2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Sen eşittir ben demektir. Bende öyle yerimden zor kalkip işimi ancak yapıyorum millet göbek atıyor, halay çekiyor, hoplayıp zıplıyor baya ödem tutmussun yalnız benim ayaklar da 36 numara topuklularda 35 oluyor hatta ayaklarım akşam bir şişiyor genelde akşamları evde olduğum için bilmiyorum ayakkabılar olur mu ama sanmam olacağını dinlen artık güzel gebesim sen onlara bakma onlar hep gösteriş
Bir an önce yıkama ütüleme işini yap kuzum. Çok rahatsız hissediyorsan da durma doktora git. Sende görüyorsun ki ihmale gelmiyor artık. Geçmiş olsun benim de bel bitti bugün dinlenmeye çalışıyorum

Bakma zaten dalgaya alıyorum ama tırsıyorum. Pazartesi günü kontrol var bakalım. Bütün muayeneleri yapsın alttan muayeneden çok çekiniyorum normalde ama mecbur artık kaçış yok galiba. Çünkü sancı hissediyorum

Of ya o alttan muayene olayı beni de çok sinir ve stres ediyor. Kendimi mümkün olduğunca rahat bırakmaya çalışıyorum ama yok çok sinir bozucu. Hamileliğin en sevmediğim olayı kesinlikle. En azından kontrolün yakınmış kuzum. Sen hazırlığını da bir an önce yap da bir şey olacak olursa afallama. Bakalım inşallah vaktini bekleyecek miniğin.. kontrolde de güzel haberler alacaksın inşallah

Ay bende çatlamışım göbeğimin alt kısmı asla yukardan göremiyorum kaşıntı tutunca bi bakayım dedim de şokkkkk o kadar yağlanma işe yaramadı çatlamak kader ve genetikmiş gerçekten
Ben garip bi şekilde bu çatlamayı seviyorum, söylediğime tuhaf geliyor ama bedenimde bir anı olarak kalacak.
Deli değilim arkadaşlar anayım ana..

Bugün bende öyle bir dans, bir çiftetelli yetti çekildim köşeme bence biz nazlıyız roman oynayan hamile gördüm

Rica ederim canım. Randevun ne zamandı? Doktorun ne diyecek bu duruma çok merak ediyorum. Haber et gidince olur mu..
tamam canım, salı günü randevum
Ben elenatal 2 ye devam ediyorum doktorum doğuma kadar kullancaksın demişti. Önceki hamileliğimde doğumdan sonra da devam etmiştim çok halsizliğim olmuştu

Birkaç gündür benim de sağ bacağım kalkmıyor neden oluyor acaba kaldırmaya çallışınca da fena bir ağrı oluyor sağ ayağa çorap bile giymek zulüm

2 gün kalsiyum almadım dişlerimin hepsi ağrıyor Diş hassasiyeti değil bildiğin ağrı. Bu hafta süt yoğurt kefir kasıcam anlaşıldı. Aman vitaminleri ihmal etmeyin.
Bir de 3. Trimesterde omega 3 öneriyorlar ben genesis max aldım yeni başladım. Emzirme döneminde de demir ve diğer vitaminlere devam dedi doktor

Kalsiyum inanılmaz önemliymiş emzirme döneminde de eşimin arkadaşının eşi emzirme döneminde kalsiyum eksikliğinden kaynaklı ciddi sağlık sorunları yaşadı

2 gündür ben de vitaminleri unutuyorum çok sıkıldım artık

Bi de omega 3 alacağız yani şimdi

Sendeki iyi cesaretmiş bana doğum her an başlayabilir deseler yatağı yorganı pijamamı alır yatarım hemen hastaneye korkudan
Ya kendi doktorum o hastanede değildi birazda ondan istemedim. Bide her gecesi para özel hastanenin pekte güvenemedim ne yalan söyliyim. Bide o zamanda forumu okuyordum doğumun filmlerdeki gibi 5 dk da olmadığnı öğrenmiştim bişey olursa kendi doktoruma giderim diyerekten çıkmıştım hey gidi zaman.
Ahahhah aynı senin gibiyim. Sonra kendimi gaza getiriyorum hamilesin diye salma kendini diyorum sen yapmazsan kim yapacak diyorum bi hışım kalkıyorum 1 saatlik işi 5 saatte yaptıktan sonrada ağrıdan kasılmadan mahvoluncada her hamile bir olmaz diyorum kendime bu sefer vicdan azabı ya bebeğe bişey olsa ya doğumu başlatırsan zorlama kendini falan kendimle hep bi konuşma halindeyiz

İnan neleri ne zaman alıyorum diye gün içinde saatleri çakıştırmamak çok zor. Demiri kahvaltıda peynir etkilemesin onu sabah içme. Kalsiyum magnezyum d vitamini birlikte oluyor onu gündüz al emilimi fayda etsin. Omega 3 yağ ile emilir onu kahvaltıdan sonra yumurta ve avokadoyla al. Akşam yemekle kan sulandırıcı aman unutma. Kafam çorba yeminle. Bi de yoğun gün geçireceksem yatmadan bulantı ilacı Sürekli saat kovalıyorum fenalık geldi

Aaaa maşallah valla ben hepsini ağzıma tepip işe gidiyorum unutursam da neyse akşam teperim hepsini diyorum

Ben garip bi şekilde bu çatlamayı seviyorum, söylediğime tuhaf geliyor ama bedenimde bir anı olarak kalacak.
Deli değilim arkadaşlar anayım ana..
Veee bende sonradan aynısını düşündüm oraya baktığımda tüm yaşadığım bu süreçleri hatırlayacağım 9 sene beklemenin ne olduğunu, çektiğimiz sancıları, o ilk pıt pıt hareketlerini, sonra gece uykudan uyandırmalarını aslında dediğiniz gibi anı Ahahhaha analık delilik zaten

Günaydın kızlar.

Son çekilen nst lerde sancı yok denecek kadar iyi sonuç geldi. Ama burada yemeklerde verilen ekmek sanırım benim şekerimi oynatıyor.

Dün şekersiz çay, tuzsuz peynir, 3-4 zeytin bir de ekmek yedim 150 çıkmış. Öğle yemeğinde keza; tarhana çorbası, 3 köfte, zeytinyağlı kabak, yoğurt ve yine o ekmekten yedim. Yine yüksek geldi. Ve ben şekerin burada olmamdan sebep hani kaygıdan yükseldiğini düşünüyordum. Ama anladım ki o ekmek yükseltiyor.

Bugün kahvaltıda sadece peynir, zeytin, şekersiz çayla tokluk şekeri 98 çıktı.

Neticei kelam, nst ler iyi old, kendim de ağrı acı çekmediğim halde, şekerden dolayı biraz daha takip edelim dediler. Sağlık olsun. Geç olsun, güç olmasın derler.

Günaydın lady

Bende ondan mı dicektim ama okudukça anladım ki yediklerim o zaman 34. Haftasında arkadaşımda aynı şekilde yatış yapıldı çok sancısı vardı şekeri zaten sınırdaydı hastanede iyice yükseldi stresten. Üstüne birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Hepsi geçti hatta bebek gelmek istemedi sonrasında sezaryana aldılar şimdi 4 aylık

Biraz daha müşahade altında kalmaktan zarar gelmez takip edilsin bakalım inşallah yarına da çıkmış olursun bence

Pozitif tarafından bakmak denilince de biz arkadaşım
Çoğu gitti azı kaldı sağlıkla gelsinler sağlıkla geçsin sürecimiz

Geçmiş olsun canım,
Güzel beslen ve dikkat et bol bol dinlen

Günaydın bacım , sancı durumunun daha iyi olmasına çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda çıkıp evine döneceksin. Ekmeği yemeyince daha düşük çıktı yani. Böyle giderse Bir süre sonra evine gönderirler diye düşünüyorum. İnşallah daha da güzel haberlerini bekliyoruz

İyi bari nst ler iyi gelince sen şekere evde çok dikkat ediyorsun zaten çok sorun olmayacaktır korkuttu bebişte yaa

Kendi telasimdan burayi sessiz takip ettim
oncelikle L lavienroselove erkenci minik kus insallah en kisa surede evine , kucagina gelecek surec olarak elbette cok zor bir surec ama cok sukur ki en sorunsuz sekilde atlatiyorsunuz dualarimiz sizinle
lady peacock yaa bir anda herseyi tersine donmus gibi oldu ama cok sukur sizdende iyi haberler geldi Gelmis gecmis olsun. Dilerim birdaha minikoo seni korkutmadan zamaninda gelir
Insallah hepimiz icin bu surec boyle gider
Taranta benimde bebe 2 hafta geriden geliyordu bu hafta 1 haftaya dusmus 10 gunde 423 gr almis.Protein agirlikli beslendim ama Doktoruma gore yedigim ictigimle hic alakasi yok. Bebeginin zaten dogum kilosu suandan belli
Diyor.Neyin dogru oldugunu gercekten bilemiyorum ama saglikli beslenmeye devam edecegim.Ayrica bu kafaya takilacak bir durum degil diyor doktorum cunku her bebek 3 kilo ustu dogacak diye birsey yok bazi bebeklerde minik dogmali ve dogum kilosu ileri donemdeki gelisme sureciyle hic alakali degil diyor. O yuzden ufakta dogsa hic dert edilecek birsey degilmis.bende artik kabullendim. 2,5 kilo olsun yeter ne yapalim yeter ki organ gelisimi saglikli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…