2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kızlar selam
Deterjan hangi marka tercih edeceksiniz
Siveno unibaby yorumlarda öne çıkmış sitelerde.
deneyen kullanan oldu mu
Bende siveno ya karar verdim ve Deterjan ve şampuanıda siveno aldım
Haftaya yıkayıp ütüleyecegim kokusu olmaması tercihimdi açıkcası ve yorumlar iyiydi ve önerilerde

Geçmiş olsun canım, nasılsınız şimdi kasılma var mı?
Kızlar selam
deneyen kullanan oldu mu
Ben uni baby ile yıkadım hiç kokusu yok güzel bence

Evet haklısın son aylar bu kadar zorlamamak gerekirdi ama bir yere de girişince ben diğer yerleri öyle bırakamıyorum içim rahat etmiyor
Ama bu bana bir ay yeter herhalde sonrasında bir kere daha yapar doğuma yaklaşırım artık

Çok geçmiş olsun canım
Ama arada çok fark var 2 hafta ileride bir ölçüm az değil Sonuöta acil ama ben pek acile de güvenmiyorum kendi doktorun varsa ona gitsen daha iyi olur sanki

Kızlar selam
deneyen kullanan oldu mu
Ben daha almadım ama uni baby çok tavsiye ediliyor arkadaşlar da siveno dan çok memnun ben kızımda Dalan roxy kullanmıştım oda çok güzeldi mesela kıyafetlerinde sorun olmadı hiç temiz ve güzel kokuyordu

arkadaşlar ben başka bir konuda sormak istrdim 32. haftada rapor alırsam sigortam maaşım kesilecekmi devam edecekmi bu konuda hiçbir bilgiye sahip değilim
32 haftada rapor derken. 32 de çalışamaz alıp ayrılırsanız doğum öncesi izne ayrılmış oluyosunuz. Özeldemisiniz bilmiyorum ama kamuda doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 haftadır izin. Ücretli ve sigorta işler bu dönemde. doğum yaptığınız günden itibaren doğum sornası izne ayrılırsınız. Mesela doğum öncesi izne ayrıldınız 32de 3 hafta sonra doğum yaptınız kalan doğum öncesi izninizdeki 5 hafta otomatik doğum sonrası izne eklenir. Yani doğum sonrasında 13 hafta daha ücretli ve sigortalı olarak izin kullanırsınız

Ben de ecoprin kullanıyorum. Doktorum kontrole göre 32 ya da en geçn34 de bırakacağız dedi.

Teşekkür ederim balım. 2 hafta kadar oldu o zaman da iri bi bebek demişti doktor aslında. Kafası büyük ama kemik yapısı da önden gidiyo demişti.

Biraz ağrım var gibiydi karnım taş gibi olmuştu. Doktorumu arayınca da hemen acile git dedi. Sancı çıktı ilk ölçümde biraz sonra serum verip tekrar ölçtüler sancı azalmıştı akşam akşam bizim sıpa şov yaptı anlayacağın

Geçmiş olsun canım, nasılsınız şimdi kasılma var mı?
Kuzum valla kasılma mı bilmiyorum ki karnımda çok sertlik vardı ve kitlenip kalıyodum bi de sırtımdan bi ağrı vuruyodu böbreklerim ağrıyo diye düşündüm açıkçası inşallah enfeksiyon yoktur dedim ama sancı varmış

Çok geçmiş olsun canım
Ama arada çok fark var 2 hafta ileride bir ölçüm az değil Sonuöta acil ama ben pek acile de güvenmiyorum kendi doktorun varsa ona gitsen daha iyi olur sanki
Teşekkürler kuzum 3 hafta ilerden ölçtüler cuma doktor randevum onda belli olur artık

Son gittiğimde kendi doktorum 10 gün kadar önden gidiyo demişti aslında ama 3 hafta bana da biraz şov geldi

çok geçmiş olsun canım
Benimde ayakta yürüdüğümde aşırı sert karnım göbek deliğim aşırı gergin oluyor
Burda yazmışlardı uzandıgında yumuşuyorsa sorun yok diye o şekil kontrol ettin mi

Teşekkürler kuzum 3 hafta ilerden ölçtüler cuma doktor randevum onda belli olur artık

Son gittiğimde kendi doktorum 10 gün kadar önden gidiyo demişti aslında ama 3 hafta bana da biraz şov geldi
Hadi inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin canım
Bir sıkıntı olmayacaktır merak etme net belli olur o zaman

Çok geçmiş olsun Benim de karnımda sertlik oluyor sık sık 3 haftadır falan acaba sancı mı demek bu korktum şimdi

Nst'de mi çıktı? Benim de bazen sertleşiyor bebek itiyor karnımı belki baskı yaptığı için sancı gibi gelmiştir?

Geçmiş olsun ama sonuçta bir sorun yokmuş dimi ? Şeker ile ilgili olabiliyormuş kafa büyüklüğü doktorum bana öyle demişti. Benimki de iri çıkmıştı.

Herkese iyi geceler ladycm çok geçmiş olsun bir daha şemizotu yeme bende de bir sırt ağrısı Allah Allah bitmiyor oturamıyorum oturduğumda yarım saat sonra ağrım başlıyor bel illa yatacak gibi olucak ve ayaklarda hep şiş gidiyor sizde durumlar nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…