- 21 Ekim 2024
- 1.991
- 4.855
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.321
Bende siveno ya karar verdim ve Deterjan ve şampuanıda siveno aldımKızlar selam
Deterjan hangi marka tercih edeceksiniz
Siveno unibaby yorumlarda öne çıkmış sitelerde.
deneyen kullanan oldu mu
Geçmiş olsun canım, nasılsınız şimdi kasılma var mı?Ben de şuan acildeyim kasılma ile geldim bebek 30+5 normalde ama 33+5 ölçüm yaptılar kafası ve karnı büyükmüş ve boyu da uzunmuş bu bi sorun mu bilmiyorum ben de. Erkek kardeşim iri bi bebekti mesela kafası büyüktü.
Ben uni baby ile yıkadım hiç kokusu yok güzel benceKızlar selam
deneyen kullanan oldu mu
Evet haklısın son aylar bu kadar zorlamamak gerekirdi ama bir yere de girişince ben diğer yerleri öyle bırakamıyorum içim rahat etmiyorBütün evi bir anda temizlemek çok yorucu olmuştur. Ben dün sadece banyoyu temizlerken yere eğildiğimde kuyruk sokumuma bir ağrı girdi yerden kalkamadım. O andan itibaren belim de tutuldu. Yani sonra karar verdim artık zorlamıcam her gün tek bir yeri silsem yeter :/ Tehlikeli haftalara giriyoruz aman ha
Çok geçmiş olsun canımBen de şuan acildeyim kasılma ile geldim bebek 30+5 normalde ama 33+5 ölçüm yaptılar kafası ve karnı büyükmüş ve boyu da uzunmuş bu bi sorun mu bilmiyorum ben de. Erkek kardeşim iri bi bebekti mesela kafası büyüktü.
Ben daha almadım ama uni baby çok tavsiye ediliyor arkadaşlar da siveno dan çok memnun ben kızımda Dalan roxy kullanmıştım oda çok güzeldi mesela kıyafetlerinde sorun olmadı hiç temiz ve güzel kokuyorduKızlar selam
deneyen kullanan oldu mu
32 haftada rapor derken. 32 de çalışamaz alıp ayrılırsanız doğum öncesi izne ayrılmış oluyosunuz. Özeldemisiniz bilmiyorum ama kamuda doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 haftadır izin. Ücretli ve sigorta işler bu dönemde. doğum yaptığınız günden itibaren doğum sornası izne ayrılırsınız. Mesela doğum öncesi izne ayrıldınız 32de 3 hafta sonra doğum yaptınız kalan doğum öncesi izninizdeki 5 hafta otomatik doğum sonrası izne eklenir. Yani doğum sonrasında 13 hafta daha ücretli ve sigortalı olarak izin kullanırsınızarkadaşlar ben başka bir konuda sormak istrdim 32. haftada rapor alırsam sigortam maaşım kesilecekmi devam edecekmi bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim
Her şey yolundaysa 2 hafta olabilir, bizde gelişimde sıkıntı olunca her hafta gidiyorum kontrole.Kızlar 28. haftadan sonra doktor kontrolü sıklığınız ne oldu? Hala ayda 1 gibi mi?
Ben de ecoprin kullanıyorum. Doktorum kontrole göre 32 ya da en geçn34 de bırakacağız dedi.Kızlar günaydın son iş günlerim çok şükür bu cuma izne ayrılıyorum bende artık beni de zorlamaya başladı çünkü gece ağrılardan uyuyamaz oldum sabah uyanıp okula gelmek zulüm oluyor maalesefSizlere bişey sormak istiyorum sabahları coraspirin akşamda sulandırıcı iğne kullanıyorum 32. Haftada hapı keseceğiz dedi doktorum aramızda kullanan varsa onlar ne zaman bırakacaklar acaba hapı bilgi alabilir miyim. İğne doğuma kadar devam bu arada onu bırakmıyoruz
Teşekkür ederim balım. 2 hafta kadar oldu o zaman da iri bi bebek demişti doktor aslında. Kafası büyük ama kemik yapısı da önden gidiyo demişti.Canım geçmiş olsun.ne oldu ?
Acildeki ölçümler bana çok tutarlı gelmiyor. Genelde duyuyorum böyle aşırı bi fark old. İki haftalık bi ilerilik durumu olsa Dr un fark etmez miydi ? En son kontrole ne zaman gitmiştin ?
Kuzum valla kasılma mı bilmiyorum ki karnımda çok sertlik vardı ve kitlenip kalıyodum bi de sırtımdan bi ağrı vuruyodu böbreklerim ağrıyo diye düşündüm açıkçası inşallah enfeksiyon yoktur dedim ama sancı varmışGeçmiş olsun canım, nasılsınız şimdi kasılma var mı?
Teşekkürler kuzum 3 hafta ilerden ölçtülerÇok geçmiş olsun canım
Ama arada çok fark var 2 hafta ileride bir ölçüm az değil Sonuöta acil ama ben pek acile de güvenmiyorum kendi doktorun varsa ona gitsen daha iyi olur sanki
çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim balım. 2 hafta kadar oldu o zaman da iri bi bebek demişti doktor aslında. Kafası büyük ama kemik yapısı da önden gidiyo demişti.
Biraz ağrım var gibiydi karnım taş gibi olmuştu. Doktorumu arayınca da hemen acile git dedi. Sancı çıktı ilk ölçümde birazsonra serum verip tekrar ölçtüler sancı azalmıştı akşam akşam bizim sıpa şov yaptı anlayacağın
Hadi inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin canımTeşekkürler kuzum 3 hafta ilerden ölçtülercuma doktor randevum onda belli olur artık
Son gittiğimde kendi doktorum 10 gün kadar önden gidiyo demişti aslında ama 3 hafta bana da biraz şov geldi
Çok geçmiş olsunKuzum valla kasılma mı bilmiyorum ki karnımda çok sertlik vardı ve kitlenip kalıyodum bi de sırtımdan bi ağrı vuruyodu böbreklerim ağrıyo diye düşündüm açıkçası inşallah enfeksiyon yoktur dedim ama sancı varmış
Nst'de mi çıktı? Benim de bazen sertleşiyor bebek itiyor karnımı belki baskı yaptığı için sancı gibi gelmiştir?Kuzum valla kasılma mı bilmiyorum ki karnımda çok sertlik vardı ve kitlenip kalıyodum bi de sırtımdan bi ağrı vuruyodu böbreklerim ağrıyo diye düşündüm açıkçası inşallah enfeksiyon yoktur dedim ama sancı varmış
Teşekkür ederim balım. 2 hafta kadar oldu o zaman da iri bi bebek demişti doktor aslında. Kafası büyük ama kemik yapısı da önden gidiyo demişti.
Biraz ağrım var gibiydi karnım taş gibi olmuştu. Doktorumu arayınca da hemen acile git dedi. Sancı çıktı ilk ölçümde birazsonra serum verip tekrar ölçtüler sancı azalmıştı akşam akşam bizim sıpa şov yaptı anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?