2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225

Gözün aydın bacım
Darısı Umutvari ye ins
32ye kadar umut var
Ayyyyy kaçıncı haftaydın kuzummm şu an ? Benim en son 28. Haftada rahim ağzıyla 5 cm mesafe var demişti. 32 ye kadar bekleyelim demişti. Bak şimdi nasıl umutlandım inşallah çıkar benimki de

Şu an uzanıyorum az kaldı sabır

Sezeryan muhtemelen kuzum hala kesin bir durum yok ama doktorum normal doğumun zor olabileceğini söyledi açıkçası, bebek iri olduğu için
Ama şu an böyle bence sımdıden kesin konuşmak doğru değil belki de normal olacak kilosu 4 e kadar normal doğum oluyor bence hemen umutsuzluğa düşme canım

Azı dişimin kökü çürümüş. 4 gündür hava su değince havaya zıplatıyor Akşam üstü dişçiye randevu aldım.
Yakın arkadaşım ben hamile kalmadan önce demişti ki mutlaka diş doktoruna git. Diş tedavin varsa ol hamilelikte çok zor oluyor antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorsun demişti. Dişçiye gittim öncesinde. Temizlik vs yaptırdım. Sadece bir tane yirmilik dişim kalmıştı çekilecek onu da sonra çektirirm ağrısı yok nasıl olsa diyip erteledim ve hamile kaldım. Son bir haftadır deli gibi ağrıyor ben iflah olmam. Allah senin yardımcın olsun kuzum. İnşallah antibiyotik kullanmadan çözülecek bir durumdur

Kızlar pijama aldınız mı kendinize ne aldınız ben 2 takım aldım ama bir tane daha mı alsam diyorum

Kuzum ben Trendyoldan bir takım aldım çok hoşuma gitti. Üzerine de uzun bir sabahlık aldım. Bir takım daha alacağım. Buradaki tüm kızlar gecelik almam konusunda ısrar ettiler ama yine de burnumun dikine gidip almayacağım çünkü kendi çalıştığım hastanede doğum yapacağım. Kadın erkek gece gündüz sürekli ziyaretçi olacak. Tesettürlü olduğum için gecelikle sürekli önümü falan kapatmam gerekecek. Beni zorlar diye düşündüm.

Eklentiler

• IMG_8386.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 75
Aiyyy yaaaa inşallah çıkar benimki de daha 4 hafta var nerdeyse 32 ye evet mecburen burada dua zinciri başlatıcam
Valla kuzum yatma ile dinlenme ile alakası yok senin doktorun da demişti sana diye hatırlıyorum. Ben kayınvalidem ve abimin evi arası bir hafta orda bir hafta burda 2 saat yol gidip geldim temizlikte yaptım gecen hafta eğlence vardı oynadım da kendimi yormadan yani biraz akışa bırakmak lazım Ben sezeryan icin degil sadece erken gelmesin bebek onun telaşı vardı yoksa bana dogum fark etmezdi yani. Ama benim kanamam yoktu ve ilk gebelikte fark ediyor ilk gebelikte düşük kürtaj yoksa cıkıyor demişti doktorum özel hicbirsey yapmadım hatta yerimde durmadım diyebilirim

Ben de gittim. O zaman bi azıya dolgu yaptılar.
Bu sefer yanındaki dişin dış kısmında çürük başlangıcı oldu. Ona dolgu yaptı.

Bundan iki ay önce daha evvel kanal tedavisi olan bi dişim vardı diğer tarafta. Mısır yerken kırılmıştı, üç tarafı boş dişin düşün. Ama ağrı yok diye acele etmedim. Belki doğumdan sonra çekilir implant yapılır diye. O tarafla yerken de yemekler hep içine kaçıyordu. Birkaç gündür kanama ve hassasiyet vardı.

Bugün Dr baktı. Çekmeye gerek yok dedi. Yalnız içine doğru diş eti büyümüş. Kanama ondanmış. Kesti onu temizledi. Muntazam kapattı, adeta diş yaptı. Doğumdan sonra gel. Gerekse daha güçlendiririm dedi.

Valla adamın elini öpesim geldi. İşinin ehli, 40 dk da tüm işimi halletti. Eli de öyle hafif. Allah kimseye diş ağrısı acısı vermesin. Katlanılır şey değil.

Benimde dün doktor kontrolüm vardı kızlar. Şükür her şey yolunda haftasıyla uyumlu. Bebek baş aşağı dönmüş. İznimi doğumdan sonraya aktarabilmek için 32+0 çalışabilir raporumu aldım Herkesin doktorundan musmutlu haberlerle çıkması duasıyla hayırlı akşamlar

Eklentiler

• IMG_20250514_193515.webp
    12 KB · Görüntüleme: 70
Kuzum ben de hiç sezaryeninde değilim. Yani hangisi sağlıklı olacaksa o olsun. Sadece bebek erken doğacak diye endişeliyim. 32. Haftada izne ayrılacağım diye de endişeliydim ama onu da kabullendim. Ücretsiz izin alırım hiç bi şey olmaz sonrasında. Yeter ki sağlıklı ve doğru zamanda gelsin bebeklerimiz. İnşallah benimki de yukarı çıkar riski atlatır da güzelce içimiz rahat rahat gideriz doğuma. Benim de ilk gebeliğim bu. Düşük kürtaj vs hiç bi şey yok bende de öncesinde. İnşallh çıkar bakalım
Oh iyi çok sevindim sorunsuz halledilmesine. Rabbim yardım etmiş Allah kimseye diş ağrısı vermesin gerçekten özellikle de gebelere

benim hic umudum yoktu çünki sitede herkes 26 dan sonra çıkmaz diyordu ve birkac doktor da öyle söyledi açıkcası herşey mümkün o yüzden en güzeli bizi bulsun seni de kuzum ne kadar kasarsan o kadar olmuyor ben hastane eşyalarımı hazırladım ki erken dogum olur diye denge bir anda değişti ama yinede belli olmaz tabi hic sıkma canını akışına bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…