2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Yaaaa yerim benim kedomda beyaz çok tüy dökülüyor muuu? Biz traş ettirdik acayip dökülmesi vardı biraz bebişe hazırlık olsun dedik
Biz de iki kedi var bu zaten kısa tüylüydü ama diğeri aşırı aşırı uzun tüylüydü. Geçen haftalarda biz de ilk defa traş ettirdik aşırı rahatladım çünkü evi süpürmeye yetişemiyordum artık. Şimdi biraz uzadı tüyleri. Doğumdan bir hafta önce yine traş ettireceğim sanırım. Çok ettirip onların doğasını bozmak istemiyorum bebişim biraz büyüsün traşı bırakırız inşallah

Bana da kamera garip geldi evim büyük değil yine de gerekir mi ? Koltuğu bende almam zaten daha neler
Yakın arkadaşımın bebişi var. 6. Aydan sonra uyku eğitimi aldırdılar kendi odasında yatırıyorlar. Bebiş uyuduktan sonra kapısını kapatıp salona geçiyorlar ya da mutfağa vs. Kamera hep yanlarında. En ufacık seste ya da ağlamada bakıp uyandı diyip yanına gidiyorlar. Bizim de ilk edindiğimiz şeylerden biri kamera oldu. Biz özellikle telefona ya da internete bağlanan bir şey tercih etmedik

Hangi kamerayı aldınız canım benim, ben de bakıyordum

Kızlar herkese iyi akşamlar şekeri olan güzel anneler beni aydınlatabilirmi kah dikkat ettim kah karbonhidratın içinden geçtim 5 günlük şeker takibim böyle yarın dahiliye randevum var.

Eklentiler

• IMG_20250512_223651.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar herkese iyi akşamlar şekeri olan güzel anneler beni aydınlatabilirmi kah dikkat ettim kah karbonhidratın içinden geçtim 5 günlük şeker takibim böyle yarın dahiliye randevum var.
Bacım hamilelikte sınır açlık 95, tokluk 140.

Senin genel tokluklar güzel çıkmış. Ama karbonhidrat yediğin birkaç öğünde sınırın üstünde çıkmış. İlaç verildi mi sana ? Yoksa bu takibe göre mi karar verecek dr ?

Yok ladym ilk takibim bu ilaç da diyet de verilmedi ben kahvaltıda dikkat etsem de bir kaç öğünde hem karbonhidrat hem de tatlı kaçırdım onunla beraber sonuçlarım böyle

Yok ladym ilk takibim bu ilaç da diyet de verilmedi ben kahvaltıda dikkat etsem de bir kaç öğünde hem karbonhidrat hem de tatlı kaçırdım onunla beraber sonuçlarım böyle
Onu söyle o zaman. Yani yediklerime dikkat edince şu şu sonuçlarım güzel geldi de.

Kimisi diyete sıkı sıkıya uysa da şekeri çıkıyor. Onlara mecbur ilaç veriliyor çünkü. İns yarın iyi haberlele gelirsin

Sabah açlıkların güzel. Akşamlar yüksek, sanırım arada bi şeyler yediğin için akşam açlıkları yüksek çıkmış.

Yaaaa bizimki british ama tüyleri aşırı çok ve uzundu bende deneme amaçlı traş ettirdim daha 3 gün oldu ilk gün çok kötüydü stresten o da bende geberdik şimdi alıştı şükür kendine geldi bende asla taraftar değilim ama aşırı dökülüyordu yetişemiyorum en azından bebiş gelene kadar deneme olsun dedik traş olunca daha az dökülme oluyormuş birde öyle dediler. Bende bırakırım bunda bile pişman oldum ama mecburdum da

Eklentiler

• IMG_2722.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 60
Aslında şaşırtıcı derecede düşük çıkan günler dikkat etmediğim kaçırdığım günler yüksek günler daha dikkatli yediğim günler sanki psikoloji etkiliyo gibi

Ben de şeyi merak ediyorum acaba bir gün lahmacun yesem 2 tane çok mu yükseltir şekeri ya da çikolatalı tatlı yesem kaç çıkar acaba hiç denediniz mi cesaretim yok denemeye

Ay şimdi birden mantıklı geldi ya

Baya kullanışlı o zaman bende bakınaayım

Ben de şeyi merak ediyorum acaba bir gün lahmacun yesem 2 tane çok mu yükseltir şekeri ya da çikolatalı tatlı yesem kaç çıkar acaba hiç denediniz mi cesaretim yok denemeye
Denemeden bilemeyiz. Bi de herkeste aynı sonuç olmaz. Daha önce demistim, bir tatlı kaşığı bal 140 a ulaşmayan tokluk şekerimi 190 çıkardı diye. Belki sen profiterol yersin de 190 çıkmaz şekerin.

Açıkçası ben 1.5 aydır ufak tefek kaçamaklar yaptım. Sayısı iki elin parmağını geçmez.

Bunlar da, bir dilim beyaz ekmek yemek, dondurma yemek gibi. Misal bugün yemekte biber dolması vardı. (Normalde ev ahalisine ayrı bana ayrı yaparım, onlarınki pirinçli benimki bulgurlu, ama bu sefer uğraşamadım.) Ben de pirinçliden iki küçük dolma yedim yanında yoğurtla. Ama sonrasında ölçüp kaç çıktı diye bakmadım. Hem bilmek istemiyorum hem de ruhumun bunlara ihtiyacı var.

Çok şekerli yada yoğun karbonhidrat olmadığından, miktar da az olduğu için biraz rahatım. Yoksa vicdan da yaparım, korkarım da.

Ben geçen gün gün patatesli malum hamur işinden o kadar abartıp yemişim ki iki öğünde de ama 122nin üstüne çıkmadı bugün öğlen için sebze yemeği yedim bir buçuk tam buğday ile 161 oldu bende anlayamıyorum açıkçası şekerim var mı yok mu garip bir durum

Be
Ben denedim canım.simdi sizi bilemem.sonucta herkesin bünyesi farklı ölçüyü kaçırmamak lazım... lahmacun, pide tatlı abur cubur (şimdi çok saymiyim canı çeken olabilir:)) gibi şeyler tüketiyorum .. Çünkü canim deli gibi istiyordu kendimi durduramiyordum. Az az sık sık yemek çok önemli onu fark ettim. Bir haftadır canımın istediği şeyleri azar azar yiyorum yani...

Of ben onun göbüşünü yermmmmmYa aslında bizim traş makinemiz var evde bi kaç sefer denedik. Ama uzun tüylü kedimiz çok cıvık eşim onun için bu sıvı diyor eti çok yumuşak o yüzden makine kapar diye korkuyoruz. Veteriner de anestezi ile yapmak istiyor. Çok anestezi almasını istemiyorum. Ne olacak bilmiyorum ama doktor 2 hafta önce ev işi yapma sakın dedi. Ve eşim haftada bir ev süpürüyor bi de robotu çalıştırıyoruz asla tüy yok şu an

Hangi kamerayı aldınız canım benim, ben de bakıyordum
Canım bize yakın arkadaşım verdi. weewell diye bir marka. Ne kadar iyi bilmiyorum ilk etapta kullanacağız memnun kalmazsak muhtemelen bizde araştırıp yenisini alırız. Ama arkadaşım memnun kalmış baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…