- 28 Nisan 2013
- 769
- 2.467
- 313
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.461
kızlar ben de hepimiz gibi telaşlandım hastanedeyim şimdi nts’den çıkmak üzereyim kasığımda 3 gündür ağrı vardı tüm vajinam ağrıyordu diyebilirim, bebek sanki aşağıdaymış gibi bir baskı hissi de vardı, yataktan- koltuktan zar zor doğruluyordum en sonunda dayanamadım hastaneye geldim nts’ye aldılar şükür her şey yolunda. iyi ki gelmişim evde kendi kendimizi yemekten iyidir. gerçekten kalkıp gelmek en mantıklısı.
Bende aynı şekilde ya acaba okudukça mı oluyor nedir böyle. Doktor beni de henüz nst ye sokmadı perşembe günü kontrolüm o zamana kadar içim içimi yer vallaEvet bende de ufak bi stres oldu bel ağrılarım oluyor ara ara ve vajina da baskı hissi oluyor dün muayenem vardı ultrasonda bısey cıkmadı ama nst yede girmedim insanın aklı karısıyor her halükarda
Bendede şeker yuklemesi normaldi haftalar sonrasi şu ve bebek kilosu fazla olunca günlük şeker ölçümü yap dediler yüksek çıktı gebelik şekeri olduğu anlaşıldı şimdi insülin kullaniyorum ama tabi bebek baya kilo almış oldu onun için bence günlük şekerinizi kontrol edin erken fark edilmiş olur birşey var iseCanım bende de aynı suyu fazla dedi şekerlerim gayet iyi gelmişti ama bende anlayamadım 28 haftalık benimde 1300 kg 2 hafta da önde göbek kısmı
Bende aynı şekilde ya acaba okudukça mı oluyor nedir böyle. Doktor beni de henüz nst ye sokmadı perşembe günü kontrolüm o zamana kadar içim içimi yer vallaEvet bende de ufak bi stres oldu bel ağrılarım oluyor ara ara ve vajina da baskı hissi oluyor dün muayenem vardı ultrasonda bısey cıkmadı ama nst yede girmedim insanın aklı karısıyor her halükarda
Aslında hemşirelik ve sürekli hastanedeyim ve açlık tokluk sürekli bakıyorum hiç 120 nin üzerinde görmedim ama haftam ilerledikçe bakmaya devam edeceğimBendede şeker yuklemesi normaldi haftalar sonrasi şu ve bebek kilosu fazla olunca günlük şeker ölçümü yap dediler yüksek çıktı gebelik şekeri olduğu anlaşıldı şimdi insülin kullaniyorum ama tabi bebek baya kilo almış oldu onun için bence günlük şekerinizi kontrol edin erken fark edilmiş olur birşey var ise
Sonuç ne oldu bende 31. Haftadayım benimde belim aşırı ağrıyor karnım taş gibi oluyorkızlar ben de hepimiz gibi telaşlandım hastanedeyim şimdi nts’den çıkmak üzereyim kasığımda 3 gündür ağrı vardı tüm vajinam ağrıyordu diyebilirim, bebek sanki aşağıdaymış gibi bir baskı hissi de vardı, yataktan- koltuktan zar zor doğruluyordum en sonunda dayanamadım hastaneye geldim nts’ye aldılar şükür her şey yolunda. iyi ki gelmişim evde kendi kendimizi yemekten iyidir. gerçekten kalkıp gelmek en mantıklısı.
Sacmalama istersen, paylaş tabii ki de herkes kendini takip etsin ekstra bı durum varsa kimse gecistirmemis olur..Tam okuyamadım yazılanları ama halim sizi korkutsun istemem
Hepimiz dönem olarak hassasız. Bi yanım size anlatayım, belki aynı şeyleri yaşayan vardır dikkatli olalım diyor; bir yanım acaba gereksiz endişeye mi saldım kızları diyor.
Umarım hicbirsey olmaz biran önce evine gidersin Lady çok geçmiş olsunTam okuyamadım yazılanları ama halim sizi korkutsun istemem
Hepimiz dönem olarak hassasız. Bi yanım size anlatayım, belki aynı şeyleri yaşayan vardır dikkatli olalım diyor; bir yanım acaba gereksiz endişeye mi saldım kızları diyor.
Halin bizi korkutmaktan ziyade bize akıl fikir vermiş olur daha çok.Tam okuyamadım yazılanları ama halim sizi korkutsun istemem
Biraz eksik yazmışım kusura bakma canım, saçmalama derken gereksiz endişe falan salmadin onu kastediyorum, birbirimizi bilgilendireceğiz tabii ki, sen iyi ol daSacmalama istersen, paylaş tabii ki de herkes kendini takip etsin ekstra bı durum varsa kimse gecistirmemis olur..
Tam okuyamadım yazılanları ama halim sizi korkutsun istemem
Halin korkutmaktan ziyade aslında bizi de yönlendiriyor ben tecrübesizim ve ne olacak nasıl olacak bilmşyorum o yüzden yol gösteriyor. Ayrıca bunu düşünme şu anda sen iyi ol bebek iyi olsun dualarımız seninle inşallahTam okuyamadım yazılanları ama halim sizi korkutsun istemem
önce vajinal muayene etti rahim uzunluğuna baktı sıkıntı görmedi, tansiyon baktılar o da yolundaydı nts’de de sancı görüntüsü çıkmadı şükür, gidebilirsiniz yorgunluktan olabilir, bebek büyüyor diye baskı yapmış olabilir biraz dinlenin şimdilik sıkıntı yok dediker ve gönderdilerSonuç ne oldu bende 31. Haftadayım benimde belim aşırı ağrıyor karnım taş gibi oluyor
olur mu, iyi ki varız da bilgileniyoruz, birbirimizden öğreniyoruzTam okuyamadım yazılanları ama halim sizi korkutsun istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?