2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar bundan sonra her gittiğimizde nst ye gireceğiz aç gitmemeye çalışın hastaneye ben iki haftadır nst ye giriyorum dün hastanede çok vakit geçirdiğim için nst ye biraz aç girdim bebiş pek hareketli değildi oksijen bağlandı serum takıldı bebiş hareketlensin diye bi de gidip gelip salladılar göbeğimi hoş olmuyor😅
Ay ben yarın tok gideyim o zaman belki artık nst ye alır beni de zaten şikayetlerim de var sonrabirde orsa uğraşmayalım 😀 kocam yüzünden erken alıyorum randevuları o yüzden yapamıyorum kahvaltı 😅

Ne alacağımı inan hala bilmiyorum desem en önemlisi benim için yatak ve bebek arabasıydı bebek arabasını aldım atmıştım buraya kimseden ses çıkmadı almamışlar benimle aynı kimse 😩 yatakta da bilmiyorum ne alsam 😃💕
bebek arabasını görmedim attığını ben chicco goody x plus aldım umarım memnun kalırım. E bebekteki adam öve öve bitiremedi inşallah satıcı kurbanı olmamışızdır :D benim için de bebek arabası ve yatak önemli. Bir de anne bebek çantasına önem veriyorum nedense :D elele yataktan memnunum kurduk hemen sadece süngeri ince işte. Onu değiştirebilirim :/

Ben aslında uzun süre yataş junoya baktım ama 3 ay falan anca kullanılıyor o kadar para vermeye değmez dedi arkadaşım. E bebekten üçgen şeklinde olanlar var ya ondan aldım kuzum ben. Bi de kuzenin babynest verecek. İkisinin de linkini paylaşayım bir bak bakalım.

Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Yeşil
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Yeşil - ebebek. Bu kuzenimin vereceği. o çok çok memnun. Hatta bazen bununla bebeği yatakta aralarına alıyorlarmış çok rahat oluyor diyor. Onun bebeği şu an 4.5 aylık. Yakında içine sığmayacak dedi. Ben doğum yapana kadar muhtemelen işi bitmiş olacak.

Şu da benim aldığım ama iyi midir bilmiyorum bunu 😀
Pamuklu Bebek Reflü Yatağı
Sevi Bebe Pamuklu Bebek Reflü Yatağı - ebebek

Ay çok beğendim özellikle yeşil olan uzun süre kullanılabilir yatağın içinde, koltukta, dışarda. Ben de öyle bir şey istiyorum işteee. Yahu kuzendir arkadaştır bir yakın hiç yok al bu da benden kullandım memnun kaldım diyen. Hepsi eleğini asmış çekilmiş bendekilerin :D

kızlar bugün bir de göztepe araştırma’ya gittim. 2 farklı doktor ölçüm yaptı ne yazık ki 27mm dediler ölçüm doğruymuş. ikisi de bunun önemli olduğunu, erken doğum riski taşıdığımı söyledi. bu hafta raporlu olmamı önümüzdeki hafta da doğum iznine ayrılmamı ve yatarak devam etmemi söyledi. anlayacağınız artık fulltime evde ve yataktayım. 🤷🏻‍♀️ kızı maksimum içeride tutmak ilk amaç… ben hatırlarsanız geçen cumartesi zaten baskı hissi ve ağrıdan acile gitmiştim. demem o ki korkutmak istemem hiçbirimizi ama baskı hissi, ağrı olursa mutlaka doktora gidin ve baktırın, rahim uzunluğunuzu ölçtürün, en azından kafanız rahatlasın.
Geçmiş olsun. İyi ki başka Dr lara da göründün. 🤗 Kısalmanın tek çaresi yatmak. Hafta ilerledikçe bebek büyüyor, yerçekimi etkisiyle rahim ağzına binen yük artıyor. Bu da daha fazla yıpranma demek. Protestan da vermişler. Şifan olur ins. 🤲🏼

Göztepe de hangi Dr lara gittin? Ben de rutin takibimi orada yaptırıyorum.
Kızlar geldik bebiş gayet iyi erken doğum mu diye baktı ama servikal uzunluk normal zaten bebek şuan makat geliş hala serum taktı dinlen dedi mide bulantım geçti şimdi evdeyim
Çok şükür bacım. 🤗😘

Kızlar park yatak için alez aldınız mı gerekli mi ? Yoksa çarşafın altına alt değiştirme örtüleri serenler de varmış ama bebek rahat edebilir mi emin olamadım ?
Merhabalar park yatakları hareketli bebek olursa 2 yıl bile zor kullanıyor. Benim oğlum 1 yaşından sonra atlıyodu o yüzden erken kaldırmıştım bu yüzden aleze gerek görmedim alt açma örtüleri cok iyi oluyor, Ebebek markasının. Doğduğundan beri onunla beraberiz şuan 4 bucuk yaşında bez bıraktığımız dönem bile aşırı kolayıma geldi. Montessori yatağa geçince alez aldım ama malı iyi çıkmadı hala şimdi alt açma örtüleri var yatakta. Tecrübem bu şeklilde görünce yanıtlamak istedim🌸

Kızlarr iyi akşamlar :)
Bugün benimde kontrolüm vardı. Her şey iyi güzel çok şükür ancakkk bebiş 2 hafta önde gidiyor. Şeker çıkmamıştı bende ama yine 3 günlük ölçüm istedi 🥲
3 hafta önce ki kilomla da aynıyım. Ne yediysem bebeğime gitmiş galiba :)
Umarım şeker yoktur, önde gitse bi dert geri olsa bi dert valla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahh 🙏🏻
Bi de böyle devam ederse %80 sezaryen olacaksın dedi 😕
Üzülmedim aslında bebeğim sağlıklı olsun da hangi doğum şekli hayırlısıysa olsun 🙏🏻

Ay çok beğendim özellikle yeşil olan uzun süre kullanılabilir yatağın içinde, koltukta, dışarda. Ben de öyle bir şey istiyorum işteee. Yahu kuzendir arkadaştır bir yakın hiç yok al bu da benden kullandım memnun kaldım diyen. Hepsi eleğini asmış çekilmiş bendekilerin :D
Aynı durumdayız canım hala kaderdaşımsın bakkk 🫠
Etrafımdada yok malesef benimde herkes unutmuş herşeyi 😂 burası da olmasa vay halime

Kızlarr iyi akşamlar :)
Bugün benimde kontrolüm vardı. Her şey iyi güzel çok şükür ancakkk bebiş 2 hafta önde gidiyor. Şeker çıkmamıştı bende ama yine 3 günlük ölçüm istedi 🥲
3 hafta önce ki kilomla da aynıyım. Ne yediysem bebeğime gitmiş galiba :)
Umarım şeker yoktur, önde gitse bi dert geri olsa bi dert valla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahh 🙏🏻
Bi de böyle devam ederse %80 sezaryen olacaksın dedi 😕
Üzülmedim aslında bebeğim sağlıklı olsun da hangi doğum şekli hayırlısıysa olsun 🙏🏻
Hiç üzülme benimki de öyle kilosu falan baya var, şeker de yok suyu da normal. Sadece iri bi bebek, genetik muhtemelen dedi doktor.

Yarın kontrolüm tekrar en son 2650 demişti 31.haftamda düşün 🥲

Biz de 40ı görmezmişiz. Nasıl sağlıkla geleceklerse öyle olsun zaten. Bence sezercik daha az korkutucu🙈🙈🙈

Bizde de kuzenimin 3 yıl çocuğu olmadı bizim de 1.5 yıla yakın olmadı. Kuzenim aşılama yaptırdı ben de hamile kaldım. onun bebişi doğdu aramızda 4-5 ay olacak🥰 bi de çok yakın arkadaşımın da bir yaşında bebişi var. Sağolsun her şeyi var bebeğimin. İkisi her ihtiyacımızı gördüler 😀 gerçekten yakın birinin bebeği olması çok iyi bir şeymiş. Benim de çok yakın arkadaşımın yeni hamilelik haberini aldık. Aramızda 5 ay olacak. Ben de ona vereceğim 🤣 sürdürülebilir yaşam 😀

Merhabalar park yatakları hareketli bebek olursa 2 yıl bile zor kullanıyor. Benim oğlum 1 yaşından sonra atlıyodu o yüzden erken kaldırmıştım bu yüzden aleze gerek görmedim alt açma örtüleri cok iyi oluyor, Ebebek markasının. Doğduğundan beri onunla beraberiz şuan 4 bucuk yaşında bez bıraktığımız dönem bile aşırı kolayıma geldi. Montessori yatağa geçince alez aldım ama malı iyi çıkmadı hala şimdi alt açma örtüleri var yatakta. Tecrübem bu şeklilde görünce yanıtlamak istedim🌸
Aiyy buradaki kızlar lazım diyince bi tane edindim. Ama montessori yatağını da aldık şimdiden. Olmazsa ona geçince senin önerdiklerinden alırım kuzucum. Çok teşekkür ederim 🥰

Hiç üzülme benimki de öyle kilosu falan baya var, şeker de yok suyu da normal. Sadece iri bi bebek, genetik muhtemelen dedi doktor.

Yarın kontrolüm tekrar en son 2650 demişti 31.haftamda düşün 🥲

Biz de 40ı görmezmişiz. Nasıl sağlıkla geleceklerse öyle olsun zaten. Bence sezercik daha az korkutucu🙈🙈🙈
Benimde öyle canım. Suyu felan normal doktor da genetiktir dedi ama yine de bi 3 günlük şeker takibi yap dedi 🤔 yapalım bakalım 🙂

Oyy maşallahh bizim bebekler iri olacak demekki 😍 sağlıklı olsunlar da inşallahhh 🙏🏻🙏🏻

Ahaha sezercik diyince bana da bi sevimli geldi 😅😂
Yok böyle olursa 38de alırız dedi doktorum da bana :) Haziran bebeleri olacaklar herhalde 💖

Benimde öyle canım. Suyu felan normal doktor da genetiktir dedi ama yine de bi 3 günlük şeker takibi yap dedi 🤔 yapalım bakalım 🙂

Oyy maşallahh bizim bebekler iri olacak demekki 😍 sağlıklı olsunlar da inşallahhh 🙏🏻🙏🏻

Ahaha sezercik diyince bana da bi sevimli geldi 😅😂
Yok böyle olursa 38de alırız dedi doktorum da bana :) Haziran bebeleri olacaklar herhalde 💖
Bayramdan sonra bi bakalım dedi bana da 36 37 gibi hahahahahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣

1 ay kaydırdılar kendilerini sıpalar 🥲🥲🥲🙈

Gel sarılalım 🫠 ablam bile iki çocuk yaptı bi tane parça bişey kalmamış tüüü dedim her şeyi dağıttın mı :D
Ay valla sarılalım 🥲 takıntılı biri değilim tanıdıklardan bebiş eşyası almaya çok müsaytm ama yok nerde 😂 benim ailemde en küçük 16 yaşında😂 eşimin ailedede herkes dağıtmış mecbur alıyoruz herşeyi

aslında 25’in altı riskli anladığım kadarıyla canım ama 27 risk sınırına çok yakın olduğu için sanırım bu şekilde söylediler. bugün ilk kez gittiğim doktora “hocam peki önemli mi yani siz kendi hastanıza 27 mm gördüğünüzde söyler miydiniz” dedim “tabii ki çünkü önemli ve ciddi bir durum risk alamayız eğer sorun olmasaydı 34-35 görüyor olurduk” dedi 😐 senin 29 inan o 2mm bile çok şey fark ediyor olabilir
Gerçi bana da 34 35 e kadar progestan kullanalım agrilarindan dolayı dedi 🥹

Bizde de kuzenimin 3 yıl çocuğu olmadı bizim de 1.5 yıla yakın olmadı. Kuzenim aşılama yaptırdı ben de hamile kaldım. onun bebişi doğdu aramızda 4-5 ay olacak🥰 bi de çok yakın arkadaşımın da bir yaşında bebişi var. Sağolsun her şeyi var bebeğimin. İkisi her ihtiyacımızı gördüler 😀 gerçekten yakın birinin bebeği olması çok iyi bir şeymiş. Benim de çok yakın arkadaşımın yeni hamilelik haberini aldık. Aramızda 5 ay olacak. Ben de ona vereceğim 🤣 sürdürülebilir yaşam 😀
Ben arkadaş ortamındada geç kaldım 😂 herkesin cocugu7-8 yaşında
Ben kaldım aralarda 😂
Şöyle enazından benim abimler eşimin ailesi yardımcı oluyorlar tek tesellim o 😂 yoksa geçici kullanılacak parçalara para vermek beni üzüyor 😂

Sence bu elelenın yatagı nasıl yanında verilen ?
Ben görmedim o yatağı, bizim yatak yoyko.

Kızlar bundan sonra her gittiğimizde nst ye gireceğiz aç gitmemeye çalışın hastaneye ben iki haftadır nst ye giriyorum dün hastanede çok vakit geçirdiğim için nst ye biraz aç girdim bebiş pek hareketli değildi oksijen bağlandı serum takıldı bebiş hareketlensin diye bi de gidip gelip salladılar göbeğimi hoş olmuyor😅
Nst'de bebeğin hareketi nerede ölçülüyor ya hu? Üstteki kalp atışı alttaki de sancı diye biliyorum 2 farklı çizgi yok mu sadece 🤔

Umutvari Umutvari alezi sen mi sormuştun hatırlamıyorum ben alez aldım canım. İlk etapta yatağın koruyucusunu çıkarmadan koyup üzerine çarşaf geçirip juno yatakta uyutacağım sonra junoyla vedalaşıp park yatağa geçeceğiz. (yani benim plan bu bakalım bebiş de uyum sağlarsa 🙊)

Aiyy buradaki kızlar lazım diyince bi tane edindim. Ama montessori yatağını da aldık şimdiden. Olmazsa ona geçince senin önerdiklerinden alırım kuzucum. Çok teşekkür ederim 🥰
Nerden aldın alezi acaba diye sorsam ben özdilek in aldım yeni bidaha. İnşallah şansıma iyi çıkar alez beyaz eşya gibi şans işi olmaya başladı da bende 🙈🙈😅😅 bir de yenidoğan listesinde alt açma örtüleri olsun. Doğar doğmaz çok lazım oluyo bezini değiştirirken park yatakta alt açma bölümü oluyo ya oraya da sermiştim bi tane hemen

Kızlar geldik bebiş gayet iyi erken doğum mu diye baktı ama servikal uzunluk normal zaten bebek şuan makat geliş hala serum taktı dinlen dedi mide bulantım geçti şimdi evdeyim
Hadi bakalımmmm çok geçmiş olsun oldu bitti gitti zamanında gelecek bebiş ❤️
evet 🌹 sabah akşam 200’lük progestan dediler
ağızdan mı vajinadan mı önerdiler o baya tutunmasını sağlıyor ben aylarca kullandım ondan sordum ❤️
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙏🏻💐
estağfurullah ne demek 🌹
bebek arabasını görmedim attığını ben chicco goody x plus aldım umarım memnun kalırım. E bebekteki adam öve öve bitiremedi inşallah satıcı kurbanı olmamışızdır :D benim için de bebek arabası ve yatak önemli. Bir de anne bebek çantasına önem veriyorum nedense :D elele yataktan memnunum kurduk hemen sadece süngeri ince işte. Onu değiştirebilirim :/
ben pierre cardinin şu modelini aldım bakalım artık eleleyi düşünüyorum park yatak olarak sen madre mi aldın 6n1 mi ana kucağı aldın mı

Eklentiler

• IMG_9898.webp
    IMG_9898.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 31

Nst'de bebeğin hareketi nerede ölçülüyor ya hu? Üstteki kalp atışı alttaki de sancı diye biliyorum 2 farklı çizgi yok mu sadece 🤔

Umutvari Umutvari alezi sen mi sormuştun hatırlamıyorum ben alez aldım canım. İlk etapta yatağın koruyucusunu çıkarmadan koyup üzerine çarşaf geçirip juno yatakta uyutacağım sonra junoyla vedalaşıp park yatağa geçeceğiz. (yani benim plan bu bakalım bebiş de uyum sağlarsa 🙊)
Park yatağının kendi yatagı mı canım nasıl peki güzel mi ben daha almadım da bakınıyorum hala 😃

Ben arkadaş ortamındada geç kaldım 😂 herkesin cocugu7-8 yaşında
Ben kaldım aralarda 😂
Şöyle enazından benim abimler eşimin ailesi yardımcı oluyorlar tek tesellim o 😂 yoksa geçici kullanılacak parçalara para vermek beni üzüyor 😂
Kuzum aslında aynen ben de senin gibiyim. Arkadaş grubunda herkes evlendi ikinci çocuğunu yaptı ben daha yeni evlenmiştim 🤣 sonra çocuk düşünmedim gezelim dedik bir buçuk yıl da öyle gezdik 🤣 sonra da çocuğumuz hemen olmadı bi de öyle bekledik herkesin çocuğu okula gitmeye başladı 🤣🤣 allahtan ben gibi geç evlenen bi arkadaşım ve kuzenim var da öyle şansıma denk geldi 😀

Evet kuzucum ben sormuştum. Valla ben de bir tane almıştım. Yatağa da tam oturdu bir iki tane daha alabilirim hatta 😀
Nerden aldın alezi acaba diye sorsam ben özdilek in aldım yeni bidaha. İnşallah şansıma iyi çıkar alez beyaz eşya gibi şans işi olmaya başladı da bende 🙈🙈😅😅 bir de yenidoğan listesinde alt açma örtüleri olsun. Doğar doğmaz çok lazım oluyo bezini değiştirirken park yatakta alt açma bölümü oluyo ya oraya da sermiştim bi tane hemen
Aiy ben Amazon’da rastgele bi satıcıdan aldım iyi midir hiç bilmiyorum. Bugün geldi orta kalite gibi. Ama kullanmadan bilemeyeceğim sanırım o yüzden önermek istemedim 😀

Back
X