- 22 Mayıs 2022
- 496
- 1.476
- 63
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.861
aynen canım açlık tokluktan daha yüksek değil şükür ama ikinci saat toklukta 70 çıktığını biliyorum mesela az önce ölçtüm 94 çıktı. sanki boşuna parmaklarımı deliyormuş gibi hissediyorum. neymiş bebeğin kafası ve göbüşü önden gidiyormuş iriymiş suyum fazlaymış ya bi salın çocuğumu demekki şişko bi patates olarak dünyaya gelmek istiyor anası 4600 doğmuş bebenin de şişman olması normal değilmi :))Açlığın tokluktan yüksek çıkması ilginç. Ama listeni hatırlıyorum. Açlık şekerin de düşük. Yani tehlike olacak bir durum yok.
Misal açlık 110 çıksa, tokluk 90. Bi anlam ifade edebilir. Çünkü hamilelerde en yüksek aclık şekeri 95 istiyorlar. Ama seninki zaten bu sınırların altında.
Senin iyi ya değerlerin zaten açlık en fazla 95aynen canım açlık tokluktan daha yüksek değil şükür ama ikinci saat toklukta 70 çıktığını biliyorum mesela az önce ölçtüm 94 çıktı. sanki boşuna parmaklarımı deliyormuş gibi hissediyorum. neymiş bebeğin kafası ve göbüşü önden gidiyormuş iriymiş suyum fazlaymış ya bi salın çocuğumu demekki şişko bi patates olarak dünyaya gelmek istiyor anası 4600 doğmuş bebenin de şişman olması normal değilmi :))
doktora da dedim nolur beni bi salın surada kaç haftamız kaldı dedim çocuğum neden dünya nimetlerinden eksik büyüyecek dedim :)Senin iyi ya değerlerin zaten açlık en fazla 95
Tokluk 130 bu sınırları aşmamak lazım doktorlar bu değerden sonralarını yüksek görüyor
Dikkat edersen bir sıkıntı olmayacaktır inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer toparlarsın.. Doktora gidince yaz bakalım ne diyecek. Benim randevum öğleden sonra bakalım bana ne diyecek..Yatıyorum halsizlik yapıyor sancı sikistirdikca, dün gidecektim enfeksiyon için Allah'tan tatildi de bugüne kaldı yoksa bugünde bunun için gidecektim
Aman fingirdek olsunlar kuzum o içerde kıpır kıpırsa ben rahatım vallaAy valla bugün benimkide fingirdek
Canım hamur işi beyaz un içeren ürünler yükseltiyor bende onlardan uzak durmaya çalışıyorum diğer şeyleri kontrollü yiyince birden yükselmiyor en azındankızlaar bu şeker diyeti yaparken özellikle dikkat ettiğiniz şu da yediğimde şekerimi aniden çıkardı dediğiniz kısıtladığınız yiyecekler var mı ?
beyaz ekmeği bıraktım canım çok ekmek yemek istersem tam buğday ekmeği yiyorum makarna pilav tarzı bişey varsa hiç ekmek yemiyorumCanım hamur işi beyaz un içeren ürünler yükseltiyor bende onlardan uzak durmaya çalışıyorum diğer şeyleri kontrollü yiyince birden yükselmiyor en azından
Benim doktor mu aşırı rahat bilmiyorum açlık 89 tokluk 50mg şeker yüklemesinde 154 çıktı. Baktığımda yüksek gibi ama doktor pek de üstünde durmadı hamur işi azalt şekerli şeyler yeme dedi geçti. Ben de öyle takılıyorum.doktora da dedim nolur beni bi salın surada kaç haftamız kaldı dedim çocuğum neden dünya nimetlerinden eksik büyüyecek dedim :)
benim doktorum da şekerden ziyade bebeğin iriliğine takıldı canım sebep arıyor işte iriliğe şeker yüklemem normal çıktı amaBenim doktor mu aşırı rahat bilmiyorum açlık 89 tokluk 50mg şeker yüklemesinde 154 çıktı. Baktığımda yüksek gibi ama doktor pek de üstünde durmadı hamur işi azalt şekerli şeyler yeme dedi geçti. Ben de öyle takılıyorum.
Allah Allah ilginçmiş belki bebek yapılı canımbenim doktorum da şekerden ziyade bebeğin iriliğine takıldı canım sebep arıyor işte iriliğe şeker yüklemem normal çıktı ama
Geçmiş olsun canımGeceki kadar değil ama şimdi yine bı sıkıştırıyor Allah'tan kontrolümü erkene aldım bugün gidecegim
Moddan değil canım bilemedim acayip ishalim sancılı çok sancı yaptı gece, rahatlayıp biraz uyumuşum şimdi yine sıkıştırıyor gece ki kadar siddettli değil de bilemedim
Geçmiş olsun o ağrı berbat ben de yaşamıştım. Benim yediğim bir şey dokunmuştu biraz da üşütmüştüm. Tarhana ve zencefil çayı çok iyi geliyor benim hemen azaltmıştı sancıyı özellikle zencefil çayı.Geceki kadar değil ama şimdi yine bı sıkıştırıyor Allah'tan kontrolümü erkene aldım bugün gidecegim
Moddan değil canım bilemedim acayip ishalim sancılı çok sancı yaptı gece, rahatlayıp biraz uyumuşum şimdi yine sıkıştırıyor gece ki kadar siddettli değil de bilemedim
Şişe şişe gaviscon bitirdim yine şuruptan 1 saat sonra yanma şiddetini artırarak devam ederdi.
Mide yanmasına sakız okumuştum yemekten sonra. İşe yarıyor falım stokliycam şimdi. Söyleyenden Allah razı olsun
Benim doktor mu aşırı rahat bilmiyorum açlık 89 tokluk 50mg şeker yüklemesinde 154 çıktı. Baktığımda yüksek gibi ama doktor pek de üstünde durmadı hamur işi azalt şekerli şeyler yeme dedi geçti. Ben de öyle takılıyorum.
Size çok sabır diliyorum. Ne denir böyle zamanda.. allah güç versin.Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Canım çok üzgünüm . Rabbim sabırlar versinBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Bu ülkenin vatandaşı olarak sağlık hizmetinden faydalanmak en doğal hakkımız. Keşke hastane yönetimine durumu bildirseydiniz. Belki en azından konuşulurdu kendisiyle.Herkese hayırlı cumalar kızlar. Normalde özel takipliyim ancak doğumu şehir hastanesi istediğim için bugün oraya gittim. İnsanın canını sıkmaktan başka bir şey yapmıyo bazı doktorlar. İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum kültür testi bakarmısınız dedim neden özelde yapmıyosun orada yaptır sanki hayrına bakıyo. Bende devlet hastanesinde muayene olmak en doğal hakkım burada yaptırmak istiyorum dedim zorla idrar tahlili istedim kültürü de kabul etmedi. Bana söylemeden şeker yükleme barkodu vermiş kan almaya bi gittim şeker yüklemeniz var dedi şok oldum. Zaten benin insülin direncim yüksek çıkıyo kaç doktora gittiysem yüklemeye gerek duymadı çünkü var zaten diye. Sizden ricam sonuçlarımı değerlendirebilirmisiniz. Epey uzun olmuş kusura bakmayın
Canım benim kahvaltılar çok etkiliyordu . Bal mesela yiyince çıkıyor . Karbonhidrat, pirinç , bulgur hele patateskızlaar bu şeker diyeti yaparken özellikle dikkat ettiğiniz şu da yediğimde şekerimi aniden çıkardı dediğiniz kısıtladığınız yiyecekler var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?