2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Sen evrene ben iş yapabiliyorum her şeyin üstesinden gelirim mesajı verdin ondan oldu kesin 🤣 bak bize hiç öyle miyiz 🤣
Doğru diyorsun bu ara suyunu çıkardım da kasindim ben 😂😂
Ben de o zaman alez alayım. Alezin altına da her ihtimale karşı Alt açmalardan sererim garanti olur. Yatağı bir yakınımızdan aldık. Aslında tekrar çocuk düşünmüyor geri vermeyin dedi ama ne olur ne olmaz temiz kullanmak isterim
Aynen bu daha temiz olur ben de öyle kullandım alezin içine yerleştirmiştim düzgünce, çiş taşar, kusar, en beteri de boyuna kadar çıkan kakalar, yatağı bile atasin gelir yani 😂😂

baby me Kaydırmaz Bantlı Yatak Koruyucu Örtü 60x90 cm 20 Adet - ebebek

Ben geçen hafta ebebekten yapışkanlı olanını aldım kaymasın diye. Daha yatağı almadık o yüzden denemedim ama dört köşede varmış sanırım. İşe yarar gibi görünüyor. Stoğu da tekrar gelir sanırım.

Bu arada yatak alanlar nereden aldı acaba? Park yatak yanında gelen 5 cm yatak çok ince gibiydi
Bantlisini görmedim ya onu da mı yapmışlar 😂 yatak inceyse kalinlastirmak mantıklı, yazık rahat yatamaz ya, bende önceki yatağın süngerini atmistim inceydi, sert hissettiriyordu, rahatsızlık hissi veriyordu dokununca bile 🤦🏻‍♀️

Bantlisini görmedim ya onu da mı yapmışlar 😂 yatak inceyse kalinlastirmak mantıklı, yazık rahat yatamaz ya, bende önceki yatağın süngerini atmistim inceydi, sert hissettiriyordu, rahatsızlık hissi veriyordu dokununca bile 🤦🏻‍♀️
Evet hiç rahat görünmüyor 🥲 İlerde oyun parkı versiyonunda kullanırım diye düşündüm yanında geleni de 😅

Evet hiç rahat görünmüyor 🥲 İlerde oyun parkı versiyonunda kullanırım diye düşündüm yanında geleni de 😅
Ama ben bebeğin rahat yatakta yatmaması gerektiğini okudum.sert yatak daha güvenli diye. O park yatakların yanında gelen yataklar bile bile ince diye düşünmüştüm hatta ? Nasıl olması gerekiyor 2 3 çocuklu analar bi söyleyin bakalım eğer rahatsız uyumaz diyorsanız o zaman yatak almak gerekiyor 😃

iyi akşamlar herkese ben bugün ilk defa çam sakurada gebe polikliniğine gittim daha önce perinotolağa gitmiştim bir defa da ben zaten çam sakurada tüp bebekle gebeyim zaten ama kontrollere hep özelde devam etmiştim öğrendim ki en az dört defa çam sakurada muayene olmadan orda doğum yapma hakkım yokmuş bizzat doktordan öğrendim ve çok saçma bişey bu benim mecburi ameliyat olacak ama gün alamazsın dedi doktor perinotolog 1 bugün 2 oldu artık mecburen 2 defa daha gidecem ve durum çok can sıkıcı oldu. ayrı bir durum daha pazar günü esenler acilde bebek 1830 gramken bugün çam sakurada 1600 gram çıktı inşaallah bebek zayıflamadı oluyor mu bilmiyorum cumartesi kendi doktorumda ne çıkacak bakalım kilosu kafam karmakarışık oldu hamile kaldım kalalı hep bir sorun çıktı allah sonunu hayır etsin inşaallah

iyi akşamlar herkese ben bugün ilk defa çam sakurada gebe polikliniğine gittim daha önce perinotolağa gitmiştim bir defa da ben zaten çam sakurada tüp bebekle gebeyim zaten ama kontrollere hep özelde devam etmiştim öğrendim ki en az dört defa çam sakurada muayene olmadan orda doğum yapma hakkım yokmuş bizzat doktordan öğrendim ve çok saçma bişey bu benim mecburi ameliyat olacak ama gün alamazsın dedi doktor perinotolog 1 bugün 2 oldu artık mecburen 2 defa daha gidecem ve durum çok can sıkıcı oldu. ayrı bir durum daha pazar günü esenler acilde bebek 1830 gramken bugün çam sakurada 1600 gram çıktı inşaallah bebek zayıflamadı oluyor mu bilmiyorum cumartesi kendi doktorumda ne çıkacak bakalım kilosu kafam karmakarışık oldu hamile kaldım kalalı hep bir sorun çıktı allah sonunu hayır etsin inşaallah
Allah yardımcın olsun canım. Orada doğum yapman gerekiyorsa nasıl kabul etmiyorlar? Sabır et çok az kaldı inşAllah ❤️

Baktım ben inceledim de gel de anlat bunu hastalık konusunda acayip evhamlı, yüzü için yapılacak sağ yanağında uyuşma var bı süredir sebepsiz, sen yaptırmis mıydın?
Ben nörolojide çalışıyorum canım yüzüme yaptırmadım arkadaşlar öyle elime koluma yapmıştı hatta yarın bizimde emg günümüz hiç evham yapmasın yüze yapılan daha çabuk bitiyor yeter ki iğneliye dönmesin

.
Ama ben bebeğin rahat yatakta yatmaması gerektiğini okudum.sert yatak daha güvenli diye. O park yatakların yanında gelen yataklar bile bile ince diye düşünmüştüm hatta ? Nasıl olması gerekiyor 2 3 çocuklu analar bi söyleyin bakalım eğer rahatsız uyumaz diyorsanız o zaman yatak almak gerekiyor 😃
Kız kalinlarda yumuşak içine kacandan değil, sizinkiler nasıl bilmem ama benim ki dört parmak falandı, yumsakti direkt suntaya yatırıyor gibiydim çocuğu, kalinlar daha nasıl desem rahat sertlerden 😂😂😂

Ben %90 Haziran'da doğuracakmışım ama mental olarak hazır değilim çantam da hazır değil 🤣🤣🤣
Bende değilim çantam da değil kıyafetler yıkandı bekliyor ütü için 😂😂 bu hafta sonu hepsini yapmayı düşünüyorum hayırlısı😀 bilimsel değil 6.his😂😂
Arada bende bakıyorum da bugün bikac kişiyi daha gördüm oralarda gezen 😂

Kız çantanı bari hazirla.bayram yorgunluğu bilmem ne derken vakit çabuk atar 😂
Evet evet bende görüyordum bu ara herkes erken doğum korkusundan daha fazla gelmeye başladı 😂

baby me Kaydırmaz Bantlı Yatak Koruyucu Örtü 60x90 cm 20 Adet - ebebek

Ben geçen hafta ebebekten yapışkanlı olanını aldım kaymasın diye. Daha yatağı almadık o yüzden denemedim ama dört köşede varmış sanırım. İşe yarar gibi görünüyor. Stoğu da tekrar gelir sanırım.

Bu arada yatak alanlar nereden aldı acaba? Park yatak yanında gelen 5 cm yatak çok ince gibiydi
Ben yoykonun aldım park yatagını evet ince gelen yatak üzerine ince bir yatak daha yapıcaz yada alıcam kısmet olursa

Yaa çok teşekkürler bi rahatladim şimdi, ona da söyleyeceğim, huylanip duruyor ne yapacaklar şimdi beni diye 😂😂
Ben nörolojide çalışıyorum canım yüzüme yaptırmadım arkadaşlar öyle elime koluma yapmıştı hatta yarın bizimde emg günümüz hiç evham yapmasın yüze yapılan daha çabuk bitiyor yeter ki iğneliye dönmesin

Ben oğlumda 32den itibaren oraya gittim öyle bı kural falan yoktu, sormadılar bile ilk ultrason fotosu istediler o kadar 🤔 her gün yeni birşey çıkıyor resmen, daha var vaktin haftalık git, niye geldin mi diyecekler, makineden olcumden farklar çıkar merak etme, eksisi artısı vardır onun, hayırlısı olsun inşallah

Kızlar tütün kullanan var mı ? Ben bıraktım ama canım hala çok çekiyor neredeyse içmeyeli 7 ayı geçti ama hala ağzımda tadı var malesef… emzirirken de süte geçiyor diyorlar ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Ben hayalini kuruyorum 🤦🏻‍♀️ doğurduğum günün akşamı çocuğu uyutup 1 tanecik içeceğim sadece. Belki tiksinirim bilmiyorum tadını unuttum ama eşim içince canım çekiyor
Pideyi güzel yapıyorlar mı bari, kaç aydır denemediğim pideci kalmadı hiçbiri hoşuma gitmedi bı koku var, bugün kendim yaptım özene özene, top oynarken unutmuşuz fırınin süresi bitti ama sıcağından biraz kurumuş keyfim kaçtı, bana pideler yaramadi uzun süredir 😂😂
Ben pide sevmiyorum her yer pideci burada ya çok yağlı geliyor 🤔 kendim yaptım yazdığın kısımları okumadım görmezden geldim bir insan bu kadar hamaratken diğeri nasıl beceriksiz olur 😁
Haziran grubunda başka kimler var "gibi " el kaldırsın 😂😂
Ben de bakıyorum, erken doğum yapan biri vardı onun durumunu merak ediyorum. Bir de gelişim ilerlemezse 36. haftada alırız dedi doktorum bu da 15 Haziran yapıyor temkinli gidiyorum.
Ha iyi işin bitmiş senin, sıkıntı yok o zman 😂
Benim çantam 1 aydır hazır biliyorsunuz ben tüm araç gereçleri 2-3 aylıkken almıştım 😬 inşallah bebiş benim gibi aceleci olmaz

Ben hayalini kuruyorum 🤦🏻‍♀️ doğurduğum günün akşamı çocuğu uyutup 1 tanecik içeceğim sadece. Belki tiksinirim bilmiyorum tadını unuttum ama eşim içince canım çekiyor

Ben pide sevmiyorum her yer pideci burada ya çok yağlı geliyor 🤔 kendim yaptım yazdığın kısımları okumadım görmezden geldim bir insan bu kadar hamaratken diğeri nasıl beceriksiz olur 😁

Ben de bakıyorum, erken doğum yapan biri vardı onun durumunu merak ediyorum. Bir de gelişim ilerlemezse 36. haftada alırız dedi doktorum bu da 15 Haziran yapıyor temkinli gidiyorum.

Benim çantam 1 aydır hazır biliyorsunuz ben tüm araç gereçleri 2-3 aylıkken almıştım 😬 inşallah bebiş benim gibi aceleci olmaz
Çok tatlısın ya 😂😂 normalde tembelim ben şov yapıyorum burada 😂😂

Yok canım unutulmuyor 😃doğurduğum gün kahve sigara yapmak bende istiyorum ama okuduğum kaynaklara göre anne karnında içmekten daha zararlıymış emzirirken içmek

Ay ne alaka devlet hastanesi doğuma direk oraya gidenlere sen 4 kere gelmemişsin burda doğuramazmısın diyecekler ilk defa duyuyorum ben vallahi saçmalık

Back
X