2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Azı dişimin kökü çürümüş. 4 gündür hava su değince havaya zıplatıyor Akşam üstü dişçiye randevu aldım.
Çok geçmiş olsun ladym tansiyon şeker kramplar diş ağrıları enfeksiyonlar normal zamanda olsa umrumuz duymuyo bu hamilelik süresinde bizi çok yıpratıyo Rabbim şafi ismi ile şifa versin diş ağrısı en korktuğum

Evet kullanıyorum hala uygun doz bulunamadığı için yükseliyor bence diyetisyenim de aynı şeyi söyledi. Sabah açlıklarım 110 120 aralığında çıkıyor, birkaç tane de 170 lerde tokluğum var.
Gerçekten bilinçli bir şekilde canımı sıktı. Benim doktorum onun hocası oluyor, gidip şikayet edersin beni hemen dedi. Şikayet etmicem ama dediklerini aynen aktarcam inşallah sen güzel haberlerle dönersin, çıkınca yazabilir misin önceki gebeliğimde 200 lerde bile sonucum vardı ama bu kadar olumsuz konuşmamıştı doktorum

Bugun bebişimin hareketleri çok az kızlar
Yani normalde bu zamana kadar bu kadar az hareket etmezdi sabah hiç yoktu öğlen iki ufak tekme attı akşam üzerinde iki defa tek hissettim normalde hep hareketli bir bebişti ama neden bugün hareketleri yok bilmiyorum
Stres yapıyorum bazen ama korkutmakta istemiyorum kendimi geçen hafta kontrole gitmiştim tekrar dan gitmek istemiyorum o kadar kısa bir süre içerisinde bilemedim ne yapsam ,

Canım ben bunu geçen hafta cuma günü yaşadım. Nerdeyse hiç hareket etmedi o kadar azdı ki hareketleri. Ertesi gün normale döndü artık eskisi gibi hareketleri

Ünsülinü kaç dozda kullanıyorsun canım
Ben 5 levemir kullanıyorum her gece 10 da vuruyorum koluma
Amin inşallah canım yarın yazarım tabi ki
Benim sonuçlarım da bu şekşlde yüksek çıkıyor arada oda kaçamak yaparsam özellikle akşam yemeklerinden sonra biraz artış oluyor gün içerisinde daha dikkat ediyorum ama akşam acıkınca biraz fazla yiyorum

Eklentiler

• IMG_4463.webp
    42 KB · Görüntüleme: 19
Önce tatlı bir şeyler ye sonra sol tarafına yat. Doktor böyle söylemişti. 10 tane hareket saysan yeter demişti çok güçlü olmasına gerek yok. Bizim bebiş ben sırt üstü yatınca aşırı hareket ediyor. Sırt üstü de bi denesene kuzucum. Belki şuan ki pozisyonundan ötürü hareket ediyordur ama az hissediyoesundur

5 Levemir kullanıyorum yarın da öğlen 3 novorapide başlıcam ilave olarak. Benim sonuçlarım arabada kalmış atamıyorum o yüzden ama senin sonuçların benimkine göre baya iyi bende sınırı aşan değerler fazla

Şimdi öyle yapayım evde bir çikolata vardı bir türlü yiyemedim yiyip üzerine uzanayım hareketlerini sayacağım umarım 10 hareket kadar olur
Bende çoğu kez sırt üstü uzanınca hissediyorum ama git gel evin içerisinde işlerimi halledeyim derken doğru dürüst uzanamadım bugün

Canım ben bunu geçen hafta cuma günü yaşadım. Nerdeyse hiç hareket etmedi o kadar azdı ki hareketleri. Ertesi gün normale döndü artık eskisi gibi hareketleri
Hadi inşallah bende yarına kadar net hissederim bir stres oluyor ya bir anda olmayınca hergün böyle hareketli görünce bugün biraz şaşırdım

kızlar beni doğum korkusu saldı bugün tüm gün ben nasıl doğum yapıcam diye düşündüm.. aynı korkuları olanlar nasıl başa çıkıyorsunuz
Takip ettiğim ve çok sevdiğim bir psikolog doğum korkusu için
Bir çok faydalı video paylaşıyo inanın çok etkili

Yediklerine dikkat ediyor musun peki
Seninki ekstra novorapide başlanmış değerler yüksek çıkınca
Bence yapılan diyetle biraz daha dikkat et bir sıkıntı olmayacaktır inşallah bebeişlerimiz iyi olacaktır

Geçmiş olsun yine bir şeker vakası. Gözlerine kadar ilerlemiş mi şeker yani?
Ayakta olduğun sürece hareket izlenmiyor doğru diyorsun ama uzanıp dinlemeye vakit bulmalısın. Bebeğin hareketlerini sırt üstü uzanıp derin nefes alıp nefesi yavaşça verirken hissediyorum ben. 32 de izin versin zaten izne çık kafanı dinle tehdit gibi gelmedi bana. Her şey senin ve bebişin için. Sizin için en rahatlatıcı şey neyse o olur inşallah

Senden haber bekliyoruz kuzum

Tatlı bişeyler yiyip sol yanına uzanıp dinle bakalım birazcık bir saat

Merhaba aynısı bana da oldu 28+2deyim siz kaçtasınız

Hadi inşallah bende yarına kadar net hissederim bir stres oluyor ya bir anda olmayınca hergün böyle hareketli görünce bugün biraz şaşırdım
Canım geçen hafta bende de öyle olmuştu hatta acile gittim acilde baktı hareket ediyordu ama ben hissetmedim hiç gece eski haline döndü. Ara ara öyle olacak galiba senin de başlar bence birazdan

Merhaba geçmiş olsun bende de gebelik şekeri var. Ölçümleriniz kaç çıkıyor genelde? Hareketlerde azalma oldu mu

Canım açlıkların biraz yüksek çıkmış ama tokluklar senin elinde bence mideni asla doldurma doymadan kalk ve sonra tekrar ye. Kaçıncı haftadasın bir hafta böyle dene bakalım bazen doygunluk gelmeyince yedikçe yiyoruz onlar bile yükseltiyor mesela bugün tam 1 porsiyon fırında az zeytinyağlı kabak patlıcan kızarttım bol yoğurtla yedim 1 dilim ekmekle ve 143 çıktı. O ekmeği yemeseydim keşke dedim yani biraz aç kalmak lazım herhalde akşam özellikle

Kızlar hani siz yapmazsınız da ben yine de diyim. Bugün irademe hakim olamayıp aylar sonrasında bir paket cips aldım daha eve gelene kadar yolda hepsini yedim. Eve bir geldim baş dönmesi başladı 2.5 saat kalkamadım uyumuşum hala gözümü açtıkça gözümün önündekiler dönüyordu. Tansiyonum yükseldi mi alçaldı mı bilmiyorum ama zar zor kalkıp yoğurt yedim biraz iyi geldi. Bi de tekim evde o an tırstım gerçekten. Tövbe daha yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…