- 20 Şubat 2025
- 205
- 771
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #14.781
Başın sağolsun Allah sabır versin ne desem kelimeler kifayetsiz...Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Evet çok keyifsizim bende bir yanım çok üzgün bir yanım arkadaşımıza dua etmekten başka bir şey gelmeyeceğini söylüyorHerkesin modu düştü dimi sabahki haberden sonra... Acayip içim buruldu... Allah kimseyi böyle acılarla sınamasin inşallah...
Rabbim acısını hafifletsin, gönlünü ferahlatsin...
Ahaha aynı ben güçlü kadın olalım derken herkes oldukBizimkiler de aynı. 20 gr altın alacağım var 4 yıldır ama saldım artık. Eşyamı bile kendim ödedim. Eşimden fayda yok o kendine zor yetiyor. Kocaya muhtaç olmayalım diye kariyer yaptık çalışıyoruz, koca bize muhtaç. Sinirim bozuldu neyse sinir bastı kapatayım konuyu
Hem bu durum hem de Denizli'de gördüğüm vahşet.. 2 yaşındaki çocuğa neler yapmışlar öyle dayanılacak gibi değilHerkesin modu düştü dimi sabahki haberden sonra... Acayip içim buruldu... Allah kimseyi böyle acılarla sınamasin inşallah...
Ya sabah bı kadın da konu açmış ikinci evlilik faln diye, kızı da kendide şiddet görüyor ama millete laf yetistiriyor, hepsi üst üste geldi gerçekten, kimileri doktor doktor arıyor, kimileri kıymetini bilmiyor, biz yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz... Çok sinirlendim çok üzüldüm bugün, o çocuğun aglayisini duydukça çok üzüldüm..Hem bu durum hem de Denizli'de gördüğüm vahşet.. 2 yaşındaki çocuğa neler yapmışlar öyle dayanılacak gibi değil
Şunun şurasında coğumuzun 10 hafta civarı kaldı ve tabi çok çok üzüldük hepimiz de arkadaşimiza. Onun için dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden. En kısa zamanda Rabbim kucagini doldursun inşallah acısını hafifletsin.Herkesin modu düştü dimi sabahki haberden sonra... Acayip içim buruldu... Allah kimseyi böyle acılarla sınamasin inşallah...
Ay 2. Evliliği de 5. Evliliği de orda kalsın. Gerçi artık evliliğe de lüzum görülmüyor çocuk için. Denizlide'ki haberin de kadının erkek arkadaşı yapmış bebeğe olan eziyeti. Ya sen öldün mü derler adama adamsızlıktan. Belli küçücük cocuğunla kalmışsın ortada. Ama vebalini daha ömründen 2 yaş almış bi yavruya yapamazsın yaptıramazsın. Dediğin gibi bir taraftan arayanlar bir taraftan gebelik sürecini tamamlayamayanlar bi taraftan da bu tarz haberler ciğerimi alıp söktü.Ya sabah bı kadın da konu açmış ikinci evlilik faln diye, kızı da kendide şiddet görüyor ama millete laf yetistiriyor, hepsi üst üste geldi gerçekten, kimileri doktor doktor arıyor, kimileri kıymetini bilmiyor, biz yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz... Çok sinirlendim çok üzüldüm bugün, o çocuğun aglayisini duydukça çok üzüldüm..
Çok üzüldüm.. rabbim dayanma gücü versin inşallah kuzum acını dindirsinBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Ay ben görmedim hiç bakmak istemiyorum çok etkileniyorum öyle şeylerdenYa sabah bı kadın da konu açmış ikinci evlilik faln diye, kızı da kendide şiddet görüyor ama millete laf yetistiriyor, hepsi üst üste geldi gerçekten, kimileri doktor doktor arıyor, kimileri kıymetini bilmiyor, biz yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz... Çok sinirlendim çok üzüldüm bugün, o çocuğun aglayisini duydukça çok üzüldüm..
Başınız sağ olsun. Rabbim acınızı hafifletsin inşallahBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Allah sana sabır versin, cennetinde kavuştursun meleğinle. Acını hafifletsin, yüreğine huzur versinBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
aminAh anladım canım inşallah bir daha çıkmaz şekerin ay çok zormuş çok Allah hepimize kolaylık versin şu süreçleri sağlıkla atlatalım da eşime diyorum doğum olduğu gün hemen bana bol çikolatalı waffle getir hastaneyebebeklerimiz sağlıcakla gelsinler de katlanıyoruz
Çok üzüldüm canım Allah sabır versinBen bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Gerçekten öyle Rabbım hepimize sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsinŞunun şurasında coğumuzun 10 hafta civarı kaldı ve tabi çok çok üzüldük hepimiz de arkadaşimiza. Onun için dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden. En kısa zamanda Rabbim kucagini doldursun inşallah acısını hafifletsin.İnşallah bir daha hiç kimseden böyle haber almayız.
Günde 3 kere kullanıyorum doğuma kadarÇok şükür bu halime canım
Toksoplazmayı biliyorum antibiyotik başlıyorlar kullandın mı? bebeğinde bir sorun sıkıntı olmadan doğurursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?