2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Benim de 33. Haftada o civarda ölçtü ve bısey demedi yani sorun olsa söylerdi tahminim bilemedim ki , belki öncekine göre kısaldıgı için öyle demiştir
ben de anlamadım cumartesi vajinama baskı hissinden telaşlanıp başka bir hastanenin aciline gitmiştim, oradaki doktor da vajinal kontrol etmişti, normal her şey demişti. yorgunluktan baskı hissetmişsinizdir, dinlenin deyip göndermişti. 3 gün sonra bunları duyunca epey moralim bozuldu açıkçası. bunu da anlatınca kendi doktoruma "bu ağrı zaten bebeğin aşağıda olduğundan kaynaklı olmuş, rahim kısalığından" dedi. gerçi benim doktorum da evhamlı biraz... yarın bir başka doktora daha gideceğim belki fark eder ölçüm. sende ağrı olmuş muydu ya da baskı hissi? C cokyenianne

Benimde 32+2di kilosuna 1850 dedi normal dedi bence takma kafana

Bende aynı durumdayım ama takılmadım 2 kılo olması lazımdı dedi benimde 1800 32+0 da
Sağolun kızlar rahatlattınız beni. Bencede problem yok ya. Proteine ağırlık vericem yapay zekaya bi kaç günlük beslenme menüsü hazırlattırayım en iyisi. Ne yicem ne pişirsem diye düşünmem en azından.

Ay yakın olska keşke Cat çat hallederdik, en zevkli iş iç çeke çeke, seve seve yapılıyor
Zaten minicikler bir kere ütü basınca yarısı boşa gidiyor
Kız sen hiç mi oturmazsın artık sinirlerimi bozmaya başladın sürekli temizlik yemek nasıl hamilesin sen kendine gel

Haziran grubunda başka kimler var "gibi " el kaldırsın
Ben zaten ağustosum aslında ama beklemez diye daha çok burda takılıyorum muhabbet daha sarıyo diyerekten işte tecrübe olsun diye arada mayısa hazirana da bakıyordum. Burası sanıp yazmışım hazirana bişey. Yanlışlıkla oldu yani Ben burdayım genelde

Şaka bir yana sen yine de çok yorma kendini kuzucum. Doğum sonrası zaten yorulacağız
Ben iş istedikçe bu ara kurtulamadim, mutfak giderim patladı demiştim dördüncüyu tamir etti eşim yine patladı tesisatçı geldi, tesisatçı gitti banyodaki lavabonun gideri patladı oturdum banyonun önüne sinirimden ağladım, orası da halledildi full temizledim mutfağı banyoyu, bugünde arıtma filtresi için adam gelmiş yine dolap boşaltmak zorunda kaldım dolabın arkasındaydi aritmanin zimbirtilari, artık sinirden gözüm segirdi şükür bitti bugün hepsi, yarına birşey çıkmasın inşallah amin

Gel de yorulma yarın eşimin EMG.si var, adam zaten evhamli mecbur ben goturcem işlemler için, öğleden sonra da benim randevum var bana dinlenmek yok

Kızlar park yatak için alez aldınız mı gerekli mi ? Yoksa çarşafın altına alt değiştirme örtüleri serenler de varmış ama bebek rahat edebilir mi emin olamadım ?
Örtu bebek hareket ettikçe kayıp toplanıyor biraz zor, alezim var yıkayıp takmak daha kolay geliyor bana ya

Benimde senden bir farkım yok

Kızlar umutvari yatağa örtü demisken aklıma şey geldi ya, vajinal doğum bekleyenler yataklarına, çarşaf altına tedbiren alt değiştirme ortulerinden serse bir iki tane iyi olur, su falan gelme durumunda pek hoş bı durum olmayabilir çünkü, doğumdan gelip orayi temizlemekle uğraşmak işkence olabilir, benim koltukta gelmişti deee

Kızlar park yatak için alez aldınız mı gerekli mi ? Yoksa çarşafın altına alt değiştirme örtüleri serenler de varmış ama bebek rahat edebilir mi emin olamadım ?
Diğer çocuklarımda çok uzuuuuuun bir süre yatağın ambalajını açmadım üstüne alez ve çarşaf serdim (bazen alez kayıncada alta geçebiliyor kusması yada işemesi) çok memnun kaldım çok pratik oluyor yatak hiç bir zaman kirlenmedi gibi bişey. Şu an ikinci el aldım ambalaj yok sepet beşik. Alt açmalardan sereceğim.

Emgden hiç korkmasın eğer iğneli çekim değilse çekimi ufak ufak elektrik verip sinir ölçümü yapacaklar en fazla 15 20 dk sürer belki o kadar bile sürmez

Emgden hiç korkmasın eğer iğneli çekim değilse çekimi ufak ufak elektrik verip sinir ölçümü yapacaklar en fazla 15 20 dk sürer belki o kadar bile sürmez
Baktım ben inceledim de gel de anlat bunu hastalık konusunda acayip evhamlı, yüzü için yapılacak sağ yanağında uyuşma var bı süredir sebepsiz, sen yaptırmis mıydın?

Sen evrene ben iş yapabiliyorum her şeyin üstesinden gelirim mesajı verdin ondan oldu kesin bak bize hiç öyle miyiz
Örtu bebek hareket ettikçe kayıp toplanıyor biraz zor, alezim var yıkayıp takmak daha kolay geliyor bana ya
Bende bi tane alez alayım o zaman ya. Çok mantıklı. Hatta 2 mi alsam dönüşümlü kullanırım. Benek sonuçta ister istemez yatağa çiş taşar haliyle
Aiyy ben normal doğum yapmayacağım ama yine de bu çok mantıklıymış. Yanıma biraz fazla alayım ne olur ne olmaz.
Ben de o zaman alez alayım. Alezin altına da her ihtimale karşı Alt açmalardan sererim garanti olur. Yatağı bir yakınımızdan aldık. Aslında tekrar çocuk düşünmüyor geri vermeyin dedi ama ne olur ne olmaz temiz kullanmak isterim

baby me Kaydırmaz Bantlı Yatak Koruyucu Örtü 60x90 cm 20 Adet - ebebek

Ben geçen hafta ebebekten yapışkanlı olanını aldım kaymasın diye. Daha yatağı almadık o yüzden denemedim ama dört köşede varmış sanırım. İşe yarar gibi görünüyor. Stoğu da tekrar gelir sanırım.

Bu arada yatak alanlar nereden aldı acaba? Park yatak yanında gelen 5 cm yatak çok ince gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…