2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Yaa minicik şey parmak felan emiyor yarabbim sonsuz şükür verdiğin nimetlere inşallah sürecini sağ salim tamamlar hayırl sağlıkla anneciği kucağına alır

Ayy şükürler olsun miniminnacıktır o şimdi. Allah hızla ,sağlıkla büyümesini nasip etsin

Aman da aman minnacık atan bir kalp şükürler olsun daha güzel günler olacak Allahın izniyle çok sevindim

Bişey mi dokundu acaba geçti mi şimdi umarım iyisindir.
Geceki kadar değil ama şimdi yine bı sıkıştırıyor Allah'tan kontrolümü erkene aldım bugün gidecegim
Şuan iyimisin bulunduğun modda çok etkiler .
Moddan değil canım bilemedim acayip ishalim sancılı çok sancı yaptı gece, rahatlayıp biraz uyumuşum şimdi yine sıkıştırıyor gece ki kadar siddettli değil de bilemedim

Kaçıncı haftada toxo tanısı aldınız acaba
14 hafta rutin kan testinde çıktı ozamandan beri ilaç tedavisi.
18-20 arası amniyosentez önerdiler ama tedavide birşey değişmiyordu yaptırmadık bizde. Orda çıkmayınca ilacı kesmiyor, sonrasında da bulaş ihtimali olabilir diyor. Çıkıncada ilacı değiştirmiyor çünkü tr de o ilaç yokmuş ve bebeğin kötü etkilenecek diye birşey yok diyor.
Konuyla ilgili çok makale okudum, çok kişiyle konuştum hersüreç çok farklı ilerlemiş. Sabırla bekliyoruz umarım bebişe bulaşmamıştır .Hamilelikte çektiğim sıkıntı olarak kalır <3

Hidrosefaliden, gelişim geriliğine, sağırlık, körlük gibi bir sürü bir sürü yan etkisi olabilirmiş. Ama kötüyü düşünmüyorum.
Oyüzden kızlar gebeliğinizin tadını çıkarın şükür bu şekilde bir riskle yaşamıyorsunuz günlerinizi geçirmiyorsunuz.

Yediğin birşey dokunmuş olabilir. Evde entrogermina gibi probiyotik varsa bir şase iç o hızlı toparlıyor.

Onun sancısını iyi bilirim valla ihmal etme git git canım çok geçmiş olsunnn

Evde kedi filan mı var canım

Ayyy sağlıkla büyüsün minik bebiş

Acayip bı ishal sancısyla uyandım, sancı girince gözüm falan kararıyor ağrıdan, zaten moralim bozuk, bı bu eksikti kendimi korkutmak için şu saatte ...
Çok geçmiş olsun muz ve haşlanmış patates ye canım iyi gelir biraz doktora sorup probiyotik alabilirsin

kızlaar bu şeker diyeti yaparken özellikle dikkat ettiğiniz şu da yediğimde şekerimi aniden çıkardı dediğiniz kısıtladığınız yiyecekler var mı ?

Benim bebiş te gecen haftalarda daha hareketliydi ama bu aralar sakin diyorum sanırım büyüdü yeri daralıyor hareket edemiyor kendimi böyle teselli ediyorum
Canım normalde çok hareketli eli dursa ayağı durmuyor. Dün hiç hareket etmedi gibi bir şeydi. Dün arkadaşımıza üzüldüm, dünden önceki gün de ben çok ağladım çok kötü bir günümdeydim. Haliyle dün hareket çok az olunca evham yaptım. Şuan göbegimi hoplatıyor.
Ya yerim onu ben ya minik bebişşşş inşallah en kısa zamanda toparlar. İnşallah hiç bir sıkıntısı yoktur artık hamileliğinde geçip bitmiştir tüm sıkıntıları ne minicik doğan bebekler yaşıyor büyüyor inşallah bu minicik de onlardan biri olacak zor olacak ama inşallah olacak amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı
Acayip bı ishal sancısyla uyandım, sancı girince gözüm falan kararıyor ağrıdan, zaten moralim bozuk, bı bu eksikti kendimi korkutmak için şu saatte ...
Canım çok geçmiş olsun randevunu erkene cekmene sevindim en azından Dr söyler ne olduğunu. İnşallah bir an önce geçer gider. Şuan nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…