- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.561
Sen eşittir ben demektir.Valla onu öyle görünce bi kendime baktım bi onaallahım dedim ben niye yerimden kalkamıyorum bu arada ayaklarım 35 numara normalde. Düğün sonrası arkadaşın 37 numara ayakkabıları ayağıma olmadı. İlk defa ödem de tuttum neyseki düğün bitti ve eve gidip ayaklarımı duvara dikip yatıcam. Ben de böyle bir gebeşim yapcak bir şey yok
Bir an önce yıkama ütüleme işini yap kuzum. Çok rahatsız hissediyorsan da durma doktora git. Sende görüyorsun ki ihmale gelmiyor artık. Geçmiş olsunÇok ağrım vaaar sadece belim olsa neyse. Her an alttan çıkacak gibi bir kas ağrısı. Sol bacak kalkmıyor. Yıkama ütülemeye gücüm kalır umarım daha 30. haftadayımBir Trakya atasözü var: "İç istemem çalışayım, ep isterim yatayım" Valla hiç kalkasım yok artık
Sen eşittir ben demektir.Bende öyle yerimden zor kalkip işimi ancak yapıyorum millet göbek atıyor, halay çekiyor, hoplayıp zıplıyor baya ödem tutmussun yalnız benim ayaklar da 36 numara topuklularda 35 oluyor hatta ayaklarım akşam bir şişiyor genelde akşamları evde olduğum için bilmiyorum ayakkabılar olur mu ama sanmam olacağını dinlen artık güzel gebesim sen onlara bakma onlar hep gösteriş
Bir an önce yıkama ütüleme işini yap kuzum. Çok rahatsız hissediyorsan da durma doktora git. Sende görüyorsun ki ihmale gelmiyor artık. Geçmiş olsunbenim de bel bitti bugün dinlenmeye çalışıyorum
Of ya o alttan muayene olayı beni de çok sinir ve stres ediyor. Kendimi mümkün olduğunca rahat bırakmaya çalışıyorum ama yok çok sinir bozucu. Hamileliğin en sevmediğim olayı kesinlikle. En azından kontrolün yakınmış kuzum. Sen hazırlığını da bir an önce yap da bir şey olacak olursa afallama. Bakalım inşallah vaktini bekleyecek miniğin..Bakma zaten dalgaya alıyorum ama tırsıyorum. Pazartesi günü kontrol var bakalım. Bütün muayeneleri yapsın alttan muayeneden çok çekiniyorum normalde ama mecbur artık kaçış yok galiba. Çünkü sancı hissediyorum
Ben garip bi şekilde bu çatlamayı seviyorum, söylediğime tuhaf geliyor ama bedenimde bir anı olarak kalacak.Ay bende çatlamışım göbeğimin alt kısmı asla yukardan göremiyorum kaşıntı tutunca bi bakayım dedim de şokkkkko kadar yağlanma işe yaramadı çatlamak kader ve genetikmiş gerçekten
Bugün bende öyle bir dans, bir çiftetelli yetti çekildim köşeme bence biz nazlıyız roman oynayan hamile gördümBugün eşimin en yakın arkadaşının düğünü var oraya geldik. Ben hiç bir şey yapmadım. Sadece dans ettik o kdar. Geldiğimizden beri de oturuyorum. Belim sırtım kopuyor resmen. Daha 29. Haftadayım. Gelinin ablası da hamile 35. Haftadaymış sabahtan beri halay çekiyor. Ben mi nazlıyım diye düşünmeye başladım. Ama birazdan da belim ayrılacakinsan kendini bilmez mi
tamam canım, salı günü randevumRica ederim canım. Randevun ne zamandı? Doktorun ne diyecek bu duruma çok merak ediyorum. Haber et gidince olur mu..
Ben elenatal 2 ye devam ediyorum doktorum doğuma kadar kullancaksın demişti. Önceki hamileliğimde doğumdan sonra da devam etmiştim çok halsizliğim olmuştuKızlar günaydın bu elenetal veya Regenesis Max tarzı folik asit barındıran takviyeleri kullanıyor musunuz hala ? Bunu çok merak ediyorum benim doktorum hala kullanacaksın diyor bazı kaynaklar ilk 3 ay kullanılmalı diyor bazıları 5. Ay vs çok görüş var siz ne yaptınız ?
Birkaç gündür benim de sağ bacağım kalkmıyor neden oluyor acaba kaldırmaya çallışınca da fena bir ağrı oluyor sağ ayağa çorap bile giymek zulümÇok ağrım vaaar sadece belim olsa neyse. Her an alttan çıkacak gibi bir kas ağrısı. Sol bacak kalkmıyor. Yıkama ütülemeye gücüm kalır umarım daha 30. haftadayımBir Trakya atasözü var: "İç istemem çalışayım, ep isterim yatayım" Valla hiç kalkasım yok artık
Kalsiyum inanılmaz önemliymiş emzirme döneminde de eşimin arkadaşının eşi emzirme döneminde kalsiyum eksikliğinden kaynaklı ciddi sağlık sorunları yaşadı2 gün kalsiyum almadım dişlerimin hepsi ağrıyorDiş hassasiyeti değil bildiğin ağrı. Bu hafta süt yoğurt kefir kasıcam anlaşıldı. Aman vitaminleri ihmal etmeyin.
Bir de 3. Trimesterde omega 3 öneriyorlar ben genesis max aldım yeni başladım. Emzirme döneminde de demir ve diğer vitaminlere devam dedi doktor
Ya kendi doktorum o hastanede değildi birazda ondan istemedim. Bide her gecesi para özel hastanenin pekte güvenemedim ne yalan söyliyim. Bide o zamanda forumu okuyordum doğumun filmlerdeki gibi 5 dk da olmadığnı öğrenmiştimSendeki iyi cesaretmiş bana doğum her an başlayabilir deseler yatağı yorganı pijamamı alır yatarım hemen hastaneye korkudan
Ahahhah aynı senin gibiyim. Sonra kendimi gaza getiriyorum hamilesin diye salma kendini diyorum sen yapmazsan kim yapacak diyorum bi hışım kalkıyorum 1 saatlik işi 5 saatte yaptıktan sonrada ağrıdan kasılmadan mahvoluncada her hamile bir olmaz diyorum kendimeÇok ağrım vaaar sadece belim olsa neyse. Her an alttan çıkacak gibi bir kas ağrısı. Sol bacak kalkmıyor. Yıkama ütülemeye gücüm kalır umarım daha 30. haftadayımBir Trakya atasözü var: "İç istemem çalışayım, ep isterim yatayım" Valla hiç kalkasım yok artık
İnan neleri ne zaman alıyorum diye gün içinde saatleri çakıştırmamak çok zor. Demiri kahvaltıda peynir etkilemesin onu sabah içme. Kalsiyum magnezyum d vitamini birlikte oluyor onu gündüz al emilimi fayda etsin. Omega 3 yağ ile emilir onu kahvaltıdan sonra yumurta ve avokadoyla al. Akşam yemekle kan sulandırıcı aman unutma. Kafam çorba yeminle. Bi de yoğun gün geçireceksem yatmadan bulantı ilacıKalsiyum inanılmaz önemliymiş emzirme döneminde de eşimin arkadaşının eşi emzirme döneminde kalsiyum eksikliğinden kaynaklı ciddi sağlık sorunları yaşadı
2 gündür ben de vitaminleri unutuyorum çok sıkıldım artık
Bi de omega 3 alacağız yani şimdi
Aaaa maşallah valla ben hepsini ağzıma tepip işe gidiyorumİnan neleri ne zaman alıyorum diye gün içinde saatleri çakıştırmamak çok zor. Demiri kahvaltıda peynir etkilemesin onu sabah içme. Kalsiyum magnezyum d vitamini birlikte oluyor onu gündüz al emilimi fayda etsin. Omega 3 yağ ile emilir onu kahvaltıdan sonra yumurta ve avokadoyla al. Akşam yemekle kan sulandırıcı aman unutma. Kafam çorba yeminle. Bi de yoğun gün geçireceksem yatmadan bulantı ilacıSürekli saat kovalıyorum fenalık geldi
Veee bende sonradan aynısını düşündüm oraya baktığımda tüm yaşadığım bu süreçleri hatırlayacağım 9 sene beklemenin ne olduğunu, çektiğimiz sancıları, o ilk pıt pıt hareketlerini, sonra gece uykudan uyandırmalarını aslında dediğiniz gibi anıBen garip bi şekilde bu çatlamayı seviyorum, söylediğime tuhaf geliyor ama bedenimde bir anı olarak kalacak.
Deli değilim arkadaşlar anayım ana..
Günaydın ladyGünaydın kızlar.
Son çekilen nst lerde sancı yok denecek kadar iyi sonuç geldi. Ama burada yemeklerde verilen ekmek sanırım benim şekerimi oynatıyor.
Dün şekersiz çay, tuzsuz peynir, 3-4 zeytin bir de ekmek yedim 150 çıkmış.Öğle yemeğinde keza; tarhana çorbası, 3 köfte, zeytinyağlı kabak, yoğurt ve yine o ekmekten yedim. Yine yüksek geldi. Ve ben şekerin burada olmamdan sebep hani kaygıdan yükseldiğini düşünüyordum. Ama anladım ki o ekmek yükseltiyor.
Bugün kahvaltıda sadece peynir, zeytin, şekersiz çayla tokluk şekeri 98 çıktı.
Neticei kelam, nst ler iyi old, kendim de ağrı acı çekmediğim halde, şekerden dolayı biraz daha takip edelim dediler. Sağlık olsun. Geç olsun, güç olmasın derler.
Pozitif tarafından bakmak denilince de biz arkadaşımVeee bende sonradan aynısını düşündüm oraya baktığımda tüm yaşadığım bu süreçleri hatırlayacağım 9 sene beklemenin ne olduğunu, çektiğimiz sancıları, o ilk pıt pıt hareketlerini, sonra gece uykudan uyandırmalarını aslında dediğiniz gibi anıAhahhaha analık delilik zaten
Geçmiş olsun canım,Günaydın kızlar.
Son çekilen nst lerde sancı yok denecek kadar iyi sonuç geldi. Ama burada yemeklerde verilen ekmek sanırım benim şekerimi oynatıyor.
Dün şekersiz çay, tuzsuz peynir, 3-4 zeytin bir de ekmek yedim 150 çıkmış.Öğle yemeğinde keza; tarhana çorbası, 3 köfte, zeytinyağlı kabak, yoğurt ve yine o ekmekten yedim. Yine yüksek geldi. Ve ben şekerin burada olmamdan sebep hani kaygıdan yükseldiğini düşünüyordum. Ama anladım ki o ekmek yükseltiyor.
Neticei kelam, nst ler iyi old, kendim de ağrı acı çekmediğim halde, şekerden dolayı biraz daha takip edelim dediler. Sağlık olsun. Geç olsun, güç olmasın derler.
Günaydın bacım ,Günaydın kızlar.
İyi bari nst ler iyi gelince sen şekere evde çok dikkat ediyorsun zaten çok sorun olmayacaktır korkuttu bebişte yaaGünaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?