2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Çok çok geçmiş olsun bacım bir daha yaşatmasın Rabbim kötü olmuş. O tuvalet ihtiyacını ve aynı anda kusma gelmesini iyi bilirim migren tuttuğu zaman hep yaşarım onu maalesef. Çok zor oluyor. Allah beterinden korusun bebeğinin ve senin iyi olmanıza sevindim
Kızlar 28. haftadan sonra doktor kontrolü sıklığınız ne oldu? Hala ayda 1 gibi mi?
Normalde ayda bir geçtiğimiz cuma gittim 29+6da 3 hafta sonraya çağırdı 33 haftalık olacak o zamana. Sonrasında zaten daha da sıklaşır.

Canım çok geçmiş olsun inşallah güzelce sağlıkla gelecek minigin, korkma. Cuma günü gidince güzel haberlerle geleceksin inşallah dualarım seninle. Acildeki ölçümlere bende pek güvenmiyorum, bakalım kendi doktorun ne diyecek. İyi ki gitmişsin yine de en azından az çok durumu öğrenmiş oldun, sancı olduğunu anladın. Dinlenmeye çalış kendini yorma artık daha fazla. Güzelce vaktinde gelsin inşallah minik.

Umutvari kuzum okudum ama yazamadım bir türlü. 3 gündür girip okuyup çıkıyorum fırsat bulup yazamıyorum, ailemin yanına geldim kızımı gezdiriyorum sürekli dedesinin bahçesinde. Senin ve bebegin icin hayr olan bu yönde demek ki kuzum Rabbim en güzel şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne güzel kendi calistigin hastanede arkadaşlarının yanında oradaki güvenilir doktorlarla doğuma gireceksin böyle düşün. Sağlıkla gelsin miniğin inşallah

Hadi inşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin canım
Bir sıkıntı olmayacaktır merak etme net belli olur o zaman
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah bi şey çıkmaz da ben de rahatlarım
Nst'de mi çıktı? Benim de bazen sertleşiyor bebek itiyor karnımı belki baskı yaptığı için sancı gibi gelmiştir?
Evet evet nstde çıktı sancı yatarken de sertlik devam ettiği için 2 kere çektiler
Geçmiş olsun ama sonuçta bir sorun yokmuş dimi ? Şeker ile ilgili olabiliyormuş kafa büyüklüğü doktorum bana öyle demişti. Benimki de iri çıkmıştı.
Şimdilik bir sorun yok dediler o şekilde çıkış yaptım şeker 2 kere ölçüm yapıldı birinde çok az sınırın üstü çıktı, diğer yüklemede normal çıktı dikkat et dediler sadece diyet de yaptım hatta 2 kilo verdim dikkat ediyodum. Şeker sorunu görünmüyordu açıkçası
Ayy cağğğnnım teşekkür ederim, bakalım gidelim ne diyecek gidince aslında gitmezdim ama bi anda öyle bi baktırsam iyi olur sanki dedim gittim.

İnsan elbette baştan beri takipli olduğu doktoru olsun ister böyle hissetmen çok normal. Ama şöyle düşün böylesi nasip olduysa demek ki senin için hayırlı olan buymuş. Şanslısın ki para için seni riske atan bir doktora denk gelmeyip senin için iyi olan bir yere yönlendirme yapıyor Hakkında hayırlı olan neyse o olsun İnşallah

lady peacock sana da geçmiş olsun canım. Biraz geriden geliyorum öyle bir yoğunluğun içindeyim ki anlatamam

Kızlar korse sipariş verdim ama kancalı olanların çok rahatsız oldugunu söyleyenler oldu hatta yigenime giydirdim oda asla rahat degil dedi iade ettim bende siz aldınız mı korse çırtçırtlı mı alsam ne yapsam bilemiyorum rahatsız edici de olmasın istiyorum sıkıda tutsun istiyorum

İşte yine gidip baktırmak iyi oluyor böyle durumlarda en azından önlem almak gerekiyor peki doktoruna da göründün mü? Rapor yazsınlar bence belli ki bir hassasiyet oluşmuş hiçbir şeyi düşünme sadece yat dinlen Rabbim en güzel şekilde doğru zamanda doğurmayı nasip etsin ben bile panikledim sancı var yazınca

Erken haftalarda hiç böyle düzenli kasılmalar olacağını düşünmezdim ama demek oluyormuş. Bünyeden bünyeye değişiyor demek yorulmamamız lazım geçmiş olsun düzelmiş sonra çok şükür

Benim de 12.haftada kemik yapısı kız gibi demişti. 15.haftada erkek olduğu netleşti zaten genital organ gelişimi 16.haftadqn sonra tamamlanmış oluyor öncesinde tahmin ise net bir şey yoksa çok güvenmemek lazım
Bana doktorum 32den sonra 2 haftada bir 36dan sonra her hafta dedi oğlumda da öyle olmuştu
Yaaa resmen hamile kaldıktan sonra sahiplenmişsiniz valla iyi cesaret çünkü tuvalet eğitimi filan beni çok yormuştu
Benim kızım 4 yaşında ve gerçekten onlarda da tam bir bebek gibi biz sahiplendiğimizde 2 aylıktı 2.5 yaşına kadar evin tek bebeği oydu 2.5 yaşında oğlum doğdu başta alışamadı depresyona girdi evde en sevdiği benken ben sürekli bebekle ilgilenip sevince bana küstü yanıma çok yaklaşmadı alışması nerdeyse 2 ay sürdü
Bebeğimizi hep sevdi ama sürekli de kıskandı tam kardeş işte
Şimdi oğlum 1.5 yaşında tam bir canavar gibi evde oyuncak oynamıyor sürekli kızımın peşinde bi rahat vermiyor.
Canım kızım diyor, sarılıyor
Aslında hayallerimden bile güzeller ama lucky çok rahatsız çünkü kafa dinleyim diye yatınca bile dibinde bitiyor
Evet kurutma makinesi çok güzel çamaşırlardaki tüm tüyü topluyor, normalde yıkanıp kuruyunca çamaşırdaki tüyler çok toplanmaz hep odaya uçar ama kurutmadan kuruyunca onu direk makine topluyor
Geçmiş olsunşeker vs yoksa bazen kafa büyüklüğü genetik de olabiliyor
Benim ilk doğumum sezeryandı sonrasında ilk 2 hafta cırt cırtlı kullandım ama bence çok toplayıp sıkmadı sonra yamuna aldım herkes hemen gitmiş göbeğin demeye başladı o baya topladı

Görseli varmı canım korsenin önü kancalı olanlardan mı

Benimki 12. Haftada salmıştı geziyordu resmen bakın ben erkeğim der gibiydi ya doktor dedi ki bacağının arasındakini görüyormusun dedim nasıl görmeyeyim

Link isteriiizzz

Ay çok gecmiş olsun canım Allah beterinden korusun ya zehirlenme gibi olmuş resmen

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bugün başka bir devlet hastanesine gittim ama bebeğin kilosu çok önde gidiyomuş 2 hafta kadar. Daha önceki doktorum insülin direncim yüksek olduğu için şeker yükleme istememişti sadece açlık tokluk kanına bakmıştı açlık yüksek çıkmıştı. Bugün ki doktor bir hafta düzenli şeker ölçümü yapıp dahiliyeye gideceksin dedi birazdan cihaz almaya gidicem. Ama o bir hafta ölçümde dikkat ederek mi beslenicem yoksa her zaman ki gibi mi beslenicem birde ilk lokmadan bir saat sonra yeter mi yoksa iki saat sonrasınıda ölçmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…