2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
kızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı. bebeğin kafası 3 hafta ileride gidiyor kaygılanmalı mıyım bilemedim, benzer durum yaşayan var mı ?
Benimki de ilerideymiş normal gittiğim takipli doktorum söylemedi bana geçen acile gittiğimde öğrendim. Haberin var mı bebeğin kafası büyük dedi yok söylemedi kimse dedim tamam o zaman dedi konuyu kapadı üstünde çok durmadı kaç hafta ileride olduğunu söylemedi ama eşimin kafası büyük ben de ona bağlayarak teselli buluyorum

Kızlar sürenin kısalma sebebi haftanın ilerlemesi, 30dan sonra iki haftada bır gel dedi, tahliller için diğer hafta çağırdı gittim, tekrar iki hafta sonra gel dedi, 34muydu 36dan sonra miydi haftalık randevusz çağırıyorlarmis söyledi de unuttum, böyle böyle süreyi kisaltiyorlar (Şehir Hastanesi'ne gidiyorum, arada eşim için özele gidiyorum özelde de süreyi kisaltmislardi en son gittiğimde)

Banada kahvaltıyı buna benzer söyledi sağol canım

Benim de eşim büyük doğmuş, annesi kafası da büyüktü diyor :) belki ondandır. Yine de insan tedirgin oluyor her şeyden

Benim de eşim büyük doğmuş, annesi kafası da büyüktü diyor :) belki ondandır. Yine de insan tedirgin oluyor her şeyden
Aynen ben de eşimin bebeklik fotosunu görmüştüm kafası büyüktü Tarama testlerinde sıkıntı çıkmadıysa sorun yoktur inşallah sadece normal doğum olursa biraz zorlanabiliriz gibime geliyor

Benimki 7 aylık bir yaramazYani bebeler iki olacak, nasıl olacak bakalım O yüzden temizlik falan elimden geldiğince pratik ürünlere kaymak istiyorum. Bi de kurutucu dediniz yaa o da yok bende. Çamaşırları normal odaya asıyorum ben ama tüyü etkiliyor mu sizce?

Bir aydır eve dokunmamıştım saldım iyice baktım hava çok güzel sonra bir temizlik perisi oldum heryere giriştim sabah erken kalkıp tüm evi aklayıp pakladım ama belim çok fena aşırı ağrım var hele uzansam kalktığım zaman taş kesiliyorım resmen
Sürekli de eğilip kalktıp yere oturup silmekten vajina tarafında bir baskı oluyor arada
Yorulduğum zamanlarda asla bebiş hareket etmezdi ama bu sefer sürekli hareketli anlayamadım

Ay kabızlıktanmış galiba

Ben 28. Hafta itibari ile çok alınganlaştım ya, her şeyin en kötüsünü düşünürken buluyorum kendimi, anksiyetem tutuyor resmen

Bana henüz coraspini ne zaman bırakcağımızı söylemedi doktorum ama birkaç hafta erken bırakılıyor evet. Kan sulandırıcı iğne de doğumdan sonra 1 ay daha kullanılıyor
Kızlar 28. haftadan sonra doktor kontrolü sıklığınız ne oldu? Hala ayda 1 gibi mi?
3 haftaya düştü benim

Bütün evi bir anda temizlemek çok yorucu olmuştur. Ben dün sadece banyoyu temizlerken yere eğildiğimde kuyruk sokumuma bir ağrı girdi yerden kalkamadım. O andan itibaren belim de tutuldu. Yani sonra karar verdim artık zorlamıcam her gün tek bir yeri silsem yeter :/ Tehlikeli haftalara giriyoruz aman ha

kızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı. bebeğin kafası 3 hafta ileride gidiyor kaygılanmalı mıyım bilemedim, benzer durum yaşayan var mı ?

Ben de şuan acildeyim kasılma ile geldim bebek 30+5 normalde ama 33+5 ölçüm yaptılar kafası ve karnı büyükmüş ve boyu da uzunmuş bu bi sorun mu bilmiyorum ben de. Erkek kardeşim iri bi bebekti mesela kafası büyüktü.

Kızlar selam
Deterjan hangi marka tercih edeceksiniz
Siveno unibaby yorumlarda öne çıkmış sitelerde.
deneyen kullanan oldu mu
Ben Dalin granül sabun ve biraz camasir sodasini karistirdim çok güzel temizliyor oğlumda kullanmistim (arada dalan granül sabunda kullandım yine karıştırdım dalinle sodayla, lekeleri de güzel cikariyordu)

Canım geçmiş olsun. ne oldu ?

Acildeki ölçümler bana çok tutarlı gelmiyor. Genelde duyuyorum böyle aşırı bi fark old. İki haftalık bi ilerilik durumu olsa Dr un fark etmez miydi ? En son kontrole ne zaman gitmiştin ?
Kızlar selam
Deterjan hangi marka tercih edeceksiniz
Siveno unibaby yorumlarda öne çıkmış sitelerde.
deneyen kullanan oldu mu
Arkadaşlar temiz içerikli diye siveno tavsiye etti onu aldım. Ama kızımda hep dalan roxy kullanmıştım. Kokusu da çok güzeldi.

Bugün ben de biraz yürüdüm yoruldum, eve gelince kasılmalar başladı. Dedim biraz dinleneyim ona göre giderim doktora. İki saat kadar sürdü düzenli aralıklarla ama acı miktarı çok değildi o yüzden çok endişelenmedim şimdi de geçti gibi zaten. Hıçkırıp duruyor bir saattir:)
Kızlar 28. haftadan sonra doktor kontrolü sıklığınız ne oldu? Hala ayda 1 gibi mi?
2 haftada 1 e düşüyor normalde. Ama benim doktorum herşey yolunda gittiği için bu sefer de dört haftada gel sonra ikiye düşürürüz dedi.
Genel olarak süreler aynı bence ben Kanadadayım 30 civarı iki haftada bire düşüyor 36 dan sonra haftada bire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…