2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
lady peacock lady peacock ladycim benim kızda seruvenim böyle başlamıştı 31.hafta hiç hissetmedigim nst de düzenli sancılar. Ciğerleri gelişsin diye iğne yapıldı. Ama sagsaglim 37 ye kadar geldik. İnşallah zamanını beklesin güzel kuzun ♡ stres yapma dualarımız seninle, habersiz birakma bizi

Allah Allah ya üst üste kötü haberler alıyoruz noluyor anlamadım çok üzüldüm. Siz sakin olun Progestan falan verdi mi ? Siz iş yapmayacaksınız yatacaksınız bebek aşağıya baskı yapmaması için. Psikolojinizi de düzgün tutun burada valbara söylüyor 2 cm açılmayla haftalarca beklemiş bebek vaktinde doğmuş. Siz tedbir alcaksınız gerisi Allahtan. Allah yardımcınız olsun 💕
Kİz 34te dediler sancı var 2cm açılma var hazır ol falan diye, ben aradım kardeşimi falan, siz beni hiç sevmiyor musunuz gelmediniz tek başıma doğurucam diye salya sümük ağlıyorum, aynı gün çıktılar sabaha geldiler, bekle bekle bekle yok, nerede doğurdum, her gün "çok güzel doğurdun bizi buna mı cagirdin erkenden" diye beynimi yediler 40+6da doktordan geldim kardeşim diyor daha doğurmaya niyetin yok heralde, akşamına suyum geldi gene o gün dogurmadim ertesi gün doğurdum ve 6cm ile 😂😂

Ben rutin kan tahlillerimi vermek icin muayene gitmiştim. Normal sanıyordum ağrılarimi hani bebek büyüyor diye değilmiş. Regl olacakmışım gibi ağrım vardi. Olacakmışım ama olamiyormusum gibi. Karnımda sertleşme ve kasığımda alt bolgede baskı hissediyordum ic çamaşırımda gunluk ped takmasam altina yapmis gib oluyor islakligi dedim hemen çatı muayenesi yapalım dedi. Açılma yokmuş nst sanci çıkmadı ama rahmim haftami doldurmusum gibi yumuşamış cok fazla yumusak suanda bebek baskı yaptığı an doğum baslar bebegi tutan birsey yok dedi doktorum hemen ciger gelistiirci igne verdi ve herşeyi yasakladi hep yatıyorum 🥲 32 . dayım doğru bitmek üzere. Bebegim 1 kilo 800 gramdi muayene de korkuyorum kızlar biraz uzun yazdim kusura bakmayın

Çok geçmiş olsun uzun uzun yat zaten çok bir zaman kalmadı sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

O zaman karında sertlik olan, kasıkta ağrısı olan, akıntı olan, regl olacak gibi bir hissiyat olan herkese çatı muayenesi yapılmalı. Dönem dönem bunları yaşadım ama hepsi bir arada değildi galiba. Doktora bütün bilgiler eksiksiz verilmeli yaa ben bazen önemsemiyorum bu akıntıları, sertleşmeleri de söylemiyorum doktora.

Not: Bu hafta bu formda yazılanlardan çok etkilendim 😣

Gerçekten çok teşekkür ederim bir nebze olsa içimi ferahlattın en son 1 ay önce kontrole gitmiştim herşey olması gerektiği gibiydi onsan sonra da bir sorun yaşamadığım için kontrol zamanımı beklemiştim ama okudukça içime kurt düştü . Birde benim bebeğim tüp bebek ☺️ biraz zorlu süreçlerden geçtik o yüzden daha fazla evhamlıyım galiba 😊

Çok iyi anlıyorum o kurt bir girince çıkmak bilmiyor :D Muayenelerini ol ,tedbirlerini al ama kötü düşünme pozitife odaklanmaya çalış. Hem bebiş de olumlu etkilensin bu süreçten inşallah ☺️

Ben rutin kan tahlillerimi vermek icin muayene gitmiştim. Normal sanıyordum ağrılarimi hani bebek büyüyor diye değilmiş. Regl olacakmışım gibi ağrım vardi. Olacakmışım ama olamiyormusum gibi. Karnımda sertleşme ve kasığımda alt bolgede baskı hissediyordum ic çamaşırımda gunluk ped takmasam altina yapmis gib oluyor islakligi dedim hemen çatı muayenesi yapalım dedi. Açılma yokmuş nst sanci çıkmadı ama rahmim haftami doldurmusum gibi yumuşamış cok fazla yumusak suanda bebek baskı yaptığı an doğum baslar bebegi tutan birsey yok dedi doktorum hemen ciger gelistiirci igne verdi ve herşeyi yasakladi hep yatıyorum 🥲 32 . dayım doğru bitmek üzere. Bebegim 1 kilo 800 gramdi muayene de korkuyorum kızlar biraz uzun yazdim kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun canım benim, inşallah hiçbir şeycik olmaz dinlenmeyle atlatırsın. 🙏 dualarımız seninle 🙏💗

Çok geçmiş olsun uzun uzun yat zaten çok bir zaman kalmadı sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

O zaman karında sertlik olan, kasıkta ağrısı olan, akıntı olan, regl olacak gibi bir hissiyat olan herkese çatı muayenesi yapılmalı. Dönem dönem bunları yaşadım ama hepsi bir arada değildi galiba. Doktora bütün bilgiler eksiksiz verilmeli yaa ben bazen önemsemiyorum bu akıntıları, sertleşmeleri de söylemiyorum doktora.

İnan bende sanki heran birşey olacak gibi oysa ki öyle de rahat bir insanım 🫣

Kızlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Bana ciğer geliştirici iğne yapmışlardı ama işe yaramamış pek. Şu anda makineye bağlı ciğerleri gelişmediği için küvözde. Ciğerlerinin gelişmesini bekleyecekler. O kadar güzel ki ama minicik bi kutuda bensiz. Hasta katında herkesin bebeği yanında ağlıyo ben boş kaldım :(

Üzgünüm, ağrılarım var ama böylesi nasipmiş Allah daha beterinden korusun. İnşallah büyüyecek bir an önce çıkacağız hastaneden bol bol dua edin.
Canım çok geçmiş olsun, şükür sağlıkla doğmuş şimdi hızlıca toparlar o annesi, sen güçlü ol ki onun senin gücüne ihtiyacı olacak inşallah sütün de iner kısa sürede o zaman ikinize de iyi gelecek kısa sürede taburcu olursunuz inşallah

Hanımlar diz ağrınız oluyor mu bende hafif oluyor uykudan sonra kalkınca oluyor gece pek uyuyamıyorum sabah uyuyorum biraz dizlerime ağrı giriyor sizdede oluyor mu ?

Olmaz mı :( ayaklarımın altı ,topuklarım bile acıyor. Ben hızlı kilo alımına ve ödemlere bağlıyorum ama emin değilim

Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı doktora gittim bebişin gelişimi bir hafta öndeymiş gayet iyi sağlıklı biraz suyun fazla dedi doktorum ama kanlarla ilgili ciddi sıkıntılarım var hematoloji bölümüne acil gözükmem gerekiyormuş şimdi hematolojiden randevu alıp bir oraya gözükicem çünkü benim doğumlarda kanamalarm durmuyor sezeryanda da biliyorsunuz iki katı daha kanamalar meydana geldiği için doğumdan önce hazırlıklı olmamız gerekiyor dedi doktor Bir de bebeğin kilosu kafama takıldı şu anda 31 hafta dört günlük diyelim 1 kg 700 gram 38. haftada alacaklar büyük bir ihtimal sezaryen olduğu için yani sizce küçük mü geriden mi geliyor yoksa az mı boyuda 36 santimmiş anlayamadım
Canım bende de aynı suyu fazla dedi şekerlerim gayet iyi gelmişti ama bende anlayamadım 28 haftalık benimde 1300 kg 2 hafta da önde göbek kısmı

Kızlar serumdan sonraki nst de yine düzenli sancılar görünüyor. Eki Görüntüle 3592398
Acil Dr u alttan muayene etti. Açılma, yumuşama yok. Rahim ağzı uzunluğu iyi ama bu sancılar her an her şeyi başlatabilir dedi. Perinatoloji Dr uyla konuştular. Kesin yatış verildi.

Eve gitmek istedim bi saat, olmaz dedi. Kızım evde yalnız. Onunla bi konuşayım. Eşyamı alıp geleyim dedim. Kağıt imzaladım. Eve gidiyorum şimdi.

Eşimi aradım, haber verdim. Nst görüntülerini bi Perinatoloji hocasına göstermiş. Çıkmasın hastaneden demiş o da.

İns serumla toparlar ne diyeyim 🥺 Allah’a teslimiz.

Eşim de diyor ki şehir hastanesinde mi yatacaksın? Oda şartları nasıl ? Refakatçi var mı ? Başka hastaneye gidelim vs. Dedim ki, bi şey bilmiyorum. Eve gidip eşyalarımı alayım. Kafamı bi toplayayım. Konuşuruz.

Ayy Lady ne diyorsun ya? Peki kendini bir toparla da hepimiz merak ediyoruz. Kendi hastanene mi geçeceksin şehir hastanesini ve doktorunu tanıyor musun. E açılma,yumuşama yok ama hissetmediğin sancılar riskli gözüktü yani. Allah'ım yanında olsun 🤲

Bence en ufak detayı bile söylemek lazım sonucta bizde öğreniyoruz vucudumuzu taniyoruz . Doktor rahminin bu kadar yumuşaması için sancı cekmen lazim nasil hissetmedin sen dedi 🤷🏼‍♀️
Şimdi Perşembe günü kontrolüm var ne kadar durursa o kadar iyi karnımda insallah dua edin . Hala regli gibi agrilarim var bu iki gunde ekstra gogus ağrım basladi epey.

Back
X