2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Saglikli şeyleri biz ne kadar seviyoruz da yavrucaklar da sevecek, arada olan fast food candır

Kızlar benim karnım bir haftadır falan yürüdüğümde sertleşiyor bu neden oluyor acaba sizde de var mı bu durum zaten sola veya sağa sertleşme oluyor sık sık ama genel olarak da oluyor ayaktayken falan
Çoook sertleşiyor durup dururken yemek bile yemeden..merak etme diyeceğim ama baya da rahatsız ediyor. Karnım orta yerinden şişiyor ve her şiştiğinde aha tamam şimdi çatlaklar başlayacak galiba diyorum o kadar geriliyor. Ama normalmiş bunlar

Evet evet benim de hep aklımda o. Normalde hiç hareketlerini kontrol etmezdim o günden beri kontrol ediyorum bende o yüzden tedirgin oldum bi de sabah eşime bi kaç saattir hareket etmiyor falan dedim. Tatlı yedim kahve içtim hala hareketsizdi. Eşimin sesine tepki verirdi ona da vermeyince korktum. Eşim de bi şey olmaz uyuyordur dedi. Eşime de sinirlendim hareket etmiyor kaç saat oldu normalde ederdi falan diye. Küstüm bi de sonra da o aşırı panik olmaya başladı. Çok şükür şimdi ediyor rahatladım ya. Sürekli bakıyorum kafamdadelisorulara bi şey de yazamıyorum ne yazacağımı da bilmiyorum. Ama belli ki hepimiz çok etkilenmişiz

Benim bazen sırt üstü uzanırken bir tarafta baskı hissediyorum orası sertleşiyor ve şişiyor. İtiyor diye düşünüp takmıyorum ben. Ciddi mi acaba bu durum? 1-2 aydır böyleyiz
Kuzum bi taraf şişse genelde ayağı kafası vs orada oluyor bastırıyor yavrucak. Doktor eğer sırtüstü uzandığında her yeri semsertse o zaman kasılma oluyor olabilir demişti. Bence bi tarafta oluyorsa orası kesin kafası falandır

Amin sağlıklı olsun da. Oncei hamileliğimde şeker yoktu. Normal doğumdu dördü geçer diyor Dr son ana kadar bekleyemeyiz ama takip edeceğiz bakalım aynı hızla kilo almaya devam edecek mi.
Umarım psikolojimiz bebeği etkilemez benim hep üzüntülü stresliydi. Şimdi hepimiz gibi eşime takıyorum bende daha anlayışlı ve özverili olmasını bekliyorum ama ne yazikki düşünme kapasiteleri bizimki gibi değil kendimi rahatlamaya çalışsam da olmuyor Allah hepimize her konu da kolaylık versin amin

Yani gebeliğin başından beri karın yapım sertti zaten mesela şuan uzandığımda yumuşak hafif ama dün uzandığımda sertti hatta acildeydim dr kendisi dedi karnın sert diye sonra muayene oldum yine de aklıma takıldı canım kendi doktoruma bu hafta gideceğim kasılma olmadığında da sert duruşunu sorayım bi

Daha bozmam diyet diyorum hep bı boğazım durmuyor, kv.me gittik vişne reçeli yapmıştı yazın, ben kendi yaptıklarımı gömdüm çoktan, açmış son kavanozunu gördüm dolapta sıcak sıcak ekmeğe sürüp sürüp yiyordum zor bıraktım, gelirken baktım kavanozu koymuş çantaya, sabah devam edicem artık bitirene kadar mecbur bozcam diyeti

Afiyet olsun yarasın. Aman şekere dikkat tok karnına yeme

Aynı şey bende de var ladycim. Sabahları herşey normal akşam sanırsın ikiz hamileyim öyle bi şişlik onuda geçtim semsert tarif edemem diye yazıp soramıyordum sen duygularıma tercüman olmuşsun

Ya kesinlikle benimki de aynı akşamları kasılma diyemem ama aşırı gergin sert oluyot karnım aynı dediğin gibi şişirmişler hissi sabahları daha normal yumusak gecen gebeliğimde yalancı kasılmalar olmustu birkaç kere böyle aniden giren karnı sıkı yapan ama ağrıtan bıseydi yürüyordum durmak zorunda kaldım agrımıstı sonra gecmıstı o sekılde değil bu akşamları olan

Benim de son zamanlarda nefesim çok sıklaştı kendim farkına varmıyorum pek, efor anında hissediyorum.
Ama oğlumu videoya çekerken felan videolarda derin nefes alış verişim duyuluyor resmen.Artık normal böyle şeyler bebek büyüdükçe diyaframa baskı artıyor.
Benim tansiyonum ve nabzım normal çıkıyor ama sizde çarpıntı da oluyor sanırım bi doktora danışın isterseniz.

Hay maşallah tosuncuk yaBenim erkek kardeşim 5200 gr doğmuş ve 3 aylıkken filan 9 aylık bebek gibiydi resmen senin bebiş de bu gidişle 4ü geçer kesin

Ya benim oğlum da 40.hafta karın çevresi 36 hafta gibi doğdu 2780 grdı doğum kilosu.
Çok uğraştık persentili yükselsin diye şimdi eh diyelim kilosu yüzde 25 oldu boyu yüzde 50 ama ben zorla yedirmesem hala yemiyor bizde siz gibi dua ediyoruz kardeşi iştahlı olup yesin inşallah abisi de gaza gelsin diye
Bende iki gündür akşam protein yemeye çalışıyorum gündüz iş yerime de bitkisel proteinli ekmeğimsi ya da salata tarzı şeyler götürmeye başlayacağım.
Hani instada paylaşıyorlar ya ekran vermemek için her işi yaptırdığım çocuğum artık ayrı eve çıkmaya hazır diye aynı öyle olmuş
Ben hipp combiotic kullandım doktorumuz da önerdi.
Golden goat var içeriği daha temiz ama keçi sütlü olduğu için sindirimi zor geldi oğluma
Bunu ben yaşadım ve inanıyorum ya
Oğlum karnımda iken acayip hareketli bir bebekti özellikle gece 1-5 arası tekmeleri o kadar şiddetli ve çok olurdu ki beni hep uykudan uyandırırdı.gündz de keza öyle sanki hiç uyumaz sanırdım sürekli hareket ederdi.
Doğdu gerçekten ilk 2-3 ay gece 1 ve 4-5 arası hep uyandı doğru düzgün gece hiç uyumadı.
Gündüz uykuları onlar da nanaydı uykuyu hiç sevmedi hala da öyle 1.5 yaşında ama kesinlikle çok uyumayı sevmiyor yeni yeni uyku düzeni oluşturmaya başladık ki ona rağmen gece en az 3 kez uyanıyor
Ayrıca gündüz de çok hareketli 2 dk oturup bir şey oynayan bir çocuk değil
Ahahhaah ne güzel sana çekmesi inşallah bu bebiş de yormaz seni
Benim eşim de hem iştahlı hem uyuyan bir bebekmiş ama büyüdükçe huyu değişmiş çok hareketlenmiş istediği olmayınca yaygara koparan bebeklerden olmuş.
Bende çok sakin ve uyumluymuşum ama ne yer ne uyumuşum şimdi oğlumuz da 1.5 yaşında ama ikimizinde kötü özelliklerini alıp kendine match yapmış bize kök söktürüyor

İç sesim olmuşsun bugun benim bebekte kıpırdamadı çikolata dahi yedim yok dün kıpır kıpırdı bugun 1-2 hareket ve ayaktayken karnım aşırı sertti buraya yazacaktım bende şimdi okudum yazdıklarını

Ben kendi yöntemimle bu süreci en az hasarla atlatmak istiyorum. Biz normalde eşimle çok ters düşeriz ağzı hiç durmaz ve ben de hep cevap veririm sinir oluyorum davranışlarına. Ancak hamilelik sürecimin özellikle 3.ayından sonra sadece bebek için kah duymama kah duysam da cevap vermeme yolunu tercih ediyorum. Ama bunları aklımda tabiki sonrası için ne gerekirse onu yaparım artık.
Moralimizi yüksek tutalım ya vallahi değmez bak çok az vakit kaldı inşallah, sağlıklı gelsinler önce tosuncuklar

Maşallah ya

Evet çarpıntında oldu yani kalbim pır pır atıyor sanki Salı günü kontrolde soracağım bakalımm inşallah önemli bir şey değildir. Çok teşekkür ederim

Benimkilerden de fayda yok kafam.rahat yani, oğluma da tek baktım bu da öyle olacak karisan yok eden yok, en azından kafa rahat

Hangi doktora gidiyorsununnuz bende o hastaneye gidiyroum

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…