- 21 Ekim 2024
- 1.991
- 4.855
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.261
Yaaaaaa ilk bebişimizBenim ağrım var sancı geçmedi açılmam da oldu mecbur sezeryana aldılar. 1780 doğdu akciğerleri gelişmemiş küvöze aldılar
Bence yıka temiz hurçlara koy bir kenarda beklesin canım ben 36+6da kontrole gitmiştim dr yarın gel alalım bebeği demişti ama hazır olmadığımız için biz 37+5 te doğmasını istedik her ihtimale karşı da ciğer geliştirici iğne vurdurmuştuAminnn inşallah37 de mi prematüre sayılıyor ya ? Plesenta aşağıda diye max 37 de alırız demişti doktorum. Bak şimdi bi tedirgin oldum ben de tüm eşyaları tamamladım çok şükür. Sadece dolabı şifonyeri vs bayramdan sonra gelecek. O yüzden kıyafetlerini yıkamaya başlamadım henüz. Yıksam ütülesem de kullanmadığım bi odada mı dursa acaba ? Ya da sadece hastane çantasına girecekleri mi hazırlasam en azından
Astımımdan dolayı kontrole gittim bugün dedim agırlasmadan yazdırayım ilaclarımj hemde kontrol amaçlı. Muayene etti doktorum sıkışıksın hafiften.
Hastane çantanı kesinlikle ayarla kuzum koy kenara hem daha da agırlasmamış olursun hemde ne olur ne olmaz fırsatın varsa ayarla bence
Çok ilginç ya hiç duymamıştım. Tamam patates salatası yapayım bari boş boş yemeyimPatates haşlamasıdoktorum güzel kilo aldırır bebişe dedi
Kızlar bu hafta hazırlayacağım sizi dinleyip. Aldığım pijamalar ve sabahlık 153 cm olduğum için üstüme uzun oldular. Yarın gidip terziye onları vereyim de aradan çıksın hafta içi de çantamı hazırlayayımBence yıka temiz hurçlara koy bir kenarda beklesin canım ben 36+6da kontrole gitmiştim dr yarın gel alalım bebeği demişti ama hazır olmadığımız için biz 37+5 te doğmasını istedik her ihtimale karşı da ciğer geliştirici iğne vurdurmuştu
Tebrik ederim canım benim, sağlıkla büyüsün minişBen doğum yaptım…
Allah tez zamanda hayırla sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım dualarımız seninleKızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım
Üzgünüm, ağrılarım var ama böylesi nasipmiş Allah daha beterinden korusun. İnşallah büyüyecek bir an önce çıkacağız hastaneden bol bol dua edin.
Kızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım
Üzgünüm, ağrılarım var ama böylesi nasipmiş Allah daha beterinden korusun. İnşallah büyüyecek bir an önce çıkacağız hastaneden bol bol dua edin.
Canım benim şu an ne kadar kaygilisindir ne kadar uzgunsundur tahmin edebiliyorum. Ama bebeğin şu an güvenli bir yerde emin ellerde. Sağlıkla çıkacak inşallah, kucağına alacaksın bebeğini. Umut etmek ne kadar zorlayabiliyir bu sene en çok ben yaşadım ama kaybetmek çok daha yorucu ve zorlayıcı oluyor. O yüzden lutfe umudunu kaybetme, her gün iyi haberler alacaksın inşallah. Sana kocaman sarılıyorumKızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım
Ahhh!Kızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım
Ben de nadiren öksürük krizi oldu şükür benim astım hafif. Symbicort kullanılabiliyor mu diye sormayı unuttum. Normal istiyorum inş gerek kalmaz da yanıma alacağım şu ilacı doğuma giderkenAy mesajım yarım kalmış kızlarrrr
Astım doktorum ilacların kullanım dozunu yükselltti bu şekilde dogumda sorun olur bebişe ve sana dedi . Biri bitse biri başlıyor
İnanıyorum ki ciğerleri de hemencecik gelişecek. Onlar çok güçlüler bünyeleri gelişmeye büyümeye çok müsait. Hiç merak etme dualarımız seninle Rabbim sağlıklıca en kısa sürede bekletmeden yormadan yıldırmadan kavuşmanızı nasip etsin.Kızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım
İki güne yakın sürdülady peacock ladycim senin geçen kulağına su kaçmıştı. Bende onu okuyunca epeydir kulağıma su kaçmıyor çok şükür diye geçirmiştim içimden. Bugün kulağıma su kaçtı hamileyim diye o tarafa zıplayıp çıkartamıyorumda. Sen nasıl çıkardın yahu
Rabbim şifa versin size, şöyle düşün bebeğin toparlanana kadar sen toparlanmis olursun, ağrın acın hafifler full enerji bebeginle ilgilenebilirsin, şimdilik birazcık sabret, erkenci kuşun da hemencecik toparlanarak inşallahKızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım
Hava ilaçlarımı kadın dogum doktoru kullanabilirsin dedi bana.Ben de nadiren öksürük krizi oldu şükür benim astım hafif. Symbicort kullanılabiliyor mu diye sormayı unuttum. Normal istiyorum inş gerek kalmaz da yanıma alacağım şu ilacı doğuma giderken
2 mi günİki güne yakın sürdüArada bi zıplayabildiğim kadar zıpladım. Ama bana mısın demedi. İkinci gece de o kulağımın üstüne yattım. Sabah kalktığımda açılmıştı.
Kızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım
Rabbim hayırlısı ile kavuştursun inşallah kilosu iyi bebişin 2den sonra hızla toparlar merak etmeyin demek kolay belki evet ama üzmeyin kendinizi siz güçlü olun ki bebitoda hissetsinKızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?