2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kİz 34te dediler sancı var 2cm açılma var hazır ol falan diye, ben aradım kardeşimi falan, siz beni hiç sevmiyor musunuz gelmediniz tek başıma doğurucam diye salya sümük ağlıyorum, aynı gün çıktılar sabaha geldiler, bekle bekle bekle yok, nerede doğurdum, her gün "çok güzel doğurdun bizi buna mı cagirdin erkenden" diye beynimi yediler 40+6da doktordan geldim kardeşim diyor daha doğurmaya niyetin yok heralde, akşamına suyum geldi gene o gün dogurmadim ertesi gün doğurdum ve 6cm ile 😂😂
Senin doğum hikayeni de biliyorum bi kız açmıştı konu Ordan okumuştum çok hoşuma gitmişti ❤️

Kız hiç dediğin gibi değil totomu kaldiramam da eşim de oğlum da seviyor ne yapayım elimi atmisken yapayım diye diye abarttım,

Yufkadan yapacaksan yufkaya sadece sıvıyağ ve süt sür, içine istediğin malzemeden koy, (tepsi gibi birşeyde tek tek donsun, sonra saklama kabına ya da poşete koyarsın, donmadan üst üste koyunca yapışıyor birbirine,) dondurucudan çıkarıp yumurta sürüp direkt at firina pişince çıtır çıtır oluyor, hamur gibi olmuyor 😊

Bende salamuralari hep sarmistim da taze yaprak çok seviyorum ekşili ekşili biraz yaprak alıp tazesinden de sarmak istiyorum ama gorumcemin tanışma meselesi var, görümcem çalışıyor KV.m hazırlık yapacakti temizliği sen hallet ikramları ben hallederim dedim, gününü belirlesinler de ona göre iki gun sıfırdan hazırlık yapicam bu ara dogurmazsam daha yakında dogurmam 😂😂😂
Ay tarif için çok teşekkür ederim canım benim ❤️ 🥰 kesinlikle deneyeceğim 🥰😍 benimkiler de seviyor da ben denk getirip yapamadım bir türlü düne kadar bir şey. Yaprak geldi taze köyden hadi dedim fırsat bu fırsat otur sar. Dün gaza geldim iç hazırlayıp yaptım 🤣 ay hiç totomu kaldiramiyorum deme kendi işin yetmiyor bir de başkalarına koşuyorsun bak asıl totosu kalkmayan benim 🤣 dikkat et bak aman bunları yapacağım derken bunaltma kendini 😍😊
Ben rutin kan tahlillerimi vermek icin muayene gitmiştim. Normal sanıyordum ağrılarimi hani bebek büyüyor diye değilmiş. Regl olacakmışım gibi ağrım vardi. Olacakmışım ama olamiyormusum gibi. Karnımda sertleşme ve kasığımda alt bolgede baskı hissediyordum ic çamaşırımda gunluk ped takmasam altina yapmis gib oluyor islakligi dedim hemen çatı muayenesi yapalım dedi. Açılma yokmuş nst sanci çıkmadı ama rahmim haftami doldurmusum gibi yumuşamış cok fazla yumusak suanda bebek baskı yaptığı an doğum baslar bebegi tutan birsey yok dedi doktorum hemen ciger gelistiirci igne verdi ve herşeyi yasakladi hep yatıyorum 🥲 32 . dayım doğru bitmek üzere. Bebegim 1 kilo 800 gramdi muayene de korkuyorum kızlar biraz uzun yazdim kusura bakmayın
Rahim haftasını doldurmak terimini ilk kez senden duydum kuzum. İnşallah biraz daha vaktini bekler bebeğin dualarım seninle ya. Yat dinlen ne kadar beklerse minik o kadar kar. Allah yardımcın olsun. 🤲❤️ Kontrol ne zamansa yaz merak ederim bende seni ❤️

Kızlar yalnız burada arkadas doğurdu, onun açılması bunun sancısı derken beni de bir stres aldı agrimayan yerlerim ağrımaya başladı ya. Korkudan olacak olmayacaksa bile az sakin kalmaya çalışsak iyi olacak. Baksanıza sabah Lady herkes tedbirini alsın çantasını hazırlasın diyordu arkadaşın doğumu sonrası öğleden sonra kendi sancısı çıktı. Cidden artık hangimizin başına ne gelecek belli değil en ufak ağrıyı atlamayalim bari ya. Lady inşallah iyidir aklım onda 🤲❤️

Progestan vermedi belki haftamdan kaynaklidir. 34 u gorsek rahatiz dedi doktor. Bir hafta önden gidiyordu benim bebek zaten. Ama ikiser doz iki gun boyunca ciger gelistirici igne vurdu. İlk gun birde serum verdi. Şimdi hep yatiyorum. Bebeğe kilo aldırıcı seyler araştırıyorum. Sizler neler yapiyorsunuz kilo aldırmak icin? 💐
Kuzum benim bebek geçen hafta 31deyken 2600gramdı ama ben haftada 1 kilo kaşar peynir yiyorum yani sürekli canım onu istiyor özellikle kilo alsın diye yapmıyorum. Şekeri de kontrol ettiler bir sorun yok görünüyor fakat bebek iriymiş

Kızlar yalnız burada arkadas doğurdu, onun açılması bunun sancısı derken beni de bir stres aldı agrimayan yerlerim ağrımaya başladı ya. Korkudan olacak olmayacaksa bile az sakin kalmaya çalışsak iyi olacak. Baksanıza sabah Lady herkes tedbirini alsın çantasını hazırlasın diyordu arkadaşın doğumu sonrası öğleden sonra kendi sancısı çıktı. Cidden artık hangimizin başına ne gelecek belli değil en ufak ağrıyı atlamayalim bari ya. Lady inşallah iyidir aklım onda 🤲❤️
Evet bende de ufak bi stres oldu bel ağrılarım oluyor ara ara ve vajina da baskı hissi oluyor dün muayenem vardı ultrasonda bısey cıkmadı ama nst yede girmedim insanın aklı karısıyor her halükarda 😕

lady peacock lady peacock online olmuş kızlar müsait olunca yazacaktır.

Bir kaç gümdür bende özellikle burayı okuyunca bi kendimde belirti aramaya başladım sürekli. Hepimizi bi korku sardı galiba. Ben ilk nst me 26. Haftada girmiştim. Sanırım en erken ben girdim 😀 o zaman ve sonrasında hiç bir sorun çıkmamıştı. Şimdi nasıl hissediyorsam o zaman da aynı hissediyorum kendimi. Ama yine de grupta konuşulanlardan etkilendim herhalde. Kendimi yokluyorum devamlı. Toparlanmalıyız

Senin doğum hikayeni de biliyorum bi kız açmıştı konu Ordan okumuştum çok hoşuma gitmişti ❤️
Evet yazmıştım bikac kere çok dikkatlisin 😍
Ay tarif için çok teşekkür ederim canım benim ❤️ 🥰 kesinlikle deneyeceğim 🥰😍 benimkiler de seviyor da ben denk getirip yapamadım bir türlü düne kadar bir şey. Yaprak geldi taze köyden hadi dedim fırsat bu fırsat otur sar. Dün gaza geldim iç hazırlayıp yaptım 🤣 ay hiç totomu kaldiramiyorum deme kendi işin yetmiyor bir de başkalarına koşuyorsun bak asıl totosu kalkmayan benim 🤣 dikkat et bak aman bunları yapacağım derken bunaltma kendini 😍😊
Yok ya bu ara bahsetmiştim kötü bı dönem geçirdim, bu mesgaleler de olmasa stres, üzüntü falan gömülüp gideceğim, kafam meşgul oluyor
Ellerine sağlık afiyetle yersiniz inşallah ❣️

Rahim haftasını doldurmak terimini ilk kez senden duydum kuzum. İnşallah biraz daha vaktini bekler bebeğin dualarım seninle ya. Yat dinlen ne kadar beklerse minik o kadar kar. Allah yardımcın olsun. 🤲❤️ Kontrol ne zamansa yaz merak ederim bende seni ❤️
Bende bu börekten yaptım önce misafirlerime beğenilincede buzluğu doldurdum 😂
Sadece içine yumurtayı sarısı ile birlikte koydum, pişirirken direk çıkarıp pişirdim.

lady peacock lady peacock online olmuş kızlar müsait olunca yazacaktır.

Bir kaç gümdür bende özellikle burayı okuyunca bi kendimde belirti aramaya başladım sürekli. Hepimizi bi korku sardı galiba. Ben ilk nst me 26. Haftada girmiştim. Sanırım en erken ben girdim 😀 o zaman ve sonrasında hiç bir sorun çıkmamıştı. Şimdi nasıl hissediyorsam o zaman da aynı hissediyorum kendimi. Ama yine de grupta konuşulanlardan etkilendim herhalde. Kendimi yokluyorum devamlı. Toparlanmalıyız

Okuduklarımın stresinden mi yoksa benimde ağrım mı var bilmiyorum
Karnım ara ara sertleşiyor sonra yumuşak hafifde ağrım var gibi 😓 yarında şehirden kaçıcakcaktık son son tatil yapıcaktık ama gerildim 😓

kızlar ben de hepimiz gibi telaşlandım hastanedeyim şimdi nts’den çıkmak üzereyim kasığımda 3 gündür ağrı vardı tüm vajinam ağrıyordu diyebilirim, bebek sanki aşağıdaymış gibi bir baskı hissi de vardı, yataktan- koltuktan zar zor doğruluyordum en sonunda dayanamadım hastaneye geldim nts’ye aldılar şükür her şey yolunda. iyi ki gelmişim evde kendi kendimizi yemekten iyidir. gerçekten kalkıp gelmek en mantıklısı.

Geçiyor kaskatı değil normalde olsa takmazdım ama buakşam gerildim 😓
Benim de kasık ve bel ağrım oldu akşam. Uzandım magnezyum aldım dinlenince hafifledi. Bu akşam dinlenelim hepimiz. Empatik düşünüp etkileniyoruz. Herşey iyi olacak güzelce sağlıkla vakitlice kavuşucaz bebeklere inşallah. Güzel düşünelim. İnş güzel haberler alalım

Sevgili minnak bebek lütfen zamanını bekle anneni babanı heyecanlandırma :KK200: Güzel haberler bekliyoruz senden inşallah

Maşallah kilosu baya iyi değil mi? Haftaya mı sezeryan dediler??
Henüz değil, Haziran ortasına olabilir dedi Dr cuma kontrolüm var o zaman netleşir sanırım

Kızlar serumdan sonraki nst de yine düzenli sancılar görünüyor. Eki Görüntüle 3592398
Acil Dr u alttan muayene etti. Açılma, yumuşama yok. Rahim ağzı uzunluğu iyi ama bu sancılar her an her şeyi başlatabilir dedi. Perinatoloji Dr uyla konuştular. Kesin yatış verildi.

Eve gitmek istedim bi saat, olmaz dedi. Kızım evde yalnız. Onunla bi konuşayım. Eşyamı alıp geleyim dedim. Kağıt imzaladım. Eve gidiyorum şimdi.

Eşimi aradım, haber verdim. Nst görüntülerini bi Perinatoloji hocasına göstermiş. Çıkmasın hastaneden demiş o da.

İns serumla toparlar ne diyeyim 🥺 Allah’a teslimiz.

Eşim de diyor ki şehir hastanesinde mi yatacaksın? Oda şartları nasıl ? Refakatçi var mı ? Başka hastaneye gidelim vs. Dedim ki, bi şey bilmiyorum. Eve gidip eşyalarımı alayım. Kafamı bi toplayayım. Konuşuruz.
Canım stres yapma iyi düşünmeye sakın kalmaya çalış bunlarda etkiliyor umarım herşey sağlıkla hayırlısıyla olacak Allah güç kuvvet versin inşaallah amin dualarımızdasin

Back
X