2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ya benim ilk doğumumda biraz fazla olmuş dikişim yani yırtık olmus ondan bundakinde tırsıyorum perine masajı yapılıyormus 36 haftadan sonra bakalım soracağım doktora
Sor sor ne gerekiyorsa yap, bende yapicam benim ki de plesantayla falan doğmuştu top gibi çıktı o yüzden kesi yapıldı sağ sol her yerim dikisti, şükür bı sıkıntı yaşatmadı bana, gerçi tene bunyeye göre bile değişiyor sanırım, benim acı esigimde yüksek biraz, halledeceğiz bakalım

Arkadaşlar son günlerde benimkinin içerdeki hareketleri beni yerimden zıplatmaya başladı, sanki rahat değil de karnıma son gücüyle baskı yapıyor gibi. Dışarıdan da görünüyor. Yatarken falan pozisyon değiştirdiğimde sakinleşiyor bazen. Özellikle gece boyu hareket ediyor. Normal mi bu, yoksa bebek rahat mı değil acaba? Yatarken hamile yastığına ihtiyaç duymamıştım şimdiye kadar ama bebeğin rahat etmesine yararı oluyor mu?

Günaydın kızlarım
Keyfim çok yerinde, kontrolden geldik. Kızım haftasını yakalamış karnı küçük değil artık. 1688 gr geldi İnanılmaz mutluyum tüm ölçümler sıvısı duruşu her şeyi iyiydi, yutkunma hareketleri yapıyordu biraz da tebessüm ediyordu bence.

Yine nst'ye girdim, sanırım doktor belli bir haftadan sonra bakıyor oradan da. Sancı vs çıkmadı çok şükür. Bizde gelişmeler bu şekilde teyzeleri, umarım herkesin bebişi iyidir.

Çok sevindim haftasını yakalamasına hep böyle devam eder inşallah
Darısı da benim oğluşuma
Usgde hareketlerini görünce insan bi şok oluyor son kontrolde oğlum da doktor biraz dürttü yüzünü göstersin diye kızdı

Çok sevindim haftasını yakalamasına hep böyle devam eder inşallah
Darısı da benim oğluşuma
İnşallah canım senin nasıl gelmişti sonuçlar hatırlayamadım ne durumda bebiş şu an? İki hafta geriden geliyorduk, iki haftadır yımurta, avokado, ceviz, kaşar, yoğurt ve süt, her akşam da et tavuk balık (sevmesem de mecbur) tükettim ve toparladık.

Sanki kaçak göçek insansın. Hamile kadını bulantı hapı için yalvartacak nerdeyse. Sersem
Ya ben kendi paramla d vitamini almak istedim evde bitmişti. Tam veriyordu cümlenin içinde hamile olduğumu söyledim diye vermekten vazgeçti. Neymiş riskliymiş. Ne alaka diyorum riskli diyor. Hamile diye ekstra ayak diretenler var.

Çok şükür çok sevindim

Gözün aydın canım çok sevindim
Maşallah küçük prensese Annesini mutlu şekilde göndermiş

Merhaba kızlar ya sizlere bir şey danışmak istiyorum şimdi benim iki yaşında bir oğlum var ya Ağustos‘ta 2 yaşına girecek bebiş de Temmuzda doğuyor Allah izin verirse inşallah şimdi benim bir tane bebek arabam var Bagi neo almıştım hamza için yalnız şimdi iki tane bebek olacağı için sizce ikiz bebek arabası almalı mıyım tek başıma markete gitmek istesem veya parka gitmek istesem iki bebek arabasını sürebilecek kimse yok yani parka gitmek istersen muhakkak çocuklardan birini bekleyeceğim ya da birilerinin yanında olmasını bekleyeceğim ki iki bebek arabasıyla aşağı inebileyim ama eşim geçen gün Hamza‘ya Glober almış 12.000 TL vermiş ona da acıyorum çocuk onda uyuyamıyor sadece bisiklet gibi içinde oturuyor açıkçası çok da hakim olamıyorum onu tek elle sürmeye ne yapacağımı bilmiyorum çok ikilemde kaldım bu sefer elimde üç tane bebek arabası olacak yani anlayacağınız bebekle hiç kimse de yok bizimkiler de sen zaten istesen de iki çocukla tek başına dışarı çıkamazsın diyorlar yani biri çok aktif iki yaşında olacak her yere koşturacak diyorlar diğeri de bebek sürekli yatmak istemeyecek ağlayacak diyorlar ne yapacağımı bilemiyorum bana akıl verecek olan birileri varsa çok sevinirim

Yan duruş nasıl acaba şuan bende de hareket ettiğinde hem sağda hem solda aynı anda hisseDiyorum acaba yan mı benim de bana öyle geliyor
Aynen öyle oluyor kuzum plesanta da aşağıda önde plesanta previa dedi artık çıkmaz yukarı büyük ihtimalle her türlü sezeryanla alacak

Tatlım miyom var bende 7 cm olmuş doğum kanalına yakın plesanta aşağıda oda doğum kanalıni kapatıyor bebek yan posizyonda yani her türlü normal doğum imkansız gibi bide çok riskli dedi kanamanda fazla olur 32 haftada tekrar gorunecem sanırım tıp fakültesine sevk edecekler beni

Aynen öyle oluyor kuzum plesanta da aşağıda önde plesanta previa dedi artık çıkmaz yukarı büyük ihtimalle her türlü sezeryanla alacak
Kuzum benim plesentada arkada aşağıdaymış. Tam rahim ağzını kapatmıyor ama ucunda bitiyormuş. 27. Haftada doktor artık yukarı çıkmaz sezaryen olursun dedi. Normalde hep aşağıdaydı ama korkutmamıştı hiç. Son gittiğimde korkuttu üniversite hastanesinde doğum yapman lazım diye. 36-37. Haftada da alırız 38 i beklemeyiz dedi. Sen de süreç nasıl işleyecek

Bana aynıni söyledi 36.37 alınması lazım bide çok hareket etme eğilip kalkmada dikkat etmem gerekiyor bana emin olmak için alttan da muayene etti en ufak kanama da acile gel dedi dinlenecem bu süreçte sende öyle yap 32 de tekrar gidecem kontrol edecek duruma göre büyük ihtimalle sevk edecem dedi bu durumlarda tıp fakültesi daha donanımlıymis proflar girdiği için bende Dr yonlendirince gidecem ilk bebeğim riske etmek istemiyorum

Çok doğru, tek başına iki arabayla çıkacak halin yok, birini bırakıp öbürüne koşacak halin yok, mecbur baska alternatif bulman gerekecek

Hareketli olduğumuz zamanlarda amniyon sıvısı sallandığı için bebekte beşik görevi görüyor bebek sallanırken sakinlesiyor oturduğumuzda veya yattığımızda sıvı hareket etmediği için bebiş hareket ediyor yani bu çok normal bir durum cnm

Kızlar selamlar bu tetanoz aşısından sonra sıkıntı yaşayan oldu mu hiç? Şimdiye kadar böyle bir şey yazan görmedim herkes sorunsuz geçti diyordu. Kol ağrısını geçtim onu zaten bekliyordum ama dün yaptırdım bugün nefesim daralıyor gibi hissediyorum aşırı yorgunum sanki grip gibi. Kalbim çarpıntı yapıyor uyurken bile çok zorlandım. Olan var mı bu şekilde ne kadar sürdü geçmesi

Vuruldugum ilk gün halsizim basım.kalkmiyor kötüyüm falan demiştim, ertesi güne kadar yattım, kol ağrısı bir hafta kadar sürdü, geçmiş olsun, dinlen biraz, iyi hissetmezsen sorarsın doktora

Ailenin yeni üyesini kangru gibi bir şeyde kucağınızda taşısanız aynı zamanda arabayı sürmek de mümkün olur mu acaba? Parka falan gidince 2 yaşındaki arabadan iner nasılsa, onu yatırabilirsiniz belki. İkiz araba alma imkanı varsa iyi olur ama o da ağır olabilir sürmesi belki.

Vuruldugum ilk gün halsizim basım.kalkmiyor kötüyüm falan demiştim, ertesi güne kadar yattım, kol ağrısı bir hafta kadar sürdü, geçmiş olsun, dinlen biraz, iyi hissetmezsen sorarsın doktora
Teşekkürler Allah'tan annemi çağırmıştım yatar dinlenirim demek oluyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…