- 29 Kasım 2024
- 112
- 465
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #16.861
ben de anlamadım cumartesi vajinama baskı hissinden telaşlanıp başka bir hastanenin aciline gitmiştim, oradaki doktor da vajinal kontrol etmişti, normal her şey demişti. yorgunluktan baskı hissetmişsinizdir, dinlenin deyip göndermişti. 3 gün sonra bunları duyunca epey moralim bozuldu açıkçası. bunu da anlatınca kendi doktoruma "bu ağrı zaten bebeğin aşağıda olduğundan kaynaklı olmuş, rahim kısalığından" dedi. gerçi benim doktorum da evhamlı biraz... yarın bir başka doktora daha gideceğim belki fark eder ölçüm. sende ağrı olmuş muydu ya da baskı hissi? C cokyenianneBenim de 33. Haftada o civarda ölçtü ve bısey demedi yani sorun olsa söylerdi tahminim bilemedim ki , belki öncekine göre kısaldıgı için öyle demiştir
Ay yakın olska keşke Cat çat hallederdik, en zevkli iş iç çeke çeke, seve seve yapılıyorAllah'ını seven ütüye gelsin
Haftasonu halletcez inşallah
Benimde 32+2di kilosuna 1850 dedi normal dedi bence takma kafana
Okuduğum kaynaklarda 1700-1800 gram yazıyor. Cihazın hesabı varsayıma göre kilo hesaplıyor bir de gerçekten ölçmüyor. Protein ağırlıklı beslenmeye devam et canım, biz 2 hafta geriden geliyoruz yakında yumurtlayacağım ya da gıdaklayacağımdoğumdan sonra eti yumurtayı çıkarıcam hayatımdan öyle zorlaya zorlaya yiyorum
Sağolun kızlar rahatlattınız beni. Bencede problem yok ya. Proteine ağırlık vericem yapay zekaya bi kaç günlük beslenme menüsü hazırlattırayım en iyisi. Ne yicem ne pişirsem diye düşünmem en azından.Bende aynı durumdayım ama takılmadım 2 kılo olması lazımdı dedi benimde 1800 32+0 da
Kız sen hiç mi oturmazsınAy yakın olska keşke Cat çat hallederdik, en zevkli iş iç çeke çeke, seve seve yapılıyor
Zaten minicikler bir kere ütü basınca yarısı boşa gidiyor
Ben zaten ağustosum aslında ama beklemez diye daha çok burda takılıyorum muhabbet daha sarıyo diyerektenHaziran grubunda başka kimler var "gibi " el kaldırsın
Bakma ya uzaktan öyle görünüyor, benim ki boş kalmaya korkmaktan bu ara, sırf beynim vücudum meşgul olsun işteKız sen hiç mi oturmazsınartık sinirlerimi bozmaya başladın sürekli temizlik yemek nasıl hamilesin sen kendine gel
Şaka bir yana sen yine de çok yorma kendini kuzucum. Doğum sonrası zaten yorulacağızBakma ya uzaktan öyle görünüyor, benim ki boş kalmaya korkmaktan bu ara, sırf beynim vücudum meşgul olsun işte
Ben iş istedikçe bu ara kurtulamadim, mutfak giderim patladı demiştim dördüncüyu tamir etti eşim yine patladı tesisatçı geldi, tesisatçı gitti banyodaki lavabonun gideri patladı oturdum banyonun önüne sinirimden ağladım, orası da halledildi full temizledim mutfağı banyoyu, bugünde arıtma filtresi için adam gelmiş yine dolap boşaltmak zorunda kaldım dolabın arkasındaydi aritmanin zimbirtilari, artık sinirden gözüm segirdi şükür bitti bugün hepsi, yarına birşey çıkmasın inşallah aminŞaka bir yana sen yine de çok yorma kendini kuzucum. Doğum sonrası zaten yorulacağız
Örtu bebek hareket ettikçe kayıp toplanıyor biraz zor, alezim var yıkayıp takmak daha kolay geliyor bana yaKızlar park yatak için alez aldınız mı gerekli mi ? Yoksa çarşafın altına alt değiştirme örtüleri serenler de varmış ama bebek rahat edebilir mi emin olamadım ?
Benimde senden bir farkım yokCanım benimteşekkür ediyorum tüm kalbimle kucaklıyorum seni Yani istediğimiz tek şey manevi destek aslında hal hatır sorulması ama yok işte. Ne yapalım kendimiz güçlü durmaya çalışıp, dirayetli olacağız. Bize ve çocuklarımıza bizden başka hiç kimseden fayda yok.. Laf söyleyenler, laf sokanlar geçiyor insanların yanında, dediğin gibi onlar el üstünde tutuluyor. Her şeye tamam deyip, evet deyip, alttan alanlar biz gibi böyle yalnız kalıyor işte. Nasıl olsa her şeyi hallediyor gözüyle bakılıyorum bende. Ben yapamıyorum ben beceremiyorum deseydim gelip giderlerdi, laf söyleseydim evimden cıkmazlardı. Çünkü diğerlerine öyle yapılıyor görüyorum. Sağlık olsun, sağlıkla gelsin yavrularımız. Rabbim de hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin kimselere de muhtaç olmayalım
Tıngır mıngır gidiyor canım sen nasılsın?Bel ağrıları, kasık ağrıları, halsizlik, uykusuzluk... Böyle gidiyor senin nasıl gidiyor
Hiç aklıma gelmediKızlar park yatak için alez aldınız mı gerekli mi ? Yoksa çarşafın altına alt değiştirme örtüleri serenler de varmış ama bebek rahat edebilir mi emin olamadım ?
Maşallah kolay gelsin bişeyle uğraşmayınca vakit geçmiyorTelaşlı stresli bol düşünceli
Ve bu aralar temizlikle geçiyor
Hangi birini saysam bilemedim
Diğer çocuklarımda çok uzuuuuuun bir süre yatağın ambalajını açmadım üstüne alez ve çarşaf serdim (bazen alez kayıncada alta geçebiliyor kusması yada işemesi) çok memnun kaldım çok pratik oluyor yatak hiç bir zaman kirlenmedi gibi bişey. Şu an ikinci el aldım ambalaj yok sepet beşik. Alt açmalardan sereceğim.Kızlar park yatak için alez aldınız mı gerekli mi ? Yoksa çarşafın altına alt değiştirme örtüleri serenler de varmış ama bebek rahat edebilir mi emin olamadım ?
Emgden hiç korkmasın eğer iğneli çekim değilse çekimi ufak ufak elektrik verip sinir ölçümü yapacaklar en fazla 15 20 dk sürer belki o kadar bile sürmezBen iş istedikçe bu ara kurtulamadim, mutfak giderim patladı demiştim dördüncüyu tamir etti eşim yine patladı tesisatçı geldi, tesisatçı gitti banyodaki lavabonun gideri patladı oturdum banyonun önüne sinirimden ağladım, orası da halledildi full temizledim mutfağı banyoyu, bugünde arıtma filtresi için adam gelmiş yine dolap boşaltmak zorunda kaldım dolabın arkasındaydi aritmanin zimbirtilari, artık sinirden gözüm segirdi şükür bitti bugün hepsi, yarına birşey çıkmasın inşallah amin
Gel de yorulma yarın eşimin EMG.si var, adam zaten evhamli mecbur ben goturcem işlemler için, öğleden sonra da benim randevum var bana dinlenmek yok
Baktım ben inceledim de gel de anlat bunu hastalık konusunda acayip evhamlı, yüzü için yapılacak sağ yanağında uyuşma var bı süredir sebepsiz, sen yaptırmis mıydın?Emgden hiç korkmasın eğer iğneli çekim değilse çekimi ufak ufak elektrik verip sinir ölçümü yapacaklar en fazla 15 20 dk sürer belki o kadar bile sürmez
Sen evrene ben iş yapabiliyorum her şeyin üstesinden gelirim mesajı verdin ondan oldu kesinBen iş istedikçe bu ara kurtulamadim, mutfak giderim patladı demiştim dördüncüyu tamir etti eşim yine patladı tesisatçı geldi, tesisatçı gitti banyodaki lavabonun gideri patladı oturdum banyonun önüne sinirimden ağladım, orası da halledildi full temizledim mutfağı banyoyu, bugünde arıtma filtresi için adam gelmiş yine dolap boşaltmak zorunda kaldım dolabın arkasındaydi aritmanin zimbirtilari, artık sinirden gözüm segirdi şükür bitti bugün hepsi, yarına birşey çıkmasın inşallah amin
Gel de yorulma yarın eşimin EMG.si var, adam zaten evhamli mecbur ben goturcem işlemler için, öğleden sonra da benim randevum var bana dinlenmek yok
Bende bi tane alez alayım o zaman ya. Çok mantıklı. Hatta 2 mi alsam dönüşümlü kullanırım. Benek sonuçta ister istemez yatağa çiş taşar haliyleÖrtu bebek hareket ettikçe kayıp toplanıyor biraz zor, alezim var yıkayıp takmak daha kolay geliyor bana ya
Aiyy ben normal doğum yapmayacağım ama yine de bu çok mantıklıymış. Yanıma biraz fazla alayım ne olur ne olmaz.Kızlar umutvari yatağa örtü demisken aklıma şey geldi ya, vajinal doğum bekleyenler yataklarına, çarşaf altına tedbiren alt değiştirme ortulerinden serse bir iki tane iyi olur, su falan gelme durumunda pek hoş bı durum olmayabilir çünkü, doğumdan gelip orayi temizlemekle uğraşmak işkence olabilir, benim koltukta gelmişti deee
Ben de o zaman alez alayım. Alezin altına da her ihtimale karşı Alt açmalardan sererim garanti olur. Yatağı bir yakınımızdan aldık. Aslında tekrar çocuk düşünmüyor geri vermeyin dedi ama ne olur ne olmaz temiz kullanmak isterimDiğer çocuklarımda çok uzuuuuuun bir süre yatağın ambalajını açmadım üstüne alez ve çarşaf serdim (bazen alez kayıncada alta geçebiliyor kusması yada işemesi) çok memnun kaldım çok pratik oluyor yatak hiç bir zaman kirlenmedi gibi bişey. Şu an ikinci el aldım ambalaj yok sepet beşik. Alt açmalardan sereceğim.
baby me Kaydırmaz Bantlı Yatak Koruyucu Örtü 60x90 cm 20 Adet - ebebekÖrtu bebek hareket ettikçe kayıp toplanıyor biraz zor, alezim var yıkayıp takmak daha kolay geliyor bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?