- 27 Ekim 2023
- 7.515
- 20.640
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #16.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bugün kontrolüm vardı 36+5 im 1770g ölçtü herşey normal dedi. Karın çevresi tam 1 hafta geride sonuç kağıdında gördüm onu da kendi söylemedi. Ayy benim doktorum aşırı normalciSelamlar herkese. Bizimde bugün kontrolümüz vardı. 32+1 iz 1800 gr çıktı haftasından 1 hafta gerideymiş gelişimi. Hep ilerdeydi böyle bişey duyunca üzüldüm bebeğe bakamadım besleyemedim gibi hissettimsonra ölçümlerde hata payı olduğunu düşündüm kendimi rahatlattım. Çk hızlı kg alıyordum son 1 ayda 1 kg aldım şaşırmıştım nasıl almadım diye. Başı yukardaymış midemi sıkıştırıyo iştahım azaldı daha az yiyorum sebebi o belkide. Ve ayaklar aşağıda olduğu için sık tuvalete gitme güncellememiz geldi
çamaşırım daha hızlı kirleniyor vs. Hepimiz güzel haberler alalım
![]()
Afiyet olsunOğlumda bana da güzel gelmişti kahvaltılar, hatta krem peynirle vişne reçelini ekmeğe sürüp yeme alışkanlığı edindim hastanede acayip lezzetli geliyordu
Hala arada yer o günleri anarım![]()
Ha iyi işin bitmiş senin, sıkıntı yok o zmanDoğurcam ben diye evden çıkmam ki hahahaha
Ev de yeni temizlendi çok şükür kimseyi de alamam
halılar da yıkamada bi bebek kıyafeti yıkayıp ütülemek kaldı![]()
Çok çatlamış olanlar var birkac kişi resim atmış benim moral sıfırgordüm gördüm![]()
Ütüleri kim yapacakHa iyi işin bitmiş senin, sıkıntı yok o zman![]()
Doktorların bazilari ne kadar evhamliysa bazıları da gamsizBenim bugün kontrolüm vardı 36+5 im 1770g ölçtü herşey normal dedi. Karın çevresi tam 1 hafta geride sonuç kağıdında gördüm onu da kendi söylemedi. Ayy benim doktorum aşırı normalci
Afiyet olsunladyninki diyet menüsü olduğu için güzel gelmemiştir
![]()
Bı gayretle bı ara halledersin yumurta kapıya bı dayansın daÜtüleri kim yapacak![]()
Gördüm ya baya kötü olmuş, krem yağ fayda etmemişÇok çatlamış olanlar var birkac kişi resim atmış benim moral sıfır![]()
Bol su az tatlı diye biliyorumKizlar kontrole gittim bebis 1840 gr 42 cm ama doktor suyun az dedi ne yapmam lazım stres oldum
Ah çok şükür elhamdülillah canım benim ya çok sevindimTaburcu olup eve geldim bacım.Duş aldım, güzel bi yemek yedim. Mutluluk buymuş meğer
İlaç reçete etmediler. Pazartesi kendi Dr uma randevum var bakalım. Magnezyum takviyesi tavsiye ettiler. Kasılmaları azalttığı için.
Allah'ını seven ütüye gelsinBı gayretle bı ara halledersin yumurta kapıya bı dayansın da![]()
Benimkiler de aynı senin gibi canımKızlar bu arada benim de göğsümün kahverengi kısmı iyice genişledi ve kopkoyu bir renk oldu. Kendimi tanıyamıyorum resmen. Bir de o kahverengi kısımda et beni gibi bi şey çıktı. Çok kaşınıyor. Doktoruma gösterdim. Hamilelikte normalmiş. Hatta bebek emerken koparır boğazına falan gelir mi dedim ama hiç bir şey olmaz merak etme dedi. Eğer böyle bir durumla karşılaşan olursa haberiniz olsun![]()
Ahahahahah anca rüyamızda görücez galiba bu gidişleİnanılmaz canım istiyo rüyamda bile görüyorum
3 ay önce doğum yapan arkadaşım içiyo şuan ama bilemiyorum tabi süte geçer dedi bana ebe![]()
Faydalı bi şey olsun çok isterdimAhahahahah anca rüyamızda görücez galiba bu gidişle![]()
Canım hiç ağlama suyu çok az olan bir tanıdığım hamile vardı bol su içti düzeldi o da çok üzülmüştü şimdi yavrusu kucağındaBi ton ağladım salak gibi![]()
Keşkeeee ama nirdaaa ben diyorum acaba 6 ay dayanabilir miyim ? Ona göre ek gıdada geri başlasam bilemiyorum ;(Faydalı bi şey olsun çok isterdim![]()
İnşallah benimde öyle olurCanım hiç ağlama suyu çok az olan bir tanıdığım hamile vardı bol su içti düzeldi o da çok üzülmüştü şimdi yavrusu kucağında![]()
Ben kısa bir ara vermişim gibi düşünüyorum hahshshajaKeşkeeee ama nirdaaa ben diyorum acaba 6 ay dayanabilir miyim ? Ona göre ek gıdada geri başlasam bilemiyorum ;(