2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Selamlar herkese. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. 32+1 iz 1800 gr çıktı haftasından 1 hafta gerideymiş gelişimi. Hep ilerdeydi böyle bişey duyunca üzüldüm bebeğe bakamadım besleyemedim gibi hissettim 😑 sonra ölçümlerde hata payı olduğunu düşündüm kendimi rahatlattım. Çk hızlı kg alıyordum son 1 ayda 1 kg aldım şaşırmıştım nasıl almadım diye. Başı yukardaymış midemi sıkıştırıyo iştahım azaldı daha az yiyorum sebebi o belkide. Ve ayaklar aşağıda olduğu için sık tuvalete gitme güncellememiz geldi 😑 çamaşırım daha hızlı kirleniyor vs. Hepimiz güzel haberler alalım 🤗
32+1 1800 grama geride mi dedi?! Bu bilgi hatalı tam ideal kiloda sizinki

Ben hazırlamadıkça bana hazır gelen her şey tatlı oluyo mesela...
Hdudjdhsh çok mantıklı, o dönem şu her şeyin tiksindirdiği dönemdi evde kahvaltı diye çubuk kraker kemirirken hastanede ekmeği peynire bandım öyle bir gözüm dönmüştü 😅

Ya analigin şanindan o salya sümüklük 😂

Şöyle düşün gelişimi iyi, su an müdahale edilecek bı durum yok, suyla bikac günde toparlanilabilir bı durum sizintin yoksa,
Sizintin olsa da bı süre daha idare eder, şu süreçte de bir gün bir gündür, Allah vakti zamanını bekletsin olaki erken gelesi tuttu, gelişimi normalse hiç sıkıntı olmaz inşallah❣️

kendini yipratip üzme kalk su iç haydii 😊
Ya teşekkür ederim 🥹💗💗💗

Selamlar herkese. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. 32+1 iz 1800 gr çıktı haftasından 1 hafta gerideymiş gelişimi. Hep ilerdeydi böyle bişey duyunca üzüldüm bebeğe bakamadım besleyemedim gibi hissettim 😑 sonra ölçümlerde hata payı olduğunu düşündüm kendimi rahatlattım. Çk hızlı kg alıyordum son 1 ayda 1 kg aldım şaşırmıştım nasıl almadım diye. Başı yukardaymış midemi sıkıştırıyo iştahım azaldı daha az yiyorum sebebi o belkide. Ve ayaklar aşağıda olduğu için sık tuvalete gitme güncellememiz geldi 😑 çamaşırım daha hızlı kirleniyor vs. Hepimiz güzel haberler alalım 🤗
Benimde 32+2di kilosuna 1850 dedi normal dedi bence takma kafana

Ultrason ölçümünde 30-31 haftayla uyumlu gözüküyor ama. Ordaki bilgilerde. Acaba her cihazda farklımı bu?
Okuduğum kaynaklarda 1700-1800 gram yazıyor. Cihazın hesabı varsayıma göre kilo hesaplıyor bir de gerçekten ölçmüyor. Protein ağırlıklı beslenmeye devam et canım, biz 2 hafta geriden geliyoruz yakında yumurtlayacağım ya da gıdaklayacağım 😰 doğumdan sonra eti yumurtayı çıkarıcam hayatımdan öyle zorlaya zorlaya yiyorum

Bende aynı durumdayım ama takılmadım 2 kılo olması lazımdı dedi benimde 1800 32+0 da

kızlar selamlar, 31+2’de doktordan çıktım az önce, ne yazık ki durumlar biraz tatsız. bebeğin sağlığı kilosu boyu vs okey ama rahim ağzımı 27mm ölçtü doktor ve yüzü düştü. kısalmış dedi. daha erken kısalması için dedi nst istedi, yine sancı çıkmadı şükür. 3 gün rapor yazdı işe gitme, evde dinlen dedi progestan verdi sabah-akşam kullanmam için. önümüzdeki hafta yeniden kontrole çağırdı. eğer ağrın sancın olursa direkt hastaneye gel, ciğer geliştirici iğne yapmamız gerekir açılman olursa dedi. aynı sorunu yaşayan var mı benim gibi rahim ağzı kısalan? ya da düzelir mi, sizce ne yapmam lazım?
Benim de 33. Haftada o civarda ölçtü ve bısey demedi yani sorun olsa söylerdi tahminim bilemedim ki , belki öncekine göre kısaldıgı için öyle demiştir

Of hiç sorma ya 😍 benim yaşadığım yerde hiç güzel eve servis yapan yer yok sadece pideci var 😒

fastfood zincirleri istiyor canım ama evde köfte yapıyoruz 🥺
Pideyi güzel yapıyorlar mı bari, kaç aydır denemediğim pideci kalmadı hiçbiri hoşuma gitmedi bı koku var, bugün kendim yaptım özene özene, top oynarken unutmuşuz fırınin süresi bitti ama sıcağından biraz kurumuş keyfim kaçtı, bana pideler yaramadi uzun süredir 😂😂

Ahahha ben arada girip bakıyorum çünkü haziran da doğuracağımı hissediyorum 😂😂😂
Arada bende bakıyorum da bugün bikac kişiyi daha gördüm oralarda gezen 😂
Ben %90 Haziran'da doğuracakmışım ama mental olarak hazır değilim çantam da hazır değil 🤣🤣🤣
Kız çantanı bari hazirla.bayram yorgunluğu bilmem ne derken vakit çabuk atar 😂

Arada bende bakıyorum da bugün bikac kişiyi daha gördüm oralarda gezen 😂

Kız çantanı bari hazirla.bayram yorgunluğu bilmem ne derken vakit çabuk atar 😂
Doğurcam ben diye evden çıkmam ki hahahaha

Ev de yeni temizlendi çok şükür kimseyi de alamam 🤪🤪🤪🤪

halılar da yıkamada bi bebek kıyafeti yıkayıp ütülemek kaldı 🥲🥲🥲

Back
X