten benim kızın o 10 günü dolduracagina hiç inancım yok ama Allah bilir

Aaa bak soğanda olabilir ben yemeklerde kullanırım salata da falan hangisi oluyorsa ona dikkat etmem lazım bulacağım bana dokunan şeyleri
Salça, domates, baharat, çiğ soğan ve sarımsak, turşu bunlar dokunur kuzum. Ben salataya katmıyorum genelde. Çok canım isterse yiyiyorum yanında yemeğin. Ve demir ilaçları da mide yanması yapıyor. Sabahları veya her aciktiginda 2-3 tatlı kasigi tahin yersen baya fayda ediyor o yanmalara kuzum

Ya ben sabahları tahin pekmez yiyorum ve midemi mahvediyor, pekmez mi tahin mi emin değilim ikisinden biri mide ağrısı yapıyor

Umutvari canikom anne bebek çantası aldın mı? Bi ara sanki mcd bag sen demiştin. Ben de başka Bi markayla arasında kaldım ama Bi yandan da gözüme hantal gözüktü. Aldıysan yorumunu merak ediyorum :)
Yok kuzucum hala almadım ya. Mcdbag baya güzel görünüyor hala aklımda muhtemelen tercihimi ondan yana kullanacağım

Ya benim iki tane hamiş pantolonum vardı ama artık göbüşümü çok sıkmaya başladı. İki pantolon daha aldım. Hamilelik sonuna kadar idare ederim diye düşünüyorum. Ama yine de nedense bi türlü giyecek hiç bir şeyim yok gibi hissediyorum. Hatta dün bebiş kıyafetleri bakıyordum avm de. Benimle beraber bakan bir kaç hamile daha vardı o kadar güzel giyinmişler ki resmen moralim bozuldu reyondaki tüm hamile kıyafetlerini almak istedim ama zaten 2 buçuk ay anca giyebileceğim diye vazgeçtim Öf kızlar bu duyguları tek ben mi yaşıyorum giyecek hiç bi şeyim yok gibi

Benim de olan giysilerim olmuyor. Yazlık giysilerimi çıkardım. Bol giymenin nimeti, gömlekler tunikler oldu.

İki tane hamile pantolonum var onları giyiyorum Daha da almak istemiyorum. Çünkü sonra kullanılmaz olacak hissiyatı var. Elbiselere henüz geçemedim hava istanbulda resmen soğuk.

Ya ben sabahları tahin pekmez yiyorum ve midemi mahvediyor, pekmez mi tahin mi emin değilim ikisinden biri mide ağrısı yapıyor
Pekmez, zeytin, beyaz peynir yapıyor tek tek denedim, üzerine yumurta daha kötü yapiyor, öncesinde tuzlu bi kac lokma ekmekle bastirmayi dene belki işe yarar

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun Allah size sabırlar versin.
İdrar enfeksiyonu olan arkadaşlar kesin çözümü bulan var mı? İlaç kullanmak istemiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyoruz daha farklı çözümü olan var mı
Ben gebeliğin başında yaşadım dut kürü çok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Ve boooolca su içmek.

İki tane hamile pantolonum var onları giyiyorum Daha da almak istemiyorum. Çünkü sonra kullanılmaz olacak hissiyatı var.
Aynen öyle oluyor kalıyor oğlumdan olan bikac elbisem vardı onları kullanıyorum almak çöp olacak gibi geliyor, kaldı şurada ne kadar vakit zaten

Giyecek kıyafeti olmayanlardan biride benim. 2 tane elbisem var üstüme olan. Sırayla onları giyiyorum üniforma gibi 2 tane karın panelli hamile taytı 1 hamile eşofmanım var. Evdede onlar idare ediyo üstüne tişörtle. Sayılı gün çabuk geçer diyorum bunlar paralanana kadar kullanayım diyorum almıyorum bişey

Diyabetli arkadaşlarım uzun zamandır ilk defa şekerim 158 çıktı ama hep yediğim şeyleri yedim niye böyle oldu bilmiyorum moralim çok bozuldu . Bugün sadece mercimek çorbasına patates attım blenderdan geçirdim ondan olur mu acaba kafam çok karıştı. Deli oluyorum böyle olunca kim bu şekeri yükselten vatan haini diye dolaşıyorum evde

Vallahi bnm de hiç kıyafetim yok, her gün işe giderken dolapla bakışıyoruz. Hamilelik öncesi ben eski bedenime veda etmiştim zaten heralde hamilelik sonrası da giyecek biseyim hiç olmayacak Bi de vallahi hamile halimle istesem de güzel bisey bulup alamıyorum ben

Kızceler gri olan genel olarak yorumları iyi begenilmis hafif daha az hantal gibi duran ama siyah olan da daha şık gibi gelen aklımda kalan model hangisini alayım? Bi de bana park yatak önerisi verir misiniz 70x110 ya da 70x120 olabilirse

Eklentiler

• Screenshot_20250427_205324_Trendyol.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20250427_205204_Chrome.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 66
Pekmez, zeytin, beyaz peynir yapıyor tek tek denedim, üzerine yumurta daha kötü yapiyor, öncesinde tuzlu bi kac lokma ekmekle bastirmayi dene belki işe yarar
Haydaa zeytin hariç hepsini yiyorum, bastırılmıyor midemde ülser mi oldu bilmiyorum kahvaltı canıma okuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…