2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Evet bende de ufak bi stres oldu bel ağrılarım oluyor ara ara ve vajina da baskı hissi oluyor dün muayenem vardı ultrasonda bısey cıkmadı ama nst yede girmedim insanın aklı karısıyor her halükarda
Canım senin haftan da ileri benden neden nst sokmadı ki artık bakılsa olurdu. Doktora söylemiş mıydın bu ağrıları? Bende de oluyor bunlar.
Allah bir daha kötü gün göstermesin inşallah canım benim. İnsan öyle zamanlarda oyalanacak bir şeyler arıyor cidden haklısın. Sağol canım amin inşallah senin de hamarat ellerine sağlık valla siz de afiyetle yiyin inşallah
Muhtemelen stresten bende benzer şeyler yasiyorum canım. Ama çok rahatsız hissedersen kendini bekleme hastaneye git tabi. Benim de belimde ağrı bir var bir yok o yüzden aldırış etmiyorum. Cogalirsa ihmal etmem tabi giderim bende. Daha benim randevuma 1 haftadan fazla var. İnşallah bir sıkıntı olmayacak gönlümüzü biraz ferah tutmalıyız.
Bende bu börekten yaptım önce misafirlerime beğenilincede buzluğu doldurdum
Sadece içine yumurtayı sarısı ile birlikte koydum, pişirirken direk çıkarıp pişirdim.

Ellerine sağlık canım benim bu tarif de güzel görünüyor valla
Canım hiç bir şey olmamasına çok sevindim. Geçmiş olsun. Vaktini bekleyecek inşallah.
Tabii ki anlatacaksın bacım benim. Bir de bu karı düşünüp kendine dert etme. Anlatacağız ki burada birbirimize kendimizi ölçüp tartacagiz. İkinci hamileliğim ama ilkinde yasamadigim şeyleri yaşıyorum ve herkesten bir şeyler öğreniyorum aslında. Senin anlattiklarin bize de ışık olacak kendimizi dinleyip anlamamıza yardım edecek. İnşallah sende güzelce kavuşacaksin oğluna. Bakalım sancı var mı yok mu bir şey diyecekler mi merakla bekliyoruz seni. İnşallah vaktini bekleyecek küçük oğlun. Beklemezse de korkma stres olup üzülme her şeyde vardır bir hayr böyle düşün. Zaten kgsu da iyi. Rabbimin belirlediği vakitte sağlıkla gelsin inşallah haberdar et bizi ne haldesin.

İns bacım. Böyle yaşanmış hikayeler duymaya ihtiyacım var
Gönlü güzel bacım. Saol varol. sana da Hızır gibi yetişenler olsun

Kızım sabah kalktı boğazım acıyor dedi. Okula göndermedim. 11.30da hastaneye diye çıktım evden. Saat 17.00 oldu donemedim.

Dr yatış diyor. Dedim yatamam. Kızım evde yalnız ve hasta. gittim ki eve ateşi var. Kıpkırmızı olmuş çocuğum. İlaç verdim. Yemek verdim. Ona da tahlil yapacaklar, sık sık kan alınacak, o yüzden hastaneye gidiyorum dedim.
Ben de aynı düşünüyorum. Ben ısrarla kasılmalarım var demeseydim nst istemeyecekti Dr. Evde kurup kendimizi yemekten daha iyidir. Hastaneye gidip durumdan emin olmak en iyisi.
Bacım sana yazamadım ya. ama ben anlamadım bu işi. Bi geri düşüyor. Bi toparlıyor. Sonra tekrar geri düşüyor. Nedir bu işin hikmeti ? Acaba bi perinatoloğa mı gitmek gerek. Bebeğe giden kan akışlarına bakılsın ?..
Ah ah ins ben de böyle bir hikaye yazarım buraya. Umut olurum başkalarına saol bacım. İns ins
Kuzum gerilme geçen hafta benim serumla yatıştı sancım. Seninki de hemen yatışacak bak gör
İns bacım. İns

sancın düzenli miydi, kaça çıkıyordu ?

Sağol canım desteğin için

Ben sürekli tilki uykusundayım ya bu nedir böyle derin uyku olayı bitmiş

10cc çiş için kalkmak aşırı moralimi bozuyor

Ay bi iki gün girmedim foruma neler olmuş neler
Ben doğum yaptım…
Grubun ilk bebeği hoşgelmiş dünyaya Allahın izniyle çıkar da bu günler anı olarak kalır inş tez zamanda.

lady peacock nst de en azından biraz azalmış sancılar bir şey olmaz inş. Burada bir sürü hamile birbirimize dua ediyoruz

Sadece o zaman mı oldu? Çok şanslısın arkadaşım öksürük, hapşırık birtakım kontrolsüz gelişen gevşemeler sonucu ben hep südüklü gülben
Yok yok benim de aynı öyle normal zamanda dikkat etmediğim bütün aksiyonların sonucu öyle yalnız lavabodan çıkar çıkmaz olunca sinir bozucu oluyor yalnız inş etkisi kalıcı olmaz benim ilk doğumdan sonra az da olsa kalmıştı bunda korkutuyor

Çok geçmiş olsun. Bence yorgunluğa bağlı ve toparlayacak evine döneceksin öyle hissediyorum. Minnakın aceleci olmaz çıkar dinlenirsin inş evinde. Umarım sağ salim en doğru zamanda gelir. Güzel haberlerini bekliyoruz.

lady peacock doktor bir şey dedi mi ? Son nstde kaç çıktı en yüksek sancı ?
Günaydın.
Sabaha karşı yapılan nst de görüp anlayabildiğim 20-30 civarı idi. Hemşire de güzel dedi.

Dr viziteye gelmedi henüz. Hatta şimdi yanımdaki hasta diyor ki bugün cumartesi. Ne zaman müsait olursa gün içinde o zaman gelir

Sen nasılsın ? Taburcu oldun mu, sütün geliyor mu bacım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…