- 2 Haziran 2022
- 216
- 300
- 53
- 27
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #16.781
Kizlar kontrole gittim bebis 1840 gr 42 cm ama doktor suyun az dedi ne yapmam lazım stres oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şehir hastanesi canım bende kendisi bakar sanıyordum ama beni ultrasona sevk etti onlar baktı bi nevi de iyi oldu farklı bi gözden bakıldı dinledim hoşuma da gitmedi değil neyse ki aldım ama çalışır raporunuNasıl ya ben de öyle sanıyorumperşembe de ben gideceğim dr dedi ki o gün gel raporunu düzenleyelim. Ben de bi ultrason bakar kendisi sonra da raporu çıkartır diye düşündüm
siz devlet hastanesinde mi çalışıyorsunuz?
Başı çok kalabalıktı ya o yüzden gönderdi yada hastanenin sistemi böyle bende anlayamadım canımAaa ben tam 32+0'da gittiğimde asistanı hazırlayıp verdi direkt? Doktor niye kendi usg ile bakmıyor?
Benim bir öğrencimin annesi suyun fazla şekerden olabilir dediler ama 2 ay önce 39. Haftada normal doğum yaptı. Mutlaka başka bir doktorun da fikrini alın derimMerhaba kızlar suyu fazla olanlar veya çevrenizde olup normal doğum yapanlar var mıbirbirimize umut olalaım
Geçen hafta bende 32+0 da gittim ultrasonla baktı ve çalışabilir raporumu verdi doktorum. Ayrı bir yere göndermediaz önce doktorumun yanına gittim 32. hafta çalışır raporu alayım diye bende sanıyorum ki doktor bana aa 32 olmuşsun al bu raporun diyecek :) ultrason bölümüne gönderdi obsestrik usg çekineceğim çalışan olmama rağmen öğleden sonraya verdi gel çekelim dedi hiç de sandığım gibi değilmiş bu işler :)
Bende beyaz tenliyim aynı dediğiniz gibi oldu göğüslerim ilk hamileligimde de böyle olmuştu. Bebeklerin ilk doğduğunda sadece koyu renkleri gorebildigini bu yüzden göğüslerin karardigini okumuştum.Ya utanıyorum da nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Göğüslerin halka kısmı kopkoyu oldu tam ona gözüm alıştı gibi derken aşağı kısımlar da tövbe tövbe yine kopkoyu. İnş geçiyordur. Bildiğin 2 bölge ırk değiştirmiş gibi. Beyaz tenliyim ama neden renk değişimleri bu kadar fazla oldu geçici mi nasıl açıcaz anlamadım. Seninki de dert mi demeyin oturup ağlayasım varKız bu ben miyim diyen teyze gibiyim
Geçmiş olsun canımAh güzel bacım, saol varol
İns bi gun oturup bi çay içelim.
Tanışmak isteyen varsa herkes davetlidir
Sen Lütfi Kırdar’da mı çalışıyordun ? Öyleyse çok yakınmışız
Göztepe Süleyman Yalçın’dayım.. Daha doğrusu taburcu oldum.Eşimi bekliyorum bahçede.
Eve gidem de güzel bir duş alam![]()
Ben iyiyim her gün hastaneye gidip geliyorum görmek için. Bebek de iyiye gidiyo ama ne zaman çıkar ne olur söylemiyolar hiç
Bende geçenlerde ilk muayeneme gittim ve banada öyle geldi nedense, hemen folik asit önerdi felan.. siz hala ona mı gidiyorsunuzBende filiz sarp ama biraz donuk geliyor bana
Folik asit hepsi öneriyor, gebelikten önce plan varsa da kullanılması öneriliyor, soğukluk hissetme sebebin folik asitse gebelikte ilk önerilen şeyBende geçenlerde ilk muayeneme gittim ve banada öyle geldi nedense, hemen folik asit önerdi felan.. siz hala ona mı gidiyorsunuz
Bol su, deveci armudu, havuç suyu biraz sıkıntıli sıkmak falan ama diğer ikisiyle halledersin inşallah, biraz yukselse bikac hafta daha atarsa iyi olur, doktor neler dedi??Kizlar kontrole gittim bebis 1840 gr 42 cm ama doktor suyun az dedi ne yapmam lazım stres oldum
Çok şükür ya evinde daha rahat dinlenirsin, geçmiş olsun bı süre uslu duruntaburcu oldum.Eşimi bekliyorum bahçede.
Eve gidem de güzel bir duş alam![]()
Avukatısınız sanırım :)) Tabikide folik asit yüzünden değil tavrı donuk geldi aajdhdjsjsjsFolik asit hepsi öneriyor, gebelikten önce plan varsa da kullanılması öneriliyor, soğukluk hissetme sebebin folik asitse gebelikte ilk önerilen şey![]()
Boşver onu, sen nasilsin, ben kaçırdım sanırım yazdiysan da göremedim, normale döndü mü sancilar ne dedilerPolemiğe yol açabilecek üsluptan uzak duralım lütfen.![]()
Taburcu olup eve geldim bacım.Boşver onu, sen nasilsin, ben kaçırdım sanırım yazdiysan da göremedim, normale döndü mü sancilar ne dediler
Sihatler olsun, Afiyet olsun kokmuş yumurta zeytin peynirden sonra bı yemek iyi gelmiştirTaburcu olup eve geldim bacım.Duş aldım, güzel bi yemek yedim. Mutluluk buymuş meğer
İlaç reçete etmediler. Pazartesi kendi Dr uma randevum var bakalım. Magnezyum takviyesi tavsiye ettiler. Kasılmaları azalttığı için.
Sadece bol su iç dedi iç camasirinda islaklik görürsen bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen haber ver dedi korktum acikcasiBol su, deveci armudu, havuç suyu biraz sıkıntıli sıkmak falan ama diğer ikisiyle halledersin inşallah, biraz yukselse bikac hafta daha atarsa iyi olur, doktor neler dedi??
Korkma, 33.haftadasin sakin oll, gelişimi nasıl, bol su iç, şeker sıkıntın yoksa bolca deveci armudu ve havuç suyu bulamazsan bolca havucu ye, inşallah guzelce atlatirsiniz canım benim stres yapma sakınSadece bol su iç dedi iç camasirinda islaklik görürsen bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen haber ver dedi korktum acikcasi
Kuzucum seni bir gün arayacaklar ve diyecekler ki artık bebişinizi almaya gelebilirsinizBen iyiyim her gün hastaneye gidip geliyorum görmek için. Bebek de iyiye gidiyo ama ne zaman çıkar ne olur söylemiyolar hiç
Olabilidğince yat canım benim. Bolca su ve havuç en büyük ilacı. İlk gebeliğimde 28. Haftada başlamıştı suyum sızmaya 35 e kadar durdu şükür kızım. Suyu sakın küçümseme en az 4 litre. Doktorunun da dediği gibi su içmene rağmen hareketsizlik hissedersen mutlaka git doktpruna hemen serum verirler hareket başlar suyun düzene girer. Ben son iki haftamda 2 günde bir serum almıştım en son 35+3 e dayanabildim. Gerekirse wc dışında kalkmaSadece bol su iç dedi iç camasirinda islaklik görürsen bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen haber ver dedi korktum acikcasi
Hiç hareket yok diyorum üç saat dört saat sonra başlıyor taklaya tekmeye rutin sürekliden, seyrege geçti iki gündür, anlamadım ki büyüdüğü için desem daha güçlü aslında daha hissedilir olurdu hareketleri, yarın kontrolüm.var bakalım öğreneceğim sebebini, çok teşekkür ederimVaalbara canımcım senin dün hareketler bi azdı sanki sonra gece normale dönmüştü. Bugün de iyi değil mi ? Umarım her şey yolundadır
![]()
Hadi gözün aydın olsun Lady çok şükürTaburcu olup eve geldim bacım.Duş aldım, güzel bi yemek yedim. Mutluluk buymuş meğer
İlaç reçete etmediler. Pazartesi kendi Dr uma randevum var bakalım. Magnezyum takviyesi tavsiye ettiler. Kasılmaları azalttığı için.