2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ben de bunu aldım yumuşacık çok güzel

Canım güzel mi güzele benziyor bu markayı duymuştum ben şu sarkmalar tamamen gitsin istiyorum onun için ne yapmalı
Kızlar ben bu model aldım belki markadan bilmiyorum rahat degil çok dik durmaya sebep oluyor ve rahatsız edici haberiniz olsun

Eklentiler

• 1000068336.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 25
36.haftada arkadaşımın bebişi baş aşağı döndü. Son dakikaya kadar herşey olabilir demek icin yazdım

Nevresim takımı aldınız mı? 70x120 park yatak aldım. Aldığım yerde nevresim takımı yoktu özdilekte falan da yokmuş. Alan olduysa link paylaşabilir mi?
Ben özdilekte bulmuştum normal beşikler için kenarlık korumalı seti de vardı. Bir de mothercare da olabiliyor.

36.haftada arkadaşımın bebişi baş aşağı döndü. Son dakikaya kadar herşey olabilir demek icin yazdım
Teşekkür ederim cevabınız için

Kızçeler hepiniz hastane çıkışı setlerinizi aldınız mı ? Aldıysanız link paylaşır mısınız kararsız kaldım

Babasının halt yemesi ektedir ilk bunu giydireceğiz, üstüne kusar diye umuyorum Fenerbahçe Bebek Yüzde Yüz Hastane Çı - Fiyatı, Yorumları
Bu da görümcemin hediyesi: https://www.amazon.com.tr/HelloBaby-Organik-Hastane-Çıkışı-Yenidoğan/dp/B0B5XR7QJK
Bi de kv isimli olan yenidoğan almış instagramdan onun linki yok.

Bizde 3 tane olacak toplam başka almadık yeter umarım.

Benim kv çok yardımcıdır hakkını ödeyemem bu zamana kadar bile uğraşmayayım diye yemek gönderir her hafta , poşet poşet bebek kıyafetleri, battaniyeleri dikti. Doğduktan sonra da aynı hevesle bakacağına eminim. Ama biraz fazla konuşur , önerileri bitmez.
Bazı şeylerde ters düşmezsek tabiki ben de elim ayağıma girsin istemem. Hayırlısı bakalımm.

Son 3 ay ikiye ayrılıyor kimisinde mide bulantıları geri dönerken kimisinde hunharca yeme isteği artıyor. Ah ben iştahımla savaşıyorum

Kesinlikle termometre edinmenizi öneririm. Oda sıcaklığı ve nem dengesi için ben şundan aldım tavsiye üzerine.

İyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim ultrason iyi gecti bebek baş aşağı suyu iyi ölçümleri haftasına yakın sonra nst ye bağladı ilkinde biraz açtım tekrar gir bişeyler ye çikolata ye dedi yedim gittim ama bebek az hareket etti nst de doktor da bebek hareketlerini takip et azalma olursa gel haftaya da tekrar gel dedi aslında beklerken arabada fln hep tekmeledi ama nst deyken çok azdı hareketleri ..
öyle denk mi geldi yoksa azaldı mı bi tırsma geldi bana yaa

Nevresim takımı aldınız mı? 70x120 park yatak aldım. Aldığım yerde nevresim takımı yoktu özdilekte falan da yokmuş. Alan olduysa link paylaşabilir mi?

Almadım ben henüz. Ama çarşafını lastikli alınmasına dikkat edicem alırken öyle daha kullanışlı oluyormuş.

Öyle denk gelmiştir bebekler sürekli hareket etmiyor ki zaten. Doktor onu tedbir amacıyla söylemiştir bence korkma zaten sık sık nst girersin artık 33 olmuşsunuz bile

Denk gelmiştir ya. Hem nst bebeğin hareketlerini saymıyor. Rahim kasılmalarıyla bebeğin kalp atışına bakıyor.

Bi de ben Kağan Kocatepe den dinlemiştim. Nst ye tok gelmek iyidir demişti.

Merhaba kızlar ben idrar tahlili verdim protein trace yazıyordu çok bir ödemim yok sadece 10 kg aldım maalesef tansiyonlarım normal geldi bir de idrarda glukoz +2 geldi doktorum açlık tokluk bak demişti onlar gayet iyi gelmişti şeker yüklemesi önermedi o yüzden başına gelen oldu mu. Böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…