- 27 Ekim 2023
- 7.561
- 20.765
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #15.561
aynı dönemde asi olduğumuz bikac kişi daha aynı etkiyi yazmıştı kimlerdi onlar çabuk kendini göstersinTeşekkürler Allah'tan annemi çağırmıştım yatar dinlenirim demek oluyor böyle
Yani o kadar güzel anlatmışsın ki aynı benArkadaşlar son günlerde benimkinin içerdeki hareketleri beni yerimden zıplatmaya başladı, sanki rahat değil de karnıma son gücüyle baskı yapıyor gibi. Dışarıdan da görünüyor. Yatarken falan pozisyon değiştirdiğimde sakinleşiyor bazen. Özellikle gece boyu hareket ediyor. Normal mi bu, yoksa bebek rahat mı değil acaba? Yatarken hamile yastığına ihtiyaç duymamıştım şimdiye kadar ama bebeğin rahat etmesine yararı oluyor mu?
Kızlar bunları yazdım ama burada gereksiz olanlar var mı veya eksik olanlar bi bakar mısınız ?
Bu gerçekten iyi bi fikir aslında bi süre denerim en azından bebiş üç aylık olana kadar sonrada kış gelir zaten pek çıkamam çok teşekkürler canımAilenin yeni üyesini kangru gibi bir şeyde kucağınızda taşısanız aynı zamanda arabayı sürmek de mümkün olur mu acaba? Parka falan gidince 2 yaşındaki arabadan iner nasılsa, onu yatırabilirsiniz belki. İkiz araba alma imkanı varsa iyi olur ama o da ağır olabilir sürmesi belki.
Hiç üzülme bebeğin sağlıkla doğsun da sezeryan normal hiiiç önemli değil ikisi de acıyor ve sonuçta geçiyorAynen öyle oluyor kuzum plesanta da aşağıda önde plesanta previa dedi artık çıkmaz yukarı büyük ihtimalle her türlü sezeryanla alacak
Tatlım miyom var bende 7 cm olmuş doğum kanalına yakın plesanta aşağıda oda doğum kanalıni kapatıyor bebek yan posizyonda yani her türlü normal doğum imkansız gibi bide çok riskli dedi kanamanda fazla olur 32 haftada tekrar gorunecem sanırım tıp fakültesine sevk edecekler beni
ben ikinci dozda çok etkilenmiştim mide bulantısı uyku hali ve depresyonda gibi içim patlıcak gibiydi ruh halimi bile etkilemişti ertesi güne geçmişti zatenKızlar selamlar bu tetanoz aşısından sonra sıkıntı yaşayan oldu mu hiç? Şimdiye kadar böyle bir şey yazan görmedim herkes sorunsuz geçti diyordu. Kol ağrısını geçtim onu zaten bekliyordum ama dün yaptırdım bugün nefesim daralıyor gibi hissediyorum aşırı yorgunum sanki grip gibi. Kalbim çarpıntı yapıyor uyurken bile çok zorlandım. Olan var mı bu şekilde ne kadar sürdü geçmesi
İlk üç ay ufaklığı bebek arabasına yatırabiliyor muyuz acaba? İlk altı ay puset öneriyorlar. Siz daha tecrübelisiniz ama aklıma geldi.Bu gerçekten iyi bi fikir aslında bi süre denerim en azından bebiş üç aylık olana kadar sonrada kış gelir zaten pek çıkamam çok teşekkürler canım
Allah korusun sadece ucunu tutmasin, düşününce bile acıdımeme ucunu vereceğiz bebeğe diye düşünüyordum, çok büyük de sayılmaz nasıl olacak diye düşünüyordum:)
Vallahi öyle sanıyordum ben:)) İyi ki denk geldim bu videoya ve sizeAllah korusun sadece ucunu tutmasin, düşününce bile acıdı
Vaktiyle herşey öğrenilir çok stres yapma, ben de oturdum ağlıyordum ilk gece emzirme hemşiresi geldi öyle sohbet muhabbet, ben ağlıyorum salya sümük, o saçlarımı okşuyor halledebilirsin diye bı motivasyon konuşması, şükür sonradan anladım daaa ilk günler bı zor geliyor öğrenene kadarVallahi öyle sanıyordum ben:)) İyi ki denk geldim bu videoya ve size
32.haftada muhtemelen vajinal muayene edecektir bende haftaya gidicemTatlım miyom var bende 7 cm olmuş doğum kanalına yakın plesanta aşağıda oda doğum kanalıni kapatıyor bebek yan posizyonda yani her türlü normal doğum imkansız gibi bide çok riskli dedi kanamanda fazla olur 32 haftada tekrar gorunecem sanırım tıp fakültesine sevk edecekler beni
Ben 2 gün kendime gelemedimKızlar selamlar bu tetanoz aşısından sonra sıkıntı yaşayan oldu mu hiç? Şimdiye kadar böyle bir şey yazan görmedim herkes sorunsuz geçti diyordu. Kol ağrısını geçtim onu zaten bekliyordum ama dün yaptırdım bugün nefesim daralıyor gibi hissediyorum aşırı yorgunum sanki grip gibi. Kalbim çarpıntı yapıyor uyurken bile çok zorlandım. Olan var mı bu şekilde ne kadar sürdü geçmesi
Ben Hamzayı yatırdım arabam baya ergonomikti pusette kambur gibi duruyordu kıyamadım oyüzdenİlk üç ay ufaklığı bebek arabasına yatırabiliyor muyuz acaba? İlk altı ay puset öneriyorlar. Siz daha tecrübelisiniz ama aklıma geldi.
Bu arada bu video da çok faydalı geldi bana, ben sadece meme ucunu vereceğiz bebeğe diye düşünüyordum, çok büyük de sayılmaz nasıl olacak diye düşünüyordum:)
Bayıldımmmm gerçekten çok güzelmişBaykuş Craft Mimarlık İsimli - 3 Boyutlu Bebek Ahşap Hatıra Küpü Anı Küpü Ahşap Fotoğraf Makinesi Seti/türkçe - Fiyatı, Yorumları
bir günde de geldi ve çok kaliteliydi eğer düşünüyorsanız şu mayıs indirimlerinde bakın kızlar dünden beri bakıp bakıp gözlerim doluyor :)
Herhalde bir ben Seyit onbaşı gibi aç karna kan verip aşı olup bir de işe gidip akşama kadar çalıştım yavBen 2 gün kendime gelemedimkol agrım 1 hafta sürdü o yüzden bol dinlenmek ve parol alın bence
Saol canım evet durumlarimiz benziyor inan şuan tek dileğim sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak sezeryanla veya normal fark etmiyor ama riskli olunca ister istemez insan panik oluyorUmutvari ile benzer durumlar diye düşünürken aşağıda onun da yorumunu gördüm :) Çok riskli diyip 3.aşama yoğun bakım olan yere sevk edecek bu da önceden planlandığı için zaten kulağa güvenli geliyor. Yani düşün son teknoloji aletler ve 24 saat bulunan doktorlarla birliktesin. İnşallah her şey yolunda gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?