2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
2 hastane çıkışı var. İki zıbın 2 alt yeter mi yenidoğan için biraz daha bi şeyler alayım mı 2 de tam tulum var

2 hastane çıkışı var. İki zıbın 2 alt yeter mi yenidoğan için biraz daha bi şeyler alayım mı 2 de tam tulum var
Yeter yeter, ben bı hastane çıkışı aldım, oda alti ayaklı, üst, şapka başka birşeyi yok takımda, ekstra iki zıbın koydum, iki de boydan tulum koydum ne olur ne olmaz çiş mis olur kusar falan bulunsun diye, iki muslin örtü bu kadar, gerekirse eşim getirir evden zıbın falan, daha fazla hastane çıkışı almadım ilk gün iyi güzel yeterli yenidoganlarda sonrasında işlevsiz, o yüzden çok almamakta fayda var oğlumda ne bulursam doldurdum çantaya da bu sefer saldım biraz

Toplu 6 zıbını da 3 aylık almışım 6 tane daha yenidoğan zıbın alayım mı
6yenidogan zıbın fazla gelebilir, büyük olmasinda sıkıntı yokta küçük olursa elinde kalabilir kullanamadan, bir ay için de fark atıyorlar, telefonda yokta pcde var oğlumun o hali aklıma gelirse atayım farkı anlarsın, yenidoğdugu gun giydirdigim takımı yirmi gün sonra falan giydirdim çok komik oldu çok dar geldi gözümün önünde yani o hâli

Sen kendini suçlama kuzum çıkacağı varsa çıkıyor. İnan evdeyim ve hiç dinlenemiyorum. Ve sürekli de ağır kaldırıyorum dedim ya ona rağmen çıkmış. Sen ne zaman cikacaksin kuzum izine? Rapor falan alırım olmadı falan demiştin de. Bu hafta çok tutmussun sanki nöbet zor olmuştur sana da bu halinde. Dualarım seninle inşallah çıkacak inanıyorum geçmiş olsun kuzum ben bugün doktora hafif Sarı akıntım olduğunu başka hiçbir şikayetim olmadığını söyledim fitil vermis onu kullanacağım bende bakalım etki eder inşallah. İnşallah seninki de bir an önce geçer ya zor idrar yolu enfeksiyonu da..
Ay küçücük oluyorlar kuzum arkadaşların dediği gibi içinde zaten kayboluyorlar her türlü. Ayak kısmında kızımın ayakları yoktu sen düşün sallaniyordu o kadar küçüktü. Şapka büyük gelmisti sürekli yüzüne iniyordu ay çok tatlıydı ya

Annem bana öyle dedi diye ben zıbınları falan hep üç aylık aldım o zaman ne olur ne olmaz ben yenidoğan da alayım değil mi ?
Yenidoğan 2 3 takım varsa yeter ama içine body alabilirsin belki temmuz doğumlu olunca belki de sadece body ile dururlar bi de kusma kaka muhabbeti çok oluyor habire üst değişiyosun ilk dönem

O zaman bi tane minik kıyafet de bulunduralım hastane çantamızda ne olur ne olmaz inşallah gerek kalmaz minik kuzuma

Bu hafta birinin yerine nöbete gelmek durumunda kaldım malesef o yüzden öyle oldu. 30. Haftada rapor alacağım kuzum inşallah o zaman rahata ererim
Dorun

Sorun şu ki vajinalden bu şekilde
anladım canım başka bir doktora daha git bence tekrar muayene etsinler. Benim bildiğim ileri haftalarda Serklaj işlemi yapılmıyor. Sadece istirahat veriyorlar diye biliyorum ama başka uzman görüşünde fayda var

Burada cevap verip yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun gerçekten çoğu şeyi doktora sormadan önce buraya yazıyorum. Hatta dün kontrole gittik doktor eşime 'vicky hanım ne kadar rahat bir gebe öyle çok da soru sormuyor' demesin mi Eşim şok oldu. 'Evde pek rahat gibi durmuyor ama' dedi çünkü evdeki panik hallerimi biliyor. Buraya yazıyorum arada bir de devlet hast.ne gidiyorum aşırı telaşlandığım zamanlarda. Bu yüzden doktorun haberi bile yok çoğu şeyden. Bir de yani şey yapmak istemiyorum ama diğer hamile başlıklarını da okuyorum sanki bizim ekip daha iyi mi ne

Kuzummm böyle düşünüp içini neden karartıyorsun. Ben çalışmıyorum ve gercekten dogru düzgün iş te yapmıyorum illaki oluyor ama çalışan insan gibi degil . Vardır bunda da bir hayır neden modunu düşürdün ben sadece sürec nasıl ilerleyecek merak ediyorum sezeryan doğum olacak isede biz iyi olalım da. Gün dogmadan neler doğar dur bakalım 1 günde bile neler değişiyor .doktoruna sorup dut kaynatıp içsen enfeksiyon İcin epey iyi canımmm

Oyyy yavrum benimmm nasıl mücadele veriyor ben inanıyorum Allahın izniyle tedaviler dualar ve zamanla da saglıgına kavuşacak kilo alacak içim çok rahat bilmiyorum çok ferah ve anneye bebişe içten dualar ediyorum güzel haberler alıcaz

Arkadaşıma 36.haftaya kadar dogum pozisyonunda dedi doktor 36.da ders dönmüş dedi .37 de gel dedi 37.haftada tekrar dogum pozisyonunu almıs dedi son dakika bile olsa herşey olabiliyor endişe etme doktor hemen 36 da sezeryan günü belirleyelim demişti arkadasım risk yok döner beklemek istiyorum dedi döndü bebişi sancıları da basladı suan 39 da

Son düzenleme:
Kızlar hamilelik çizginiz ne durumda linea nigra olarakta biliniyor bende hala görünürde çizgi filan yok
Çok zor görüyorum. Vajina üstünden başlayıp silikleşiyor göbek deliğine varmıyor bile.

Kızımda ta göğsüme kadar keskin bi çizgi halindeydi.

Kuzum aslında sezaryen olma konusunda içim huzursuz değil. Yani o konuda doktor ne derse en başından okeydim zaten. Ama 35-36. Haftaya kadar çalışırım ve geri kalan tüm doğum iznim doğum sonrasına kalır diyordum. 32 den sonra çalışmama izin vermediği için doktorum bebeğe doğum sonrası sadece 2 ay gibi bir süre kalıyor çok az değil mi ? Yani ücretsiz izin alacağım tabi mecburen ama yine de 2 ay nedir ya. Bi de doktor 36. Haftada alırız dedi prematüreden daha yeni çıkmış oluyor daha çok küçük biraz daha kilo alsaydı keşke içerde diye dertleniyorum. Tabiki bunların hepsi takdiri ilahi. Ladynin dediği gibi doğum kaderdir. Allah nasıl isterse öyle olacak ama işte insan bi tedirgin oluyor ne bileyim bi de en başından beri çok güvendiğim ve çok sevdiğim bi doktora gidiyordum şimdi resmen son dk golüyle doktor ve hastane değişimi yapmak zorundayım bilmediğim bir doktor bilmediğim bir ekip. Bunlar biraz öngörülemez ve korkutucu benim için

Kızlar hamilelik çizginiz ne durumda linea nigra olarakta biliniyor bende hala görünürde çizgi filan yok
Benim hamileliğin başında bi çıktı iyice koyulaşır sanıyordum sonra kayboldu aşırı beyaz tenliyim halbuki. Şu an ipince bir çizgi var o da göbek deliğime bile ulaşmıyor

Benim göbekten alta kadar var belirgin ama çok koyu değil silik çizgi şeklinde, benim göbek değilim dışına çıktı, oğlumda da vardı yine haftalar önce göbeğim dışına cikti
Ahali uyuyor ben hortladım

Gece en az 5-6 kez wc ye kalkma mesaisi var. Kesinlikle bu bebekler, bizi uykusuz gecelere böyle hazırlıyor diye düşünüyorum.
Bende wc nöbetine sancı da eklendi, ekstra birde cir cir için kalktım acayip yoruldum, eşimi postalayayim da iki saat yatmak gibi bı planım var

Kanama riski olmasın diye erken planlama oluyor bizim durumumuzda olanlar için malesef . Risk bizde hep var ama biz tabiki tedbir alacağız ama olacak olursa yatarakta olur . Doktorunla acık acık konustun mu peki o an modun düşmüştür eminim aklına dahi gelmemiştir. Ama senin mesleğinde hep ayakta mesleğinden dolayıda bırakman gerekiyor demiştir. Dinlenme şansın olsa dahi az oluyor diye biliyorum. Endişe etme gerçekten Allah bir kolaylık veriyor bir yol çiziyor
Doktor meselesi de gec kalmış degilsin ben 27.haftada karar verdim netleşti önemli olan içine sinsin sen iyi hisset iyi ol. Hic korkma bende panik yaptım ay doktor bulamıycam zaten zaman daraldı dedim kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş inan iyi olacak herşey icine sinecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…