2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
lady peacock ladycim benim kızda seruvenim böyle başlamıştı 31.hafta hiç hissetmedigim nst de düzenli sancılar. Ciğerleri gelişsin diye iğne yapıldı. Ama sagsaglim 37 ye kadar geldik. İnşallah zamanını beklesin güzel kuzun ♡ stres yapma dualarımız seninle, habersiz birakma bizi

Kİz 34te dediler sancı var 2cm açılma var hazır ol falan diye, ben aradım kardeşimi falan, siz beni hiç sevmiyor musunuz gelmediniz tek başıma doğurucam diye salya sümük ağlıyorum, aynı gün çıktılar sabaha geldiler, bekle bekle bekle yok, nerede doğurdum, her gün "çok güzel doğurdun bizi buna mı cagirdin erkenden" diye beynimi yediler 40+6da doktordan geldim kardeşim diyor daha doğurmaya niyetin yok heralde, akşamına suyum geldi gene o gün dogurmadim ertesi gün doğurdum ve 6cm ile

Çok geçmiş olsun uzun uzun yat zaten çok bir zaman kalmadı sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

O zaman karında sertlik olan, kasıkta ağrısı olan, akıntı olan, regl olacak gibi bir hissiyat olan herkese çatı muayenesi yapılmalı. Dönem dönem bunları yaşadım ama hepsi bir arada değildi galiba. Doktora bütün bilgiler eksiksiz verilmeli yaa ben bazen önemsemiyorum bu akıntıları, sertleşmeleri de söylemiyorum doktora.

Not: Bu hafta bu formda yazılanlardan çok etkilendim

Çok iyi anlıyorum o kurt bir girince çıkmak bilmiyor Muayenelerini ol ,tedbirlerini al ama kötü düşünme pozitife odaklanmaya çalış. Hem bebiş de olumlu etkilensin bu süreçten inşallah

Çok geçmiş olsun canım benim, inşallah hiçbir şeycik olmaz dinlenmeyle atlatırsın. dualarımız seninle

İnan bende sanki heran birşey olacak gibi oysa ki öyle de rahat bir insanım

Canım çok geçmiş olsun, şükür sağlıkla doğmuş şimdi hızlıca toparlar o annesi, sen güçlü ol ki onun senin gücüne ihtiyacı olacak inşallah sütün de iner kısa sürede o zaman ikinize de iyi gelecek kısa sürede taburcu olursunuz inşallah

Hanımlar diz ağrınız oluyor mu bende hafif oluyor uykudan sonra kalkınca oluyor gece pek uyuyamıyorum sabah uyuyorum biraz dizlerime ağrı giriyor sizdede oluyor mu ?

Olmaz mı ayaklarımın altı ,topuklarım bile acıyor. Ben hızlı kilo alımına ve ödemlere bağlıyorum ama emin değilim

Canım bende de aynı suyu fazla dedi şekerlerim gayet iyi gelmişti ama bende anlayamadım 28 haftalık benimde 1300 kg 2 hafta da önde göbek kısmı

Ayy Lady ne diyorsun ya? Peki kendini bir toparla da hepimiz merak ediyoruz. Kendi hastanene mi geçeceksin şehir hastanesini ve doktorunu tanıyor musun. E açılma,yumuşama yok ama hissetmediğin sancılar riskli gözüktü yani. Allah'ım yanında olsun

Bence en ufak detayı bile söylemek lazım sonucta bizde öğreniyoruz vucudumuzu taniyoruz . Doktor rahminin bu kadar yumuşaması için sancı cekmen lazim nasil hissetmedin sen dedi
Şimdi Perşembe günü kontrolüm var ne kadar durursa o kadar iyi karnımda insallah dua edin . Hala regli gibi agrilarim var bu iki gunde ekstra gogus ağrım basladi epey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…