- 21 Ekim 2024
- 1.990
- 4.849
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #17.061
Kızlar kızlar bugun inanılmaz bi hapşırma tuttu beni sabahtan beri 5 çamaşır değiştirdm ve hapşırdıkca altıma kaçırıyorum damla damla da olsa bu normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle oldu vallaBayramdan sonra bi bakalım dedi bana da 36 37 gibi hahahahahhaha
1 ay kaydırdılar kendilerini sıpalar![]()
Canım ben de hep aç gidiyorum . Bence etkisi yoktur . Bir de ultrason ölçümlerine çok takılma . Eğer kilo alsın istersen bildiğim kadarı ile muz, ceviz , kaşar , Avakado çok etkili .Aklıma ne geldi, ben hep kontrole aç karna gidiyorum sabahları, doktor tahlil vs isterse diye. Acaba tok gitsem bebeğin kilosu etkilenir mi? Saçma mı düşünüyorum bilmiyorum, siz nasıl gidiyorsunuz var mı aç gidip kilosu da normal gelen? Ay bi umut napiyim ya
Aslında kilodan ziyade karın çevresi işte, akşam yemeğini 5 gibi yiyorum sabah doktordan geldik derken 10 oluyor çocuğun karnı belki küçülüyordur diyorum
Enazından var çok şükür ben gerçekten burası olmasaydı herşeyin acemisi olacaktım çok şükür sizler varsınız tecrübeli analarımızKuzum aslında aynen ben de senin gibiyim. Arkadaş grubunda herkes evlendi ikinci çocuğunu yaptı ben daha yeni evlenmiştimsonra çocuk düşünmedim gezelim dedik bir buçuk yıl da öyle gezdik
sonra da çocuğumuz hemen olmadı bi de öyle bekledik herkesin çocuğu okula gitmeye başladı
allahtan ben gibi geç evlenen bi arkadaşım ve kuzenim var da öyle şansıma denk geldi
Evet kuzucum ben sormuştum. Valla ben de bir tane almıştım. Yatağa da tam oturdu bir iki tane daha alabilirim hatta
Aiy ben Amazon’da rastgele bi satıcıdan aldım iyi midir hiç bilmiyorum. Bugün geldi orta kalite gibi. Ama kullanmadan bilemeyeceğim sanırım o yüzden önermek istemedim![]()
Aynen kuzucum benim de arkadaşlarım var ama yine de bildiğim çoğu şeyi burdan öğrendim valla. Herkes iyi ki varEnazından var çok şükür ben gerçekten burası olmasaydı herşeyin acemisi olacaktım çok şükür sizler varsınız tecrübeli analarımız![]()
Kara bahtım kör talihim hesabı inşallah güzel çıkar teşekkür ederim kuzum sağolasınKuzum aslında aynen ben de senin gibiyim. Arkadaş grubunda herkes evlendi ikinci çocuğunu yaptı ben daha yeni evlenmiştimsonra çocuk düşünmedim gezelim dedik bir buçuk yıl da öyle gezdik
sonra da çocuğumuz hemen olmadı bi de öyle bekledik herkesin çocuğu okula gitmeye başladı
allahtan ben gibi geç evlenen bi arkadaşım ve kuzenim var da öyle şansıma denk geldi
Evet kuzucum ben sormuştum. Valla ben de bir tane almıştım. Yatağa da tam oturdu bir iki tane daha alabilirim hatta
Aiy ben Amazon’da rastgele bi satıcıdan aldım iyi midir hiç bilmiyorum. Bugün geldi orta kalite gibi. Ama kullanmadan bilemeyeceğim sanırım o yüzden önermek istemedim![]()
İki hat varsa, üstteki bebek kalp atışı, alttaki rahimdeki kasılmaNst'de bebeğin hareketi nerede ölçülüyor ya hu? Üstteki kalp atışı alttaki de sancı diye biliyorum 2 farklı çizgi yok mu sadece![]()
Ben beşikte kararsızım ya park düşünüyodum sonra daha uzun süre kullansın diye ahşap beşik düşünüyorum şimdi. Şimdiki yeni Evim küçük 2 beşik alma lüksüm yok. Sallanan ahşap mı alsam ne alayım bilemedim tecrübeliler yardım akıl verin ne alalımMerhabalar park yatakları hareketli bebek olursa 2 yıl bile zor kullanıyor. Benim oğlum 1 yaşından sonra atlıyodu o yüzden erken kaldırmıştım bu yüzden aleze gerek görmedim alt açma örtüleri cok iyi oluyor, Ebebek markasının. Doğduğundan beri onunla beraberiz şuan 4 bucuk yaşında bez bıraktığımız dönem bile aşırı kolayıma geldi. Montessori yatağa geçince alez aldım ama malı iyi çıkmadı hala şimdi alt açma örtüleri var yatakta. Tecrübem bu şeklilde görünce yanıtlamak istedim![]()
Kız yazdım ya yataş ninni aldım diyePark yatağının kendi yatagı mı canım nasıl peki güzel mi ben daha almadım da bakınıyorum hala![]()
Evet işte bebek hareketli mi nerede görünüyor nst'de bu veri yok bence?İki hat varsa, üstteki bebek kalp atışı, alttaki rahimdeki kasılma
Üç hat varsa, üstteki bebek kalp atışı, ortadaki annenin nabzı, en alttaki rahimdeki kasılma.
Ya karnımda baskı çok oldu bugün. Sabah uyandığımdan beri 9 kez oldu. Düzenli değil. 20dakika 30 dakika 2 saat 15dakika sonra 1 saat gibi saçma zaman aralıkları var aralarında. Napiyim normal mi ki?
Karında baskı rahatsızlık karnın tek tarafa toplanması oluyo. Bunlar kasılma değil mi? Ağrım yok. Bi gitsem mi acile? Hastanem uzak ama gitmem gerekirse gideyim mi
Ya karnımda baskı çok oldu bugün. Sabah uyandığımdan beri 9 kez oldu. Düzenli değil. 20dakika 30 dakika 2 saat 15dakika sonra 1 saat gibi saçma zaman aralıkları var aralarında. Napiyim normal mi ki?
Karında baskı rahatsızlık karnın tek tarafa toplanması oluyo. Bunlar kasılma değil mi? Ağrım yok. Bi gitsem mi acile? Hastanem uzak ama gitmem gerekirse gideyim mi
Evet işte bebek hareketli mi nerede görünüyor nst'de bu veri yok bence?
Kegel egzersizi yapmayı ihmal etmeyin kızlarKızlar kızlar bugun inanılmaz bi hapşırma tuttu beni sabahtan beri 5 çamaşır değiştirdm ve hapşırdıkca altıma kaçırıyorum damla damla da olsa bu normal mi
Bende hep oluyor nstde sıkıntı yoktu en son, bebek sıkıştığı için itiyor gibi geliyor banaYa karnımda baskı çok oldu bugün. Sabah uyandığımdan beri 9 kez oldu. Düzenli değil. 20dakika 30 dakika 2 saat 15dakika sonra 1 saat gibi saçma zaman aralıkları var aralarında. Napiyim normal mi ki?
Ay dur bende başlayayımKegel egzersizi yapmayı ihmal etmeyin kızlarbende hiç olmuyor
Normal canım her hamilenin başına geliyor takmaKızlar kızlar bugun inanılmaz bi hapşırma tuttu beni sabahtan beri 5 çamaşır değiştirdm ve hapşırdıkca altıma kaçırıyorum damla damla da olsa bu normal mi
Rica etmek yetmiyor bazen ama neyse kuzumKuzum bu aralar benim yakmaya başladı. Bi de mesela hiç beklemediğim bi anda çat diye tekme atıyor karnım geriliveriyorbazen de aşağı baskı yapıyor geriniyor mu napıyor annecim ayağını kafanı ordan çekebilir misin diye ricacı oluyorum
Ayy maşallah kuzucum. Sen kendini çok yorduğun için oldu muhtemelen. Ben 2 hafta önce doktora gittiğimde karnım sertti mesela. 2 hafta raporluydum. Dün gittiğimde doktor dedi ki karnın yumuşacık. Ve rahmin de çok iyi durumda. Rahim ağzı uzunluğum 34 dü mesela eskiden 38 e çıkmış. Onu da vajinal ölçsem daha yüksek çıkar dedi. Resmen dinlenmiş bi rahim görüyorum çok farketmiş dedi. Valla ben bu kadar farkedeceğini bilmiyordum. Dinlenelim kızlarım
Bence kilo alımın çok ideal kuzucum. 12-15 arası normal diyorlar zaten. Ama sen gerçekten uzun süre aç kalıyormuşsun bence de. Ben akşam yemeğinden sonra mutlaka kuruyemiş meyve tüketiyorum yatana kadar. Dün gece mesela kuruyemiş ve yoğurt yedim. Bazen süt içiyorum. Şekeri yükseltmeyecek şekilde aç kalmamaya bak bence. Magnezyum da gebelikte ciddi şekilde düşüyor. Ben günde 2 içmeye başladım. Sırt bel ağrılarıma gerçekten iyi geldi
Kuzucum izne ayrılmadıysan bence kurumuna bi sor. Her kurum farklı olabiliyor anladığım kadarıyla
Hee tmmiyi iyi böyle yatsın
![]()
Ahşap beşikler çok kullanışsız tecrübe ile sabit. Bize eşimin abisi vermişti kızımda. Çocuk hic rahat edemedi. Sürekli ses çıkarıyordu ve eski de değildi. Ayrıca kendileri de kullanamamislar çocuk düşmüş kaç kere. Kafaustu bile. İkinciye park aldılar rahat ettiler. Bende park aldım buna. Gittiğim tatil yerlerinde de park kullandim kızıma ve çok rahat ettim. Bu sene bile parkta yatırdım 4 yaşında tatile gittiğimizde. Uzun süreli kullanılmıyor ahşaplar çevremde de hep gördüğüm. Park yataklar 4-5 yasa kadar bile yatıyor çocuğun durumuna göre. Uzun süreli kullanılıyor. Benim yorumum bu şekilde canımBen beşikte kararsızım ya park düşünüyodum sonra daha uzun süre kullansın diye ahşap beşik düşünüyorum şimdi. Şimdiki yeni Evim küçük 2 beşik alma lüksüm yok. Sallanan ahşap mı alsam ne alayım bilemedim tecrübeliler yardım akıl verin ne alalım![]()