2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Yani o kadar güzel anlatmışsın ki aynı ben

Bu gerçekten iyi bi fikir aslında bi süre denerim en azından bebiş üç aylık olana kadar sonrada kış gelir zaten pek çıkamam çok teşekkürler canım

Aynen öyle oluyor kuzum plesanta da aşağıda önde plesanta previa dedi artık çıkmaz yukarı büyük ihtimalle her türlü sezeryanla alacak
Hiç üzülme bebeğin sağlıkla doğsun da sezeryan normal hiiiç önemli değil ikisi de acıyor ve sonuçta geçiyor hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah ben de normal doğumdan korkuyorum

Umutvari ile benzer durumlar diye düşünürken aşağıda onun da yorumunu gördüm :) Çok riskli diyip 3.aşama yoğun bakım olan yere sevk edecek bu da önceden planlandığı için zaten kulağa güvenli geliyor. Yani düşün son teknoloji aletler ve 24 saat bulunan doktorlarla birliktesin. İnşallah her şey yolunda gidecek.

Ya kızlar ben doğum yaklaştıkça geriliyorum. 2.bebeğimi doğuracağım kısmetse oğlum 3.5 yaşında. Sezeryan olacağım. Onu bırakıp gidecek olmak 2 gün onsuz hastanede olacak olmak falan beni aşırı geriyor ve aşırı üzülüyorum nasıl bensiz uyuyacak 2 gün boyunca hastaneye gelince ne tepki verecek bunları düşündükçe üzülüo ağlıyorum

ben ikinci dozda çok etkilenmiştim mide bulantısı uyku hali ve depresyonda gibi içim patlıcak gibiydi ruh halimi bile etkilemişti ertesi güne geçmişti zaten

Bu gerçekten iyi bi fikir aslında bi süre denerim en azından bebiş üç aylık olana kadar sonrada kış gelir zaten pek çıkamam çok teşekkürler canım
İlk üç ay ufaklığı bebek arabasına yatırabiliyor muyuz acaba? İlk altı ay puset öneriyorlar. Siz daha tecrübelisiniz ama aklıma geldi.

Bu arada bu video da çok faydalı geldi bana, ben sadece meme ucunu vereceğiz bebeğe diye düşünüyordum, çok büyük de sayılmaz nasıl olacak diye düşünüyordum:)

Vallahi öyle sanıyordum ben:)) İyi ki denk geldim bu videoya ve size
Vaktiyle herşey öğrenilir çok stres yapma, ben de oturdum ağlıyordum ilk gece emzirme hemşiresi geldi öyle sohbet muhabbet, ben ağlıyorum salya sümük, o saçlarımı okşuyor halledebilirsin diye bı motivasyon konuşması, şükür sonradan anladım daaa ilk günler bı zor geliyor öğrenene kadar

Şimdi düşününce yapamıyor değilsin de, o anın şoku, panik, yetemem düşüncesi insanı daha çok yoruyor

32.haftada muhtemelen vajinal muayene edecektir bende haftaya gidicem bebişler iyi olsunda biz iyi olalım dasezeryan oluruz ne yapalım

Ben 2 gün kendime gelemedim kol agrım 1 hafta sürdü o yüzden bol dinlenmek ve parol alın bence

Ben Hamzayı yatırdım arabam baya ergonomikti pusette kambur gibi duruyordu kıyamadım oyüzden memeyi zaten vakumluyor bebiş sadece kahverengi alanı biraz elimizle incelterek bebeğin burnuna deydirip sonra ağzına yerleştiriyoruz yukarıdan aşşağıya doğru o sırada hepsini almış oluyor

Saol canım evet durumlarimiz benziyor inan şuan tek dileğim sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almak sezeryanla veya normal fark etmiyor ama riskli olunca ister istemez insan panik oluyor

Kızlarım merhabalar, bugün benim de kontrolüm vardı hatırlarsınız geçen akşam sancıyla acile gitmiştim.

Bugğn de sol kasığımdaki daimi ağrıdan bahsettiğimde o bölgede yoğun bir damarlanma gördü doktorum. Perinatolojiye yönlendirdi ve perinatoloji yatış istedi. Kabul etmedim. Ne olduğunu bilmiyoruz yoğun bir damarlanma ve kan akışı var dedi sadece. Sancıyı bu da yaparmış ama benim o bölgede hep ağrım vardı yeni bi şey değil yani. Pazar günü tekrar nstye girmen gerek yatış kabul etmiyorsan dediler. Şimdi yine nstdeyim bekliyorum.

Bebiş de 31+5, 2600 gram dedi. İri bir bebek muhtemelen genetik dedi. Şekersel bir sorun da yok görünüyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…