- 2 Mayıs 2017
- 1.305
- 3.011
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.321
Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. İyi düşün iyi olsunKızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım
Üzgünüm, ağrılarım var ama böylesi nasipmiş Allah daha beterinden korusun. İnşallah büyüyecek bir an önce çıkacağız hastaneden bol bol dua edin.
akıntı sanırım normalmiş sordum doktorum normal dedi tuvalete uyanmamam şanslısın bence hareket konusunda yorum yapmak istemem ama geçenki olaydan sonra bende travma gibi oldu en ufak bir kuşku bırakmak istemezdim yerinde olsam büyük ihtimalle normaldir ama için rahatlasın kurup duracağınaKızlar siz yazıyosunuz tekmelerden uyuyamıyorum çok hareketli benim bebeğim öyle değil bir sabah kahvaltı sonrası bir de akşam yemeği sonrası uzanınca beni zorlamayan gözle görülür pıtır pıtır hareket hissediyorum o kadar gün içinde çok çok az acaba gitmelimiyim doktora. Birde gece wc meselesi ben akşam 10 da da uyusam 12 de de uyusam sabaha kadar hangi pozisyonda yatmışsam o şekilde kalkıyorum bir defa bile kalkmıyorum tuvalete. Enfeksiyonumda var ama uykum çok ağır bu iki gündür de akıntım arttı napmalıyım
Benimde anlattığın gibi hareket ediyor hatta geçen haftalarda daha güçlüydü şimdi daha hafif vuruyor (doktor yeri daraldığı için artık taklalar atamıyordur dedi)Kızlar siz yazıyosunuz tekmelerden uyuyamıyorum çok hareketli benim bebeğim öyle değil bir sabah kahvaltı sonrası bir de akşam yemeği sonrası uzanınca beni zorlamayan gözle görülür pıtır pıtır hareket hissediyorum o kadar gün içinde çok çok az acaba gitmelimiyim doktora. Birde gece wc meselesi ben akşam 10 da da uyusam 12 de de uyusam sabaha kadar hangi pozisyonda yatmışsam o şekilde kalkıyorum bir defa bile kalkmıyorum tuvalete. Enfeksiyonumda var ama uykum çok ağır bu iki gündür de akıntım arttı napmalıyım
Bende uyuyorumKızlar siz yazıyosunuz tekmelerden uyuyamıyorum çok hareketli benim bebeğim öyle değil bir sabah kahvaltı sonrası bir de akşam yemeği sonrası uzanınca beni zorlamayan gözle görülür pıtır pıtır hareket hissediyorum o kadar gün içinde çok çok az acaba gitmelimiyim doktora. Birde gece wc meselesi ben akşam 10 da da uyusam 12 de de uyusam sabaha kadar hangi pozisyonda yatmışsam o şekilde kalkıyorum bir defa bile kalkmıyorum tuvalete. Enfeksiyonumda var ama uykum çok ağır bu iki gündür de akıntım arttı napmalıyım
Akıllı bir oğlun var ben inanıyorum haftasını bekleyecek sadece seni heyecanlandırmak istiyor. İnş serumla düşerKızlar rutin Perinatoloji muayenesine geldim. Muayene güzeldi. Bebek 2200 gr.
Bir haftadır kasılmalar yaşadığımı söyledim. Ağrı değil tüm karında gerginlik basınç hissi. Nst ye gönderdi. Nst de siddeti fazla olmayan ama düzenli sancılar var. Acile gönderdi şimdi. Serum takılsın tekrar nst bakılsın. Serumla düşerse iyi. Düşmezse açılma başlayabilir dedi. Dua edin
Dualarım seninle Lady bizide haberdar et birsey olmaz Allahın izniyle aman aman açılma filan olmasın az daha sabretsin bıdıkkk Rabbim korktuğumuza uğratmasınKızlar rutin Perinatoloji muayenesine geldim. Muayene güzeldi. Bebek 2200 gr.
Bir haftadır kasılmalar yaşadığımı söyledim. Ağrı değil tüm karında gerginlik basınç hissi. Nst ye gönderdi. Nst de siddeti fazla olmayan ama düzenli sancılar var. Acile gönderdi şimdi. Serum takılsın tekrar nst bakılsın. Serumla düşerse iyi. Düşmezse açılma başlayabilir dedi. Dua edin
Ya acile gidince direk alttan muayene ediyolar Alttan muayene olunca ekstra geriliyorumakıntı sanırım normalmiş sordum doktorum normal dedi tuvalete uyanmamam şanslısın bence hareket konusunda yorum yapmak istemem ama geçenki olaydan sonra bende travma gibi oldu en ufak bir kuşku bırakmak istemezdim yerinde olsam büyük ihtimalle normaldir ama için rahatlasın kurup duracağına
Galiba yalnız değilim biraz daha rahatladım kızlar çok sağolun akıntı ürküttü beni şu sızması filan olmasın daBenimde anlattığın gibi hareket ediyor hatta geçen haftalarda daha güçlüydü şimdi daha hafif vuruyor (doktor yeri daraldığı için artık taklalar atamıyordur dedi)
Güzdüz yorulduğumdan mı , yoksa uykum mu ağırlaştı bilmiyorum gecede daha uykumdan uyanmadım tekmelere, ama eşim benden sonra yatıyor ben yatarken hissediyorum hareketlerini diyor.
Suyuda eğer yatmadan yakın zamanda çok içtiysem kaldırıyor ama erken kestiysem sorun olmuyor eğer işteysem günde enaz 3 lt su içiyorum.
Ay çok iyi maşallah onlar iyi olsun zamanında gelsin deBende uyuyorumben uyanıkken uyanık benim bebekte maşallah maşallah diyorum yani bir kere sabaha kadar tekmeledi onda da eşim süpriz yapmıstı ben mutlu bebiş mutluydu ondan sanırım
Ben ne zaman uyursam oda uyuyor tuvalete gidersem uzandıgımda birkac tepki bu kadar herşey yolunda ben açıkcası takılmıyorum gün icinde çünki hareketli
canım umarım sağlıkla istediğin gibi olur herşey. hepimiz yanındayız dualarımızlaKızlar rutin Perinatoloji muayenesine geldim. Muayene güzeldi. Bebek 2200 gr.
Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı şekilde alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah. Kilosu iyi çok şükür biraz heyecanlanmıştır belki sadeceKızlar rutin Perinatoloji muayenesine geldim. Muayene güzeldi. Bebek 2200 gr.
Rabbim yardımcın olsun ladym Allah'ın izniyle hayırlı güzel haberler alacaksın. Erken gelmek yok zamanını bekleyecek minnoş beyKızlar rutin Perinatoloji muayenesine geldim. Muayene güzeldi. Bebek 2200 gr.
Benimde akıntım var günde 2 çamaşır değiştircek kadar normaldir diye düşünüyorumGaliba yalnız değilim biraz daha rahatladım kızlar çok sağolun akıntı ürküttü beni şu sızması filan olmasın da
BenKızlar bana arada anksiyete geliyor her şeye alınıyorum, her şeyin en olumsuzunu düşünürken buluyorum kendimi, siz böyle bir his yaşıyor musunuz? Evet ise nasıl başedip kendinizi normalleştiriyorsunuz, inanın saçma sapan şeyler düşünmekten ensem başım ağrıyor
Bacım benim maşallah oğlunun kgsu çok iyi. Dualarım seninle inşallah biraz daha bekleyecek vaktini güzel oğlunKızlar rutin Perinatoloji muayenesine geldim. Muayene güzeldi. Bebek 2200 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?