2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bebek yüzey temizleyicisi de var mı yaa mecbur buna da bakıcaz her eşyasını yıkayasım var anne bebek çantasını daha silicem ya da yıkıcam

Kıyamam yaaa hepimiz duygusal birer anayız. Dün de anneler gününü kutlayan olunca gözlerim doldu ne ara anne oluyorum diye
ben evleneli 4 yıl olacak 4 yılda 3 kere hamilelik geçirdim iki hamileliğimde 3 evlat kaybettim ilk defa bu kadar ilerleyebildik ilk defa eşya alabildik o yüzden çok doruklarda yaşıyorum duygularımı

Bebek yüzey temizleyicisi de var mı yaa mecbur buna da bakıcaz her eşyasını yıkayasım var anne bebek çantasını daha silicem ya da yıkıcam
Evet sivenonun var aldım ben dolapları falanda onunla sildim evet bende yıkadım her şeyi şimdilik bitti ütüleri kaldı onları da annem görümcem yapacak ben ağız mendilleri şapkaları ütüledim bugün fazla duramıyorum artık evet bebek çantasını bende sileceğim

Bugün inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum yere eğilirken dizden değil öne doğru eğildim diye incittim sanırım. Bir de birkaç gündür reflü yine yokluyor. 2 ay nasıl geçecek
Yaa direk eğilmek ağrı yapar canım ben normal dizimi kırıp edilince bile ağrıyordu
Bir de iş yerinde tuvalet alaturka tuvalete gitmek resmen eziyet oluyor benim için

Bana da kamera garip geldi evim büyük değil yine de gerekir mi ? Koltuğu bende almam zaten daha neler

Çok tatlı bir kontrol memuru
İki taneler aslında. Biri kontrol etti sonra bu onu kaldırıp kendisi de kontrol etmek istedi sanırım kontrolden geçti herkes mutlu
Yalnız bu kontrol elemanları, eve minnak bi insan gelince biraz kıskanma yaşayabilirler Aynı ablalar abiler gibi, biraz tahtları sallanabilir. Anne babaya büyük iş düşüyor
Bu değil de diğer eleman kesin kıskanma krizlerine girecek. Geçen gün bebek arabasını kurarken içine oturdu çıkaramadık napalım evde onu sürdük biraz geceleri de göbeğimde yatmak istiyor sürekli. Ben de bebişe zarar verir diye biraz itiyorum kaysın diye tekrar geliyor bumerang gibi yataktan indirirsem de geri çağırana kadar çığlık kıyamet bağırıyor evde allahım sen bebek doğunca kolaylık ver

O zaman benimki de doldurur inşAllah ya niyeyse öyle bi korkum var

Bende magnorm mu ne o muydu acaba sizinki ?

Ya sen süpersin süper

Bana da kamera garip geldi evim büyük değil yine de gerekir mi ? Koltuğu bende almam zaten daha neler

Aynı odada değilken uyanıp uyanmadı diye sürekli kontrol etmek yerine kamera ya da telsiz gerekli bence ya. Çünkü çok tedirgin oluyor insan sürekli yanında duramazsın malum. Ev dışına çıktığında da yanında götürebilirsin tatile, ailene vs giderken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…