2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bu gibi görselleri nasıl yükleyip yorumlatıyorsunuz ben beceremedim

Canım düzenli takip ve serumla yatarak açılma fln da yoksa bekler bence inş bebiş Ben olsam sehir hastanesinde olurdum sanırım bebek için yoğun bakım en iyi oralar diye biliyorum özellerin bazısında olmuyor ve sevk ediyorlar genelde inşallah hiç gerek kalmaz hiç ihtiyaç olmaz ama insan yine de düşünüyor

Hemen tarif ver acil Ellerine sağlık harika görünüyor

Uterin arter direnci mi var sende acaba? Kan sulandırıcı kullanıyor musun? Detaylıda rahime giden damarlar için ne yorum yapmışlardı? Ve tansiyon problemin var mı sebep bunlar olabilir mi

Ya eve gitmeseydin bir yakının var mı? Sana çantan ihtiyacın getirilseydi. Ben de anadolu yakasındayım. Bir ihtiyacın olursa alır getirirm aracım var. Lütfen bir şeye ihtiyacın olursa söyle Allah yardımcın olsun. Güzel haberler ver lütfen. Biran önce hastaneye dön

Üzülme çok şükür vaktinde hastaneye gidip sezeryanla bebeğini doğurabildin. İnşallah kısa sürede de küvezden çıkar.

Kızlar lütfen yaşadığınız anlayamadığınız bütün sancıları dikkate alın. Acaba yorgunluktan mı normal mi falan diye düşünmeden doktorunuza gidin. Nstde sancı olarak gözüken şeyler rahmi yumuşatabilir açılmanız olabilir. Lütfen anlamlandıramadığınız geçmeyen her ağrı için hiç çekinmeden hastaneye doktorunuza gidin bir şeyiniz yoksa da tamam eve git derler en azından

Uterin arter direnci mi var sende acaba? Kan sulandırıcı kullanıyor musun? Detaylıda rahime giden damarlar için ne yorum yapmışlardı? Ve tansiyon problemin var mı sebep bunlar olabilir mi
Canım kan sulandırıcı kullanmıyorum, detaylıda damarlar iyi çıkmıştı. Tansiyonum da 10/5 çıktı sabah, iki hafta önce aynısı olmuştu bol protein tükettim düzelmişti, şimdi yine gerilemiş yine proteine abanıp deneyeceğim olmazsa başka bir doktora gideceğim İzmire.

Sen iş falan mı yapmıştın herhangi bir tetikleyicin oldu mu ? Yoksa öyle kendiliğinden mi başladı nasıl bi sancı olursa gidelim bize biraz tavsiye verir misin ? İlk çocuk çoğumuzun ve bilmiyoruz

Ben rutin kan tahlillerimi vermek icin muayene gitmiştim. Normal sanıyordum ağrılarimi hani bebek büyüyor diye değilmiş. Regl olacakmışım gibi ağrım vardi. Olacakmışım ama olamiyormusum gibi. Karnımda sertleşme ve kasığımda alt bolgede baskı hissediyordum ic çamaşırımda gunluk ped takmasam altina yapmis gib oluyor islakligi dedim hemen çatı muayenesi yapalım dedi. Açılma yokmuş nst sanci çıkmadı ama rahmim haftami doldurmusum gibi yumuşamış cok fazla yumusak suanda bebek baskı yaptığı an doğum baslar bebegi tutan birsey yok dedi doktorum hemen ciger gelistiirci igne verdi ve herşeyi yasakladi hep yatıyorum 32 . dayım doğru bitmek üzere. Bebegim 1 kilo 800 gramdi muayene de korkuyorum kızlar biraz uzun yazdim kusura bakmayın

Allah Allah ya üst üste kötü haberler alıyoruz noluyor anlamadım çok üzüldüm. Siz sakin olun Progestan falan verdi mi ? Siz iş yapmayacaksınız yatacaksınız bebek aşağıya baskı yapmaması için. Psikolojinizi de düzgün tutun burada valbara söylüyor 2 cm açılmayla haftalarca beklemiş bebek vaktinde doğmuş. Siz tedbir alcaksınız gerisi Allahtan. Allah yardımcınız olsun

Progestan vermedi belki haftamdan kaynaklidir. 34 u gorsek rahatiz dedi doktor. Bir hafta önden gidiyordu benim bebek zaten. Ama ikiser doz iki gun boyunca ciger gelistirici igne vurdu. İlk gun birde serum verdi. Şimdi hep yatiyorum. Bebeğe kilo aldırıcı seyler araştırıyorum. Sizler neler yapiyorsunuz kilo aldırmak icin?

Sen iş falan mı yapmıştın herhangi bir tetikleyicin oldu mu ? Yoksa öyle kendiliğinden mi başladı nasıl bi sancı olursa gidelim bize biraz tavsiye verir misin ? İlk çocuk çoğumuzun ve bilmiyoruz

Benim de aynı tarif edilen şekilde kaskatı kesilen bir göbeğim oldu. Ütü yaptım yoruldum ondandır dedim geceye kadar bekledim doktora gitmek için. Düzenli olması da çok önemli değil. Düzensiz sancılar da önemli bir anda düzenliye dönebilir rahmi yumuşatabilir dedi doktorum. O yüzden karnınızda toplanma, rahatsız edici bir bel ağrısı, karın ağrısı, rahatsız eden ne olursa olsun doktorunuza başvurun mutlaka

Ben karnımı anlayamıyorum ya kaskatı kesilmesini falan bi sertlik hissediyorum bazen o mu oluyor baskı ve sertlik ?

Ben karnımı anlayamıyorum ya kaskatı kesilmesini falan bi sertlik hissediyorum bazen o mu oluyor baskı ve sertlik ?
Yani o hissi nasıl anlatsam. Sanki bebek bi yerde toplanıyomuş gibi bi sertlik rahatsız edici bi his için karıncalanıyomuş kalbin ağzında atıyomuş gibi

Canım organik yumurta ,kaşar peyniri, tahin zeytinyağı soğuk sıkım, tereyağı, .haslanmıs patates bunları ye bakalım fındık ceviz de

Hemen tarif ver acil Ellerine sağlık harika görünüyor
Amann yaparsan kimseye doğumdan önce tadımlık bile verme, üçüncü turu yaptım kaldırdım dokundurmadan, babalı ogullu alıştılar bize tatlı diye, gitmiş sandalye çekmiş dondurucuyu karıştırıyor gece bacaksız, yakalamasam hepsini dokecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…