2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Aman maşAllah de kendine totonu kaşı

Bende kanaması oldu , plasentası aşağıdaydı , sonra toksoplazma çıktı milyonda bir görülen kedi pisliğinden bulaşan bir illet halsizlik ağrılar ve ruhsal depresyonları saymıyorum ama artık süreci kabullendim
iyi düşünüyorum iyi olacak heyecanla doğumu bekliyorum

Bizim kontrol de Cuma
Seninle günlerimiz de aynı gidiyor bakalım inşallah güzel haberler alacağız cuma günü canım benim
Yaş kaç senin kuzunun da böyle bir şey yaptı kuzum? Bende çok fena 4 yaş sendromu mudur nedir onun içindeyim. Çocuğun sendromu, çevresel faktörler, benim buhranlar derken bu aralar çok fenayım. Neyse toparlayacagiz inşallah. Kendi kendime modumu yükseltip güzelce doğumu beklemem gerek

Toksoplazmanın nasıl bulaştığına dair şüphelendiğin bir durum var mı?

Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...

Başınız sağolsun en son suyunuzun azaldığını söylemişsiniz. Kaçıncı haftadaydınız neden yaşanır böyle bir şey aklım almıyor. Allahım sabır versin ve hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla tekrarına nasip etsin. Çok üzgünüm.

Sabah sabah bu platformun beni ağlama krizine sokacağını tahmin etmezdim. 3 aydan sonra riskin azaldığını düşünüyordum. Nefes tıkanıklığı, sıvıda azalma hepsinğn çâresi vardır ya illaki vardır diye düşündüm hep. Çok büyük psikolojik savaş veriyoruz ama kaybetmek bunların en büyüğü.
İnşallah böyle bir mesaj görmeyiz bir daha ALLAH dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…