- 22 Mayıs 2022
- 496
- 1.476
- 63
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.821
Yaa minicik şey parmak felan emiyor yarabbim sonsuz şükür verdiğin nimetlereBebeğimiz doğmuş. Az önce videosu geldi. Miniminnacıkparmağını emiyor, görmeniz lazım.
İns her şey yolundadır. Daha baba ile konuşamadık. Yarın detayları alabileceğiz sanırım. Dua eden, kalpten bu günü bekleyen, sıkıntısını çeken herkese teşekkür ederim.
Önünde uzun ve zor bi süreç var. Ama bugünü gösteren Rabbimize nihayetsiz şükürler olsun.
Biz de bebeklerimizi kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım.Hepinizi öpüyorum.
Bebeğimiz doğmuş. Az önce videosu geldi. Miniminnacıkparmağını emiyor, görmeniz lazım.
İns her şey yolundadır. Daha baba ile konuşamadık. Yarın detayları alabileceğiz sanırım. Dua eden, kalpten bu günü bekleyen, sıkıntısını çeken herkese teşekkür ederim.
Önünde uzun ve zor bi süreç var. Ama bugünü gösteren Rabbimize nihayetsiz şükürler olsun.
Acayip bı ishal sancısyla uyandım, sancı girince gözüm falan kararıyor ağrıdan, zaten moralim bozuk, bı bu eksikti kendimi korkutmak için şu saatte ...
Aman da amanBebeğimiz doğmuş. Az önce videosu geldi. Miniminnacıkparmağını emiyor, görmeniz lazım.
Şuan iyimisin bulunduğun modda çok etkiler .Acayip bı ishal sancısyla uyandım, sancı girince gözüm falan kararıyor ağrıdan, zaten moralim bozuk, bı bu eksikti kendimi korkutmak için şu saatte ...
Geceki kadar değil ama şimdi yine bı sıkıştırıyor Allah'tan kontrolümü erkene aldım bugün gidecegimBişey mi dokundu acabageçti mi şimdi umarım iyisindir.
Moddan değil canım bilemedim acayip ishalim sancılı çok sancı yaptı gece, rahatlayıp biraz uyumuşum şimdi yine sıkıştırıyor gece ki kadar siddettli değil de bilemedimŞuan iyimisin bulunduğun modda çok etkiler .
14 hafta rutin kan testinde çıktı ozamandan beri ilaç tedavisi.Kaçıncı haftada toxo tanısı aldınız acaba
Yediğin birşey dokunmuş olabilir. Evde entrogermina gibi probiyotik varsa bir şase iç o hızlı toparlıyor.Geceki kadar değil ama şimdi yine bı sıkıştırıyor Allah'tan kontrolümü erkene aldım bugün gidecegim
Moddan değil canım bilemedim acayip ishalim sancılı çok sancı yaptı gece, rahatlayıp biraz uyumuşum şimdi yine sıkıştırıyor gece ki kadar siddettli değil de bilemedim
Onun sancısını iyi bilirim valla ihmal etme git git canım çok geçmiş olsunnnGeceki kadar değil ama şimdi yine bı sıkıştırıyor Allah'tan kontrolümü erkene aldım bugün gidecegim
Moddan değil canım bilemedim acayip ishalim sancılı çok sancı yaptı gece, rahatlayıp biraz uyumuşum şimdi yine sıkıştırıyor gece ki kadar siddettli değil de bilemedim
Evde kedi filan mı var canım14 hafta rutin kan testinde çıktı ozamandan beri ilaç tedavisi.
18-20 arası amniyosentez önerdiler ama tedavide birşey değişmiyordu yaptırmadık bizde. Orda çıkmayınca ilacı kesmiyor, sonrasında da bulaş ihtimali olabilir diyor. Çıkıncada ilacı değiştirmiyor çünkü tr de o ilaç yokmuş ve bebeğin kötü etkilenecek diye birşey yok diyor.
Konuyla ilgili çok makale okudum, çok kişiyle konuştum hersüreç çok farklı ilerlemiş. Sabırla bekliyoruz umarım bebişe bulaşmamıştır .Hamilelikte çektiğim sıkıntı olarak kalır <3
Hidrosefaliden, gelişim geriliğine, sağırlık, körlük gibi bir sürü bir sürü yan etkisi olabilirmiş. Ama kötüyü düşünmüyorum.
Oyüzden kızlar gebeliğinizin tadını çıkarın şükür bu şekilde bir riskle yaşamıyorsunuz günlerinizi geçirmiyorsunuz.
AyyyBebeğimiz doğmuş. Az önce videosu geldi. Miniminnacıkparmağını emiyor, görmeniz lazım.
Çok geçmiş olsun muz ve haşlanmış patates ye canım iyi gelir biraz doktora sorup probiyotik alabilirsinAcayip bı ishal sancısyla uyandım, sancı girince gözüm falan kararıyor ağrıdan, zaten moralim bozuk, bı bu eksikti kendimi korkutmak için şu saatte ...
Ay yok görmedim hiç haber izleyemiyorum ne olmuş yine allahım gerçekten sürekli bi üzücü haber sürekli kaosKızlar ya çam sakurada olan olayı gördünüz mü ?
Ne günlere kaldık ya Rabbim…
Güvenemeyeceğiz hiç bir yere
Sağolasın muz yedim, kontrolüm.var bugün zaten, durup dururken nerden geldiyse acayip yordu geceden beriÇok geçmiş olsun muz ve haşlanmış patates ye canım iyi gelir biraz doktora sorup probiyotik alabilirsin
Aynı günümüz seninle, bende sisiyorum artık alyansimi çıkarmamistim iki üç gündür odemden sıkıyor cikaracagimKızlar ellerim şiş uyandım bu ara akşamları ayaklarik sisiyo varmı benim gibi şişmeye başlayan
Ya tuza dikkat ettiğim halde nasıl sisiyorum anlamadımAynı günümüz seninle, bende sisiyorum artık alyansimi çıkarmamistim iki üç gündür odemden sıkıyor cikaracagim
Canım normalde çok hareketli eli dursa ayağı durmuyor. Dün hiç hareket etmedi gibi bir şeydi. Dün arkadaşımıza üzüldüm, dünden önceki gün de ben çok ağladım çok kötü bir günümdeydim. Haliyle dün hareket çok az olunca evham yaptım. Şuan göbegimi hoplatıyor.Benim bebiş te gecen haftalarda daha hareketliydi ama bu aralar sakin diyorum sanırım büyüdü yeri daralıyor hareket edemiyorkendimi böyle teselli ediyorum
Ya yerim onu ben ya minik bebişşşşBebeğimiz doğmuş. Az önce videosu geldi. Miniminnacıkparmağını emiyor, görmeniz lazım.
Canım çok geçmiş olsun randevunu erkene cekmene sevindim en azından Dr söyler ne olduğunu. İnşallah bir an önce geçer gider. Şuan nasılsın?Acayip bı ishal sancısyla uyandım, sancı girince gözüm falan kararıyor ağrıdan, zaten moralim bozuk, bı bu eksikti kendimi korkutmak için şu saatte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?