- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.481
Canım senin haftan da ileri benden neden nst sokmadı ki artık bakılsa olurdu. Doktora söylemiş mıydın bu ağrıları? Bende de oluyor bunlar.Evet bende de ufak bi stres oldu bel ağrılarım oluyor ara ara ve vajina da baskı hissi oluyor dün muayenem vardı ultrasonda bısey cıkmadı ama nst yede girmedim insanın aklı karısıyor her halükarda
Allah bir daha kötü gün göstermesin inşallah canım benim.Evet yazmıştım bikac kere çok dikkatlisin
Yok ya bu ara bahsetmiştim kötü bı dönem geçirdim, bu mesgaleler de olmasa stres, üzüntü falan gömülüp gideceğim, kafam meşgul oluyor
Ellerine sağlık afiyetle yersiniz inşallah
Muhtemelen stresten bende benzer şeyler yasiyorum canım. Ama çok rahatsız hissedersen kendini bekleme hastaneye git tabi. Benim de belimde ağrı bir var bir yok o yüzden aldırış etmiyorum. Cogalirsa ihmal etmem tabi giderim bende. Daha benim randevuma 1 haftadan fazla var. İnşallah bir sıkıntı olmayacak gönlümüzü biraz ferah tutmalıyız.Okuduklarımın stresinden mi yoksa benimde ağrım mı var bilmiyorum
Karnım ara ara sertleşiyor sonra yumuşak hafifde ağrım var gibiyarında şehirden kaçıcakcaktık son son tatil yapıcaktık ama gerildim
Ellerine sağlık canım benim bu tarif de güzel görünüyor vallaBende bu börekten yaptım önce misafirlerime beğenilincede buzluğu doldurdum
Sadece içine yumurtayı sarısı ile birlikte koydum, pişirirken direk çıkarıp pişirdim.
Canım hiç bir şey olmamasına çok sevindim. Geçmiş olsun. Vaktini bekleyecek inşallah.kızlar ben de hepimiz gibi telaşlandım hastanedeyim şimdi nts’den çıkmak üzereyim kasığımda 3 gündür ağrı vardı tüm vajinam ağrıyordu diyebilirim, bebek sanki aşağıdaymış gibi bir baskı hissi de vardı, yataktan- koltuktan zar zor doğruluyordum en sonunda dayanamadım hastaneye geldim nts’ye aldılar şükür her şey yolunda. iyi ki gelmişim evde kendi kendimizi yemekten iyidir. gerçekten kalkıp gelmek en mantıklısı.
Tabii ki anlatacaksın bacım benim.Tam okuyamadım yazılanları ama halim sizi korkutsun istemem
Hepimiz dönem olarak hassasız. Bi yanım size anlatayım, belki aynı şeyleri yaşayan vardır dikkatli olalım diyor; bir yanım acaba gereksiz endişeye mi saldım kızları diyor.
İns bacım. Böyle yaşanmış hikayeler duymaya ihtiyacım varSerumla herşey hallolur inşallah
Hep söylüyorum yazıyorum belki görmüşsundur, oğlumda 34 te kontrole gittiğimde sancım çıktı (ben hiç ağrı hissetmiyordum) 2cm acilmam vardı, eli kulağında bekledik 40+6da suyum geldi ertesi gün doğurdum, yani herşey nasip meselesi, vakti saatini bekler inşallah, stres yapma
Gönlü güzel bacım. Saol varol.Ya eve gitmeseydin bir yakının var mı? Sana çantan ihtiyacın getirilseydi. Ben de anadolu yakasındayım. Bir ihtiyacın olursa alır getirirm aracım var. Lütfen bir şeye ihtiyacın olursa söyle Allah yardımcın olsun. Güzel haberler ver lütfen. Biran önce hastaneye dön
Ben de aynı düşünüyorum. Ben ısrarla kasılmalarım var demeseydim nst istemeyecekti Dr. Evde kurup kendimizi yemekten daha iyidir. Hastaneye gidip durumdan emin olmak en iyisi.Kızlar lütfen yaşadığınız anlayamadığınız bütün sancıları dikkate alın. Acaba yorgunluktan mı normal mi falan diye düşünmeden doktorunuza gidin. Nstde sancı olarak gözüken şeyler rahmi yumuşatabilir açılmanız olabilir. Lütfen anlamlandıramadığınız geçmeyen her ağrı için hiç çekinmeden hastaneye doktorunuza gidin bir şeyiniz yoksa da tamam eve git derler en azından
Bacım sana yazamadım ya.Canım kan sulandırıcı kullanmıyorum, detaylıda damarlar iyi çıkmıştı. Tansiyonum da 10/5 çıktı sabah, iki hafta önce aynısı olmuştu bol protein tükettim düzelmişti, şimdi yine gerilemiş yine proteine abanıp deneyeceğim olmazsa başka bir doktora gideceğim İzmire.
Ah ah ins ben de böyle bir hikaye yazarım buraya. Umut olurum başkalarınalady peacock ladycim benim kızda seruvenim böyle başlamıştı 31.hafta hiç hissetmedigim nst de düzenli sancılar. Ciğerleri gelişsin diye iğne yapıldı. Ama sagsaglim 37 ye kadar geldik. İnşallah zamanını beklesin güzel kuzun ♡ stres yapma dualarımız seninle, habersiz birakma bizi
İns bacım. İnsKuzum gerilme geçen hafta benim serumla yatıştı sancım. Seninki de hemen yatışacak bak gör
Sağol canım desteğin içinCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Doktorların konuşmaları bizi nasıl geriyor seni anlıyorum. Ve hamile bir insana böyle küt küt konusulmamasi gerektigini düşünüyorum. Neyseki kendi doktorun sakin biriymis ona güzelce anlatarak insülin dozunu ayarlayabileceginizi umuyorum. İnşallah güzel haberlerle gelirsin buraya. Yavrunu da sağlıkla alacaksın kucağına buna inanıyorum canım benim. Sıkma kendini üzme o tatlı canını bebeğin de üzülmesin..
Ben sürekli tilki uykusundayım ya bu nedir böyle derin uyku olayı bitmişUyuduğum azıcık uykuda da rüyamda burada mesajlasiyorum, kime ne olmuş ne yapmış bakıyorumrüyalarıma giriyorsunuz kızlar
Acayip sancılı bı çiş için kalktım bu arada, yaptığım azcik birşey, uyandigima değse iyiydi
Aynen öyle ya, yattım dön dön uyuyamadim sinir oldum iyice, sebebi de iki damla bişeyBen sürekli tilki uykusundayım ya bu nedir böyle derin uyku olayı bitmiş
10cc çiş için kalkmak aşırı moralimi bozuyor
İnşallah problemsiz atlatacaksin bu süreci bacım, bikac hafta daha sabır inşallahŞimdi çekilen nst de anladığım kadarıyla düşük ve düzensiz sancılar var.
Eki Görüntüle 3592618
Sabaha kadar bir daha cekecekler mi bilmiyorum ama sabah ins vizite dr undan iyi şeyler duyarım
Geçen gün tuvaletten çıktım yani ayağa kalktım ve yine çişim var YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ŞEY Mİ OLUR dedim...Aynen öyle ya, yattım dön dön uyuyamadim sinir oldum iyice, sebebi de iki damla bişeydegmedi yani
Grubun ilk bebeği hoşgelmiş dünyayaBen doğum yaptım…
Haha bu ben ya. Geçen lavabodan çıktım bi hapşurdum olanlar olduGeçen gün tuvaletten çıktım yani ayağa kalktım ve yine çişim var YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ŞEY Mİ OLUR dedim...
Sadece o zaman mı oldu? Çok şanslısın arkadaşımHaha bu ben ya. Geçen lavabodan çıktım bi hapşurdum olanlar oldusinirden ağlayacaktım
Yok yok benim de aynı öyle normal zamanda dikkat etmediğim bütün aksiyonların sonucu öyleSadece o zaman mı oldu? Çok şanslısın arkadaşımöksürük, hapşırık birtakım kontrolsüz gelişen gevşemeler sonucu ben hep südüklü gülben
Çok geçmiş olsun. Bence yorgunluğa bağlı ve toparlayacak evine döneceksin öyle hissediyorum. Minnakın aceleci olmaz çıkar dinlenirsin inş evinde. Umarım sağ salim en doğru zamanda gelir. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar hastaneye geldim. Kan idrar alındı. Nöbetçi Dr karından alttan muayene etti. (Teferruatı biraz rahata geçince söylerim)
Odaya geldim. Nst yapıldı hemen. Sonra bir serum. Ardından yine nst.
Bana bi şey demediler. Hemşire yorum yapmadı. Ben de yattığım için kağıdı göremedim sancılar ne boyutta..
Şeker yüksek çıkıyor. Arada bir çarpıntı geliyor. Hemşire stresten olabilir dedi. Bana sorsanız sakinim derim ama içim depreşiyor demek.
Günaydın.lady peacock doktor bir şey dedi mi ? Son nstde kaç çıktı en yüksek sancı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?