2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Özelde çalıyosanız farklı olabilir. Ben devlet memuruyum. İdari birimde çalışıyorum biz izin rapor vs girişleri yapıyoruz. Memuriyette işleyiş söylediğim şekilde
Evet, kamu-özel farkı olabilir gibi görünüyor. Mali müşavirimiz de sürekli giriş yapıyor, doğum iznine ayrılma raporunu ayrıca almak gerekiyor dedi, sisteme düşüyormuş da zaten.

Sevgili minnak bebek lütfen zamanını bekle anneni babanı heyecanlandırma Güzel haberler bekliyoruz senden inşallah

Maşallah kilosu baya iyi değil mi? Haftaya mı sezeryan dediler??

Kızlar iyi günler burada okuyorum bebekleriniz böyle uykudan uyandıracak şekilde hareketli tekmeler atıyor hiç durmuyor gibi ve üzülüyorum acaba bebeğim gelişmiyormu yoksa bir sorun mu var diye kontrolüm normalde 19 mayısta ama çalışabilir raporu almak için cumartesi gidip hepsini bir anda halledeceğim . Herkesin mi bebekleri böyle kıpır kıpır benimki sakin gün içinde hareketlerini hissediyorum gece yatmadan hissediyorum ama beni rahatsız edecek şekilde değil .

Ben 30da gittim kan istedi. Bu zamana kadar bana hiç idrar bakilmadi ne sağlık ocağında ne de hastanede. Demir degerlerime baktı düşükmüş günde iki hapa rağmen hapı değiştirdi.
E bu dediğini bende yaşıyorum bacım. Ama belde de ağrı hissediyorum. Benim acı esigim düşük o yüzden daha fazla hissediyor olabilirim senden. Sertleşiyor taş gibi oluyor ama sonra geçiyor. Yorgunluğa ve yalancı sancılara baglamistim ben çünkü düzenli değil. Yani bende hiç beklemiyordum senden böyle bir haber görünce şaşırdım. Bebeğinin erken gelmesi gibi bir durumu hiç beklemiyordum hani. Benim kız erken gelmişti 2 hafta kadar o yüzden erken gelebilir bu kafasindayim. Çünkü hem çok hareketli abla kızıma göre hem de bu bebekte çok erken hissetmeye başladım yalancı kasilmalari. Vakti zamanı neyse o zaman sağlıkla gelsin dualarım seninle. Bizi habersiz bırakma lütfen.

Yaaaa rabbim yardimciniz olsun, şimdi gördüm bunu, durum ne şimdi

Nasıl oldun lady gercekten düzenli sancılar mı ki lady peacock

Bahsettiğin hissiyatı ben de yaşıyorum. Karnımın kaskatı kesilmesi, taş gibi olması. O zaman sancısız sancılarımız var yani. Doktor da hemşire gibi dedi mi erken gelebilir diye? Benim de erken gelir kesin...19 unda kontrolüm var NST bakılmasını isticem

Ellerine sağlık yaa turta kalıplarında cheesecake nasıl yapıyorsun bu kelepçelere gerek kalmıyor mu
Benim dolap hala boş misafir kabul etmicem artık

Benim bebek de hareket ediyor ama sakin sakin. Yani hareketleriyle hiç beni uykumdan uyandırmadı. Hatta yine burada yazılanlardan dolayı ben de endişe etmiştim doktora sordum hocam bir kıpırtı var ama öyle gümbür gümbür değil diye normal olabilir dedi. Herkesin hareketleri hissediş aynı olmuyormuş.
Geçen hafta da sağlık ocağında hemşire elindeki ev tipi ultrasonla bebeğin hareketlerini dinledi. Atışları hissediyor musun dedi yoo dedim baya çılgınca vuruyor şu an dedi :) Yani biz belki güçlü hissetmiyoruz ama bu her zaman sorun olduğu anlamına gelmiyor.

Ellerine sağlık yaa turta kalıplarında cheesecake nasıl yapıyorsun bu kelepçelere gerek kalmıyor mu
Benim dolap hala boş misafir kabul etmicem artık
Aynen canım mufin kaliplari var ya onlara bak atayım, hepsi donduktan sonra böyle kaplara dizip kapatıyorum, çayı koyarken çıkarıyorum azıcık cozununce ferah ferah tüketiyoruz, hızlı çözülüyor zaten

Eklentiler

• 1000027336.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar selam, birkaç gündür okuyorum buraları ama yazmıyorum. Bizim karın çevresi yine 2 hafta geriye düşmüş. Bugün 32+0, doktor bu şekilde olursa 36'da alabiliriz dedi. Umarım o zamana kadar biraz da olsa kilo aldırabilirim dualarınızı bekliyorum

Gerçekten çok teşekkür ederim bir nebze olsa içimi ferahlattın en son 1 ay önce kontrole gitmiştim herşey olması gerektiği gibiydi onsan sonra da bir sorun yaşamadığım için kontrol zamanımı beklemiştim ama okudukça içime kurt düştü . Birde benim bebeğim tüp bebek biraz zorlu süreçlerden geçtik o yüzden daha fazla evhamlıyım galiba

Bunun sebebi biz annelermiyiz ki herşeyime elimizden geldiğince dikkat ediyoruz

Kızlar serumdan sonraki nst de yine düzenli sancılar görünüyor.
Acil Dr u alttan muayene etti. Açılma, yumuşama yok. Rahim ağzı uzunluğu iyi ama bu sancılar her an her şeyi başlatabilir dedi. Perinatoloji Dr uyla konuştular. Kesin yatış verildi.

Eve gitmek istedim bi saat, olmaz dedi. Kızım evde yalnız. Onunla bi konuşayım. Eşyamı alıp geleyim dedim. Kağıt imzaladım. Eve gidiyorum şimdi.

Eşimi aradım, haber verdim. Nst görüntülerini bi Perinatoloji hocasına göstermiş. Çıkmasın hastaneden demiş o da.

İns serumla toparlar ne diyeyim Allah’a teslimiz.

Eşim de diyor ki şehir hastanesinde mi yatacaksın? Oda şartları nasıl ? Refakatçi var mı ? Başka hastaneye gidelim vs. Dedim ki, bi şey bilmiyorum. Eve gidip eşyalarımı alayım. Kafamı bi toplayayım. Konuşuruz.

Az kaldı sabır, üzülme, stres yapma, hemen toparlanır inşallah, daha önce nasıl toparlandı inanıyorum yine toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…