- 2 Mayıs 2017
- 1.305
- 3.008
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.741
Aman maşAllah de kendineOlsun bebeğin sağlıkla doğsun da canım sonrası toparlarsın inşallah
Benim iki hamileliğimde çok güzel geçti geçiyor hatta iş yerindeki bazı arkadaşlar amazon kadını gibisin kendi kendine bile doğurursun diyorlar tabi ilki sezeryan olmasaydı
Ama çocuktan dolayı o uyumadan 5 dk oturup dinlenemiyorum resmen
Seninle günlerimiz de aynı gidiyor bakalım inşallah güzel haberler alacağız cuma günü canım benimBizim kontrol de Cuma
Yaş kaç senin kuzunun da böyle bir şey yaptı kuzum? Bende çok fena 4 yaş sendromu mudur nedir onun içindeyim. Çocuğun sendromu, çevresel faktörler, benim buhranlar derken bu aralar çok fenayım. Neyse toparlayacagiz inşallah. Kendi kendime modumu yükseltip güzelce doğumu beklemem gerekAy biraz gireyim herkesler ne yapıyor okuyayım dedim
Bu gerçekten aynı ben. Sabır diye bir şey kalmadı, sürekli sinirli ve üzgünüm. Sonra da vicdan yapıp duruyorum niye ona bağırdım küçücük çocuk ne bilecek diye. Geçen gün altınasını yaptı ilk defa tepki vermemeye çalıştım ama kirli yerlere elini sürüp ağzına götürünce biraz bağırdım . Neyse sonra konuştuk sakinledik falan. Kendime de çok yüklenmek istemiyorum ama elimde olmuyor. Biraz araştırdım yaşı gereği oyuna dalıp böyle kazalar normalmiş, bir de yeni kardeş haberi aldıysa böyle şeyler yapabilir diyor chatGPT
Toksoplazmanın nasıl bulaştığına dair şüphelendiğin bir durum var mı?Aman maşAllah de kendinetotonu kaşı
Bende kanaması oldu , plasentası aşağıdaydı , sonra toksoplazma çıktı milyonda bir görülen kedi pisliğinden bulaşan bir illethalsizlik ağrılar ve ruhsal depresyonları saymıyorum ama artık süreci kabullendim
iyi düşünüyorum iyi olacak heyecanla doğumu bekliyorum
çok üzüldüm allah sabır versin acını kalbimde hissettimBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Başın sağolsun çok üzüldüm neden olmuş nasıl olmuş? Uyku apnesi demiştin ama bilmiyorum çok üzgünüm. Allah sabır versinBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Canım çok üzgünüm çok. Başın sağolsunBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Çok çok üzgünüm canım kuzumBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Acınızı kalbimde hissettim. Rabbim sabırlar versin. Bu mesajı bu zamandan sonra artık hiç kimseden beklemiyordum. Çok üzüldümBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
İçim yandıBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Maalesef yok ve heryerden bulaşabilecek birşeyToksoplazmanın nasıl bulaştığına dair şüphelendiğin bir durum var mı?
Allahım sabırlar versinBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Başın sağolsun Çok üzgünümBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Başın sağolsun canım rabbim cennetinde kavuştursun inşallahBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Başınız sağolsun, çok çok üzüldüm. Kalbinin yangınını tahmin edemiyorum, allah sabır versin, cennetinde kavuştursun..Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Başınız sağolsun Allah dayanma gücü versin.. Ahirette cennete götüren meleğiniz olsun.Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
çok üzüldüm çok…Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Sabırlar diliyorumBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?