- 10 Aralık 2017
- 2.081
- 8.094
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.521
Ben de rüyamda buradaydım, birine küfür edip banlanıyordumUyuduğum azıcık uykuda da rüyamda burada mesajlasiyorum, kime ne olmuş ne yapmış bakıyorumrüyalarıma giriyorsunuz kızlar
Acayip sancılı bı çiş için kalktım bu arada, yaptığım azcik birşey, uyandigima değse iyiydi
Kolay gelsinnsu yani bebeğin suyu kokulu bişeymi? Bazen akıntı artışı oluyı bayada sıvı ve biraz kötü kokulu gibi. Daha önce hiç suyum gelmedi acaba su sızıntısımı nasıl anlarım bilemedim. Kontrolüm salı günü. Doktorada bildireceğim.
Dur şimdi ban falan yeme en aktif olduğumuz donemlerde, kimseye bu kadar büyük hakaretler yazmaBen de rüyamda buradaydım, birine küfür edip banlanıyordum(küfür de şey, salak yazmışım)
Umarım çok daha iyisindir. Doktor geldi mi acaba? Bu saate kadar bekletmemiştir umarım kontrolü.Günaydın.
Sabaha karşı yapılan nst de görüp anlayabildiğim 20-30 civarı idi. Hemşire de güzel dedi.
Dr viziteye gelmedi henüz. Hatta şimdi yanımdaki hasta diyor ki bugün cumartesi. Ne zaman müsait olursa gün içinde o zaman gelir
Sen nasılsın ? Taburcu oldun mu, sütün geliyor mu bacım ?
Şu an ben de aynıyım, acele etmiyordum kıyafetler konusunda, dedim hazır dursun kenarda. Zaten benim yirmili haftaların başından beridir yalancı sancılarım oluyor, tedbirli olmak iyidirKızlar bende bugn bebek kıyafetlerini yıkamaya start verdim. Bütün hepsini döktüm etiketlerini kestim beyazlardan başladım sırayla yıkıyorum. Bugn yıkamayı bitirip yarında ütü,yerleştirme ve çanta yapma kısmını tamamlamak istiyorum. Bazı bebişlerin aceleci çıkması beni gaza getirdi. Hafta içide emzik biberon gibi sterilize edilcek şeyleri hallederim inş. Onun dışında bel ve sırt ağrısı bendede var. Uykularım çk düzensiz dönerken ağrıyla uyanıyorum. Magnezyum kullanırsam kramplarım bi tık iyi 2 ye çıkarırsam ishal yapıyor. Kullanmazsam zaten acıdan kıvranıyorum. Muz ve sade sodayı arttırma kararı aldım. Birde bebiş kilo alsın diye patates ceviz kaşara abancamzaten sezeryan doğum olacak tosun tombalak bişi olsun ele avuca gelsin nasipse. Bişey sormak istiyorum birde rahimden gelen su yani bebeğin suyu kokulu bişeymi? Bazen akıntı artışı oluyı bayada sıvı ve biraz kötü kokulu gibi. Daha önce hiç suyum gelmedi acaba su sızıntısımı nasıl anlarım bilemedim. Kontrolüm salı günü. Doktorada bildireceğim.
İyi yaptın tam dediğin gibi her koyun kendi bacağından...Gaza gelenler kulübüne bende eklendim kızlar. Valizi hazırladım, anne bebek çantasını hazırladım. Bir banyoyu, duşakabini temizledim. Yavaş yavaş sağı solu temizliyorum. Belim ağrıdı oturdum az dinleneyim diye. Doğum olursa ev temiz olsun diye. Malum her koyun kendi bacağından asılır demişler kimseden fayda yok kendi işimizi kendimiz göreceğiz artık yavaş yavaş ne yapalımyalnız belim fena ağrıyor yorgunluktandır diye düşünüyorum. Kaç gündür valize koymamistim kıyafetleri, sanki koyunca bebek gelecek, doğum olacak gibi hissediyordum saçma bir şekilde. Baktım ki iş ciddi boyutlara geldi hadi hadi hazırlan artık dedim
Yasal süre bitimi 37+0dır daha fazlasını gebe istese bile çalıştıramazlar kanunen yasakBilmiyorum ki. Bana çalışabilir aldıktan sonra ne zaman izne çıkacaksanız o zaman çalışamaz almanız lazım. Onu 37+3 veya 4te bile alsanız olur hatta dediler
Yok kız normalde pek durmam da hamilelikte Dr dikkat et deyince azaltmistim. Gene de durmuyordum da bugün fena yoruldum valizi hazirlamadan önce de bir sürü iş yaptım. Şimdi mutfağı toparlayacagimİyi yaptın tam dediğin gibi her koyun kendi bacağından...
Fazla harekete alışkın değilsen bı süre ağrır, harekt ettikce acilirsin, benim temizlik yaptıkça yapasm geliyor iyice açıldım rahatladım
Dinlen artık daha zorlama, sonrasinda acayip kasilmali sancı yapiyor, başına iş bulma akşam akşamYok kız normalde pek durmam da hamilelikte Dr dikkat et deyince azaltmistim. Gene de durmuyordum da bugün fena yoruldum valizi hazirlamadan önce de bir sürü iş yaptım. Şimdi mutfağı toparlayacagimboş durmak yok senin oğlan vaktini doldurmuş geçmiş öyle olunca belki bir rahatlik vardır nasıl olsa daha gelmez diye ben ürke ürke yapıyorum erken gelirse diye hem belim ağrıyor hem alttan bir dürtme mevcut
Ay tamam kuzum mutfağı da topladım bir çay koydum tamam artık yetsin gerisi yarın. Doğru diyorsun zorlamamak lazım zaten ağrım var cogalmasinDinlen artık daha zorlama, sonrasinda acayip kasilmali sancı yapiyor, başına iş bulma akşam akşam
Oy çok şükür bana da iyi gibi geldiii. Genelde haftasonu hasta taburcu etmeyi sevmezler. Belki pazartesiye kadar yatarsın hem takip olmuş iyi olurCanım kızlar. Yazamadım..
Sabah Dr geldi. Dün akşam yatmışsın, bugün takip edelim seni dedi.
Nstserum nst rutinine devam..
Az once çekilen nst bence gayet iyiydi. Hemsire de geldi aynısını söyledi.Eki Görüntüle 3592965
Bakalım dr bu serum ve nst leri yeterli bulup beni taburcu eder mi yoksa biraz daha müşahede mi edelim der?..
Serumdan elim, yüzüm, ayaklarım balon gibi şiştivaris çorabı verdiler.
Bu arada vajinal alıntı konusunda yazmışsınız. Benim hamileliğime başından beri bitmeyen bi akıntım var. Günde 2-3 çamaşır değiştiriyorum. Arada aklıma, acaba bu amniyotik sıvı mı diye geliyor ama aylardır varolan bi şey. Eğer bebeğin sıvısı olsaydı, bu zamana kadar illa kontrollerde Dr bi azalmadan bahsederdi.
İns bacım. Böyle yaşanmış hikayeler duymaya ihtiyacım var
Gönlü güzel bacım. Saol varol.sana da Hızır gibi yetişenler olsun
Kızım sabah kalktı boğazım acıyor dedi. Okula göndermedim. 11.30da hastaneye diye çıktım evden. Saat 17.00 oldu donemedim.
Dr yatış diyor. Dedim yatamam. Kızım evde yalnız ve hasta.gittim ki eve ateşi var. Kıpkırmızı olmuş çocuğum. İlaç verdim. Yemek verdim. Ona da tahlil yapacaklar, sık sık kan alınacak, o yüzden hastaneye gidiyorum dedim.
Ben de aynı düşünüyorum. Ben ısrarla kasılmalarım var demeseydim nst istemeyecekti Dr. Evde kurup kendimizi yemekten daha iyidir. Hastaneye gidip durumdan emin olmak en iyisi.
Bacım sana yazamadım ya.ama ben anlamadım bu işi. Bi geri düşüyor. Bi toparlıyor. Sonra tekrar geri düşüyor. Nedir bu işin hikmeti ? Acaba bi perinatoloğa mı gitmek gerek. Bebeğe giden kan akışlarına bakılsın ?..
Ah ah ins ben de böyle bir hikaye yazarım buraya. Umut olurum başkalarınasaol bacım. İns ins
İns bacım. İns
sancın düzenli miydi, kaça çıkıyord
Canım kızlar. Yazamadım..
Az once çekilen nst bence gayet iyiydi. Hemsire de geldi aynısını söyledi.Eki Görüntüle 3592965
Bakalım dr bu serum ve nst leri yeterli bulup beni taburcu eder mi yoksa biraz daha müşahede mi edelim der?..
Bu arada vajinal alıntı konusunda yazmışsınız. Benim hamileliğimin başından beri bitmeyen bi akıntım var. Günde 2-3 çamaşır değiştiriyorum. Arada aklıma, acaba bu amniyotik sıvı mı diye geliyorama aylardır varolan bi şey. Eğer bebeğin sıvısı olsaydı, bu zamana kadar illa kontrollerde Dr bi azalmadan bahsederdi.
Ay bacım çok sevindim daha iyi olmasına azalmasına. İnşallah doktor da yeterli bulacak ve taburcu olup evinde gününü zamanını bekleyeceksin.Canım kızlar. Yazamadım..
Bu arada vajinal alıntı konusunda yazmışsınız. Benim hamileliğimin başından beri bitmeyen bi akıntım var. Günde 2-3 çamaşır değiştiriyorum. Arada aklıma, acaba bu amniyotik sıvı mı diye geliyorama aylardır varolan bi şey. Eğer bebeğin sıvısı olsaydı, bu zamana kadar illa kontrollerde Dr bi azalmadan bahsederdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?