2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Acıbadem’in her çarşamba 11’de hamile yogası webinar’ı varmış canlı. Bugün katıldım ilk defa, hoşuma gitti. Üstelik ücretsiz, tavsiye ederim herkese kaydolmasını

Of kıyamam canım ama işte bazen insanın canı çok çekiyor allahtan yoğurt yemişsin sonradan. Ben bu şeker yüklemesini yapmadan önce kahvaltıda yediklerimle gözüm başım şişiyordu okuluma zor gidiyordum meğer hep şekerdenmiş. Az kaldı ben de ağlamak istiyorum canım öyle şeyler çekiyor ki. Allah bunların mükafatını sağlıklı bebeklerimizle versin inşallah gerçekten biri dese güler geçerdim ama çok büyük bir sınav isteyip de yiyememek. Az kaldı sabredeceğiz hep birlikte

Gerçekten hakim olamıyorum o sırada karnımda bebek var , vicdan yapmalıyım vs hiç olmuyor onu alıp yemezsem o gün geçmeyecek. Şeker de çıkmadı bende ama acaba gidip tekrar mı baktırmalıyım bu çok ileri bi seviye çünkü. Eskiden bir hamburgerin yarısını yiyemeyip eşime verirdim. Şimdi onun elindekini de alacağım neredeyse (Allahtan o da obur da asla vermiyor)

benim geçen çarşamba öğlen itibariyle hareket azlığı başlamıştı cuma oldu hala hareket yok dürtsem bile yoktu arada ufak hareketler oluyordu o kadar kendi doktoruma gittim nst ve ultrasonda bir bulgu göremedi her zaman hareket edecek diye bişey yok demişti sonra devam etti bu sessizlik üzerine göz kararmam ve birden gözümün etrafında ışıklar dönmeye başlıyordu eşime dedim bu böyle olmaz kalk acile gidelim bu bebek sessiz ve ışıklar artık normal değil ogünde nst ve ultrasonda bişey çıkmadı kan sonucuna göre doktor çok düşük kanın bu şrkilde başında döner gözğnde ışıkda olur dedi günde iki olacak şekilde kan ilacı başlattı iki gün sonrasında hareketler maşallah çok şğkür normale döndü ama diyeti gevşettim ondanmı yojsa kan ilacı mı fayda etti bilmiyorum

29.daha aşağıdaydı canım 32 ye kadar yolu var demişti doktorum çatı muayenesi ile kontrol etti çıkmış plesenta
MasaAllah cook sevindim sizin adiniza
Biz de aynı haberlerle geliriz umarım..
Bu tür hikayelerde merak ediyorum paylaşabilirseniz sevinirim. Ne yaptınız ya da yapmadınız? Ev istirahati mi yoksa aktif hayata devam mı? Progestan m,takviye vs kullandiniz mi.Vb..

kızlar beni doğum korkusu saldı bugün tüm gün ben nasıl doğum yapıcam diye düşündüm.. aynı korkuları olanlar nasıl başa çıkıyorsunuz
Oraya odaklanma, aklına getirme, doğum son dk.lık iş şimdiden düşünürsen stresten tansiyonun yükselir, bu da hiç iyi değil, rahat ol akışına bırak, inan doğumdan sonrası o kadar güzel ki, son saatlerde çekiyorsun sanciyi ama doğum yaptığın dk hicbirsey kalmıyor, o kadar dingin, o kadar rahat, ferah hissediyorsun ki, öncesindeki stres falan akilda kalmıyor, bende bı an önce o vakit gelse diyorum, insan ömründe kaç kere böyle bı tecrübe yaşar ki, benim için özel bı andı, sonunda oğlumu öpüp kokladigim o an ömrümde yaşadığım hicbirsey benzemiyordu....

Ayyy şeker çıkmadıysa çok kasmana gerek yok canım ben var sandım o zaman azaltsan yeter aşırı dikkat etmene gerek yok bu arada ben de sen gibiydim asla yemek yemeyen zayıf biriydim şuan elimde olsa bir dükkanı bitireceğim

İlk hamileligim daha önce düşük kürtaj yok . doktorum dinlen uzan yorma kendini vs hic söylemedi ben de aktif bir şekilde evde durmadım diyebilirim. Kanamam da hic olmadı hicbirsey yapmadım açıkcası 32.haftamda bugun yani çıktığını öğrendim ama çatı muayenesi ile çıkmış dedi

Kızlar benim bugün öğlenden beri ağrım olduğu için acile gittim. Nstde sancı çıktı 72ye kadar, su kesesi aşağı inmiş bebeğin makat geliş gözüküyor eski sezeryanın içerdeki dikiş yeri de çok incelmiş yatış öneriyorum dedi. Akciğer geliştirici ve makat geliş için serum takarız dediler. Ama evde oğlum olduğu için bırakamadım onu geri eve döndüm. Evle hastane yakın sancılarını takip et mutlaka gel dediler.

Senden haber bekliyoruz kuzum

Tatlı bişeyler yiyip sol yanına uzanıp dinle bakalım birazcık bir saat

Canım geçen hafta bende de öyle olmuştu hatta acile gittim acilde baktı hareket ediyordu ama ben hissetmedim hiç gece eski haline döndü. Ara ara öyle olacak galiba senin de başlar bence birazdan

Sağolun kızçelerim
Şükür hareketlendi sol tarafa uzandım baya bekledim ama bir saat kadar
hareketleri oldu ara ara en az 7-8 hareket hissettim şükür gün içerisinde hiç olmayınca korktum baya hastaneye de hemen gitmek istemedim neyseki çikolata yedikten sonra hissettim

Çok şükür canımmm

Çok geçmiş olsun hala sancı vs durumunuz nedir biraz daha dayansın minnoş fındık acele etmesin

Çok geçmiş olsun hala sancı vs durumunuz nedir biraz daha dayansın minnoş fındık acele etmesin
Pazartesi günü kontrolüm vardı orda gelişimi 3 hafta önde çıkmıştı zaten doktor erken doğum olabilir demişti. Şu anda hala ara ara hafif sancı yaşıyorum ve korkuyorum hiç hazır değilim

Oh çok şükür kuzucum. Bugün dinlenmek istemiş sanırım bebiş. Sen yine yarın kontrol et bakalım hareketlerini yine az olursa bi doktoruna sorarsın. Benim de hareketleri iki gün üst üste aşırı azdı doktora gittik koşa koşa. İçerde tepiniyor hanımefendi. Sadece ben hissetmemişim

Sakin oll, telaş yapma, sen sancılarını takip et, hayırlısıyla sağlıcakla vakti saatinde kavuşursunuz inşallah, korkma hiç, olacağı varsa elden birşey gelmez, sağlığıniz için dua edeceğiz, bebişin de sabredebildigi kadar sabredecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…