2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Dorun

Sorun şu ki vajinalden bu şekilde
Perinatologa mı gidiyorsunuz?
Rahim ağzı uzalıp kısalabilen bir şey. Progestan mutlaka fayda gösterecektir bende kullandım etkisini gördüm ama diğer muayene zamanında da bi kısalma olursa serklaj yapabilirler.
Genelde daha erken haftalarda yapılıyor ama bu haftalarda da yapılan var çok geçmiş olsun
Size tavsiyem diğer kontrole kadar elinizden geldiğince yatıp uzanmanız :)

Canın o baya yeter benim arkadaşımın kızı 22 aylık hala böyle şifonyer kullanıyor onunda evi küçük minik düzenleyicilerle çok uzun süre kullandı benim de şimdilik yerim yok o yüzden 2 kapaklı dolap bakıyorum

Canın süpürge olarak robot süpürgeyi çok öneririm ya gerçekten çok kurtarıcı

Merhaba hayır perinatologa gitmiyorum bulunduğum ilde özeldeki tek perinatologa bile randevu bulmak neredeyse mümkün değil tanıdık sayesinde üniversite hastanesine randevu alabildik pazartesi detaylı ultrason için oraya gidicem umarım daha iyi haberler alırız ama rahim ağzı gerçekten uzayıp kısalabiliyomu bu nasıl oluyor ki
18.haftamdan bu yana elimden geldiği kadar uzanıyorum sadece tuvalet ve yemek için ayağa kalkıyorum mecbur hazırlıcak kimsemiz yok herkes sürekki yattığını yazmış ben sürekli yatamadığım içinde vicdan yapıp ağlıyorum progestanıda ilk 12 haftadan sonra kesmiştik 18de tekrar başladık umarım işe yarar umarım

Çekiş gücü çok iyi olmalı ama. Bizim köpeğimiz de var böyle kablolu bir ürün duymuştum biraz ağır ama çok iyi diye. Bakalım şu bebek ihtiyaçları bitsin de düşünüyorum artık.
Canım bebek varken sürekli senin iş yapman çok zor oluyor robot süpürgeye tek tuş bütün evi yapıyor gerçekten çok büyük kolaylık hayvanlar için özel üretilmiş olanlarda oluyor bir bakarsın bizimde her şey üst işte geldi 2 3 parça kıyafet dışında bi şeyi yok ne arabası ne besıgı ne dolabı olacak ama hepsi zamanla

Canım Allah yardımcın olsun bol bol yatmaya çalış korkma bende kanamalıyken ara ara kalkıyordum mecbur aylarca kanamam bitmesine rağmen Protestan kullandım dua et bi şey olmaz inş yemek yaparken sandalye veya tabureye otur öyle iş yap ayakta bir şeyler kesme yada hazırlama Rabbim yar ve yardımcın olsun

İnşallah güzel haberlerinizi alırız
Evet rahim ağzı uzayabilir ve kısalabilir nasıl olduğunu tam bende bilmiyorum ama doktorum öyle söylemişti.
Mesela daha önceki haftalarda 32 mm idi benimki en son ölçülen 38mm olmuştu.
Yatıp dinlendikçe daha da etkili oluyor ama nolur suçlamayın kendinizi, ağlamayın elinizden geleni yapıyorsunuz zaten
Gebeliğimin başından beri progestan kullanıyorum hiç kesmedik 32.haftada bırakırız dedi doktorum sizde biraz daha kullanırsınız galiba
Dualarımdasınız olumsuz bir şey olacağını düşünmüyorum

Nice riskli gebeler, uzun haftalar boyu bu şekilde yatarak rahim ağzına binen yükü azaltıyor. Ve rahim ağzının mm bazında uzadığını da okudum.
Belki 100 gebenin 100ünde olmuyor ama genel olarak kanunlar kulübünde bu şekilde çok anne var.

Detaylı ultrasonu ben çok onemsiyorum. Senin için ciddi bi veri olacak bu. İki hafta sonra detaylıya gidicem demiştin sanki. Bu pazartesi ise daha iyi, bence vaktidir. 21-22 haftalar en ideal zaman.

O sürekli yatanların durumu tehlikeli old için Dr yatacaksın diyor. Sana Dr öyle bi şey dememiş. Dolayısıyla vicdan yapma. Evham da yapma. İns pazartesi güzel haberler al, bize de yaz

Çok sağ olun iyi şeyler duymak insanın içini rahatlatıyor

Merak etme geçen haftaya kadar bizim de öyleydi gözde büyüyen şeyler 2-3 günde halloluyor. Ben de şu robot işini düşüneyim yatağın altını alamıyorum hiç robot iyi olur aslında

İnşallah kuzum benim inşallah rahata erersin en kısa zamanda. Tabi bulundurabiliyorsan bulundur minik takım
Benim çocuğumun da ne yatağı var ne dolabı. Düşündüm yıkadıklarını koyacak bi raf da yok. Yatak odasındaki komodinimi boşaltıp temizleyip ona sıkıştırmayı düşünüyorum.
Benim daha büyük kızın dolabı yok olan kıyafetleri yarısı bizim dolapta birazı makyaj masasının dolaplarında, bir çekmece de sifonyerde mevcut. Daha yeni park beşik aldık bebeğe de. Şimdilik yine o dolaplarda yer açıp koyacagim sonra inşallah dolap da alacağız. Bu zamana kadar başka ihtiyaçlardan sıra gelmedi ama bakalım inşallah kızlara bir dolap yapacağım kısa zamanda. Sağlık olsun ne yapalım zamanla olur

Garaj Home Elegant Beşik ve Yıldız 2 Kapaklı Dolap - Beyaz - Fiyatı, Yorumları canım ben bu seti aldım a101 e geldi geçenlerde 5500 gibi bı rakamdi daha yeni geldi kurmadik fırsat olmadı ama ilk fırsatta kurunca sana yine bilgi veririm bizi uzun süre götürür diye düşünüyorum zaten evim çok küçük taşınma olayı olursa diye de kırılır dökülürse üzülmem uyguna aldım o yüzden aynı sayfada tekli dolaplarda var uygun fiyatli bı magaza Garaj Home Yıldız 2 Kapaklı Dolap - Gri - Fiyatı, Yorumları bak buldum bı tane senin için mağazada çeşitte var girip bakabilirsin

arkadaşlar bugün benimde muayenem vardı iki hafta önce şeker yüklemede yüksek çıkmıştı hem iri bebek 3 hafta öndeydi hemde suyu fazlaydı tabi diyetisyen dahiliye ne gerekiyorsa gittik ve uyguladık diyet insülin başladık bugün merak edip gittik uzatmayalım arayı dedik tüp bebekle gebeyim ve 28+2 adet tarihime göre ilk defa herşey güzel çıktı hafta farkı 2 ye düşmüş yani 30. haftada çıktı kemik yapısı 29. haftaya uyumlu çıktı doktor beğendi fark düşmüş suyu hala fazla ama ofark da azalmış rahatsız,edici düzeyde değil dedi kilomda düşmüş iki haftada iki kilo gitmiş böyle devam dedi bebeğin kilosu da 1600 grama yakın dedi çok mutlu geldik ve daim olur inşaallah herkese de hep böyle güzel haberler dilerim şeker çokda korkulacak bişey değilmiş onu anlamış oldum

Evet artık şu söylentiler de doğru çıksa da bi nebze rahatlasak valla çok üzülüyorum. 2 aylık bebişi nasıl bırakıp işe başlarım diye. Ücretsiz izin alsam maddi anlamda zorlayacak ama yapacak bir şey yok bebeği de bırakamam. Umarım biz doğum yapmadan şu yasa çıkar da bebeklerimizle rahat rahat vakit geçirebiliriz

Kızlar bebeğimin dün geceye kadar hareketlerini çok net hissediyordum hatta aşağıya vurdukça canım acıyordu gece. Ama bugün 3 4 kez ve çok hafif hissettim normalde her saat çok hızlı hissederdim bu normal mi, çok korktum

Bende senin haftanda falandi sanirim hareket hissedemiyorum diye gitmiştim ama şükür sıkıntı yoktu, şimdi muayenelerde doktor soruyor hareket durumu nasıl yavaslama farklılık hissedersen acile gel diye uyarıyor, sen bilirsin ama biraz takip et farklı hissediyorsan bı git doktora

Şimdi acile geldim canım baktı baya hareketliydi ama ben hissetmiyorum nedense normalde çok hissederdim ama neyse çok şükür

Bebeğin pozisyonu hakkında:
Kızlar birkaç kontroldür bebek baş geliş duruyor. Acaba doğmak mı istiyor doğuma mı hazırlanıyor? Daha önce makat geliş duruyordu. Servikal uzunluğum 3.8 şu anda
Bugun kontrolum vardı doktorum poposu aşağıda dedi. Ama baş aşağı dönmesini 7. Aydan sonra bekleriz daha erken kafana takılmasın dedi. Senin hafta itibariyle poziyonu normal yani canım dönmese daha sıkıntı. Benim ilk doğumum normal doğum. Bebiş dönmese normal dopum yapma imkanoda kalmıyo. Canını sıkma yani öyle durması bu haftada normal olanı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…