2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Vaalbara senden gaza geldim uzun zamandır ağırlamak istediğim arkadaşlarım vardı, birinin 40 uçurması vardı onları ağırladım. Bahaneyle evimi temizledim misafir geliyor gücü geldi bana
Artı olarak 9 yufkadan börek sarıp attım buzluğa, bir rahatladım. Birazda tatlı birşeyler yapıp atacağım (browni, mozaik pasta , kurabiye fln) Umarım tekrar güç gelir

Kızlar siz yazıyosunuz tekmelerden uyuyamıyorum çok hareketli benim bebeğim öyle değil bir sabah kahvaltı sonrası bir de akşam yemeği sonrası uzanınca beni zorlamayan gözle görülür pıtır pıtır hareket hissediyorum o kadar gün içinde çok çok az acaba gitmelimiyim doktora. Birde gece wc meselesi ben akşam 10 da da uyusam 12 de de uyusam sabaha kadar hangi pozisyonda yatmışsam o şekilde kalkıyorum bir defa bile kalkmıyorum tuvalete. Enfeksiyonumda var ama uykum çok ağır bu iki gündür de akıntım arttı napmalıyım

Kızlar rutin Perinatoloji muayenesine geldim. Muayene güzeldi. Bebek 2200 gr.

Bir haftadır kasılmalar yaşadığımı söyledim. Ağrı değil tüm karında gerginlik basınç hissi. Nst ye gönderdi. Nst de siddeti fazla olmayan ama düzenli sancılar var. Acile gönderdi şimdi. Serum takılsın tekrar nst bakılsın. Serumla düşerse iyi. Düşmezse açılma başlayabilir dedi. Dua edin

Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. İyi düşün iyi olsun

akıntı sanırım normalmiş sordum doktorum normal dedi tuvalete uyanmamam şanslısın bence hareket konusunda yorum yapmak istemem ama geçenki olaydan sonra bende travma gibi oldu en ufak bir kuşku bırakmak istemezdim yerinde olsam büyük ihtimalle normaldir ama için rahatlasın kurup duracağına

Benimde anlattığın gibi hareket ediyor hatta geçen haftalarda daha güçlüydü şimdi daha hafif vuruyor (doktor yeri daraldığı için artık taklalar atamıyordur dedi)
Güzdüz yorulduğumdan mı , yoksa uykum mu ağırlaştı bilmiyorum gecede daha uykumdan uyanmadım tekmelere, ama eşim benden sonra yatıyor ben yatarken hissediyorum hareketlerini diyor.
Suyuda eğer yatmadan yakın zamanda çok içtiysem kaldırıyor ama erken kestiysem sorun olmuyor eğer işteysem günde enaz 3 lt su içiyorum.

Bende uyuyorum ben uyanıkken uyanık benim bebekte maşallah maşallah diyorum yani bir kere sabaha kadar tekmeledi onda da eşim süpriz yapmıstı ben mutlu bebiş mutluydu ondan sanırım
Ben ne zaman uyursam oda uyuyor tuvalete gidersem uzandıgımda birkac tepki bu kadar herşey yolunda ben açıkcası takılmıyorum gün icinde çünki hareketli

Akıllı bir oğlun var ben inanıyorum haftasını bekleyecek sadece seni heyecanlandırmak istiyor. İnş serumla düşer

Dualarım seninle Lady bizide haberdar et birsey olmaz Allahın izniyle aman aman açılma filan olmasın az daha sabretsin bıdıkkk Rabbim korktuğumuza uğratmasın

Ya acile gidince direk alttan muayene ediyolar Alttan muayene olunca ekstra geriliyorum

benimde dün kontrolüm vardı kilosu 2600 civarı ölçtüler her hafta çağırıyorlar artık kesin sezeryan dediler gebelik şekeri olan annelerde bebğin kilosu orantılı olmuyormuş göbekli omuzlar geniş oluyormuş o nedenle sezeryan dediler haftaya hem kendi dr umda hemde çam sakura da kontrol var şeker insülin ile kontrol edildi ama bana da temkinli olmamı söylediler hareketlerde azalma vs olursa hemen gel dediler. bebeğin kalbini etkileyebiliyormuş şeker

Galiba yalnız değilim biraz daha rahatladım kızlar çok sağolun akıntı ürküttü beni şu sızması filan olmasın da

Ay çok iyi maşallah onlar iyi olsun zamanında gelsin de

canım umarım sağlıkla istediğin gibi olur herşey. hepimiz yanındayız dualarımızla

Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı şekilde alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah. Kilosu iyi çok şükür biraz heyecanlanmıştır belki sadece

Rabbim yardımcın olsun ladym Allah'ın izniyle hayırlı güzel haberler alacaksın. Erken gelmek yok zamanını bekleyecek minnoş bey

Ben işin kötüsü hamileliğin en başından beri böyleyim. Kalp çarpıntısı bile yaşadım. En mutlu olmam gereken zamanlar ama yok değilim. Başa da çıkamıyorum. Yaşıyorum sadece… doğumdan sonra bitecek diye yaşıyorum.

Bacım benim maşallah oğlunun kgsu çok iyi. Dualarım seninle inşallah biraz daha bekleyecek vaktini güzel oğlun yaz buraya da inşallah serumla düşer aklımız sende.. Benzer şeyleri bende yaşıyorum ama düzenli değil diye aldırmıyorum şimdi sen böyle yazınca bir ürkmedim değil. Ayın 26sında kontrolüm o zamana kadar artmazsa o zaman gidince danışayım bari doktoruma. Senin sadece karnında miydi o basınç ve gerginlik ladycim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…