2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225

Aynı ağrılarım var vajina ve sol kasık kısmında yürüyemiyorum düzgünce. Ara ara taş gibi oluyor karnım. Kontrole 3 gün var daha ama telaş yaptım eşim de acile gidelim istersen diyor. Kararsız kaldım ama sabretmek istiyorum buranın verdiği telaşla bugün panik olduk biraz.

Merhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Evet bende de ufak bi stres oldu bel ağrılarım oluyor ara ara ve vajina da baskı hissi oluyor dün muayenem vardı ultrasonda bısey cıkmadı ama nst yede girmedim insanın aklı karısıyor her halükarda
Bende aynı şekilde ya acaba okudukça mı oluyor nedir böyle. Doktor beni de henüz nst ye sokmadı perşembe günü kontrolüm o zamana kadar içim içimi yer valla

Canım bende de aynı suyu fazla dedi şekerlerim gayet iyi gelmişti ama bende anlayamadım 28 haftalık benimde 1300 kg 2 hafta da önde göbek kısmı
Bendede şeker yuklemesi normaldi haftalar sonrasi şu ve bebek kilosu fazla olunca günlük şeker ölçümü yap dediler yüksek çıktı gebelik şekeri olduğu anlaşıldı şimdi insülin kullaniyorum ama tabi bebek baya kilo almış oldu onun için bence günlük şekerinizi kontrol edin erken fark edilmiş olur birşey var ise

Evet bende de ufak bi stres oldu bel ağrılarım oluyor ara ara ve vajina da baskı hissi oluyor dün muayenem vardı ultrasonda bısey cıkmadı ama nst yede girmedim insanın aklı karısıyor her halükarda
Bende aynı şekilde ya acaba okudukça mı oluyor nedir böyle. Doktor beni de henüz nst ye sokmadı perşembe günü kontrolüm o zamana kadar içim içimi yer valla

Sürü psikolojisiyle sabah hepimizi iyice sancı tutacak
Nefes alın kızlar, arkadaşlarımıza ve kendimize dua edip sakinleselim biraz

Yalanci ağrılar normal, kramplar, kasılmalar normal, ekstra yoğun hissediyorsanız beklemeyin gidin acile, kafayı yiyeceginize acile kadar gidip gelmiş olursunuz

Aslında hemşirelik ve sürekli hastanedeyim ve açlık tokluk sürekli bakıyorum hiç 120 nin üzerinde görmedim ama haftam ilerledikçe bakmaya devam edeceğim

Sonuç ne oldu bende 31. Haftadayım benimde belim aşırı ağrıyor karnım taş gibi oluyor

Kızlar hastaneye geldim. Kan idrar alındı. Nöbetçi Dr karından alttan muayene etti. (Teferruatı biraz rahata geçince söylerim)

Odaya geldim. Nst yapıldı hemen. Sonra bir serum. Ardından yine nst.

Bana bi şey demediler. Hemşire yorum yapmadı. Ben de yattığım için kağıdı göremedim sancılar ne boyutta..

Şeker yüksek çıkıyor. Arada bir çarpıntı geliyor. Hemşire stresten olabilir dedi. Bana sorsanız sakinim derim ama içim depreşiyor demek.

Tam okuyamadım yazılanları ama halim sizi korkutsun istemem

Hepimiz dönem olarak hassasız. Bi yanım size anlatayım, belki aynı şeyleri yaşayan vardır dikkatli olalım diyor; bir yanım acaba gereksiz endişeye mi saldım kızları diyor.

Sacmalama istersen, paylaş tabii ki de herkes kendini takip etsin ekstra bı durum varsa kimse gecistirmemis olur..

Umarım hicbirsey olmaz biran önce evine gidersin Lady çok geçmiş olsun

Halin bizi korkutmaktan ziyade bize akıl fikir vermiş olur daha çok.

Eğer çok stres yaptıysan şeker yükselmiştir. Önce stresi kontrol altına al kuzucum. Çok küçük bir haftada değilsin. Çok risk görürlerse ciğer geliştirici iğne yaparlar zaten o yüzden rahat ol senin şekerin yanı sıra tansiyonun da yükselebilir o yüzden stres en olmaması gereken şey. Kendini kötü hissedersen bi Yusuf suresi, Meryem suresi aç dinle. Çok güzel nefes egzersizleri var gebeler için. Onları yap. Biz de buradan bol bol dua gönderiyoruz. Merak etme her şey yolunda. Bebeğin sağlıklı.

Sacmalama istersen, paylaş tabii ki de herkes kendini takip etsin ekstra bı durum varsa kimse gecistirmemis olur..
Biraz eksik yazmışım kusura bakma canım, saçmalama derken gereksiz endişe falan salmadin onu kastediyorum, birbirimizi bilgilendireceğiz tabii ki, sen iyi ol da lady peacock

Sen bir kendine gel iyice toparlan, dinlen ondan sonra gereksiz endişe olmaz tüm deneyimini bilmek istiyoruz. Senin için zor bir gündü dinlen iyice:/

Halin korkutmaktan ziyade aslında bizi de yönlendiriyor ben tecrübesizim ve ne olacak nasıl olacak bilmşyorum o yüzden yol gösteriyor. Ayrıca bunu düşünme şu anda sen iyi ol bebek iyi olsun dualarımız seninle inşallah

Sonuç ne oldu bende 31. Haftadayım benimde belim aşırı ağrıyor karnım taş gibi oluyor
önce vajinal muayene etti rahim uzunluğuna baktı sıkıntı görmedi, tansiyon baktılar o da yolundaydı nts’de de sancı görüntüsü çıkmadı şükür, gidebilirsiniz yorgunluktan olabilir, bebek büyüyor diye baskı yapmış olabilir biraz dinlenin şimdilik sıkıntı yok dediker ve gönderdiler için rahatladı en azından
olur mu, iyi ki varız da bilgileniyoruz, birbirimizden öğreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…