2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Selamlar herkese. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. 32+1 iz 1800 gr çıktı haftasından 1 hafta gerideymiş gelişimi. Hep ilerdeydi böyle bişey duyunca üzüldüm bebeğe bakamadım besleyemedim gibi hissettim 😑 sonra ölçümlerde hata payı olduğunu düşündüm kendimi rahatlattım. Çk hızlı kg alıyordum son 1 ayda 1 kg aldım şaşırmıştım nasıl almadım diye. Başı yukardaymış midemi sıkıştırıyo iştahım azaldı daha az yiyorum sebebi o belkide. Ve ayaklar aşağıda olduğu için sık tuvalete gitme güncellememiz geldi 😑 çamaşırım daha hızlı kirleniyor vs. Hepimiz güzel haberler alalım 🤗
Benim bugün kontrolüm vardı 36+5 im 1770g ölçtü herşey normal dedi. Karın çevresi tam 1 hafta geride sonuç kağıdında gördüm onu da kendi söylemedi. Ayy benim doktorum aşırı normalci 😁
Oğlumda bana da güzel gelmişti kahvaltılar, hatta krem peynirle vişne reçelini ekmeğe sürüp yeme alışkanlığı edindim hastanede acayip lezzetli geliyordu 😂
Hala arada yer o günleri anarım 😂😂
Afiyet olsun 😅 ladyninki diyet menüsü olduğu için güzel gelmemiştir😅

Benim bugün kontrolüm vardı 36+5 im 1770g ölçtü herşey normal dedi. Karın çevresi tam 1 hafta geride sonuç kağıdında gördüm onu da kendi söylemedi. Ayy benim doktorum aşırı normalci 😁

Afiyet olsun 😅 ladyninki diyet menüsü olduğu için güzel gelmemiştir😅
Doktorların bazilari ne kadar evhamliysa bazıları da gamsiz 😂
Bende kilosu neden fazla diye sordum.da haftalar önce birde vücut ölçülerinin haftaları uyumsuzdu, "fabrika üretimi mı bunlar bebek, anne babanın fiziksel özellikleri farklı, nasıl herşey aynı olsun, internete bakma sen" falan falan diye bir sürü konuştu 😂😂

En sevmediğim menü tipi 😒

Taburcu olup eve geldim bacım. ☺️ Duş aldım, güzel bi yemek yedim. Mutluluk buymuş meğer :KK51:

İlaç reçete etmediler. Pazartesi kendi Dr uma randevum var bakalım. Magnezyum takviyesi tavsiye ettiler. Kasılmaları azalttığı için.
Ah çok şükür elhamdülillah canım benim ya çok sevindim

Kızlar bu arada benim de göğsümün kahverengi kısmı iyice genişledi ve kopkoyu bir renk oldu. Kendimi tanıyamıyorum resmen. Bir de o kahverengi kısımda et beni gibi bi şey çıktı. Çok kaşınıyor. Doktoruma gösterdim. Hamilelikte normalmiş. Hatta bebek emerken koparır boğazına falan gelir mi dedim ama hiç bir şey olmaz merak etme dedi. Eğer böyle bir durumla karşılaşan olursa haberiniz olsun 🥰
Benimkiler de aynı senin gibi canım

Back
X