- 10 Aralık 2017
- 2.081
- 8.094
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.041
Kaşar peyniri, avokado, ceviz, muz, yoğurt ya da süt, yumurta, et/ tavuk/ balık. Her gün tüketiyorum istisnasız. Artı 3,5-4 lt suSelam kızlar okuyorum ama sürekli aktif olamıyorum maalesef
Cuma günü 2.kez perinatoloji randevu vardı.
Çok şükür her şey yolunda bebişim de büyüyor ama birazcık geriden geliyor.Cuma günü 29+4tüm usgde 28+3 çıktı kilosu da 1355 gr geldi.Kilosu düşük sanırım biraz dedim evet 1 hafta kadar geride ama gayet sağlıklı dedi.
Abisi de 28.haftadan sonra geriden gelmeye başlamıştı doktora bundan bahsedince bu da muhtemelen abiisi gibi küçük doğabilir dedi.
3 kilo olmaz mı dedim zorlarsan belki bir ihtimal dedi bilmiyorum sağlıklı olsun da
Burda da bebeği minik olan arkadaşlar vardı sanırım beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz arkadaşlar.
Benim kahvaltım çok güzel ancak öğle akşam yemeği çok iyi olmuyor bu konuda bana da biraz fikir verir misiniz?
Ben bebegimi kaybettim, Allah sizin bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
Benim de 28+4 de 1.080 gr çıkmıştı. Her gün düzenli beslenen birisiyim 3 ana 2 ara öğünüm var min. Süt peynir yoğurt yumurta meyve kuruyemiş avokado et grubu her gün de yerim.Selam kızlar okuyorum ama sürekli aktif olamıyorum maalesef
Cuma günü 2.kez perinatoloji randevu vardı.
Çok şükür her şey yolunda bebişim de büyüyor ama birazcık geriden geliyor.Cuma günü 29+4tüm usgde 28+3 çıktı kilosu da 1355 gr geldi.Kilosu düşük sanırım biraz dedim evet 1 hafta kadar geride ama gayet sağlıklı dedi.
Abisi de 28.haftadan sonra geriden gelmeye başlamıştı doktora bundan bahsedince bu da muhtemelen abiisi gibi küçük doğabilir dedi.
3 kilo olmaz mı dedim zorlarsan belki bir ihtimal dedi bilmiyorum sağlıklı olsun da
Burda da bebeği minik olan arkadaşlar vardı sanırım beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz arkadaşlar.
Benim kahvaltım çok güzel ancak öğle akşam yemeği çok iyi olmuyor bu konuda bana da biraz fikir verir misiniz?
Her gün et/tavuk/balık kısmı beni çok zorluyor canım hiç yemek istemiyor resmen zorla yiyorum yemekte etiKaşar peyniri, avokado, ceviz, muz, yoğurt ya da süt, yumurta, et/ tavuk/ balık. Her gün tüketiyorum istisnasız. Artı 3,5-4 lt su
Biraz genetik ya da yapısal bilemiyorum çünkü oğlumda çookk dikkat etmiştim ve yine küçük doğmuştu ama bu bebeğime de dikkat etmek istiyorum küçük doğsa bile içim rahat olsun vicdan azabım olmasın istiyorumBenim de 28+4 de 1.080 gr çıkmıştı. Her gün düzenli beslenen birisiyim 3 ana 2 ara öğünüm var min. Süt peynir yoğurt yumurta meyve kuruyemiş avokado et grubu her gün de yerim.
Bebiş nasılmış ? Ay hediye bilemedim bebişe bir şeyler alınabilir yada evine gidersen buzluğuna koyacak şeyler götürebilirsin hem ona da kolaylık olur. Bende arkadaşıma börek sarmıştım, birde bir kaç yemek yapıp kavanozla dolabına koydum sonra çıkarıp yemesi için uzun vadede kalıyor.Kızlar bu doğum yapan arkadaşım yarın sabah taburcu olacakmış. Bana kalsa bugün hastaneye giderim ama 3 vasıta gidiliyor. Arabayla gitmeye kalksak trafik yoğun bi bölge. Eşim trafiğe sabredemiyor.Diyor ki bana, bugün kendini yorma yarın evine gelecek. Evine gidersin.
Ben de düşünüyorum hastaneye yahut evine, acaba giderken ne götürmek gerek hediye olarak ?
Bebek kuvuözde. Durumu stabil su an.Bebiş nasılmış ? Ay hediye bilemedim bebişe bir şeyler alınabilir yada evine gidersen buzluğuna koyacak şeyler götürebilirsin hem ona da kolaylık olur. Bende arkadaşıma börek sarmıştım, birde bir kaç yemek yapıp kavanozla dolabına koydum sonra çıkarıp yemesi için uzun vadede kalıyor.
Kızlar bu doğum yapan arkadaşım yarın sabah taburcu olacakmış. Bana kalsa bugün hastaneye giderim ama 3 vasıta gidiliyor. Arabayla gitmeye kalksak trafik yoğun bi bölge. Eşim trafiğe sabredemiyor.Diyor ki bana, bugün kendini yorma yarın evine gelecek. Evine gidersin.
Ben de düşünüyorum hastaneye yahut evine, acaba giderken ne götürmek gerek hediye olarak ?
Allahım tez vakitte toparlanıp evladına kavuşmayı nasıl etsin inşallahBebek kuvuözde. Durumu stabil su an.
Arkadaşım Üsküdar’da oturuyor. Bebeğin old hastane Şişli de. Bebek 2-3 ay hastanede kalacağından git gel kolay olması için hastaneye yakın ev kiralayıp orda kalmayı düşünüyor. (Eşi de o hastanede çalışıyor.)
Ben örgü oyuncaklar yapmıştım. Bir de hastane çıkışı alırım diyordum. Ama şimdi bebek yokken, bebekle ilgili bi hediye vermek belki de iyi bi şey olmaz.
Arkadaşın kendine hediye alayım diye düşündüm. Ne bileyim bi takım pijama yahut sabahlık gibi.Ne dersiniz ?
Arkadaşınız için de hazır elinin altında sürekli atıştırabileceği şeyler götürebilirsin şimdi mutlaka yemek vs götüren olacaktır ama süt yapması açısından kuru dut tahin ceviz vs bebeğe süt yetiştirmek gerek değil mi amaKızlar bu doğum yapan arkadaşım yarın sabah taburcu olacakmış. Bana kalsa bugün hastaneye giderim ama 3 vasıta gidiliyor. Arabayla gitmeye kalksak trafik yoğun bi bölge. Eşim trafiğe sabredemiyor.Diyor ki bana, bugün kendini yorma yarın evine gelecek. Evine gidersin.
Bebişinde taburcu oldugunu duyarız inşKızlar bu doğum yapan arkadaşım yarın sabah taburcu olacakmış. Bana kalsa bugün hastaneye giderim ama 3 vasıta gidiliyor. Arabayla gitmeye kalksak trafik yoğun bi bölge. Eşim trafiğe sabredemiyor.Diyor ki bana, bugün kendini yorma yarın evine gelecek. Evine gidersin.
Kuzum istersen şimdi kendini ziyarete git, bebek gelince ona götürürsün belki üzülebilir dediğin gibiBebek kuvuözde. Durumu stabil su an.
Arkadaşım Üsküdar’da oturuyor. Bebeğin old hastane karsıda. Bebek 2-3 ay hastanede kalacağından git gel kolay olması için hastaneye yakın ev kiralayıp orda kalmayı düşünüyor.
Ben örgü oyuncaklar yapmıştım. Bir de hastane çıkışı alırım diyordum. Ama şimdi bebek yokken, bebekle ilgili bi hediye vermek belki de iyi bi şey olmaz.
Arkadaşın kendine hediye alayım diye düşündüm. Ne bileyim bi takım pijama yahut sabahlık gibi.Ne dersiniz ?
İnşallah bebişin de taburcu olduğu haberini alırız sağlıcaklaBebek kuvuözde. Durumu stabil su an.
Arkadaşım Üsküdar’da oturuyor. Bebeğin old hastane karsıda. Bebek 2-3 ay hastanede kalacağından git gel kolay olması için hastaneye yakın ev kiralayıp orda kalmayı düşünüyor.
Hediye konusunda yiyeceği şeyler bence de mantıklı, bu arada inşallahhhh bebeği sağlıkla büyür de evine gelir Allahım hiçbir anneye evlat acısı yaşatmasın aminn Herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun en büyük duam bu Allahım sesimizi duysunBebek kuvuözde. Durumu stabil su an.
Çok sevindim çok geçmiş olsun şimdidenKızlar bu doğum yapan arkadaşım yarın sabah taburcu olacakmış. Bana kalsa bugün hastaneye giderim ama 3 vasıta gidiliyor. Arabayla gitmeye kalksak trafik yoğun bi bölge. Eşim trafiğe sabredemiyor.Diyor ki bana, bugün kendini yorma yarın evine gelecek. Evine gidersin.
Yaa o kadar mı bulanıyorBu arada dün kim demişti bulantılar geri döndü diye. Ay gerçekten zaten son bir aydır rahattım. Yine iki gündür deli gibi midem bulanıyorarkadaşlar ben doğru düzgün 2. Trimester yaşayamadan 3 e geçmiş olabilir miyim
Benim ben aksam uzun bı kusma nöbeti geçirdimBu arada dün kim demişti bulantılar geri döndü diye. Ay gerçekten zaten son bir aydır rahattım. Yine iki gündür deli gibi midem bulanıyorarkadaşlar ben doğru düzgün 2. Trimester yaşayamadan 3 e geçmiş olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?