2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
32+1 1800 grama geride mi dedi?! Bu bilgi hatalı tam ideal kiloda sizinki

Ben hazırlamadıkça bana hazır gelen her şey tatlı oluyo mesela...
Hdudjdhsh çok mantıklı, o dönem şu her şeyin tiksindirdiği dönemdi evde kahvaltı diye çubuk kraker kemirirken hastanede ekmeği peynire bandım öyle bir gözüm dönmüştü

Ya teşekkür ederim

Benimde 32+2di kilosuna 1850 dedi normal dedi bence takma kafana

Ultrason ölçümünde 30-31 haftayla uyumlu gözüküyor ama. Ordaki bilgilerde. Acaba her cihazda farklımı bu?
Okuduğum kaynaklarda 1700-1800 gram yazıyor. Cihazın hesabı varsayıma göre kilo hesaplıyor bir de gerçekten ölçmüyor. Protein ağırlıklı beslenmeye devam et canım, biz 2 hafta geriden geliyoruz yakında yumurtlayacağım ya da gıdaklayacağım doğumdan sonra eti yumurtayı çıkarıcam hayatımdan öyle zorlaya zorlaya yiyorum

Bende aynı durumdayım ama takılmadım 2 kılo olması lazımdı dedi benimde 1800 32+0 da

Benim de 33. Haftada o civarda ölçtü ve bısey demedi yani sorun olsa söylerdi tahminim bilemedim ki , belki öncekine göre kısaldıgı için öyle demiştir

Of hiç sorma ya benim yaşadığım yerde hiç güzel eve servis yapan yer yok sadece pideci var

fastfood zincirleri istiyor canım ama evde köfte yapıyoruz
Pideyi güzel yapıyorlar mı bari, kaç aydır denemediğim pideci kalmadı hiçbiri hoşuma gitmedi bı koku var, bugün kendim yaptım özene özene, top oynarken unutmuşuz fırınin süresi bitti ama sıcağından biraz kurumuş keyfim kaçtı, bana pideler yaramadi uzun süredir

Ahahha ben arada girip bakıyorum çünkü haziran da doğuracağımı hissediyorum
Arada bende bakıyorum da bugün bikac kişiyi daha gördüm oralarda gezen
Ben %90 Haziran'da doğuracakmışım ama mental olarak hazır değilim çantam da hazır değil
Kız çantanı bari hazirla.bayram yorgunluğu bilmem ne derken vakit çabuk atar

Arada bende bakıyorum da bugün bikac kişiyi daha gördüm oralarda gezen

Kız çantanı bari hazirla.bayram yorgunluğu bilmem ne derken vakit çabuk atar
Doğurcam ben diye evden çıkmam ki hahahaha

Ev de yeni temizlendi çok şükür kimseyi de alamam

halılar da yıkamada bi bebek kıyafeti yıkayıp ütülemek kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…