2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bu arada ben uzun zamandır sütyen takmıyorum (küçük göğüslüyüm)göğüs ucumu belli etmeyen çamaşır tercih ediyorum kuplu atlet falan, bugün taktım ama benim göğüsler büyümüş ben anlamamışım kalbim ağzımdaydı resmen sıkışıklıktan gittim lavaboda saldım kopçayı memelere özgürlik ya dünya varmış

Hb dediğin hemoglobin di mi ?
Onu tahlillerde ayrı bi başlık olarak göremedim
Tam kan tahlilinde söyle bi şey var. Bu mu acaba ? Eki Görüntüle 3587627
Evet canım, alışkanlık öyle yazmışım. Hemoglobin gayet iyi artık anemi degil de demir eksikliği boyutundasın ama dediğim gibi zaten çok kan kaybı olacak, süt vereceksin inşallah. O yüzden demir depolarimizin yeterince dolu olması gerekiyor mutlaka düzenli kullan. Ben gece yatmadan içiyorum rutine bindirdim hem unutmuyorum hem yemekle çayla isim bitmiş oluyor emilimi fazla oluyor hem de rahatsız etmiyor
Bana da yaşımdan dolayı tedbiren başlamıştı. İyi ki öyle yapmış. Şimdilerde işte biliyorsun tansiyonda oynama var. Yerinde bi yönlendirme yaptı Dr
Arada baş dönmem oluyordu, ben tansiyonum düşüyora bağlıyordum ama yükselince de olur dedi doktor. Bugün de biraz güneşte dolandim başım ağrıyor şuan psikolojik mi bilmiyorum. Bi tansiyon aleti almam gerek

Valla ben de bu hamileliği yaşayana kadar, tansiyon aleti yaşlıların evinde olur gibi bi kanı vardı. Oysa herkese lazımmış. Hele de hamileler..

Tavsiyelerin için teşekkür ederim bacım. Bundan sonra daha dikkatli ve düzenli kullanacağım ins

İnşallah inşallah sizinde sorunsuz geçer sizin ki daha zor bi de Allah kolaylık versin

Geçmiş olsun canım. Benim de çoğu istifram aynı şekilde klozete otururken bir yandan da kovaya çıkarıyorum

Çok geçmiş gitmiş olsunnn. Evet olabilir yani bazen bazı yediğimiz şeyler dokunabiliyor vücut daha hassas oluyor bu süreçte inşallah bebiş hareket etmiş çok şükür bir daha yaşatmasın

İkinize de maşallah

Annesi kilo veriyor, bebişi kilo alıyor.

Ayy evet sakin olacak diye yorumlayalım
Bebişin kıyafetleri için dolabımız bayramdan sonra gelecek ama dediğin gibi kendi kıyafetlerimi hazırlamakta fayda var. Doğum çantasını hazırlasam da bir köşede dursa gerisi bi şekilde hallolur.
Uzulmee, senin için en doğru olduğunu düşündüğü şeyi söylemiş, sonuç olarak iyi olun da nerede doğum yaptığın önemli mi, sonrasında yine kendi doktoruna gidersin
Aynen kuzucum destekleriniz için çok teşekkür ederim valla. Kendimi çok daha iyi hissediyorum kabullendim sanırım
Kuzucum tilyam yanıtlamış ben yeni gördüm ama onun dediği gibi ilaca mutlaka devam et sezaryende kanama çok oluyor. Bi de bu demir deposu kolay kolay dolan bir şey değil malesef. Aylarca takviye kullanıyoruz 5-6 birin anca yükseliyor bazen. Sezaryende de kan kaybedeceğini varsayarasak aman ihmal etme. Hatta benim hemoglobin değerim de düşmüştü doktor benim ilacı iki taneye çıkarttı. Senin hemoglobin iyi Allahtan
Gerçekten öyle her doktor böyle bi yönlendirme yapmazdı diye düşünüyorum. Zaten kendisinin bu sezaryeni rahatlıkla yapabileceğini söyledi. Sadece doğumu tek başıma yaptırmıyorum ekiple çalışıyoruz özel hastanede kaliteli ekip bulmak zor diye ekledi. Gece ekibi toparlamak çok zor oluyor dedi. O yüzden Hacettepe iyidir ayrıca da sonuna kadar buradayız inşallah bu site candır
Canım benim iki tane kedim var evde. Bir tanesi çok uzun tüylü. Evimde bir robot süpürge bi dyson var yine de kurutma makinen yoksa hiç bi anlamı yok. Kesinlikle kurutma makinesi de tavsiye ederim. Bebiş doğduktan sonra olabildiğince az tüy ile yaşamak için tüm mücadeleyi veriyorum şu an
Durumu da dünden bu yana uzun uzun düşündüm ve kabullendim gibi. En başından beri hayırlısı olsun diye dua ediyordum demek ki hayırlısı buymuş. En azından yine çok iyi bir doktora ve ekibe emanet edeceğim kendimi ve bebeğimi destekleriniz çok kıymetli teşekkür ederim
Açlık böyle kızlar anlayan var mı
Çok güzel çıkmış kuzum. Hba1c de 3 aylık şeker ortalaması gibi düşünebilirsin. O da çok iyi

Cevabın için saol güzel bacım

Çok güzel çıkmış kuzum. Hba1c de 3 aylık şeker ortalaması gibi düşünebilirsin. O da çok iyi
Sağol canım tokluk sıkıntılı çıktı ama, kahvaltıda gözüm dönüyor benim baya bi yasak saydı bakalım hayırlısı

Eklentiler

• IMG_4620.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…