- 21 Ekim 2024
- 1.995
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.801
Dönem dönem su az çok dönebiliyor bol su ic en az 3 litre canım bebişin kilosuna birsey dedi mi aynı kılodaydı benim bebiş doktor 200 gr düşük demişti de banaKizlar kontrole gittim bebis 1840 gr 42 cm ama doktor suyun az dedi ne yapmam lazım stres oldum
Bence normaldir gibiHiç hareket yok diyorum üç saat dört saat sonra başlıyor taklaya tekmeye rutin sürekliden, seyrege geçti iki gündür, anlamadım ki büyüdüğü için desem daha güçlü aslında daha hissedilir olurdu hareketleri, yarın kontrolüm.var bakalım öğreneceğim sebebini, çok teşekkür ederim
Sizden başka kimim var damlarim.hemen burayaBence normaldir gibiyine de bizi habersiz bırakma kuzucum
İnanılmaz canım istiyo rüyamda bile görüyorumKızlar tütün kullanan var mı ? Ben bıraktım ama canım hala çok çekiyor neredeyse içmeyeli 7 ayı geçti ama hala ağzımda tadı var malesef… emzirirken de süte geçiyor diyorlar ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Geçmiş olsun evinin tadını çıkarTaburcu olup eve geldim bacım.Duş aldım, güzel bi yemek yedim. Mutluluk buymuş meğer
İlaç reçete etmediler. Pazartesi kendi Dr uma randevum var bakalım. Magnezyum takviyesi tavsiye ettiler. Kasılmaları azalttığı için.
Gelişimi için hatasıyla uyumlu dedi 1850 gram 42 cm dediKorkma, 33.haftadasin sakin oll, gelişimi nasıl, bol su iç, şeker sıkıntın yoksa bolca deveci armudu ve havuç suyu bulamazsan bolca havucu ye, inşallah guzelce atlatirsiniz canım benim stres yapma sakın
32+2yim haftasiyla uyumlu dedi banaDönem dönem su az çok dönebiliyor bol su ic en az 3 litre canım bebişin kilosuna birsey dedi mi aynı kılodaydı benim bebiş doktor 200 gr düşük demişti de bana
Şükür gelişim problemi yokmus, stres yapma sen kendini üzmeGelişimi için hatasıyla uyumlu dedi 1850 gram 42 cm dedi
Bi ton ağladım salak gibiŞükür gelişim problemi yokmus, stres yapma sen kendini üzme
32+0 da gittim 1800 gram dedi 200-250 gram eksik kılosu dedi de bana doktorum ondan sordum32+2yim haftasiyla uyumlu dedi bana
Hayır lütfennnn bebişinde etkilenir bol su içersen deveci armutu yersen hicbirsey olmaz günümüz günümüzü tutmuyor canını sıkma düzelir diğer kontroleBi ton ağladım salak gibi
Valla bilmiyorum ki bana öyle bisey demedi32+0 da gittim 1800 gram dedi 200-250 gram eksik kılosu dedi de bana doktorum ondan sordum
Ya analigin şanindan o salya sümüklükBi ton ağladım salak gibi
Cihazlardan kaynaklı oynamada oluyorValla bilmiyorum ki bana öyle bisey demedi
Ay bana da niyeyse orada yediğim yiyecekler güzel geliyor kahvaltı saati gelsin diye 1 saat öncesinde uyanıp beklemişliğim varSihatler olsun, Afiyet olsun kokmuş yumurta zeytin peynirden sonra bı yemek iyi gelmiştir
Oğlumda bana da güzel gelmişti kahvaltılar, hatta krem peynirle vişne reçelini ekmeğe sürüp yeme alışkanlığı edindim hastanede acayip lezzetli geliyorduAy bana da niyeyse orada yediğim yiyecekler güzel geliyor kahvaltı saati gelsin diye 1 saat öncesinde uyanıp beklemişliğim var
Ben hazırlamadıkça bana hazır gelen her şey tatlı oluyo mesela...Ay bana da niyeyse orada yediğim yiyecekler güzel geliyor kahvaltı saati gelsin diye 1 saat öncesinde uyanıp beklemişliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?